Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Én is csak nézelődök, érdeklődök, DE
- kell a biztosítás, ami évi 20-25e között van
- de nem fog fizetni, csak ha minden rendben van. (de nem lesz, mert 30 nappal előtte megkérni a légtér engedélyt 3e ftért, gyakorlatilag esélytelen)nézegettem külföldi biztosítást, ahol
- nem lehet megkötni, mert kis hazánkra nem kötnek
- nem lehet megkötni vmi teljesen más okból, feladtam..Tényleg kinek van valami elfogadható árú biztosítása? Hol és hogy kell megkötni? Vagy ez a 20e ez jó ár? (a mini árának 20%?)
kíváncsian várom a fejleményeket, hogy most akkor mi lesz jan. 1-től, mert a mini és mini2 felértékelődik, ha mégis az eu szabályozása lépne érvénybe és lakott és tiltott területen kívül szabadon lehetne reptetni. (persze lehet ez lesz, csak egész ország tiltott terület lesz
)A biztosításra visszatérve, ha lakott területen kívül röptetsz, mondjuk egy mezőn, tóparton, stb, mégis miben tudsz kárt tenni? (legalábbis a 259 g- os minikkel). Minek erre biztosítás?
Lehet félre értettem, de a 250g alattiakra Európában a lakásbiztosításoknál van lehetőség kiterjeszteni pár euroért, mint pl itthon is van a kutya tartóknak erre lehetőségük. Amíg volt kutyám ez pl fontos volt, hogy kirohan az útra egy tesla félre kapja a kormányt és összetör egy másik teslát, életem végéig sem tudnám kifizetni a kárt...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)