Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Drón és drón közt sok különbség van.
Egy Inspire vagy hasonló cuccal munka okán műtárgyak között/fölött reptetni nyilván kockázat. No meg a megbízók is elvárták, hogy rendelkezzek felelősség biztosítással. Ez azért lényeges, mert senkit nem érdekel, hogy a cuccoddal mi lesz, de a másnak okozott kár megtérítésének garanciája az nagyon fontos!Ezen felül rendelkezek 20+ darab drónnak mondott "izével". Ezekkel a kertben, lakásban, esetenként a pusztában szoktam reptetni ahol gyakorlatilag másnak okozható kárról nem beszélhetünk. Főleg, hogy ezen "izék" fele 200, de sok közülük 100 gramm alatt van. Ezekre értelem szerűen nincs és nem is lesz semmiféle biztosításom.
A drón eladások meg elég általános statisztikát mutatnak. Benne van a Tescos és a professzionális egyaránt és valószínűleg nincs benne a különféle kínai on-line beszerzés és biztosan nincs benne a nem kis számú otthon építés sem.
Biztosítás ügyben én a következők szerint gondolkozok:
- Munkához kell, tehát megkötöm. Ez felelősségbiztosítás lesz.
- Féltem és sérülés esetén szeretném ha a gyártó kedvezményesen javítaná cserélné. (nálam ez nem játszik) Akkor megkötöm a gyártó által kínált biztosítást.
- Kicsi, játék vagy biztosan csak olyan helyen használom ahol a madár is dióval a csőrében repül nehogy éhen haljon. Nos ekkor biztosan nem kötök semmiféle biztosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Micro Four Thirds
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest