Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Hatvan is 10/10, akkor előbb azért ment el a net és kellett a repülőgépes mód oda-vissza.
Pont tegnap hajnalban mértem egyet, mivel volt még netem bőven. -
Gézengúz
addikt
Csak úgy itthagyom.
Lidl-el intézni kellett egy garis ügyet. Ügyfélszolgálat hív. Kaptam egy telefonszámot amit, nem lehet hívni Digiről.
Érdekes, ügyfélszolgálat tud róla, az adott számon nem.+3680021536
-
Gézengúz
addikt
válasz Lajosnagy17 #35524 üzenetére
Mondom a hatvani is működik a kezdetek óta!
-
Gézengúz
addikt
válasz Kronos3000 #35035 üzenetére
Erről most eszembe jutott, hátha valaki nem ismerte.
-
Gézengúz
addikt
válasz Lajosnagy17 #34915 üzenetére
Viszont van korábbi napok gyorsított felvételei...[link]
-
Gézengúz
addikt
A spórolósban mi történt? Az őrült macskának sincs digije?
-
Gézengúz
addikt
Bocs, nem bírom kihagyni.
A tanítónő:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és
felhívok egy tetszőleges számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk.
Valószínűleg egy hibás számot tetszett felhívni. Kezét csókolom!
- Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az
alapfokon.
A tanítónő felhívja ugyanazt
...a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer:
Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette?
- Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a
legmagasabb fok.
A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni
- Már megint te vagy, te hülye k....va? Menjél vissza a jó k....va
anyádba, ahonnan jöttél. Vagy gyagya vagy, vagy engem akarsz
ba.........gatni.
- Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka.
Egy vörös hajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból:
- Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat!
- Mutasd meg, Jenőke.
A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Zolika vagyok, ....nem kerestek? -
Gézengúz
addikt
Akár kétszer ennyivel is nagyon szívesen hozzájárulnék, csak hogy a patkányok takarodjanak. Maradnak a simek.
-
Gézengúz
addikt
válasz Dracula72 #26733 üzenetére
Fájjon is, én is átvittem a számom még tavaly júniusban, ezenkívül minden kihozható sim kint van és használatban van, havi 20-30GB-al átlagban. Tökéletesen megfelel. Igazság szerint ha így marad is fizetnék érte, már csak azért is, hogy ne a hiénáknak kelljen. Ahol nincs térerő, nincs térerő de azoknak a szrhzknk akkor se.
-
-
Gézengúz
addikt
Lehet ezt kellene itthon a Diginek is csinálnia.
-
Gézengúz
addikt
válasz rothfb #25509 üzenetére
Én nem igazán tapasztalok semmi problémát, pedig már több mint egy éve áthordoztam ide a számomat és csak ez van. Nyilván vannak helyek ahol nincs térerő, de ha 2-szer ilyen rossz lenne, akkor is ezt használnám, elvből nem fizetnék a hiénáknak többet.
Mindenkinek ezt kellene tenni, egyből volna árcsökkentés, de amíg használják az emberek és megfizetik addig nem lesz változás, ezt kéne az embereknek megérteni. -
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Az E3276 Huawei 4G modem csak nekem nem megy androiddal, vagy tényleg nem képes kapcsolatot teremteni?
Telekomos de független, pc-n, APN beírása után, egyből ment. Természetesen Digi simmel!
Ha nem megy akkor esetleg érdekel valakit?
-
-
Gézengúz
addikt
Ja, legomboltak Rólam egy Domino kártya árát, de hidd el, amikor 3-szor jön sms, a kártyahordozás sikertelenségéről, akkor kifizeted. Így 3 nap alatt megvolt. Nincs benne a rendszerükben a blue-rol váltás lehetősége. A T-t meg hiába jelöltük be, hiába a leányvállalatuk a blue, nem számított.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #20142 üzenetére
Teljesen jó.👍
-
Gézengúz
addikt
válasz Thunderzolee #19838 üzenetére
összefoglaló
-
-
Gézengúz
addikt
Utolsó 300-at összefoglalná valaki?
Köszönöm.
-
Gézengúz
addikt
Az elmúlt 300 hsz.-ban volt valami lényeges információ, vagy csak a nem megy az internet, mert hülye voltam elolvasni az öszefoglalót, írd át az APN-t internetre és jó lesz? Már kicsit az agyamra megy. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Történt valami érdemleges az előző 200 hsz-ban? Nem győzöm már követni.
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #10125 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
Hatvanban nincs sim, menjek Gyöngyösre, köszi, Gyöngyösön valaki vett már át?
-
Gézengúz
addikt
Akik jelenleg is tesztelik a hálózatot szivárogtathatnának némi infót a használhatóságról.
-
Gézengúz
addikt
Voltmár? Úgy látom nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz lionshamlet #7448 üzenetére
Amikor visszaviszed a kártyát úgy kalkulálj, hogy időalapú az elszámolás, szóval, ha visszaviszed 5-én, de ki van fizetve 31-ig akkor időarányosan visszajár a befizetett összeg. Még akkor is ha, leforgalmaztál mindent a kártyáról. Lehet ezen csak én lepődtem meg.
-
Gézengúz
addikt
Nem csodálkoznék, ha pár év múlva kiderülne egy kis kartellezés a meglévők közt.
Annak idején a memória kapcsán is kiderült, nem olyan rég itt volt ez.
[link][ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
1. Nincs
2. Még nem kaptam de gondolom. Tegnap óta használom.
3. Utalással lesz fizetés gondolom, hol itt a probléma? Mondjuk Nekem csak 0.3% az utalás. Utalási költséggel van problémád?
4. Nincs
5. Teloban alapból online volt, azzal nem ment, így átírtam net-re[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Ma visszavittem a simet, időarányosan jóvá írták az ehavi összeget is, hiába, hogy leforgalmaztam az egész keretet.
Mobilt kérdeztem, nem tudnak semmit.
-
Gézengúz
addikt
válasz kentucky #7284 üzenetére
Csak netkártyát kérek. Diginél is csak az volt. 2kártyás teló szerintem évek óta alap. Vissza is hívtak, jön mailen a szerződés, illetve postán a sim. Ugyanúgy Telenor hálón megy, akinek eddig jó volt a térerő, annak ezután sem lesz gondja ha erre vált.
Ameddig nincs Digi mobil addig ez mindenképp jó lesz, kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
Nem tudom ebből mi az igazság..
"A Digi volt oly kedves és felnyomta a Telenort a GVH-nál, hogy olcsóbban adja a netet a flottáknak, mint neki. A Telenor kénytelen volt megszüntetni"
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Akinek hozzám hasonlóan elég a tizenpár GB net annak egy alternatíva.
-
Gézengúz
addikt
Na jó, ha a Digitől tényleg olvassák a fórumot akkor legyenek szívesek csináljanak valamit mert a mobilnet teljesen kakukk, már egy egyszerű keresés sem megy.
-
Gézengúz
addikt
válasz torrentszaki #7221 üzenetére
Sebességkorlátozásra gondolt, amit én is említettem a napokban, a másikat meg nem kéne nagy dobra verni.
Pelenka35
5/1 Neked is, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Más. Telenoros digi simen csak nekem csúszott be az 5 Mbites korlát?
-
Gézengúz
addikt
Olyan nehéz egy normális korlátot beállítani torrentre? Mit tudom én, mondjuk 2/1-et. Vagy akkor ne legyen korlátlan. Legyen 40GB. Normális keretek közt elég kell legyen. Vagy legyen 100GB emelt árért.
Astro
Nyilván Te nem azért töltesz le, hogy mindenből terákat tölts vissza, mint egyesek. Ezt jobban megértem.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz John Marston #7047 üzenetére
Privit észben tartani.
-
Gézengúz
addikt
válasz John Marston #7045 üzenetére
Összefoglaló APN beállítás.
-
Gézengúz
addikt
A hatvani Bosch melletti toronynál vagy másfél órán keresztül nem volt Telenor és Telekom térerő, már itt van 3 kocsi, de még mindig nem az igazi. Vodafone végig volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest