Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Nem mondom, hogy nincs igazad. Napi politikát, legalábbis nevesítve és személyeskedve én sem tartom idevalónak, de minden összefügg a politikával.
Ha az én telkemet videózzák le és vetítik neten, tévében engedélyem nélkül, hogy nekem van egy hintaágyam és egy trambulinom és vajon miből vettem, mert ez rohadt drága és az átlagember ezt 1 év alatt tudja összespórolni, minden bizonnyal én sem hagynám, mindenki a maga eszközeit használja...
Nem a folyamatos felvétel készítés közbeni átrepülés, vagy az ortofotó készítés zavar (google is elég sok mindent megmutat), hanem pont az, ami kirobbantotta ezt az egészet és abban is biztos vagyok - van sok erre utaló komment -, hogy az emberek nagy többségét zavarja, ha a kertje fölött, vagy az utcában zümmög, felvételt készít valaki drónnal. Tisztelt a kivételnek, a kultúrált, nem zavaró, személyiségi jogokat nem sértő módon repülni és felvételeket készíteni képes drónosoknak. Lehet, hogy ebben a csoportban ilyen a többség, de általában az emberek másképp gondolkodnak - őt ne korlátozza senki, neki ne mondja meg senki, hogy hogyan lehet... (ilyen van ebben a csoportban is).Tény, hogy nem lett könnyebb a drónozás, de majd kialakul a rend, minden változás nehéz, pozitív-negatív érzéseket, gondolatokat szül.
Aki húzogatja az oroszlán bajuszát az vagy legyen nagyon kemény tökű, vagy ne csodálkozzon, ha az oroszlán is meghúzza valamijét.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs