Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Tibcsi68
üzenetére
AKik értenek a gépekhez a "drónos" topicban vannak....
Meg a DJI gyári csapatában("Filmed with the DJI Inspire 2 and Phantom 4 Pro".)
Én max.csak szimpla felhasználó vagyok "tudás" szintemet tekintve

És bár egy tizessel kevesebb vagyok mint te,még én is oroszt tanultam a sporttagozaton....
És az első falra/lepedőre vetített rajzfilmem is a "Ну, погоди!" volt
Perfect angolnak sem mondanám magam (bár a "műszaki" azért megy)....de manapság már a technika nem szab határt a tudásnak!
Ha 0 azaz nulla angol tudással megfelelő mennyiségű youtube teszt-oktató- felhasználói videót megnézel sok mindenre fény derül....
Szerintem a GO sem olyan őrült "mély" program,,,abban is nagyrészt szerintem az alapokat beállítja az ember,utána már kb a harmadát/felét használjuk a szoftvernek....ha asztali gépen nézed a youtube-ot,,,be tudod állítani a feliratot, hoyg jelenjen meg, aztán pedig a abeállításokban a fordítást magyarra...
Borzasztó lesz gépi fordítás, de én eddig ha nem volt elég az angolom simán megértettem ezekkel a borzasztó gépi fordításokkal is mit akarnak mondani,,,,Szóval csak azt tudom mondani, kitartás.....én is egyedül tanultam meg mindent....és nem vagyok már gyerek, időm is kevés van rá, de érdekelt, és komolyan vettem....amit tudtam megnéztem,és elolvastam a gépről...
Annyi azért csak megy, amit a neten is megtalálsz,,,hogy a kereső szavakat beüsd youtubon...:
Phantom3 review,,,phantom 3 intelligent flight modes, etc....Kitartás....
PS:
azért kellene minél több videót nézned, mert ha ennyire nem megy az angol, és menet közben copóba kerülsz a géppel, és nem tudod mit ír ki, legalább tudd mit kellene csinálni adott helyzetben....
(Ujra kapcsolódás, RTH, RTH off,,,"tudomisén")
Tényleg csak a youtube-ot tudom mondani, bár átérezni nem tudom a teljesen 0angol tudást,,,hiszem hogy a videókat figyelmesen nézve is kiderül, mikor mi történik a géppel....

PS2.0:
És persze kérdezz....ha tudjuk a választ biztos segítünk itt is....azért jó a fórum...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest