Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

válasz Timer #8257 üzenetére

Nem mondom, hogy nincs igazad. Napi politikát, legalábbis nevesítve és személyeskedve én sem tartom idevalónak, de minden összefügg a politikával.

Ha az én telkemet videózzák le és vetítik neten, tévében engedélyem nélkül, hogy nekem van egy hintaágyam és egy trambulinom és vajon miből vettem, mert ez rohadt drága és az átlagember ezt 1 év alatt tudja összespórolni, minden bizonnyal én sem hagynám, mindenki a maga eszközeit használja...
    Nem a folyamatos felvétel készítés közbeni átrepülés, vagy az ortofotó készítés zavar (google is elég sok mindent megmutat), hanem pont az, ami kirobbantotta ezt az egészet és abban is biztos vagyok - van sok erre utaló komment -, hogy az emberek nagy többségét zavarja, ha a kertje fölött, vagy az utcában zümmög, felvételt készít valaki drónnal. Tisztelt a kivételnek, a kultúrált, nem zavaró, személyiségi jogokat nem sértő módon repülni és felvételeket készíteni képes drónosoknak. Lehet, hogy ebben a csoportban ilyen a többség, de általában az emberek másképp gondolkodnak - őt ne korlátozza senki, neki ne mondja meg senki, hogy hogyan lehet... (ilyen van ebben a csoportban is).

Tény, hogy nem lett könnyebb a drónozás, de majd kialakul a rend, minden változás nehéz, pozitív-negatív érzéseket, gondolatokat szül.

Aki húzogatja az oroszlán bajuszát az vagy legyen nagyon kemény tökű, vagy ne csodálkozzon, ha az oroszlán is meghúzza valamijét. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés