Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
petir
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Telefonon nálam "jó" persze nekem is váltogat. Most kénytelen voltam áttenni 2. SIM-be és onnan osztom meg. Nem a routert használom.
Nálam egészen pontosan az a hibajelenség , hogy megyek az autópályán tök jó majd egyszer csak átvált 2G-re gondolom másik toronyra áll át de onnan már a 4G kapcsolat nem épül fel... egyszer csak No service felirat. Ilyenkor újraindítom és 4G megjelenik megy újra! Dehat most ne kelljen már 4-5 kilométerenként újraindítom.
Mikor DIGI Mobil volt nem volt ilyen gondom !Szóval én erre keresem a megoldást...
Még mindig a szoftverre gondolok...csak nem tudom , hogy lehetne visszzatenni a gyárit.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soma01
üzenetére
Hát volt egy érdekesség délelőtt, hívtak, felvettem, a teló tök süket volt aztán átváltott tárcsázásra a vonal, mintha én hívtam volna a hívót...
Na ezt eljátszottuk vagy háromszor, aztán rendesen visszahívva is csak kicsengett, legalábbis nálam azt jelezte, de nem. Na berágtam és felhívtam az illetőt a vodás számomról, na azzal rögtön jó volt... -
MadMancs
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Jól tudod.
Egyedül Telekomnál van UHD pár csatorna.Digi online önállóan nem előfizethető. TV + net mellé van.
Ha ilyen tervei vannak, akkor Yettel MyTV az ami neki kell, bár ha jól tudom Telenor MyTV appal ellentétben ez csak Android TV OS re érhető el TV esetében ha appot nézzük. Webet nem próbáltam.
-
KRoli92
tag
válasz
Soma01
üzenetére
Sziasztok!
Erről tud valaki valamit? Valóban nem adnak csak sim kártyát saját nevemre, ha az adott lakcímen rokon nevén már van Digis szolgáltatás? Tavaly ezért lett vissza adva 1db sim kártya mert nem lehetett a saját nevemen, de most látom, hogy már elméletileg lehet vezetékes szolgáltatás nélkül is igényelni sim kártyát 1.500 Ft/hó áron, de itt a topikban azt olvastam, hogy ha a lakcímen más nevén van már, akkor nem adnak. Egy előfizető lehet csak egy lakcímen. Decemberben vissza mentem a Vodához flottába, de ha lejár a hűség és marad a Digi, vissza mennék mert jóval kedvezőbb, de ez még nem most lesz. Csak érdekelne, hogy jelenleg hogy működik. De ha csak egy előfizető lehet egy lakcímen, akkor nem értem, miért nem tudják egyértelműen feltüntetni, mert erről nem látok infót sehol a honlapjukon.
-
csacsi67
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Ugy nem megy ha routerbe teszed a sticket kártya csere után legalábbis az én ruteremen elösször az ujj szolgáltatoi kártyával be kell dugni a gépbe megvárni megvárni még létre jön a kapcsolat és ugy a routerbe. Utánna a ruoterbe kiválasztni az adott enyé/mben benne van már a digi is. Ezek utánn megy minden .De ha manuálsan a ruterbe is be lehet állitani a szolgáltatokat nekem nem megy egyikkel sem . A fent le irt modon. Az biztos hogy egy jo router rengeteget számit sebbeségben.
-
rin33
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Lentebb viszont (még?) ez szerepel:
EGYÉB FELTÉTELEK:
A FENTI AJÁNLATOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI VAGY INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ TELEPÜLÉSEKEN, MELYEK ELÉRHETŐEK A WWW.DIGI.HU/LEFEDETTSEG OLDALON. -
szabonagyur
félisten
válasz
Soma01
üzenetére
Más szolgáltató mit is ad 1000 Ft-ért? Lényegében semmit.
Még akkor is ha nem 100%-s a szolgáltatásuk illetve nem fizethet rá elő bárki az utcáról az egyik legjobb opció a DIGI jó pár ember számára.
Akinek nincs térerő ahol jár annak úgyis mindegy, nem fog maradni ha fizetős lesz mivel nem akar pénzt kidobni, mindegy mennyi perc van benne.
Akinek nincs DIGI nem tud csatlakozni, neki is mindegy milyen a csomag.
Akinek megfelelő a szolgáltatás mivel olyan helyen jár ahol van lefedettség vagy megfelel neki, hogy néha nem elérhető az meg elő fog fizetni 1000 Ft-ért mivel elfogadja a negatívumokat is.
Úgy látom kicsit nagyok az elvárások még akkor is ha nem 100% a lefedettség és csak azért mert nem 100% a szolgáltatás.
Azért érdemes lenne összehasonlítani a többi szolgáltatóval is, hogy mondjuk ott egy akár hálózaton belüli ingyen beszélgetésért mennyit is kérnek el (flottásokat ne keverjük ide), plusz milyen percdíj és internet árak vannak.
-
vmarci21
tag
válasz
Soma01
üzenetére
"Ha egy adott területen nem jó, nem elégedett az ügyfél, akkor pár nap vagy hét alatt visszaadja a kártyát. "
Nem feltétlenül. Miért tenné, ha ingyen van? Ok, hétköznapokon nem jó a térerő hiánya miatt, de lehettek sokan, akik úgy gondolkodtak, hogy "még a Balatoni hétvégére jó lesz, hiszen úgyis ingyen van" (tetszőlegesen behelyettesíthető bármi más hellyel, ahová néha elmegy az ember). Az évi 2-3 hét utazás alatt még jó lesz típusú kártyáért havi 1000 ft-t fizetni nyilván nem éri meg, de 0 ft-ért máris más a dolog...
-
4Grider
félisten
válasz
Soma01
üzenetére
Mi speciel arra vártunk, hogy lesz valami fejlesztés ott, ahol használtuk volna, de nem volt elérhető. Mivel inkább a Dunántúlon mozgolódunk, a Digire várhattunk. Amúgy miért mászkálnék ügyfélszolgálatra megszüntetni, ha egyszer a teszt időszaknak egyszer úgyis vége lesz?
Nálunk is a hálózaton belüli beszélgetés fizetőssé tétele volt az utolsó csepp a pohárban.
Persze megértem a Digit is, kell a pénz. De tőlünk akkor fognak látni, ha lesz a szolgáltatásuk mögött normális lefedettség is. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
Soma01
üzenetére
Szerintem itt csak annyiról van szó, hogy sokaknak nem jött be a DigiMobil használata, de lusták voltak eddig lemondani, mondván hogy "Ingyen a szar is jó!". Nyilván ezekből az emberekből a szolgáltatás árazásától függetlenül nem lett volna sehogyan sem fizető ügyfél. Én abszolút elégedett vagyok a Digi mobil szolgáltatásával, másodkártyának tökéletes. Januártól is megtartom mind a két kártyát.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Tőlük kellene megkérdezni, hogy miért nem tartották fontosnak szabályozni, mindenesetre nem véletlen, hogy az igazán olcsó díjcsomagokban nincs benne az sms, legalábbis nem annyiért, mint amennyiért telefonálhatsz - a Vodánál is, ha egyedi ajánlatot kérsz, az első az sms ami, kikerül a csomagból.
-
dchard
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
" Pl. a banki sms-eket simán tovább számlázza a bank az ügyfélnek"
Amiért persze a bank kurvára nem fizet, csak általány díjat, tehát a számlavezetési díjban bőven benne kéne ennek lennie. Na ez a pofátlanság, de ezt a bank csinálja, nem a szolgáltató... Nyilván senki nem gondolja, hogy az OTP darabonként fizet minden kiküldött SMS-ért, meg azt sem gondolja senki, hogy 20 Forintot fizet érte.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Nincs digi tv előfizu.
De messze mentünk az eredeti témától ami a korlátlan mobilnet (IQpro-1000GB) volt.
Ha egy szolgáltató havi 5ezerért ennyit ad, akkor az EFI-nek joga is lehet ennyit kihasználni.
Teljesen mindegy mivel generálja ezt a forgalmat.Illegális és legális dolgokkal is ugyanúgy ki lehet használni.
-
pixelshader
tag
válasz
Soma01
üzenetére
Vagyis fordítva, Digi-digi internet. Másik telefonba is csak ennyit írtam és azonnal ment. Többször is megnéztem, minden pontosan be van állítva.
De amelyikben megy, úgy van beállítva hogy lte/wcdma/gsm
A másikban csak wcdma beállítás a max.
Nem értem, az lte nem teljesen más? Egy 2 antennás routerben megnéztem az lte hálózatot. Mert úgy tudom hogy az lte hálózatnak a dupla antenna a lényege. De én ezt lehet hogy félre értem.
Több féle lte volt, lte 800-1200 olyesmik. De egyikkel se ment. Csak a 4g-vel megy.Lehet hogy ez valami android szoftveres hiba?
-
4Grider
félisten
válasz
Soma01
üzenetére
Részlet az ászfből:
3.3.3 21-es körzet hívása
A 21-es körzetszámú számok úgynevezett nomadikus vezetékes számok, földrajzilag nem
meghatározott helyen helyezkednek el, de vezetékes telefonszámnak minősülnek. A hívás díja normál belföldi vezetékes szám hívásdíjával egyezik meg. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soma01
üzenetére
Az USB töltés szabvány, szóval tök mindegy milyen töltővel töltöd, jó lesz hozzá. alapesetben 5V 500mA, de az eszközök csak annyi ampert vesznek fel, amennyit az elektronika enged, hiába tud a töltő akár 50 wattot. Szerintem az R2 mivel mediatek-es teló, valamelyik pump expresst tuti támogatja, ha gyorsabb töltés kell olyat kellene venni.
-
válasz
Soma01
üzenetére
Nekem ugyan nincs ilyen, de a 99%-ban megegyező Oukitel C17 pro 3900 mAh-ás akksiját 5V/2A-el lehet tölteni. Támogatja a gyorstöltést. De arra vonatkozó információt, hogy ez a gyorstöltés hány W-os lehet, sehol sem találtam. Akinek van ilyen R2-es telefonja, majd talán meg tudja mondani.
A két telefon elvileg csak a kamerákban tér el, másban egy az egyben megegyezik az R2 és a C17 pro. -
Diák66
őstag
válasz
Soma01
üzenetére
Márkázott telefonról van szó, mindegyiknek van gyártója (ami nem a digi). A Digi köteles biztosítani a szervizelési lehetőséget olymódon, hogy a garanciális ügyintézést neki kell megoldani, ha beviszed az üzletükbe. Tehát elméletileg garancián túl is lehetne kérni az akku cserét, nem szabad, hogy problémát okozzon nekik. Hogy saját magad mit rendelj bele? Jó kérdés..... nincs kötelezve rá, hogy értékesítsen akkumulátort a telefonokba. A mostani telefonokban általában már nem is cserélhető házilag.
-
-
törölt tag
válasz
Soma01
üzenetére
Olyanom nem volt, csak a Cube és az 525, azok közül magasan a B593s-22 a legjobb. Ha az 593u-12-nél csak a max. sebesség kisebb, az a Digi esetében irreveláns, nem kell attól tartani, hogy a 100/50 nem elég.

22-25-öt nem adnék ezekért, a német ebayen szokott lenni ~50 euroért független Speedport 2 (Huawei B593s-22), gondolom nem véletlen, hogy a Telekom és a Vodafon is ezeket nyomatta anno.
@dchard: Az elrendezése ilyen, 10 óra/2 óra mimo, a távolságot majd felviszem 60 centi fölé, köszönöm a hasznos észrevételt. -
magyarc
tag
válasz
Soma01
üzenetére
Köszönöm a tippet! Mint a Huawei E5576 vagy a TP-Link M7200? Úgy 25m2 és másfél szoba az egész, Wifi lefedettség nem lesz gond. De elég rosszak a mobil vételi viszonyok. Régebben mindig a kisszoba ablakának a közelében volt jó a térerő. Jó is lenne egy ilyen kisebb eszköz, amit a legjobb vételt biztosító helyre tudnék valahogy helyezni. A Digi netet még nem próbáltuk, de a lefedettségi térképen épp a kék terület szélén vagyunk, szóval kicsit aggódom.
-
dchard
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Ha kifejezetten Digi-re kell, akkor ez a tuti:
https://www.macrobudapest.hu/wp-content/uploads/2019/08/ANTGSM18YAGI-xx.pdf
Messze a legnagyobb nyeresége ennek van, nyilván kábellel együtt nem 18dB, de ezt a linkeden látható legtöbb antennánál leírják: max nyereség 11-12dBi, kábelel együtt 6-7-8dBi.
Ez korrektnek tűnik: kifejezetten nagy frekire van, nagyon pici a nyílásszöge (pontosan be kell lőni), az adatok is reális tartományban vannak. Még kábellel együtt is lesz 10+dBi nyeresége, az sokat számít (nyilván kültérről beszélünk, rálátással).
-
Kuter
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Ez jobb a paraméterei szerint " ANTLTE12YAGI-SMAM-xx"
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na ezt eljátszottuk vagy háromszor, aztán rendesen visszahívva is csak kicsengett, legalábbis nálam azt jelezte, de nem. Na berágtam és felhívtam az illetőt a vodás számomról, na azzal rögtön jó volt...