Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

eddig csak földről fotóztam, de már jó ideje szeretnék felszállni és belevágni a drónos fotózásba/videózásba. Sok-sok olvasgatás után a DJI-nál kötöttem ki.

Természetesen egy Mavic 2 Pro lenne a legjobb (érzékelő, optika, rádiós kapcsolat, hatótáv, stb), de nem érzem azt, hogy kezdőként rögtön az egyik legprofibb géppel kellene belevágnom.
    Logikus kompromisszumnak tűnik az Air, árban, tudásban, méretben. Persze kisebb az érzékelő, kevesebbet repül, de ezekkel kezdetben szerintem ki tudnék békülni (aztán ha nagyon beválik a dolog, akkor talán váltanék Mavic 2-re)
    Két dolog aggaszt leginkább az Air-rel kapcsolatban:
    1. nemrég egy YT videó alatt olvastam, hogy a legutolsó frissítés óta még többször veszíti el a jelet repülés közben.. találkozott ezzel valaki?
    2. Wi-fi kapcsolat: néha azért városban is szívesen használnám és hát CE módban ugye nem igazán alkalmas erre. FCC módban elérhető jelentős stabilitás növekedés városban is? Arról már láttam videókat, teszteket, hogy szabadban jelentős javulás érhető el hatótávban, de városban is jóval stabilabb a dolog FCC módban?

Ha ezekben a kérdésekben megnyugodnék, akkor "beszoktatásnak" valószínűleg teljesen megfelelő lenne egy Air.

Új hozzászólás Aktív témák