- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Igen is meg nem is. A német légvédelem készített egy appot, amit állandóan frissítenek és muttaja, hogy hol repülhetsz. Teljesen jó, mert pl. vannak hobbi repterek, amik csak nyáron vanna nyitva és csak akkor nem lehet ott repülni. Ezeket mind jelzi... hasonló jó appal még nem találkoztam.
Ennek ellenére igen, elég sok helyen nem lehet repülni, vagy kell engedély. Természetvédelni területekre más többször kértem engedélyt és legtöbbször meg is kaptam, sőt fizetni sem kellett érte. Nem olyan vészes es mint sokan gondolják.
Egyébként ami én nem értek az pont az, hogy a repülők az nem baj, ha hobbi ha nagy gépről van szó, vagy akár makett repülők, de a drón az az ördög

Én már nem egyszer voltam leugatva, rendőrség kihívva... persze semmit nem bírtak, mert mindenem volt, ami kellett. Ott repülök ahol lehet, szóval nem is idegeskedek, csak azért zavaró, hogy sokan bal lábbal kelnek fel minden nap.
(#1492) Geller72
Svájc, Franciaország, Anglia... per miallanat elég jó ott repülni. Én most megyek egy hónapra olaszországba és ott sem vészes. Be kellett adni 1-2 helyre enedélyt, ahol alapból nem lehetne repülni, de nem problémáztak.
[link] Német az oldal, de a tagok drónsok, akik állandóan utaznak és egyik országból a másikba mennek, valamint a szabályokat állandóan aktualizálják. Ha van valami amit az adott országról tudni lehet, akkor itt minden fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest