Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
plusz még a DOE tagság, ami szintén 10e, tehát a kettő összesen 20e, választhatsz két biztosító közül, a generali drágább.
Több észrevételem is volt ezzel:
- a tagsági díj mindig az adott évre szól és a teljes összeget ki kell fizetni, azaz most decemberben is elkérik a teljes évit.
- a biztosítás adott személyhez és drónhoz is van kötve ha jól értettem, két drón az dupla díj?, illetve ha drónt cserélsz akkor a régi biztosítást átirathatod az újra...
- csak akkor fizet, ha minden engedély rendben volt. Ez olyan, mintha a kgfb csak akkor fizetne, ha a tulaj okozza a kárt, és persze, ahogy nem volt rendbe pl lejárt az orvosid akkor már bújna is ki a fizetés alól.Találtam egy számadatot, hogy hány magánszemély tagja a doa-nak, de 1000 alatt van (nem tudom mikori adat), de ez számomra azt jelenti, hogy a legtöbb embernek nincs biztosítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest