Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ja, megnéztem, csak az ország van ott.
Egyébként a rokon bejárta vele fél Európát, sehol sem volt vele semmi gondja. Imádja, nem engedi lemondani.
Ez a Digi kártya az összes tőlünk nyugatra, délre és északra található európai országban járt már.
Egy helyen nem ment neki eddig, az USA-ban. Ott sajnos nincsen roaming partner.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Nemrég volt egy körúton egyik rokonom, aki szintén nem telefonhoz értő lény. Az egyetlen megmaradt digi kártyámat ő használja. Ő sehol semmit nem állított a telefonon. Szlovákia, Csehország, Németország, majd Finnország, Svédország volt az útvonal. Az utóbbi háromban több hétig tartózkodott. Minden nap beszéltünk telefonon, semmi gondja nem volt. Ha gondolod kikeresem a számla hívásrészletező részében, hogy mit látok. Talán látszik ott hálózat? Soha sem néztem át tüzetesen.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
ggabor02
üzenetére
Amúgy nem az ár miatt mondtam le őket, hanem a roaming bevezetése utáni szolgáltatás minőség miatt. Két junior kártya POC rádiókban volt vidéken. Ezek több évig a Digivel gyönyörűen működtek. Amikor már a 9-10 kilobit/sec is sebesség problémás lett a Vodafone hálózatnak, szakadozott, valamint dobálta le időnként 2G-re, akkor ebből elég lett. Vettem egy KÜF-ös 4GB-os adatkártyát, mellé egy adatmegosztó simet, így a kettő még olcsóbb is lett. 3-400 MB a forgalom a kettőn együtt havonta. Természetesen azóta minden működik.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Remek.
Pedig már mindenki eltemette a Voip szolgáltatókat... -
ggabor02
aktív tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Nálam ugyanez volt. Átvittem pár éve a Digihez a Yetteltől. Augusztusban hordozás vissza a Digitől Yettelre, elsőre elutasítva. Lakcím eltérés.
Többször olvastam itt, hogy egyesek szerint a lakcímben a házszám utáni egyéb adat (lépcsőház/emelet/ajtó) már nem számít. A fenét nem. Nálam annyi volt a baj, hogy a Diginél 25 az emelet/ajtó, a Yettelnél 2/5. Érdekes, hogy egyik irányban ez így jó volt, visszafelé már nem.
Egyiknél sem volt adatváltozás közben, mindkettőnél maradtak aktív előfizetések, nem újat kellett kötni. -
ggabor02
aktív tag
https://index.hu/gazdasag/2023/11/09/digitalizacio-adocsokkentes-gfm/
[link] -
ggabor02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam szintén -3 db, közvetlen ismeretségi körben -40 körül. Csak a közvetlen munkatársaim körében -10 db.
-
ggabor02
aktív tag
Én is használok egy E5577-et, valamint kipróbáltam egy másikat, az E5785 típusú eszközt. Az 50 GB-os aktív csomag kártyája van a routerben. A Digi korszakban mindig folyamatosan működött, semmi gond nem volt vele. Havi 40-44 GB volt a forgalom, tehát használva is volt. Most rendszeresen előfordul, hogy elveszti a hálózatot, No service. Újraindítás után jó egy darabig. Cserélgettem őket, mindkettő csinálja. Fix helyen van, nem mozog. A roaming bevezetésekor be kellett kapcsolnom a 4G kényszerítést, mert 10 esetből kilenc alkalommal fel sem akart menni 4G-re, maradt 2G-n.
Van egy másik kártya egy 4G-s POC rádióban, mely szintén nem mozdul meg, a bázisállomással szemben levő házon a 10. emeleten tanyázik. Ott is időnként leugrik a hálózatról. Meg kellett csinálnom, hogy hajnalban, 24 óránként automatikusan újrainduljon. Korábban két éven keresztül nem volt ezzel sem egyetlen alkalommal sem probléma.Sajnos nálam csak a problémák jönnek folyamatosan, mióta a Digi hálózat ment a kukába.
-
ggabor02
aktív tag
Tegnap délután az Aktív50 + E5577 elvesztette a hálózatot, vissza sem jött. Majd a router újraindítása után újból regisztrált. Ezután 10-re beállt a letöltés. Nem teszteltem, csak pont töltöttem le, láttam a sebességet. Holnap bepótolom a tesztet. Hangalapú Digi kártyám már nincsen.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
p.riky22
üzenetére
Én sem tapasztaltam korlátot. Vidéken sok helyen találkoztam 2G hálózattal. Nem is tudom, mikor láttam utoljára 2G-t a kijelzőn. Viszont (gondolom, hogy nálam a Volte roaming hiánya miatt) nagyon sok hívás nem érkezik meg. Nem elérhető esetén át van irányítva a céges telekomos számra. Az sem működik ilyenkor. Hosszú csend után kap a hívó egy fura gyors foglalt hangot, aztán semmi értesítés, semmi átirányítás. Amúgy egyre több ismerősöm is panaszkodik erre a hibára. Voltam egy kártyát lemondani, mondja a digis ügyfélszolgálatos, hogy nagyon sokan panaszkodnak, néhányan keményebb hangnemben. Sorban mondják le az ügyfelek az előfizetéseket. A fő számom péntek este már hordozódik, megy a Yettel KÜF-be. Emlékként megmarad a gyűjteményemben a Digi K1 telefon.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
ggabor02
aktív tag
Nagyjából 4-5 ezer kilométert autóztam az országban azóta. Így lett már egy kis tapasztalatom. Nem csak a lakás és a munkahely a problémás. És akkor még a VoWifi hiányról nem is beszéltem. Én nagyon boldog vagyok, hogy neked tökéletes, de ettől még nálam, valamint sok ismerősömnél szívás.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Nálam is szívás van. Pár hónapos Mi12T telefonon sem megy a Volte. A családban a másik Redmi Note 10S-en sem. Vodafonos nosztalgiaként újból megjelentek a megszakadó hívások, elérhetetlenség, valamint a 10 éve nem hallott borzalmas minőségű 2G-s visszhangzó hívások, a saját hangom full hangerővel visszahallom, stb... A telefon merüléséről már nem is beszélek.
Át is szoktam teljesen a céges korlátlan Telekomos kártyára. Elkezdtem megadni azt a számot mindenkinek.Az Aktív 50-es kártyán a digis korszakban konstans 4-8 mega volt a sebesség a munkahelyen. Ezzel több a maximum, viszont nagyon hullámzik. Volt már 100 kilobit/sec is. Van olyan, hogy 10-20 percig egy weboldal sem tölt be. Szóval az is használhatatlan lett.
Szóval itt tartunk. Teljesen használhatatlan lett minden. -
ggabor02
aktív tag
Be volt állítva a Digi kártyámon a hívásátirányítás nem elérhető esetén a céges Telekomos mobilszámomra. Az átálláskor törlődött az átirányítás, ezért kapom sorra a hívásértesítő sms-eket ezen a csoda hálózaton Volte nélkül. Nem tudom, hogy egyedi eset-e. Nézzen rá, akinek volt beállítva átirányítás.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
knuckle
üzenetére
Ezeken is túl vagyok. Napközben nem volt időm válaszolni.
Eddig hibátlanul ment ezen a készüléken a Digi Volte. Az átállás után eltűnt az ikon is, azóta nem is megy. 9-10 másodperc alatt épül fel egy hívás, a hangminőség borzalmas. A bejövő hívások nagy része meg sem jön. A készülékben a másik kártya Telekomos, azon továbbra is hibátlanul megy.Valakinek Mi12T-n megy?
-
ggabor02
aktív tag
Mi12T Volte nem megy Az ikon is eltűnt Újraindítás nem segít. Android 13, legfrissebb MIUI.
-
ggabor02
aktív tag
Két napja már a VoWifi sem akar életre kelni.
Az utóbbi két-három héten még a repülőmód be/ki segített. Akkor előjött. Tegnap óta már az sem. Megszűnt létezni. -
ggabor02
aktív tag
Valaki használja a szolgáltatást régi csak 2G-s telefonnal?
Nyugdíjas szomszédom gondolkodik, hogy a régi 2G-s buta telefonjával váltana Digire. Sajnos nincsen tapasztalatom 2G ügyben a Digivel. -
-
ggabor02
aktív tag
Az NMHH még nem publikálta a 2022 első féléves adatokat. A2021 második félév végén 2.2 százalék volt a piaci részesedése.
"2021 negyedik negyedévben a Digi piaci részesedése 2,2 százalék volt, míg a mobilrádiótelefon-hálózattal nem rendelkező szolgáltatók (MVNO-k) együttes piaci részesedése 0,3 százalék".
Ekkor volt összesen 11.4 millió kártya, ebből 10.4 aktív.
Azóta bármi történhetett. -
ggabor02
aktív tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Egy kis nosztalgia. Több mint 20 éve volt osztrák One kártyám, az új kétsávos Nokia 6150-es telefonnal. Akkor indult Ausztriában harmadik szolgáltatóként 1800 MHz-en. Fillérekért adták az előfizetőknek a 6150-es telefonokat. Azóta már nem létezik ezen a néven a szolgáltató. (átnevezték, beolvadt egy másikba, vagy megvette valaki)
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
A Yettel fejlesztene valamit valahol az 5G-t leszámítva? Még a működőket sem tudják normálisan karbantartani. 5 éve sz@r a lakásom mellett található egyik bázisállomás. Volt nálam rokonlátogatás a négy napos ünnep alatt, szegények (még) Yettelesek, folyamatosan kapták az sms-t, hogy nem voltak elérhetők.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
csernak75
üzenetére
Szerintem ez nagyjából 25 méter lehet. Ha megnézzük a kerítés magasságát, akkor úgy veszem ki, hogy egy festés 5 méter lehet. (mint valamikor a kilencvenes években egy másik szolgáltató tornyain)
Aztán az is lehet, hogy más fejleszt az 5G miatt, mert ilyen tornyot vidéken két másik szolgáltatónál is láttam.
Majd kiderül. -
ggabor02
aktív tag
Át (vissza) lett nevezve a topic? Eltűnt 4IG a címből?
-
ggabor02
aktív tag
Már csak azt kellene tudni, hogy a Vodafone fővezér (nem az itteni, hanem a legnagyobb ember) pár napja miért járt OV-nál?
Hívták, hogy kellene egy kis freki kölcsönbe, különben ez meg ez történik?
Véleményem szerint nem önszántából jött a csávó így a választások előtt. -
-
ggabor02
aktív tag
válasz
csajozosfigu
üzenetére
Keresd őt: szaboi6512
Nagyon segítőkész topictárs. -
ggabor02
aktív tag
Egy kis remény: Tegnap felkerült 3 antenna a Bp.18.ker rendőrség udvarán álló régi rácsos toronyra. Múlt héten már volt a tornyon két ember, késő este a sötétben flekszeltek, hegesztettek. Tegnap délután már rakták fel az antennákat. A másik 3 szolgáltató egy 30 méterre található tornyon található, így ez úgy néz ki, hogy Digi lesz.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
szemy94
üzenetére
Én pár napja vásároltam egy DIGI Aktív50-et. Miután mondtam, hogy nem kell az USB stick, külön felhívták a figyelmemet arra, hogy ha esetleg telefonban használnám, akkor ne lepődjek meg, pár óra után nem fog menni. Mondtam, hogy egy E5577-ben lesz. Azt mondták, hogy az ok, valamint ezeket a korlátozásokat nemrég vezették be.
Tehát ezeket pedig telefonban nem engedik.
Amúgy stick nélkül nem is adják. -
ggabor02
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Egy este alatt hoznak egy rendeletet, melyben kötelezik a többi szolgáltatót a belföldi roamingra, melynek meghatározzák a maximális összegét. Esetleg azt is beírják könnyítésként, hogy ennek fejében a roamingot adó szolgáltatónak csökkentik a távközlési adót. Ebben az országban bármi megtörténhet.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ha már Isaszeg... Voltam pár napja Isaszeg után Dány-Szentkirályon. Már a főúton kiírta a gugli maps, hogy adatkapcsolat megszakadt (Telenor), ezután akartam hívni az ismerőst, hogy melyik az a ház, akkor látom, hogy Telenor és Telekom is hulla, még 2G sincsen. A Digin pedig full térerő, ott van a víztornyon a bázisállomás. Szerintem sokan nem használják, mert a házban 22,2/4,81-et, majd 20,1/4,1-et mértem. Szóval ilyen is van.
-
ggabor02
aktív tag
Mai tapasztalat, talán valakinek segít: Xiaomi Mi11 Lite 6/128 (MIUI 12.5.3.0 verzión) Digi Vowifi működik.
-
ggabor02
aktív tag
Most olvasom egy tegnap esti hírben, itt már tényként írják:
"Jelentősen, csaknem 60 százalékkal megugrott a 4iG árbevétele 2021 első hat hónapjában, sőt az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény is több mint 30 százalékkal nőtt a tavalyi azonos időszakhoz képest – írja az MTI a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) hivatkozva.
A növekedési stratégia révén 75 százalékos tulajdont vásárolt a Hungaro DigiTel Kft.-ben, de megszerezte a Poli Computer PC Kft.-t és a Digi Csoport magyar érdekeltségeit is, valamint bejelentették az első nemzetközi tranzakciókat is." -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Tegnap jött egy frissítés a Xiaomi MI10T-re, azóta nem működik a korábban 100 százalékosan működő Digi Vowifi, A Telekomos Vowifi megy.
Van itt MI10T Digi kártyával? -
ggabor02
aktív tag
Érdekes helyzet lesz:
https://telex.hu/belfold/2021/04/28/frekvenciaertekesites-dohany-es-kaszinokoncessziok-egy-uj-hatosag-kezeben-elnoket-9-evre-nevezi-ki-orban
-
ggabor02
aktív tag
Dobtam egy hátast.
Most akkor lesz + frekvencia? Honnan? -
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Megosztanék egy örömhírt:
Ma érkezett meg az új Xiaomi Mi10T telefonom, gyönyörűen megy rajta a Digi Vowifi
(A kóddal történt menü aktiválás után) -
ggabor02
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Karácsonykor jártam arra, még az Agrofema elnevezésű somogybabodi állomás sem ment, semmi térerő nem volt. Talán lesz valami előbb-utóbb.
-
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest