- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
eddig csak földről fotóztam, de már jó ideje szeretnék felszállni és belevágni a drónos fotózásba/videózásba. Sok-sok olvasgatás után a DJI-nál kötöttem ki.
Természetesen egy Mavic 2 Pro lenne a legjobb (érzékelő, optika, rádiós kapcsolat, hatótáv, stb), de nem érzem azt, hogy kezdőként rögtön az egyik legprofibb géppel kellene belevágnom.
Logikus kompromisszumnak tűnik az Air, árban, tudásban, méretben. Persze kisebb az érzékelő, kevesebbet repül, de ezekkel kezdetben szerintem ki tudnék békülni (aztán ha nagyon beválik a dolog, akkor talán váltanék Mavic 2-re)
Két dolog aggaszt leginkább az Air-rel kapcsolatban:
1. nemrég egy YT videó alatt olvastam, hogy a legutolsó frissítés óta még többször veszíti el a jelet repülés közben.. találkozott ezzel valaki?
2. Wi-fi kapcsolat: néha azért városban is szívesen használnám és hát CE módban ugye nem igazán alkalmas erre. FCC módban elérhető jelentős stabilitás növekedés városban is? Arról már láttam videókat, teszteket, hogy szabadban jelentős javulás érhető el hatótávban, de városban is jóval stabilabb a dolog FCC módban?Ha ezekben a kérdésekben megnyugodnék, akkor "beszoktatásnak" valószínűleg teljesen megfelelő lenne egy Air.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest