- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Robi_73 #36252 üzenetére
Természetesen bankja válogatja. Elég soknál az sms központ csak hálózaton belül tud sms-t küldeni és átállítás nélkül a Telekomos sms gateway-en keresztül nem fognak kimenni Digi irányba az sms-ek. Külföld irányából egyes szolgáltatóktól szintén nem szoktak megjönni számhordozást követően az sms-ek. Tehát önmaga a számhordozás rejt egy kockázatot, megfejelve azzal, hogy Digi irányba nem lehet trükközni a végződtetési költségekkel.
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #32206 üzenetére
Múlt hónap közepén beszéltünk róla, hogy a hálózaton belüli VoWIFI hívásokat is beleszámolja a rendszer a havi keretbe, amit más is tapasztalt itt a fórumon. Szerintem rájöttem mi okozhatja a problémát, amit ma jeleztem is a DigiMobil felé. Tegnap megérkezett az április havi számla és a hívásrészletezőben az összes Digis telefonszámunk (4db) nem a Digi Kft.-hez tartozik, hanem a korábbi szolgáltatónknál (Telenor) lévő előfizetésként azonosítja a rendszer. A korábbi számlákon végig Digisek ként szerepeltünk, viszont február közepén mikor pár napig nem volt elérhető az ügyfélkapu, ott történhetett valami galiba a rendszerben és ez okozhatja a hibát. Javaslom, nézzetek rá ti is a hívásrészletezőre...
Nagyon kedves ügyintéző hölggyel sikerült beszélnem, jeleztem neki a problémát, de mivel ő nem lát rá a híváslistámra rögzítette a "panaszomat" és továbbította az illetékes kollégák felé. Én jeleztem neki, hogy semmilyen kártérítésre nem tartok igényt, csak építő jelleggel és a további panaszok megelőzése miatt jelentettem a hibát. Nagyon hálás volt, egyből megértette miről beszélek és megköszönte a hívásomat.
Robi73
-
Beniii06
addikt
-
veterán
válasz Robi_73 #31410 üzenetére
Igen.
Tört hónap esetén a hónap hátralevő napjaira arányosan jár az adat/perc. Nekem pl a max ra 20,3Gb jár (11. -i szerződés).[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
hhheni
tag
válasz Robi_73 #30759 üzenetére
hasonló helyzetben vagyunk mi is, csak mi régi előfizetőként más összegeket látunk
én úgy értelmeztem, hogy meglévő szolgáltatásból kétfélénk van (multiplicitás nélkül), ezért szerepel ott csak kétféle dolog, mindekettőnek a telefon- és a netrésze
a forgalmi adatok viszont kártyánként vannak (nálad 1 max és 3 plusz)
szerintem tehát rendben vagy
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- Külpolitika
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest