Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

veterán

válasz -=Valium=- #2696 üzenetére

Biztos, hogy semmi gebasz nincs, mert zsír új cucc és vele együtt az akkuk is. Természetesen mind a három akku egyformán merült le az ominózus idő után. Mint írtam, még egyszer megnézem pontosan, hogy meddig merülnek le, de ehhez ugye idő kell, egészen pontosan 10 nap. Abban biztos vagyok, hogy 50% alá merültek le.
    Azért van itt katyvasz rendesen. :) Én ugye írtam, hogy emlékeim szerint 25%-ra lemerülnek és ami nekem nem tetszik, mert véleményem szerint kb 60%-on kéne maradniuk a hosszabb tárolásnál. Utána kaptam itt az ívet, hogy nem jól tudom, mert kb 30%-on kell az akkukat tárolni ha nincsenek használva, tehát teljesen jó a DJI akkuprogramja. Erre most meg jössz te, hogy nálam valami gebasz lehet, mert a te akkumulátoraid 60%-ig merülnek csak le. :)
    Mindegy is, engem már nem is érdekel, hogy ki mit ír ezzel kapcsolatban, egyszer még leellenőrzöm amit megígértem aztán jól van. Azt tudom, hogy én biztosan úgy fogom tárolni őket ha nincsenek használva, hogy nem hagyom, hogy 60% alá merüljenek. Csak ehhez ugye azt kell tennem, hogy 9 naponként egyszer ki-be kell kapcsolnom őket. Mert ugye az AIR-nél valami érdekes oknál fogva már nem lehet állítani ezt, nincs semmilyen beleszólása felhasználónak ebbe.

Új hozzászólás Aktív témák