Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
válasz
kanyi51
üzenetére
Minek is nem tudok örülni? 2 éve 12 500-at fizettem azért amiért májustól elvileg kb 26-27 ezret kell(ene) (egy digimobil kártyát már visszamondtam). De így is kb 24 ezret fogok fizetni.
Ez két év alatt 100%-os emelés összességében tv-internet-telefon-mobil. Miközben a tv minősége, bitrátája kb a harmadára csökkent. És ennek nem örülök? Hát nem.
-
zsoltyy
tag
válasz
kanyi51
üzenetére
A Tuti, Tuti+ és Tuti100 feltöltőkártyás csomagoknál egy perc beszélgetés és 1 db SMS elküldése így egységesen 30 Ft-ba fog kerülni a fenti időponttól, ugyanakkor a Vodafone lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek továbbra is az eredeti, 2016-os használati díjakon vegyék igénybe a szolgáltatást, legalábbis ami a percdíjakat illeti.
Ehhez az érintett szerződőknek tarifát kell váltaniuk az idén nyáron bevezetett Tuti100+ -ra - ezt bármelyik ügyfélszolgálati csatornán megtehetik, mind közül a legegyszerűbb a 1270-es ügyfélszolgálati számra elküldeni a "TV TUTI100+" kódot SMS-ben (idézőjelek nélkül).
-
-
kismrina
csendes tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Ugyanez a jelenség a fiam S23 ultrán. Írtam hibabejelentőre, ezt az infót válaszolták, de így sem jó továbbra sem. Idézem a szöveget, hátha valakinek hasznos lesz.
(I)(I)(I)"Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az
alábbi tájékoztatást adjuk.2023.június 1-jétől meglévő előfizetésével és SIM kártyájával már a
Vodafone mobilhálózatán használhatják a mobil hang- és
adatszolgáltatásainkat.Kérjük, az alábbi beállításokat legyen szíves ellenőrizni a készülékén:
• Fontos, hogy a mobilkészülék kártyafüggetlen legyen. A dual SIM-
es készülékek mind kártyafüggetlenek.
• Dual SIM-es készülék esetén a SIM 1 foglalatban legyen a Digi
SIM kártya.
• Kézzel ki kell választani a telefon beállításaiban, hogy a Digi
SIM kártya a Vodafone hálózatára csatlakozzon, az automatikus választás
sajnos sok esetben nem megfelelő, hiába csatlakozik a megfelelő
hálózatra.
• Az adat roaming vagy más néven adatbarangolás minden esetben
legyen bekapcsolva, különben nem fog csatlakozni. Természetesen az
adatbarangolás bekapcsolása a figyelmeztetés ellenére belföldön
semmilyen költséggel nem jár.
• Ezek után szükség lehet a telefon újraindítására, ha a hálózatot
a készülék X-el vagy tiltottnak jelöli.A hálózatválasztás és adatroaming bekapcsolásával kapcsolatos minden
információt megtalál az alábbi weboldalon:https://digi.hu/halozatvalasztas
Ha a fent leírtak nem vezetnek megoldásra, akkor az alábbi lépések
elvégzésére is szükség van:• Digi roaming mód beállítása:
SIM kártyát a készülékbe helyezve megjelenik egy alkalmazás ahol a
romaming módot lehet választani. Fontos, hogy ez minden esetben a
„normál" lehetőségen legyen. Készülék típusonként eltérő néven jelenhet
meg, általában SIM Toolkit / SIM eszközkészlet / SIM eszköztár néven van
a telepített alkalmazások között és egy SIM chip ikonja van. Kérjük
indítsa el az alkalmazást, ezután meg kell nyitni a roaming mód
választót, ahol kérjük válassza ki alul az "OK" gombot, azon belül pedig
válassza ki a "Normál mód"-ot és ismét az "OK" gombot.• APN beállítása:
Erre az internet csatlakozáshoz van szükség. Meg kell adni a
készüléknek, hogy milyen DIGI hozzáférési ponton keresztül történjen meg
a csatlakozás. Ehhez a weboldalunkon az alábbi hivatkozáson talál
leírást:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/apn_beallitas.pdf"(/I)(/I)(/I) -
djsunstealer
aktív tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Meg tudom erősíteni, nekem Redmi Note 9s (ugyanolyan mint a Redmi Note 9 pro) se megy Digi voWifi, voLTE hibátlanul működik. Bootloader nyitás után sem megy, csak ha profilt vált az ember görögre, elvileg akkor működik a Digi voWifi. De ezt nem tudom megerősíteni.
Én most már nem foglalkozom vele, ha összevonják Vodával úgyis megváltozik ez is szerintem. -
törölt tag
válasz
kanyi51
üzenetére
A 15 GB az "bónusz" és az alkut követő 10 hónapra szól. Vagyis a hűség utolsó 2 hónapjában már nem "jár". Ilyenkor fel lehet ismét hívni az ügyfélmegtartókat, és ha elhiszik, hogy menni akarnál (hűség alatt ugye nem lehet csak kötbérfizetés mellett), szóval akkor megint adnak 15 GB-ot. De ez már inkább a jóindulat kérdése, és nem az ügyfélmegtartásé.
-
djsunstealer
aktív tag
-
-
gabor9991
addikt
válasz
kanyi51
üzenetére
Én azt szeretném, ha holnap meg a mediamarkt lenne kötelezve, hogy adjon ingyen laptopot, szerdán az edigitalból hoznék egy ipadet a kisebbik gyereknek, hadd tanuljon ő is online, csütörtökön meg hátha valamelyik autókereskedés lesz kötelezve, hogy adjon ingyen autót a népnek

Hihetetlen ami itt megy... -
válasz
kanyi51
üzenetére
A UPC routere belejátszhat. Nekem nyáron egy helyen a Balatonnál nyaraláskor egy UPC router esetében hol működött, hol nem. Sőt volt, hogy hívás közben szakadt meg és dobta el a vowifit. Pedig hívás indításkor működött és beszélgetés közben szakadt meg. Olyan helyről van szó, ahol nincs vagy nagyon gyenge a térerő.
-
n00n
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
Ez mondjuk tényleg elég nagy stratégiai hiba volt a Digitől, Tápiószele-t nem lefedni?! Hát hiszen már fél éve megy a teszt időszak. Hány százezer tesztelőtől eshettek el?
Viccet félretéve ez most komoly? Azon háborogsz, hogy egy 5000 fős város még nincs lefedve? Vannak ott még bőven fehér foltok.
Persze tudom, hogy minden szentnek maga felé hajlík a keze és az zavar, ha nálad pont nem jó valami. De legyünk már kicsit türelmesebbek...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Redmi Note 9 S.

Viccet félretéve ez most komoly? Azon háborogsz, hogy egy 5000 fős város még nincs lefedve? Vannak ott még bőven fehér foltok.