Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nagyjából ez az egyetlen magyarázat!
Ami még lehetséges, hogy 2 napig akku nélkül pihent. De ez még annál is meredekebb feltételezés, mint hogy helyrerázott benne valamit. Esetleg porszem került az alsó szenzor és a fedő burkolat közé, amit mindig földnek látott, ezért akart emelkedni, mint az állat, és a szállítás elrázta a szenzor elől a szemetet. Erre is olyan 1 százalékot adnék, de láttam már vicces dolgokat...Mint például amikor egy hibás PS/2 billentyűzet csatlakoztatásakor eltűnt a második monitor kezelése egy PC-ről... Ha valaki ezt csak állítja, és nem magam tapasztalom, akkor azt mondom, hogy valamit benézett, mondjuk kihúzta az egyik kábelt a másikkal, stb. Pedig, a probléma valós volt, azóta is emlegetem az újoncoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami még lehetséges, hogy 2 napig akku nélkül pihent. De ez még annál is meredekebb feltételezés, mint hogy helyrerázott benne valamit. Esetleg porszem került az alsó szenzor és a fedő burkolat közé, amit mindig földnek látott, ezért akart emelkedni, mint az állat, és a szállítás elrázta a szenzor elől a szemetet. Erre is olyan 1 százalékot adnék, de láttam már vicces dolgokat...