Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szted? Azóta volt még egy szép levelezésünk, kötötték az ebet a karóhoz, hogy írjam le még a vércsoportomat, a telefonomat összeszerelő kínai nevét, valamint a gps koordinátáimat... aztán írták, hogy ők próbálták és nekik jó bla bla bla. Aztán csináltam nekik egy bizonyíték videót, amivel végre én nyertem a szócsatát, elnézést kértek, és türelmem kérték. Persze a számot még mindig nem lehet hívni (vonalasról sem, arról állandóan foglaltat jelez).
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Micsoda makacs vakhit és patkányhasonlat kommunikáció!
Nálam meg akár benne lesz példásan bölcsen a pestisracokTV akár nem lesz benne a mesésen csodás s karakán Teszár kisbirodalom tévécsatornakínálatában , az öt (5) SIMből asszem minimum kettőt meg fogok tartani az eddig kikommunikált árparamétereik mellett. Hajrá Digi 
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szerintem ezzel a kijelentéssel várjunk addig amíg lesz a Diginek is megfelelő lefedettsége és sebesség mindenhol ahol a 3 másiknak is van.
Okés, hogy jelenleg fillérekért (vagy ugye ingyen is év végéig) van mobilnet mondjuk, de azért sebességbe minimumot tud átlagba és sok helyen nem elérhető.
Majd ha olyan helyen meg akar jelenni a Digi ahol mondjuk több állomást kell felépíteni mert hegyek/dombok vagy nagyobb sebesség kell oda azért kell fejleszté/befektetés bőven, kérdés akkor is ezen az áron fog futni.
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Az a baj, hogy te magadból indulsz ki. Neked jó. Oké, tiszteletben tartom a magam részéről. De a megbízhatósága akkor sem olyan (közel sem), mint pl a Telekomé. És ezzel nem a Telekomot védem, vagy a Digit szídom! Egyszerűen akinek fontos az elérhetőség, a megbízhatóság, annak még nem szabad egy az egyben átpártolnia a Digihez. Nagyon sok helyen nincs pl térerő. Ahol meg jelzi a térkép, hogy kellene lennie, ott sincs beltéren. Hiába van 4 torony egy 20 ezres kisvárosban, ahol élek, beltéren sok helyen nincs térerő. Bár van VoWifi, de routerközelben kell lenni ahhoz, hogy működjön. Tény, hogy ezért a szolgáltatásért szinte alig kér pénzt a Digi és ez amúgy dícséretes, de mellette szükséges, sőt számunkra (család) szükségszerű a Telekomot tartani, ami amúgy nem vészes összegben. Ez van. Neked elég, nekünk és még kismillió embernek nem. És ezzel a frekvenciával sajnos nem is lehet rentábilisan fenntartani egy országos lefedettséget. Főleg olyan helyen nem, ahol nem csak a puszta síkság van és van némi domborzat is.
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
tehát mégegyszer, ezt az SMS-t kaptam digi-től:
Tájékoztatjuk, hogy az ön által kezdeményezett számhordozási folyamat az alábbi időpontban fog teljesülni: ... Hordozott szám: ...
Probléma esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot...
Én ebből azt olvasom ki, hogy sikerülni fog a számhordozás, (és nem kellett se márkaváltás, se nmhh). Ezért kérdezem Tőled, mint egyetlen ember, akiről tudom, hogy ugyanezt próbálta de nem sikerült anno, hogy Te is kaptál-e ilyen sms-t, a sikertelenséget megelőzően?
-
törölt tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
OK!

Amúgy a DIGI Online HQ stream képe - alacsonyabb minőségnél/nagyobb tömörítésnél (MQ, LQ) meg pláne - és a natív SD/HD stream képe között zongorázni lehet a különbséget.

Ez persze csak nagyobb képernyőn/megjelenítőn érzékelhető, a mobilok kb. 5-6" (hüvelyk/coll/inch/zoll st3v3np3t3r kedvéért!) méretű képernyőjén még nem, de minél nagyobb képernyőre megy ki a kép annál érzékelhetőbb/zavaróbb a DIGI Online tömörítése.
Lásd még!
... és nem beszélve arról, hogy a DIGI Online-on nincs fent egy jó pár csatorna. Pl. a Spíler-ek.

-
törölt tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Mindenhol DIGI TV-t nézek, bárhova megyek a világban.

... és sokszor a vendéglátók is azt nézik.

Tanítom őket magyarul, mert bárhova megyek valami furcsa nyelven karattyolnak.
... hááát, miért nem beszélik ezek Arany János nyelvét?
No, ezen kívánok változtatni. Országimázs b@meg!Amúgy meg csak Columbo-ra tudok elaludni.

Nekem Szabó Gyula hangja olyan, mit a mese a gyereknek."Egyrészt a Digi HD-hez alig kell valami kis savszél,..."
A natív HD stream-hez 12-13 Mbit/s-es stabil sávszél kell. Az azért nem mindenhol van ám meg. ... sajnos.
-
törölt tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Sok privát szálláson elég gyatra a WiFi. Jobb lenne a saját MobilNet.
A szállodákban meg végképp, mert mindenki azon nyomul.
Kár, hogy még nincs roaming. Tavaly Görögországban jó lett volna, mert ott elég gyatra volt a szálláson a WiFi, de volt egy bazi nagy HD TV, de pl. Prágában elég jó sávszéllel volt WiFi és így HD-ban néztük a DIGI TV-t. -
andF
újonc
válasz
Gézengúz
üzenetére
"Redmi Note 4
Amíg nem léptem be ide és nem állítottam át a jelzettre addig én sem tudtam hívást fogadni csak az sms jött.
Így megy.
Beállítások
Belső tárhely 5X
Majd előjön a menü."Köszönöm, nálam is bevált, tudok hívást fogadni! Viszont a feleségem Lenovo K6-ján nincs LTE/TD-SCDMA/GSM mód. Valakinek esetleg van tippje, hogy ott mire kellene állítani, hogy működjön a fallback?
-
kchris78
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
igen de ha esztergomban is Telekom/Telenor közös frekivan akkor ott a 3MHz helyett van 40 B20-on anélkül is 20...
Felhasználóként mérni kellene sokat hogy tényleg vacak e a Telenor emiatt. (kétlem 15Mbit alá esne a letöltés, bár nem tudom a HD hatásait mert T-s vagyok)
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
7477-ben meg is van a válasz, csak ezt még nem írta a cikkíró.
De a napokban spekulált dologra is megvan a válasz, hogy nem csak kivezeti a mobilnet csomagot a Digi, hanem a törvényi keretek között biztosított 60 napos felmondással mindenkinek megszűnik, azaz annak is, aki pl. 2 hete kötött ilyen csomagot. Meg akkor tényleg igaz, hogy a Digi mondta fel a Telenorral a szerződést.
Véleményem szerint ez egyértelműen a saját hálózat irányába mutat, de semmikép nem egy másik mobiltársasággal való szerződés kötés lehetőségét mobilnetre.
-
-
Fifi
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szia!
Ha jól látom náluk:
1.) belépési díj sincs egyes flottákhoz képest
2.) a számlát ők állítják ki elektronikusan és nem a szolgáltatótól kapod közvetlenül
3.) az előző pont miatt a számlakiegyenlítés bankkártyával nem lehetséges
4.) volt/van egyéb költség a havi díjon felül?
5.) mindkét apn-nel lehet felcsatlakozni a hálózatra?A fentieket meg tudod erősíteni, illetve válaszolnál rá?
Előre is köszönöm!
-
adman
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
..kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
amikor majd indul a digi nyilván a mostani telenor-digisek is átkerülnek a digire. az meg eléggé szarul jönne ki hogy miután kiveszik a telenoros sim-et és berakják a digiset sebességben, korlátosságban, minőségben is szarabb szolgáltatást kapnának (és lehet hogy drágábban).
-
p2pp
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Biztos nem nehéz.
Nekem havi 1-2 film max amit hirtelen kell esetleg.
0,5-el jön le, de ez nem zavar.
A többire ott a vezetékes optika. Ennyi.
Nálam a felhők viszik a prímet.
50GB-nál sosem volt több, havi szinten a forgalmam.
Nem zavarna a 100GB korlát a HD után.
Csak az ára ugrana meg 5k-ról 8k-ra havonta.
Na ez a zavaró! Ha erre netán kér még valaki telót is.
Akkor kijön havi 20k, ami majd 1 kocsi líziing!!! -
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nem tudom - nálunk még kábeles neten sincs torrent, nem élünk azzal, így duplán nem értem -, de a Telenor HD kapcsán - meg különböző flottás korlátlan mobilinternetekkel is - sokan leírták a kapcsolódó topikokban (is), hogy milyen sokat forgalmaznak a torrent miatt mobilinterneten, irtózatos számokat lehet ott olvasni...
Sőt, sokan még mobiltelefonon is nyomják, emiatt gondolom, hogy aki annyira rászokott, akár mobilinterneten is nyomná, ha az korlátlan lenne a DIGI-nél.zseko: Azok a halk találgatások azok is maradnak, a megfelelő berkeken belül legalábbis azt mondják, hogy a DIGI örül, ha az Invitel felvásárlása előtt felvett szindikált hitelt kinyögi, mert most nem nagyon tud nyújtózkodni.
Tavaly nyáron a Digi Communications NV felminősítése is a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. adóssága (abból finanszírozott ügylet) miatt maradt el. -
válasz
Gézengúz
üzenetére
A Telenornak nem igazán megy a korlátozás, korábban próbálkoztak már azzal is, de elengedték aztán a dolgot, mert gondok voltak, lehet erről olvasni a topikjában abból az időből.
A Telekomnál jól működik a torrent szűrése és korlátozása a korlátlan csomagban.
Az is gond lehetj, hogy a sebesség korlátozása nem minden, alacsony sebességen is leterhelhető a hálózat, ha kellően sok szálon nyomja valaki például a torrentet.
A DIGI esetén is félő, hogy ha olcsón adnak például korlátlan netet és nem lesz megfelelő zabola, akkor nem lesz nehéz alávágni a hálózatnak. -
p2pp
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Tudják korlátozni és szokták is szépen.
Bár nálunk nem kell azt a 0,71/4,71-et a speedtest szerint lekorlátozni. Itt annyira xar a hálózat. Csak B20 van.
A másik nagy Magenta T-nek legalább van B7 is ez mellett. Bár az sincs agregálva, de legalább van.
Persze 2x annyiért nem kell. Úgyhogy marad a HD (Amíg van). Itt a 4G az kuka. A bekötetlen Digi torony egy karnyújtásnyira van. De hiába sajnos. Pedig nagyon jó lenne! A városban végig tökéletes lenne. Ha lenne végre frekijük hozzá! Azért ha lesz Sim kártyájuk benevezek és letesztelem. Van még 1 kiadó hely a telómban.
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Kétkártyás telefonom van, de a minőségi szolgáltatások a legfontosabbak számomra, az árazás másodlagos - illetve ár-érték arányt nézek -, így csak egy SIM kártyát használok egy ideje, mert a meglévő szolgáltatók közül sem mindegyikkel voltam elégedett, amikor kettő futott párhuzamosan.
Azt senki sem bánná, ha a jelenlegiek szolgáltatása olcsóbb lenne, de ne a minőség rovására, mert azt nézve nem annyira irreálisak a jelenlegi árazások, ha a hazai viszonyokat nézzük. (Jól példázza ezt az olcsó Telenor HD, ami be is döntötte sok helyen a hálózatot, nem véletlenül zárták le végül, ki is fogják vezetni.)
Maga lenne a csoda, ha a DIGI jó minőségű szolgáltatásokat tudna biztosítani olcsón, de annak sincs sok realitása a jelenlegi felállás szerint. -
válasz
Gézengúz
üzenetére
Arra gondoltam, köszi hogy kijavítottad, nem tudtam hogy azok telenor feliratosok.
grafnet: én nem igazán értek hozzá, csak követem a topikot kíváncsiságból (meg néha beszólogatok ugye
).
Helyileg merre voltál ahol ezt a simet mutatták? Azért kérdezem mert ugye egyes helyeken van még az a kompakt szolgáltatásuk, ahhoz is kellhet SIM.Telefonszám volt a csomagoláson?
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ennek is van ám másik oldala is: Miért nem megy oda is szolgáltatni a DIGI?
Adná a horror ártól valamennyivel olcsóbban és mindenki menne át hozzá előfizetőnek.
Ja, hogy az nem, illetve mégsem annyira éri meg...
Pont ez a hibalehetőség adott lesz a mobilos frontjukon is, még ha részben más szempontból is. -
viktorhu
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ott van benne a cikkben a megfejtés, amiről én is beszélek: "Ausztriában jelenleg három saját hálózattal rendelkező szolgáltató üzemel, és viszonylag sok virtuális."
Erre Magyarországon nincs lehetőség, mármint nem kötelesek a szolgáltatók átengedni a hálózatukat a virtuális szolgáltatóknak (egyedül az EU-ban), így igazi verseny sincsen. De ezt itt már elég részletesen megbeszéltük.
-
tomp
félisten
válasz
Gézengúz
üzenetére
Majdnem.
Qualcomm Product Support Tools. Azon belül pedig a PDC Tool része.
Telefonon hide menüben bekapcsoljuk a serial portot majd kábellel a gépre rakjuk.
Töröljük a default hálózati profilt majd aktiváljuk a " Telefonica_UK_Commercial" vagy az "India-VoLTE-Vodafone" profilt. Ez után a telekomnál már megy is. Teljesen szűz gyári root mentes telefon. Telenor év végén indította el de még csak erős limittel mert bevezetési teszt állapotban van. Ott még nem tudtam megnézni de ahogyan olvasom ezzel a 2profillal egész európában+ázsiában használható a VoLTE.
itt a videó. Gondolom a Diginél is menni fog.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Micsoda makacs vakhit és patkányhasonlat kommunikáció!
Nálam meg akár benne lesz példásan bölcsen a pestisracokTV akár nem lesz benne a mesésen csodás s karakán Teszár kisbirodalom tévécsatornakínálatában , az öt (5) SIMből asszem minimum kettőt meg fogok tartani az eddig kikommunikált árparamétereik mellett. Hajrá Digi