Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Valium=-
üzenetére
Biztos, hogy semmi gebasz nincs, mert zsír új cucc és vele együtt az akkuk is. Természetesen mind a három akku egyformán merült le az ominózus idő után. Mint írtam, még egyszer megnézem pontosan, hogy meddig merülnek le, de ehhez ugye idő kell, egészen pontosan 10 nap. Abban biztos vagyok, hogy 50% alá merültek le.
Azért van itt katyvasz rendesen.
Én ugye írtam, hogy emlékeim szerint 25%-ra lemerülnek és ami nekem nem tetszik, mert véleményem szerint kb 60%-on kéne maradniuk a hosszabb tárolásnál. Utána kaptam itt az ívet, hogy nem jól tudom, mert kb 30%-on kell az akkukat tárolni ha nincsenek használva, tehát teljesen jó a DJI akkuprogramja. Erre most meg jössz te, hogy nálam valami gebasz lehet, mert a te akkumulátoraid 60%-ig merülnek csak le. 
Mindegy is, engem már nem is érdekel, hogy ki mit ír ezzel kapcsolatban, egyszer még leellenőrzöm amit megígértem aztán jól van. Azt tudom, hogy én biztosan úgy fogom tárolni őket ha nincsenek használva, hogy nem hagyom, hogy 60% alá merüljenek. Csak ehhez ugye azt kell tennem, hogy 9 naponként egyszer ki-be kell kapcsolnom őket. Mert ugye az AIR-nél valami érdekes oknál fogva már nem lehet állítani ezt, nincs semmilyen beleszólása felhasználónak ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ugye írtam, hogy emlékeim szerint 25%-ra lemerülnek és ami nekem nem tetszik, mert véleményem szerint kb 60%-on kéne maradniuk a hosszabb tárolásnál. Utána kaptam itt az ívet, hogy nem jól tudom, mert kb 30%-on kell az akkukat tárolni ha nincsenek használva, tehát teljesen jó a DJI akkuprogramja. Erre most meg jössz te, hogy nálam valami gebasz lehet, mert a te akkumulátoraid 60%-ig merülnek csak le.