- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
dronosroli
üzenetére
A P4-nek súlybeli előnye (is) van. Majd kétszer nehezebb, mint akármelyik Mavic. Ezek számok, tények. Soha nem lesz olyan szélálló. Én 40km/h-s szél és efeletti lökések közt is repültem már, de ezek legtöbbje teszt volt, hogyan viselkedik majd, ha netán egyszer úgy hozza a sors. Alapból nem repülök nagy szélben, éppen ezért ez a része - hogy mennyire bírja a szelet - nem érdekelt, csak a fentiek miatt, hogy kiismerjem a cuccom. Szerintem itt a Dji tulajok legtöbbje nem repült és nem is akar szélben kockáztatni. Meg úgy általában senki, aki drónnal repül. Soha nem a szél erőssége volt a problémám racerekkel sem, mert bazi nagy szélben is tudnék velük repülni, de nagy pofára esés tud lenni, amikor egy erős hátszelesből ráfordulsz a géppel az oldalszélre. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobban kell gazdálkodni tudni az akkuval, mert nem biztos, hogy az "odaút" fele annyit vesz ki az akkuból, mint a visszaút. J néhány lepottyanós - eredetileg range tesztnek induló vidi van fent a yt-on, ahol nem vette észre, vagy nem is figyelte a tag, hogy azon a magasságon, ahol a gép volt, volt egy enyhe hátszél. Ez túl nagy önbizalmat ad, mert sokan nem számolnak és csak azt nézik, hogy mennyi van még az akkuban. Hátszélben sokkal messzebb eljutsz vele egységnyi akkuval és mire a tag visszafordult 60%-nál, már ott eldőlt a dolog. A visszaút feléig nem jutott el. Sajna abban a vidiben épp víz felett fogyott el az akku... Én mondjuk biztos nem szigetek közt nézném meg, hogy meddig repül a gépem.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.