Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
adman
tag
válasz
Chalkboard
üzenetére
"nem vagyok azonosítható" nem ismerem a működést de itt nem a bm felé nem vagy azonosítható? igazolványszám friss? adatok megegyeznek?
-
adman
tag
sziasztok digi->voda hordozás elutasítva mert nem egyezik a név, pedig de. kérdéseim:
1) lehet hogy azt írják hogy a név nem jó, de igazából más nem egyezik?
2) a digi-s számlámon a nevem előtt van egy pont, lehet ez a probléma? vagy mindenki "pontos"?köszi!
-
adman
tag
válasz
tibor23
üzenetére
tehát menjen el mindenki, mert mindenki el fog menni. aki marad az is menjen el, mert szar és csak szarabb lesz. akinek ez tökéletesen megfelel az is menjen el, mert tuti emelni fognak. "igaz én már régi átmentem máshová mert okos vagyok, de azért visszajárok osztani az észt, mert okos vagyok".
ezt csak azoknak akik az elmúlt fél évről lemaradtak volna
-
adman
tag
az ászf-ben továbbra is 5Ft-os az 1-es zóna
-
adman
tag
roaming díjak maradnak, érdekes hogy a határ mellett lakóknak most pont az lesz az érdekük hogy inkább roamingoljanak mert úgy fele annyiba kerül a hívás
-
adman
tag
bp 2.ker, szépilona, ahova a digi tervezett 2 éve bázist azt átvette a voda és már fel is húzta a bázist. mondjuk ebből nem tudom mi következik

-
adman
tag
elbeszéltek egymás mellett, nem értek hozzá, majd ha vki jön aki ért hozzá leírja pontosabban, de zelikocc itt azt magyarázza hogy a vodás fizikai rendszerre lesz rárakva a logikai digis rendszer, tehát lesz neki külön logikai rétege pl marad a digis apn és a bitek a "digin" keresztül fognak menni
-
adman
tag
lehet én vagyok az egyetlen aki elégedett, gyerekeknek akik 80%-ban wifi közelében vannak 1500-ért tökéletes, tiktok, yt eldöcög 3/3-on is.
kíváncsi vagyok ki veszi meg a mobil infrastruktúrát és mennyiért, érzésem szerint a kötelezettségekkel együtt és azzal hogy önmagában gazdaságosan nem üzemeltehető kb 0 értéke van -
adman
tag
Egyébként így hogy egy a tulaj miért nem engedik fel a vodára a digiseket?
-
adman
tag
a vodafone felvásárlás tükrében nem értem miért volt szüksége a digi-re a 4ig-nek. Max azt tudom elkézelni hogy a yettel lett volna az eredeti cél, csak az nem jött össze.
-
adman
tag
érzesem szerint ha nem lenne digi a másik 3 már kooperálna 2g-n, mindenki jól járna vele
-
adman
tag
Piliscsaba örül?
-
-
adman
tag
válasz
Renwick
üzenetére
én teljesen laikusként azért nem értek egyet az írásoddal (h felszámolják a mobilt), mert hosszútávon mindenképp kell mobil a 4ig-nek, a telenort meg egyelőre nem tudja megvenni, viszont ha annyira fel tudán fejleszteni a 4ig a mobilrészt hogy használható legyen, akár saját hálón akár bérléssel, akkor össze tudna szedni annyi előfizetőt hogy az már fájna a telenornak és így talán megszerezhetné. vagy rossz a logika?
-
adman
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
hát ja, hiába van "lefedve" Bp, még mindig hiányzik jó 80-100 állomás. 2. ker kb felejtős, belváros is kuka sok helyen, külvárosi részekről meg nem is beszélve.
szerk:
@Avayasoft: a hév alagutat jeleztem nekik már korábban, de csak sablon válasz jött vissza, remélem azért tisztában vannak vele hogy oda kéne -
adman
tag
sztem nagyon hiteles források a diginél dolgozó ismerősök, pl van aki már szeptembertől 4ig-s
-
adman
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
A digi el akarja adni, a 4ig meg akarja venni, szvsz a kérdés hogy mennyiért.
-
adman
tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
vagy a szakszolgálatok, azon már úgyis van antennatartó
-
adman
tag
személyes rekord kb 25 km (Kosd hegyoldal Mogyoród) kb 1-2 Mb-s sebességgel, igaz xiaomi telóval, gondolom nem a legjobb a sar-ja.
-
adman
tag
válasz
andor80
üzenetére
17. ker is elég hiányos, nézd meg cellmapperen hogy nálatok hogy áll, ha nem világoszöld akkor felejtős a beltéri normális sebesség
-
adman
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
pálcikáid alapján nem éppen acélos a térerőd, nem esett ki egy állomás?
-
adman
tag
válasz
pollack
üzenetére
a digi nem ott van
viszont ha ennyire nincs térerő akkor érzésem szerint ez a torony jelenleg nem üzemel, nem mellesleg ha ott cellmapperezel akkor vszínű már felkerült volna a térképre. -
adman
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
+1, ez eddig semmi. jogszabályban mi van? le kellett volna kódolni? merthogy az is betörés ha nyitvahagyod a bejárati ajtót és azon bemegy valaki.
-
adman
tag
az szerintetek miért jó hogy 100-200 lakosú falut lefednek ahol "semmi sincs"?
@David2135 : a templomtorny nem jó? mondjuk 6k-nak lehet kevés ha csak egy van.
@Lajosnagy17 : ez az 5-600 elég karcsú.
-
adman
tag
17. ker nincs mobil. mármint még jel sincs. bázisokon nem szokott lenni szünetmentes?
-
adman
tag
van akinek már ki lett számlázva parkolás/autópálya matrica?
-
adman
tag
válasz
sarkan
üzenetére
cellmapper.net -en meg tudod nézni a bázisokat, ahol sötétzöld ott kb csak kültéri lefedettség van. 16. ker is eléggé hiányos, tuti fog fejlődni de hogy mikor azt ki tudja.
szerk: ha felrakod a mobilodra a cellmapper-t akkor látni fogod h hova csatlakoz(na) a telefonod -
adman
tag
válasz
kissvendel
üzenetére
cellmapperen nem érdemes nézni a digi 2g-t, mert rosszul kezeli a diginek a cella számozását. ha minden igaz akkor 2g-n egy id alá 10 cella tartozik, de ezek nem egy bázisállomáson vannak viszont a cellmapper meg egy bázisba akarja befűzni.
-
adman
tag
válasz
Márton
üzenetére
cellmapperen a cellák által lefedett terület félrevezető, veszi a legtávolabbi olyan pontokat ahonnan valaki rá tudott csatlakozni az adott cellára és ezen pontokból csinál egy konvex sokszöget, azaz kb semmit nem jelent, mert az hogy vki rácsalakozik nem jelenti azt h működik is, valamit nem veszi figyelembe a terepet.
ahol piros a cellmapperen ott gyak nincs semmi. ahol sötétzöld ott kültéri, ahol világos ott lehet h van beltéri.
a másik hogy a cellmapper nem tudja rendesen követni a fejlődést, ha új torony kerül fel akkor lehet h közben mellette minden piros mert még nem lett újra bejárva -
adman
tag
válasz
dchard
üzenetére
a szakmai tudás nálad van ill laikusként is biztos vagyok benne hogy problémásabb egy 6 cellás felállás, de a cellmapper ill saját megfigyelés alapján én úgy látom hogy a digi ahova csak tud oda 6 cellát rak, olyan helyre kerül csak 3 ahol statikai probléma van, tipikusan auchan, metro, tesco stb reklámtábla, víztorony, vagy olyan idegen torony ahova már nem engednek fel 6 sugárzót.
---
arra van valami tipp h a Dunántúlon miért számozzák át a cellákat? ( 1-2-3...-ról 31-32-33....-ra) gondolom technikailag nincs jelentősége -
adman
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
nyilván aki az új tornyok mellett lakik azoknak jobb lett. érzésre még min 80-100 állomás kéne. 2. ill 12. kerület a leghiányosabb. belváros is eléggé gyér néhol, ami azt jelenti hogy kültéri lefedettség mindenhol van, de épületen belül már sokhelyen nincs. ha cellmapperen rázoomolunk akkor ahol nem világoszöld (azaz 100 dBm alatti) ott vszínű nincs vagy alig van beltéri. akinek otthon van wifi és utazás közben nem akar hd filmeket nézni azoknak tökéletes. nekem nincs volte-m ezért 2g-n megy a hívás ami sokszor idegesítően rossz minőségű, viszont kb nem beszélek ezért tudok vele élni.
-
adman
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
szentendre, tahi, rákoscsaba, rákosliget
-
adman
tag
hát nem tudom, én nem értem a logikát hogy legalább miért nem adták be. a beadás nem kerül kb semmibe. én max 3 logikus dolgot tudok elképezlni:
1) már van aláírt belföldi roaming (ennek az esélye igen kicsi, mondjuk egy csak hang roamingot még el tudok képzelni)
2) szereztek vkit aki pályázik helyettük (ha van olyan eu-s szolgáltató aki nem érdekelt kelet eu-ban és jó pénzért hajlandó erre, esélye kb 0)
3) lemondanak a mobilról (ez esetben nem értem hogy miért fejlesztenek továbbra is, bár ott van a concord effektus) -
adman
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
nem lehet együtt indulni:
Az árverési eljárásra minden jelentkező kizárólag önállóan jelentkezhet, önállóan vehet részt az árverési eljáráson, több személy, szervezet közösen egy Jelentkezést nem nyújthat be, konzorcium az árverési eljárásban nem vehet részt.szerk:
@radio100jozs @zelikocc :
Mobil rádiótelefon szolgáltatás: olyan nyilvánosan elérhető telefonszolgáltatás, amelynek során e szolgáltatás nagy térben mozgó bármely előfizetője - mobil rádiótelefon hálózat hálózati végpontján csatlakoztatott - nem helyhez kötött berendezésről indított hívással kommunikálhat egy másik hálózati végponttal, amelynek elérése az ANFT-ben meghatározott választási eljárás útján lehetséges. E szolgáltatás beszédátvitelre, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokra és egyéb szolgáltatásokra (például adatátviteli szolgáltatások, rövid szöveges üzenetküldés, WAP, GPRS alapú szolgáltatások) szolgál.
forrás -
adman
tag
válasz
Renwick
üzenetére
kiszedték a "saját hálózatot" is, de akárhogy is nézem ennek akkor sem felel meg a digi, merth anno nem volt hangszolgáltatása a telenor hálózatán
tervezet:
amelyek, illetve akik rendelkeznek speciális, nyilvános MFCN hálózat üzemeltetésében szerzett tapasztalattal, továbbá legalább 3 (három) éve nyújtanak saját hálózaton mobil rádiótelefon szolgáltatást és MFCN felhasználóinak (aktív SIM kártyák) száma 2019.december31-én meghaladta a 200.000-et(kettőszázezret);
végleges:
amelyek, illetve akik rendelkeznek speciális, nyilvános MFCN hálózat üzemeltetésében szerzett tapasztalattal, továbbá legalább 3 (három) éve nyújtanak mobil rádiótelefon szolgáltatást és MFCN felhasználóinak (aktív SIM kártyák) száma 2019.december31-én meghaladta a 100.000-et(egyszázezret); -
adman
tag
válasz
Renwick
üzenetére
p) amelyekkel, illetve akikkel szemben az árverési eljárás megindítását megelőző 24
(huszonnégy) hónapban véglegessé vált – magyar versenyhatóság által hozott –
hatósági vagy magyar bíróság által hozott jogerős bírósági döntés nem állapította meg
a Tpvt. gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági
erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására
vonatkozó szabályainak a megsértését, továbbá
q) amelyek, illetve akik nem tartoznak valamely – az e), i), j) és p) pont szerinti – kizáró
személyi (részvételi) feltétel alá tartozó vállalkozással egy vállalkozáscsoportba.ezek alapján nem indulhat az anya se meg a román se. viszont sztem az is egyértelmű hogy ez a digi miatt került így bele, mert bekerült a "magyar versenyhatóság által hozott" azaz már nem lehetne kizárni pl a vodafone hu-t egy vodafone gr-es bünti miatt.
-
adman
tag
válasz
martonl
üzenetére
kb semmi haszna nem származna ebből a diginek, ezért nem hiszem hogy ilyennel szórakoznának. az ászf-et én úgy értelmezem h folyamatosan mérik a forgalmat:
A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától következő hónap utolsó nap 24.00 órájáig tart. -
adman
tag
válasz
Renwick
üzenetére
külügyben dolgozó ismivel beszéltem múltkor a digiről és ő kb azt mondta h "tisztában vagy vele hogy Romániában több pénzt költenek a nemzetbiztonságra mint egészségügyre? és hogy ennek a pénznek nagyrésze mo irányában van elköltve?" szóval szerinte egyértelműen a tulajdonosi gyökerek a probléma.. de ez csak egy vélemény
-
adman
tag
6x2x5 MHz
vagy
4x2x5 MHz és 1x2x4
MHz és 2x2x3 MHz
azaz
összesen 60 MHzakkor jó esetben szánnak 4 vagy 2x3 mhz-t a diginek 900-on?
-
adman
tag
válasz
DevKiller
üzenetére
ha tényleg ez az nmhh indoka akkor ez durva, illetve sejthető volt. remélem a digi nem spórol a jogászokon, ránézésre ez min 2 per és az egyik nyerhető. az egyik per a Digi N.V kizárása a másik pedig hogy hogy került bele a kiírásba az a fejezet. de ez évek kérdése...
-
adman
tag
+1 a teszt nem csak arról szól hogy mi tesztelünk, jelen esetben a digi is teszteli az ügyfeleket. hogy miért indított 2g-t? mert így olyanok is tudnak telefonálni akinek nincsen volte, tehát plusz ügyfél. a digi meg pontosan tudja hogy hányan/milyen telefonnal nyomják a 2g-t, eldöntheti hogy ha majd lekapcsolja a 2g-t akkor milyen telefonokra próbál esetleg volte támogatást szerezni vagy kiknek fog felajánlani olcsó volte-s mobilt.
illetve van még egy nagy előnye, így senki nem fog a "jóhoz" hozzászokni, ha 4g only 256qam-mal indult volna, akkor lehetne olyan eset is hogy valaki majd 50Mbps-sel indul majd pár év után csak pislog hogy hova tűnt a sávszél -
adman
tag
válasz
trec12
üzenetére
azért azt tegyük tisztába hogy a kíírásban nem az szerepel hogy nem indulhat aki GVH büntit kapott, hanem konkrétan ez:
Az árverési eljárásban azok a személyek és gazdálkodó szervezetek vehetnek részt ... amelyekkel, illetve akikkel szemben az árverési eljárás megindítását megelőző 24 hónapban véglegessé vált hatósági vagy jogerős bírósági döntés nem állapította meg a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértését.
digi-nél ott volt az inviteles összefonódás miatti gvh bünti. voda, telenornál meg kb megtévesztő/ tisztességtelen gyakorlat miatti a bünti, ami a freki pályázatnál nem kizáró ok -
adman
tag
a joggal való visszaélés nem egy egzakt fogalom, még ha egyértelmű is hogy miért az anya pályázott, elég nehéz bizonyítani jogilag hogy ez csak azért történt mert a magyar digi nem indulhatott volna. illetve dehogynem, érzésem szerint az lehet a háttérben hogy az egyeztetésre elment a magyar digi vagy a magyar digi kérte ki az anyagot, majd az anya pályázott, ami elég egyértelmű. de szerintem nehezen védhető/bizonyítható a joggal való visszaélés, sőt az ellenkezőjét sokkal könnyebb bizonyítani, pl banki igazolással bizonyítják hogy (csak) az anya digi kapott banki garanciát. és ennyi.
nem vagyok jogász, de létezik egyéb elég képlékeny jogi dolog amit viszont az nmhh-telenor dologra rá lehet húzni és az pont nem a jóhiszeműség. szvsz a digin kívül az nmhh-nak is az az érdeke hogy ebből a pályázatból ne legyen semmi, mert jogilag nagyon nem tiszta a dolog. -
adman
tag
én találtam egy lehetséges okot a kizárásra (nem tudom hogy tényleg ez az igazi ok)
http://nmhh.hu/dokumentum/205700/MFCN_dokumentacio_vegleges_20190717_HU.pdf61/n pont
(61)Az árverési eljárásban azok a személyek és gazdálkodó szervezetek vehetnek részt...
n) amelyekkel, illetve akikkel szemben az árverési eljárás megindítását megelőző 24 hónapban véglegessé vált hatósági vagy jogerős bírósági döntés nem állapította meg a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértését.
a GVH meg visszavonta a DIGI-Invitel összefonódási engedélyt, igaz kiadott rögtön egy új ideigleneset? jogilag ez nem tudom hogy van, de sztem bele férhet ebbe a kategóriába -
adman
tag
M2 Délin, Moszkván, Batyin van működő cella
-
adman
tag
1 hétig telenor hd helyett digi-t nyomtam, tapasztalatok: amerre járok Bp-n van net, tudok hívni, a sebesség viszont pocsék (belváros, é-buda). De pl beülök egy étterembe a Kossuth Lajos utcában és megszűnik a digimobil. Bemegyek ez üzletbe és kb nullára esik a sebesség. Van ellenpélda is, pl a Stefániában a nézőtéren jobb térerő van mint a telenornak és a sebesség is elfogadható. (ez mondjuk egy régi épület, szóval lehet hogy azért nem problémás).
a sebességet leszámítva viszont elégedett vagyok, az én nethasználatomnak 95%-ban megfelel, oldalbetöltődések, videók (nem hd), stb zökkenőmentesek voltak. viszont nálam továbbra sem lesz elsődleges, mert azért bp belávorsába legyen beltéri lefedettség. -
adman
tag
nálam megszűnt a korábbi "nem elérhető" illetve "fél percig tart tárcsázni" probléma.
a tünet az volt hogy volte nélküli 4G-s telefont nem lehetett elérni, illetve tárcsázásnál 20-25 mp volt mire dobta a 4G-t és tárcsázott. most rögtön dobja a 4G-t és 3-4 mp múlva kicseng, és ha 4g-n vagyok és hívnak akkor szintén dobja a 4g-t és kicseng
@tomszi1: sztem próbáld ki segédprogi nélkül, én nem csináltam semmi és müxik, szóval volt vmi konfigmódosítás
-
adman
tag
-
adman
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
köszi, ezzel próbálkoztam, de semmi változás. korábbi rom-ban még benne volt a kapcsoló, kikerült kb másfél éve.
-
adman
tag
M2 metrón tegnap du nem volt semmi.
xiaomi redmi note 4, xiaomi redmi 5 : ugyanaz a tünet mint többeknél, mivel nem volte-s a telefon hívni nem lehet, tárcsázásnál meg kb 20 mp mire dobja a netet és átáll 2g-re -
adman
tag
szerződésben ez van: "Tudomásul veszem, hogy mobil előfizetésemet kizárólag mobil telefon készüléken használhatom."
-
adman
tag
nos én nem kaptam digis sim-et, mert még nem adtam le a telenoros-t és persze nem volt nálam

ok, megírták hogy adjam le, de minek nekik? visszaadják a telenornak? -
adman
tag
Ha tudnád, hogy ez a 2G bevezetés mibe került...
Milyen plusz költséggel jár a 2G? Tervezés, átkonfigurálás, licenc?
A célközönségről meg már korábban tippeltem, 2M nyugdíjas van, nagy részük nem igényli a netet, és nem igényesek a lefedettségre, mert relatív kis területen mozognak.
-
adman
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
..kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
amikor majd indul a digi nyilván a mostani telenor-digisek is átkerülnek a digire. az meg eléggé szarul jönne ki hogy miután kiveszik a telenoros sim-et és berakják a digiset sebességben, korlátosságban, minőségben is szarabb szolgáltatást kapnának (és lehet hogy drágábban).
-
adman
tag
Ezert nem is ertem miert nem tisztan 4G netet epit a digi, ha nem engednek fel regebbi eszkozt akkor kesobb nem lenne gond a kivezetesukbol sem.
ezen én is csodálkoztam, de aztán végiggondoltam és szerintem ez jó döntés. freki hiányában normális sebességű net úgysem lesz, akkor meg kb már mindegy hogy egy cellában 37 vagy 22 az elméleti max. lecsípve 2g-re viszont lesz cellánként 16 (vagy akár 32) hangcsatorna. célközönség szvsz a nyugdíjasok, nekik nem kell országos lefedettség, ha van térerő a lakásban/kert végében/ buszon/unokánál/piacon/ fürdőben /temetőben akkor nekik az elég, ők nem netfüggők szóval leszarják hogy milyen a net sebessége, de egy 0 ft-s hálón belüli percdíj nyomós érv lehet. kb 2m nyugdíjas van, nem elhanyagolható réteg.
-
adman
tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Ezekszerint a Digiről fent lévő csekély adatot is olyanok szolgáltatták, akiknek van Digis SIM-jük?
nálam (xiaomi redmi note 4) ha nyomok egy hálózatkeresést és kiválasztom a digi 4g-t akkor kb 50% eséllyel "ráragad", kiírja hogy nem lehet hozzá csatlakozni, de továbbra is a digihez akar csatlakozni és a cellmapper szépen gyűjti a pontokat.
ahol van digi 2g ott a 2g-s cellákat gyűjti attól függetlenül hogy a 2g-re vagy 4g-re probálok csatlakozni. ill még annyi hogy a cellmapper a 2g-s "tornyokat" teljesen rossz helyre rakja, az NNNNX -es cellákból raki ki egy NNNN számú tornyot, de a 10 cellából 6 tartozik egy toronyhoz a másik 4 már a szomszéd -
adman
tag
0 jelentősége van, olyannyira hogy a 4g-s mobilnet március óta elvileg elérhető:
LTE interface -
adman
tag
válasz
Jumpalaja12
üzenetére
hónap fordulós, az elején van részhónap
-
adman
tag
Bp 2 -ben rokonnál padlástérben lesz a digi bázis, állítólag a kerület nem enged már csak padlástérbe új antennát. mondjuk vicc, mert a szomszéd ház tetején ott van a telekom
-
adman
tag
belvárosban, Budán, 16, 17 kerben is elkezdték bekapcsolni a tornyokat, cellmapperre is kerülnek fel
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. ami extra (nekem) h 4 szektor és nem a digi van legalul