Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Gondoltam ránézek a mydronespace appra, 3 lehetőség van indulásnál, név+jelszó (de regisztráció nincs, goodID belépés, regisztrálás goodID-vel. Nosza rányomtam, majd sikertelen bejelentkezés, a rendszer nem talált meg.. (naná, hiszen most akartam először belépni). Párszor még rápróbáltam, de semmi. Weblapon nincs regisztráció. A goodID appban látszik, hogy mydronspace appba 5x beléptem..
Mi a trükk? Eddig soha nem akartam ide belépni.
Még arra gondoltam, hogy ebbe az appba kizárólag regisztrált drón üzemeltetők (vagy hogy nevezik őket) léphetnek be, mert összekötik az ott regisztrált felhasználót ezzel?
Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nintendo Switch 2
- Haditechnika, harcászat
- MIUI / HyperOS topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest