Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz NvidiaRTX #7680 üzenetére

Én is csak nézelődök, érdeklődök, DE
    - kell a biztosítás, ami évi 20-25e között van
    - de nem fog fizetni, csak ha minden rendben van. (de nem lesz, mert 30 nappal előtte megkérni a légtér engedélyt 3e ftért, gyakorlatilag esélytelen)

nézegettem külföldi biztosítást, ahol
    - nem lehet megkötni, mert kis hazánkra nem kötnek
    - nem lehet megkötni vmi teljesen más okból, feladtam..

Tényleg kinek van valami elfogadható árú biztosítása? Hol és hogy kell megkötni? Vagy ez a 20e ez jó ár? (a mini árának 20%?)

kíváncsian várom a fejleményeket, hogy most akkor mi lesz jan. 1-től, mert a mini és mini2 felértékelődik, ha mégis az eu szabályozása lépne érvénybe és lakott és tiltott területen kívül szabadon lehetne reptetni. (persze lehet ez lesz, csak egész ország tiltott terület lesz :( )

A biztosításra visszatérve, ha lakott területen kívül röptetsz, mondjuk egy mezőn, tóparton, stb, mégis miben tudsz kárt tenni? (legalábbis a 259 g- os minikkel). Minek erre biztosítás?

Lehet félre értettem, de a 250g alattiakra Európában a lakásbiztosításoknál van lehetőség kiterjeszteni pár euroért, mint pl itthon is van a kutya tartóknak erre lehetőségük. Amíg volt kutyám ez pl fontos volt, hogy kirohan az útra egy tesla félre kapja a kormányt és összetör egy másik teslát, életem végéig sem tudnám kifizetni a kárt...

Új hozzászólás Aktív témák