Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Renwick
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Clickbaites gyökerek.
Lesz egy infra cég meg egy kereskedelmi cég, ami bevett cégstruktúra számos más országban is. A DigiMobil infra ennek már pont nem része, mert azt ugye vitte a Pro-M még tavasszal. Meg a voda passzív infrája sem, mert az meg a VF Csoporthoz tartozó Vantage Towers tulajdona. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Nézd, szerintem ez egy olyan alkuhelyzet, mely abból fakad, hogy egy alapvető közmű magánkézben van. A telkók kb egész Európában tartják a markukat, szeptemberben is ott vigyorgott Rékasi mögött Tim Höttges DT-vezér, amikor lepacsiztak Nagyékkal.
Az a Tim Höttges, aki többször, több plénum előtt világosan megmondta, hogy vagy “beruházásösztönző” (szak)politika lesz az EU-ban (értsd pl. csökkennek az adóterhek) vagy lófasz sem lesz itt az USA-hoz vagy Ázsiához képest, már ami a digitális alapinfrastruktúrát illeti. -
Renwick
őstag
-
Renwick
őstag
Hivatalosan is elindult a VoWiFi a vodánál. Fun fact: DigiMobilnál nem elérhető.
-
Renwick
őstag
[link]
Eléggé beszédes, hogy a DIGI-nek nem kell 32 GHz-es licenc. -
Renwick
őstag
válasz
qnadam
üzenetére
Tábori legalább annyit már mondott, hogy így semmiképpen nem marad:
"Az, hogy mi egy teljes mobil infrastruktúrát építsünk ki a Yetteltől, a Telekomtól és a Vodafone-tól függetlenül, az a jelenlegi üzleti környezetben szembe menne minden gazdasági racionalitással. A Vodafone-akvizíció erre a helyzetre adott válasz. Ha ez bármilyen okból meghiúsulna, akkor más megoldást keresünk majd, de semmiképpen nem a meglévő hálózatot bővítenénk egy ilyen helyzetben sem."
Magyarul a meglévő infrához már egy csavart sem kívánnak hozzátenni. -
Renwick
őstag
Lazán kapcsolódik: a 4iG éppen most csatlakozott a O-RAN szövetséghez.
-
-
Renwick
őstag
válasz
sifarr
üzenetére
Párhuzamosan üzemeltetni két vezetékes infrát hosszú távon nagyon gazdaságtalan, nyilván el fogják adni az egyiket (jó eséllyel a vodát, mivel az sokkal szarabb). Itt a kérdés, hogy hány átfedő végpont van - én 800 ezer körüli számot hallottam, ami nekem kicsit soknak tűnik.
-
Renwick
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Roaming környezetben teljesen általános, hogy mást kapsz, mint otthon, ebből a szempontból érdekes lesz látni, hogy az új roamingrendelet, amibe bekerültek erre vonatkozó szabályozási elemek, változtat-e majd bármin.
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
A 4iG-nak piacot kell szereznie, főleg mobilban (már ha megtartják a mobilt), ez pedig azt feltételezi, hogy rövid- és középtávon továbbra is a piaci átlagár alatt tartják majd a tarifáikat.
Nagy kérdés persze az is, hogy a tulajdonos mennyire akarja a fapados szolgáltatói irányt követni, netán a márkaváltással együtt ezt az imázst is megpróbálják maguk mögött hagyni.
-
-
Renwick
őstag
Akit érdekel, az alábbi oldalon elérhetők az NMHH március 22-i meghallgatására érkezett írásbeli reakciók. A DIGI anyagában nagy meglepetés nincs, közölték, hogy kell(ene) nekik 700, 1500, 2300 és 2600 MHz is.

Érdekes tanulsága még a meghallgatásnak, hogy az mmWave 5G-t láthatóan teljesen elengedte az iparág. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem rosszul látod, a kérdés az, hogy értékesítik-e egyáltalán a 2x5 MHz-et vagy nem. Ebben a hatóság vagy figyelembe veszi a most vázolt igényeket, javaslatokat, vagy nem (függetlenül attól, hogy szóban vagy írásban adták be), semmi sem kötelezi őket e téren.
Én továbbra is úgy látom, hogy mindenáron nem fogják frekihez juttatni a Digit. -
Renwick
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Azért '19 decemberében, amikor a 900-as aukció meghallgatása volt, sokkal vehemensebben képviselték magukat, bár tény, hogy azóta új a tulajdonos, ami sok mindent megváltoztathat.
Mindenesetre a tűzhöz eléggé közel álló kapcsolataim szerint ebben a relációban meglehetősen kevés esélye van annak, hogy a 4iG/Digi kapja a szabad 700-at. -
Renwick
őstag
Nos, tegnap lement az NMHH meghallgatása a piaci igények felmérése érdekében (részletek itt), ahol a HungaroControl és a BM is bejelentkezett a maradék 700-as 2x5 MHz FDD-ért (a
TelenorYettel viszont nem!). Ez alapvetően elég rossz rossz hír a 4iG/Digi számára. -
Renwick
őstag
Nem csak a 4iG-Digi -t érinti, de érdekes kérdés, hogy hogyan hatnak majd a magyar piacon motorozó telkóipari cégekre a háború következtében jelentkező gazdasági hatások, azok közül is elsősorban az euróárfolyam-változás.
Félig-meddig laikusként azt gondolnám egyébként, hogy egy eleve nyomott árakon dolgozó operátornak ez nagyobb kihívást jelenthet, plusz ne felejtsük el, hogy a Digi korábbi anyacége azon a román piacon "szocializálódott", ahol (többek között) a lakossági telekommunikációs szolgáltatások ára évtizedek óta euróban van meghatározva.
Érdekes lenne, ha egy hasonló számlázási gyakorlat megjelenne itthon is, de nyilván ez egy nagyon extrém forgatókönyvet feltételez. -
Renwick
őstag
Egy szaki nem írná le esetleg, hogy a jelenlegi Digi tornyok szerkezetileg jellemzően milyen kialakításúak? Főként az lenne az érdekes, hogy van-e hely rajtuk több szektorsugárzónak, ad abszurdum elbírnak-e még egy-két versenytárs motyójával.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Annyira sok helyszíne nincs az AH-nak, pár évvel ezelőtt valami 300 volt, annál sokkal több most sincs. Meg ezek egy része teljesen OFF, vagy legalábbis nem látom, mi haszna származna a Diginek/4iG-nak abból, ha felraknának pár szektorsugázót egy hegytetőn lévő átjátszóra.
Nem mondom, hogy - divatos kifejezéssel - nem lehet kihasználni a szinergiákat, de ebből nem lesz jelentős változás. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Értem, csak továbbra sem látom az ösztönző erőt ebben.
Ha holnap azt mondaná a GVH, hogy vissza az egész, szted mennyire fájna a Telekomnak meg a Telenornak? Annyira, hogy cserébe bevállalják, hogy kapnak egy kormányzati hátszelű konkurenciát a nyakukba, amit még nekik is kell etetni frekivel? Ugyan már.
Az LTE800-nak ma már közel sincs akkora jelentősége, mint 2014-ben, ez egy veszett ügy a GVH részéről, ügyesen húzták az időt a telkók. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Nem értem a logikát, miért lenne kedvezőtlen maga a vizsgálat?
A Telekomnak meg a Telenornak minél tovább tart ez az egész hacacáré, annál jobb. Legfeljebb az elképzelhető, hozzáteszem nagyon-nagy fantáziával, hogy a szokásos egyezkedés során előírják, hogy a spektrum egy részét kvázi jóvátételként oda kell adni a versenytársaknak, bár nem igazán látom, hogy mivel ösztönöznék erre őket.
Az eredeti állapot visszaállítása mostanra kb. lehetetlen, és inkább vállalnak be egy sokmilliárdos büntetést, mint hogy megváljanak a spektrumtól. -
-
Renwick
őstag
válasz
dzf007
üzenetére
Ez azért nem teljesen ilyen egyszerűen működik, még Magyarországon sem. A meglévő frekvenciahasználati jogok nem vonhatók vissza, nem oszthatók meg csak úgy, ezért százmilliárdokat fizettek, fizetnek a piaci szereplők az államnak.
Ha ez az akvizíció a 900-as árverés előtt történt volna, egészen más lenne a leányzó fekvése, mert nyilván egy értékesítési eljárásnál lehet játszani a feltételrendszerrel, ahogy arra láttunk is már példákat, de már kiosztott licencekhez nyúlni nagyon-nagyon necces. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
A jelenlegi állomásokat nem tudjuk hogyan vannak tervezve, lehet, hogy csak "egy gombnyomás" és mindegyiken bekapcsolható a 700MHz. Azzal pedig a jelenlegi területi lefedettség minimum duplájára növelhető.
A meglévő állomásokon tudtommal nincs olyan antenna jelenleg, amivel 700-on tudnának sugározni, de erősítse meg vagy cáfolja ezt egy szaki.
-
Renwick
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Ez még csak a konzultáció, ami kb. mínusz 2-es szint egy potenciális értékesítési eljárásnál. Az se biztos, hogy lesz egyáltalán aukció/tender, vagy azon mindent odaadnak a jelentkezőknek, amit érintenek a meghallgatáson.
Mindenesetre ha és amennyiben a Digimobil tulajdonosa el is indul egy egy-két éven belül esedékes eljáráson, és ott mindent visz, amit csak lehet, igazán versenyképes spektrum poolja akkor sem lesz szerintem - és akkor jó eséllyel még csak azután jönne az építkezés, vagyis ne úgy képzeljük el, mint '14-ben, amikor pár nap alatt lefedte mindenki LTE800-zal az ország 90%-át.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az LTE450 tipikusan M2M/IoT, lakossági/kkv piacon nem játszik.
A nyilvános meghallgatás által érintett blokkok szerintem nem jelentenek megoldást a Digi problémájára. -
Renwick
őstag
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Kérdés, hogy ehhez kell-e a meglévő site-okon bármit mókolni (leginkább kell-e hozzá új antenna), illetve a hangszolgáltatást mennyire lehet alapozni 700 MHz-re jelenleg. Meg aztán ha hirtelen túl sok lesz az efi (ahogy azt tervezik), ez a kapacitás is pillanatokon belül elfogy.
-
Renwick
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
A fővárosban (meg úgy általában bármilyen nagyvárosban) rohadt nehéz új állomásokat engedélyeztetni, mivel kevés a hely, a konkurensek meg nem tudom, mekkora kitörő örömmel engedik fel őket a passzív infrára. Már ha azon van egyáltalán még hely, mert ugye jó ideje már azon is osztozik kölcsönösségi alapon szinte mindenki.
Szóval a frekventált helyeken kb. marad a spektrumkapacitás bővítése/kiterjesztése, de ezzel is célszerű olyan irányba menni, amit a meglévő vasakkal ki tudnak hajtani. Nemzeti roamingnál ez a probléma hirtelen nem lenne probléma, kérdés hogy ki és miért akarna lepacsizni velük. -
Renwick
őstag
válasz
Avayasoft
üzenetére
Folytatnám a sort a Turul GSM-mel, egyszer április elsején ellőttük.

-
-
Renwick
őstag
Na ezt lezongorázták szépen: [link]
Csak nekem fura, hogy a mobilt egy büdös szóval nem említik a közleményben? -
Renwick
őstag
Nyilván ez egy erősen spekulatív cikk, ettől függetlenül tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy organikus növekedéssel nem fognak tudni komoly eredményt elérni, akármennyi pénzzel és spektrummal tömik ki őket.
A francia eset szerintem picit más ritmusban zajlott, máskor. A Free nem egy telített piacra lépett be, és szépen látszik is a számaikból, hogy '17-ben falnak mentek a növekedést illetően. Hogy pontosan mi történhetett - akkor kapcsoltak a versenytársak, vagy telítődött a piac - azt nem tudom, ennyire nem ismerem a francia piacot, de a lényeg, hogy most már kb negyedik éve stagnálnak.Oké, a Reinmetall hoz egy csomó pénzt a 4iG-ba, de azért ne feledjük, hogy a Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak, akik ésszerű üzleti keretek közt meg fogják védeni a befektetéseiket.
-
Renwick
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tehát kvázi visszaadnák a PPF-nek az AH 25%-át egy valamekkora spektrumcsomagért cserébe? De mi ebben az üzlet a cseheknek?
-
Renwick
őstag
Minden tiszteletem Jászaié, de ez az organikus növekedésről szóló elképzelés egy teljesen irreális vágyálom szerintem.
Egy telített mobilpiacról beszélünk, ahol a szolgáltatásvásárlási hajlandóság a zéróhoz konvergál (havi 5-10 ezer számot hordoznak átlagosan, ennek is kb 80-90 százaléka üzleti előfizetés). Hogy akar itt organikusan növekedni? Még ha tegyük fel megszerzi az összes digis vezetékes ügyfelet magának, akkor is messze a legkisebb operátor marad a piacon. Arról nem beszélve, hogy aligha valószínű, hogy a Telekom meg a Voda ölbe tett kézzel nézne egy ilyen akciót.
Netán majd jövőre az SZJA visszatérítés melle mindenki kap egy Digi SIM-et is, vagy hogy?
Akvirálni fognak, máshogy szerintem esélytelen.
Felvetődött itt az is, hogy eladnák a Telenor üzletrészt, ráadásul kvázi freki nélkül. Mégis kinek? Amikor az egyetlen értél abban a cégben pont a freki kb. -
Renwick
őstag
Szerintem azt még a magyar CEO sem feltétlenül tudja, hogy miről diskurálnak a tulajok Bukarestben vagy éppen Amszterdamban, netán Budapesten, de az a tény, hogy a tervhez képest - eddig - két hónap csúszás van egyértelműen arra utal, hogy valahol homokszem került a gépezetbe.
-
Renwick
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ez 2014-ben is így volt, amikor elindultak az 1 Gbps-sel.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Esküdni mernék, hogy ez már valamilyen formában a deal része.
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
A nemzeti roaming kötelezettség lehet egy ilyen adu-ász, valóban. Mondjuk ezt csak arra lehet ráverni feltételként, aki el is indul az új értékesítési eljáráson, ráadásul nem igazán vagyok benne biztos, hogy olyan frekikre is lehet vonatkoztatni ilyen előírást, amit az adott eljárás nem is érint (gondolom ezt még valahogy meg tudnák azért oldani).
Meg ennek kapcsán abban sem vagyok teljesen biztos, hogy jogszerű egy ilyen nemzeti roaming kötelezettségnél egy-egy operátort kiemelni. Oké, hogy több spektrumja van 900-on a Telenornak mindenki másnál, de basszus többet is fizetett/fizet érte.
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Egy hónapon belül a PPF vezér és a PPF Telco Group vezér is kategorikusan kijelentette, hogy marad náluk a többségi tulajdon, szóval én most kevésbé számolok azzal, hogy a Telenort is kontroll alá veszik. Aztán persze lehet, hogy csak altatnak, vagy már ez is valami alkudozási folyamat része, de nekem ez valahogy nem tűnik túl életszerűnek.
A PPF Telco Group vezére a héten Prágában konkrétan nagykereskedelmi modellekre épülő együttműködési lehetőséget pendített meg a 4iG-val, ami kizárja a frekvenciabérlést, viszont nem igazán látom, mit és milyen konstrukcióban adhatna a Telenor nagykerben a 4iG-nak (azt, hogy a 4iG mit adna a Telenornak, az elég egyértelműnek tűnik). Esetleg a CETIN adhat nekik mobil infrastruktúrát, de ezzel a frekvenciaszűkéből eredő gondjaik nem oldódnak meg. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Nem vagyok jogász, de nekem ez erősen jogi nonszensznek tűnik.
A Digi ugye két határozatot támadott meg, egyrészt a nyilvántartásba vételről szólót, amit már másodfokon is elbukott, másrészt a lezáró határozatot, aminél most a CJEU előtt van a kérdés, hogy azt egyáltalán volt-e jogalapja támadni (komoly téteket mernék tenni rá, hogy nem). Nem hinném, hogy a 4iG, mint új tulaj számára barmilyen jogi aktus nyitva áll arra, hogy a '19-es aukció eredményét befolyásolja. -
Renwick
őstag
FYI ma volt egy sajtó-háttérbeszélgetés a PPF Telco Group vezetőjével Prágában, ahol kerek-perec kizárták azt az opciót, hogy a Telenor Magyarország többségi tulajdonától megváljanak, viszont nem zárták ki a 4iG-val történő egyéb együttműködési lehetőségeket.
Mindenki gondoljon e mögé azt, amit szeretne. :)
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Azt nem vitatom, hogy az átlagos Digi ügyfél igényeit (már ami a szolgáltatás igénybevételi díjat illeti) nehéz lesz kielégíteni, de nem is kell kielégíteniük, elég, ha a másik három (vagy kettő) alá ígérnek. És egyelőre nem nagyon látom az okát, hogy ne ígérjenek alájuk.
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást. A mostani Digimoibl előfizetési díjak a 4iG belépése nélkül sem lettek volna örökéletűek, mert be volt árazva az ügyfélszerzési költség.
Ettől még az új tulajdonos maradhat kihívó szerepben, de legalábbis a három jelenlegi nagy piaci szereplővel (a mobilról beszélünk csak) ellentétben nekik semmilyen szinten nem érdekük a status quo fenntartása.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Digimobil árképzését azért az is meghatározza, hogy a cég agresszív ügyfélszerző időszakban van (vagyis inkább volt). Tessék visszaemlékezni arra, hogy mi volt akkor, amikor a Voda megjelent itthon...
-
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Abból a szempontból ezt nagyon érdekes lesz látni, hogy a 4iG eddig a lakossági/kkv szegmensben nem nagyon rendelkezett semmiféle kompetenciával, de ez most változni fog.
A retorikájuk alapján (a közleményük szerint a szuperholding "versenyképes piaci szolgáltatások mellett, kellő súllyal képviseli a nemzeti érdekeket az iparágon belül") inkább maradnak kihívó szerepben, ami akár jót is tehet a hazai piacnak. -
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem vagyok tőzsdei elemző, de azt látni kell, hogy a magyar Digi leányvállalat a csoportszintű árbevétel 14%-át adta az első félévben. Nem olyan apró porszem, mint mondjuk a magyar Voda az angol csoporton belül, de azért, na.

Nem hiszem, hogy túl sok vizet zavar befektetői szempontból, ha eladják. Meg aztán az is lehet, hogy már tavasszal beárazta ezt a tranzakciót a tőzsde Digi-szempontból. -
Renwick
őstag
válasz
üzenetére
Hát azért egy frekitendert nem írnak ki csak úgy egyik napról a másikra.
Elméletileg akár beleférhetne jövő áprilisig, de csak e miatt a deal miatt nem fognak fejvesztve rohanni.
De szerintem nem kell itt semmiféle tender, oda fogja nekik adni haszonbérbe a Telenor a "feles" 900-at, esetleg némi 1800-at, jobb (kinek mi a jobb, ugye) esetben, esetleg kicsit később megy a Telenor is a szuperholdingba - mondjuk pont mire a névhasználati jog amúgy is lejárna, és lehet(ne) tiszta lappal indulni.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez erősen spekulatív, de ha már haszonbérletről van szó, én inkább azt tippelem, hogy ha és amennyiben marad a PPF-nél a Telenor (ne feledjük, hogy náluk van a freki és az ügyfélbázis, a CETIN-nél meg az infrastruktúra) és ha és amennyiben haszonbérbe adnak frekit a Digi-nek, akkor már inkább a 900-1800 MHz környékén lehetne valami deal, így lenne egyszerre fedés és nagyobb kapacitás 2G/4G-n, és ehhez a meglévő állomásokon sem kellene helyszíni átalakításokat végezni.
-
Renwick
őstag
válasz
Avayasoft
üzenetére
Mindenki azzal jön, hogy megveszik a Telenort, de az én teóriám szerint a Telenorra valójában semmi szükségük nincs.
Az egyetlen érték a Telenorban a freki, az infrastruktúra már nincs a cégnél, de ugyanúgy ott van az infrastruktúra cégben (CETIN) tulajdonosként az AH.
Számomra legalábbis beszédes, hogy a 4iG-nak már a T-Systems dealnél sem kellettek a kkv ügyfelek, akikkel a lakossági előfizetőkkel együtt csak nyűg van.
Persze ez alapján adja magát a kérdés, hogy a Digi ügyfélbázisával mégis mi a cél, de legalábbis elég valószínűtlen, hogy a románok csak az infrastruktúrát adják el a 4iG-nak.
-
Renwick
őstag
Beszéltem pár iparági bennfentessel az elmúlt hónapokban erről a témáról, ők úgy látják, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy a Digi javára ítélnek bármilyen jogvitában ebben a kérdésben. A jelenlegi CJEU előzetes döntéshozatali eljárás is csak arról szól, hogy egyáltalán támadhatja-e a Digi a frekitender eredményét.
@MadMancs: A T-Systems akvizíciónál tudtommal nem a Telekom lépett vissza, hanem a 4iG.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Telenor akkor érhetett legfeljebb 300+ milliárdot, amikor még az infrastruktúra is az övék volt. Ne feledd, hogy most már csak egy "kikönnyített" szolgáltatóról beszélünk. Bár ha már itt tartunk, szerintem a profilba jobban illene, ha a CETIN-t vennék meg, a lakossági és KKV ügyfélkör kb. csak nyűg.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy tényleg, van még egyáltalán ilyen szolgáltató rajtuk kívül Európában?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)