Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz ArthurShelby #8249 üzenetére

LOL, nem én kevertem a drónozásba a poltikát. A politika keverte önmagát bele azzal, hogy megpróbált egy uniós direktívát úgy megforgatni (sikerrel), hogy ezzel korlátozzon egy szórakozási formát kizárólag azért, hogy a saját csókosait megvédje a nyilvános magyarázkodástól (na nem mintha amúgy érdekelné őket bármiféle társadalmi számonkérési kísérlet, mert hogy effektív számonkérésről már vagy 10 éve nem beszélhetünk a poltika szereplőivel szemben). Természetes, hogy ennek tükrében, ezt is figyelembe véve értékelek egy helyzetet. Mégis, szerinted mi alapján értékeljem a kialakult komédiát?! A szilveszteri virsli ízének semmi köze hozzá, a szűzlányok templomba járási szokásai ugyancsak irrelevánsak a témában, és valahogy az NFL döntővel sem tudok párhuzamot vonni, ezzel szemben a poltikai befolyás jól látható a témában (gondoljunk csak a vezényszóra agyatlanul szavazó gyökerekre, ha már aktuál politikai rálátás hiányában nem ismerősek Hadházy és a 444 repülései a csókosok bírtokai felett).

Egyébként meg Te vetted védelmedbe a jogalkotókat, ezzel kvázi kivívva a reakciónkat. Az, hogy nem vagy képben a napi poltikával, az nem érdekes és nem is baj, de akkor ne próbáld a senkiháziakat a szárnyaid alá venni, mert egyrészt érdemtelenek rá, másrészt nagyon is rászolgáltak a fikázásra, poltikai oldaltól és irányultságtól függetlenül. A szakmai teljesítményüket értékeltem, amikor azt írtam, hogy egy nagy büdös semmi az, amit letettek idén decemberig az asztalra, és amit igen, az is visszás és kétszínű (vagyis inkább egy lesz az, narancs). És nem, nem azért történt így, mert nem lett volna rá működő minta, amit le lehet másolni, vagy nem lett volna hazai érdek képviselet, akivel lehetett volna érdemben tárgyalni, hogy végül olyan szabályozás szülessen, ami mindkét oldalnak jó, még ha kompromisszummal is. Ez egy percig sem volt cél, látható az eredményből. Majd talán, egyszer, hátha...

Mindemellett, a lényeg továbbra is ez (sajnos):

"Ez az egész jó rég óta nem a biztonságos repülésről és drón használatról szól"

Új hozzászólás Aktív témák