- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K610
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #43274 üzenetére
Jááá naggyon szépen köszönöm!
Hallod, a kommentem után 13 perccel adtál egy működő választ, ami a DIGI customer supportnak harmadik félórás hívásom után se ment, ahol már a "technikai csapatot (lol)" is bevonták 😀
Be volt állítva automatikusan az APN, csak au Authentication type üresen volt hagyva.. azt beállítottam az összefoglaló alapján és BAMM
Köszi mégegyszer, szuper ez a fórum meg a tagjai is!
-
dzf007
senior tag
válasz jonnyjoker01 #43266 üzenetére
Nekem sima 4G hálózaton esik be a sebesség. 4G+ -ra kapcsolódva máris gyors...
-
4Grider
nagyúr
Valószínűleg akkor qos. Az szokott ilyen furcsán működni. Mondjuk ezt ígérték, hogy lesz, bár azt is írták, hogy 3/3 Mbps-ra állítják.
-
donjohnson
addikt
attól is függ, hogy milyen frekvenciát használnak a telefonok, lehet hogy az egyik terheltebb frekvencia mint a másik.
cseréld meg a 2 sim-et a 2 telefonban és nézd meg úgy is.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #43262 üzenetére
Mindig elsején nullázódik. Visszatettem a készülékbe a kártyát és mértem Dél-Budán: 0.41/0.4 Mbps. Elég egyértelmű, hogy korlátozták a Digisek mobilnet-elérését. De mivel nincs garantált sebesség ezen a hálózaton sem, így nem igazán tudsz reklamálni.
Lemegyek ma a Dél-Alföldre, ott is méricskélek ugyanezzel az előfizetéssel. Előzetes tippem szerint helyi korlátozások lehetnek a voda hálózatán, de az is lehet, hogy előfizetéshez kötötten kaptunk qos-t. -
dzf007
senior tag
válasz jonnyjoker01 #43255 üzenetére
Nekem jó, Nyíregyháza beltér... [kép]
-
4Grider
nagyúr
És amúgy van még rendesen az adatkeretedből? Mert ha nincs, logikus a limitáció, ha van, akkor meg csak qos-re lehet gondolni, de ahhoz elég sokat kellett volna eddig forgalmazzál...
-
ACE-
addikt
Én 140/40-et mérek most pl...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #42119 üzenetére
Nagyjából decemberig biztosan nem. De tutibiztos, hogy januártól se digi, se voda nem lesz többé, helyette valami új ner szolgálató lesz új csomagokkal, névvel.
-
dzf007
senior tag
válasz jonnyjoker01 #41988 üzenetére
Honnan tudtad meg? Bár benne van az ASZF-be...Miért nincs reggel óta max 3/3?? Elég gáz lenne a voda hálóra 3/3. Legalább 10/10 jó lenne, ha a Digi 29/11 körül tudta a maximumot és nekem ment is 3-20Mbps között..
-
Nagya21
addikt
válasz jonnyjoker01 #35331 üzenetére
Hali!
Bemész veszel egy adatkártyát, és azt használod(50Gb)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
4Grider
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #35331 üzenetére
Nem véletlenül nem látod...
-
Luissimo
veterán
válasz jonnyjoker01 #34707 üzenetére
Mert nem kapcsolgat odavisszaa wifi miatt.
Tiltsd le az adatot és máris lesz 2g téreröd szerintem.
Nyilván eddi isövolt.
A 4g az neccesebb -
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #34704 üzenetére
Na és ma megint valamilyen "csoda" történt, a tömb amiben lakok sosem volt térerő, csak a teraszon tudtam telefonálni 1 egységgel, ma pedig maxos mindenhol, a lakásban, lépcsőházban, udvaron, mindenhol
Úgy vettem észre hogy kikapcsoltam a wifit tegnap de mégis ma reggel neteztem rendesen, aztán észrevettem hogy nincs wifi ikon, csak LTE.
Üdv. Johnny
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz jonnyjoker01 #34704 üzenetére
Szigetmonostor és Horány is lefedett lett és a Balaton és környéke is sokat javult, főleg a Budapest felőli rész.
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34683 üzenetére
Azt hiszem 8700 a T-nél (bevittünk több egyéb előfizut is, ezért nem emlékszem a pontos összegre, olyan 100-as eltérés lehet) a 2000Mbites net + telefon + 20GB mobilnetre (tv nincs, helyette hbo go és netflix)
Ez abból fakad, hogy nálunk a T volt a később belépő a piacra, így ők adnak jobb árat.
Akinek piacot kell szereznie, az lesz az olcsóbb vagy jobb általában (normál esetben)[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34630 üzenetére
Nagykanizsa, Lenti, Körmend, Zalaegerszeg, Tapolca, Pápa, Mosonmagyaróvár, ahol a mobilnetet használom iszwntiszteletek online közvetítésére. Egyes helyeken nincs különbség, más helyeken (pl Tapolca) érezhetően rosszabb volt a telekom. Ez nem országszintű tapasztalat.
Péntek-szombatonként pedig online óráim voltak (egyik ok, amiért elviselem a szörnyű nyarakat, hogy nincs most órám), korábban telenorral Pápa-Veszprém között két helyen megszakadt fél-fél percre az óra. Telekommal csak pici szakadozás, viszont az sokkal többször.
Ma Nagykanizsáról hazafele Telekomon a Net kétszer szakadt meg Pápáig 8-asról letérve a Somló közelében, Telenor inkább Kanizsa közelében szokott darabos lenni és több alkalommal az online F1 alatt. Ugyanakkor a gyerekeknek a Netflix telenoron nem szokott megakadni (ott van puffar, nem élő), míg telekom így is megszakadt egyszer.Szóval a gond inkább abból fakadt, hogy pl legutóbb Tapolcán telekom épp elérte az 1megás sebességet, darabosan ment a zoom, aztán átnyomtam a telenorra, és nemövolt gond. Azaz nem az elérés, hanem a sebesség szokott ezen térségben kevés lenni.
Most megnéztem itthon (Pápa), és telekom le 21,3Mb, fel 34,52Mb
Telenor pedig 16,72Mb, fel 6,2Mb
Nap közben fordítva szokott lenni.Könnyen lehet, hogy hétvégén és este a sok telenor korlátlan flottás elviszi a kapacitást.
Ha a zoomhoz stabil lenne adott helyeken, nem lenne gondom a tkommal.Mod
Digit meg sem próbálom ilyenre út közben, de végállomásokon sem stabil sajnos.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34635 üzenetére
Már leírtam. Változó. Az ország különböző pontjain hol ez jobb hol az. Van ahol digi a legjobb.
Nincs általános "ez jobb és kész" válasz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zelikocc
senior tag
Ez a "telenor jobb" nem igazán reális. A Telenor és a Telekom közösen használja a B20-as 800Mhz-es frekvenciát 4G-re és az egész országban ugyanazokat a tornyokat használják erre. Eltérés ettől nagyobb városokban lehet, ahol magasabb frekvenciát is használnak, mert ott az a sajátjukon megy, de lefedettségben körülbelül teljesen megegyeznek és a B20-ason a sebességben is.
Illetve még talán a Telekom felé billen a dolog, mivel mostanában elkezdte a kis falukban is a "4G+" terjesztését a 800 és 1800Mhz összevonásával amivel így nem 150 hanem 300Mbit/s az elméleti maximum így mégtöbb tartalék van benne.
És persze nem beszélve arról hogy csak a Telekomnál van olyan feltöltőkártyás mobilnet ami nem havidíjas, hanem addig van amíg el nem fogy (Maraton) ami nagyon hasznos tud lenni a DIGI-vel kiegészítve, mivel nem kell még egy extra havidíjat fizetni. -
veterán
Nincs jobb és rosszabb. Felénk (Közép Dunántúl) pl Telekom, voda patent Telenor mobilnet már majdnem megközelíti az 1/1 es sebességet, de csak majdnem. Szóval erre nem járnál túl jól vele.
Ország más pontjain meg pont fordítva. Szóval ne fórumból tájékozódj, hanem környzetedből hogy nálatok milyen.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34623 üzenetére
Telenor mobil netről váltotta telekom-ra, nagyon megbántam. Sajnos én is jártam már így, hogy a digi jobb colt telekomnál. (Meghagytam még egy kis telenor netet is a fő számomon, amikor fontos, hogy stabil és gyors legyen a net, vissza is tervezek váltani hűség után)
-
zzola
titán
válasz jonnyjoker01 #17451 üzenetére
Nem meglepő!
Kizárólag a listában felsorolt települések egyikén kell élned ahhoz, hogy kapj SIM-et... -
BITBOYS
addikt
Péceli címre nem adtak simet? Ez eléggé fura. Esetleg ha más ügyintézőnél próbálnád lehet szerencséd lenne.
Más: MI8-on nem megy a vowifi, csúnyán benéztem ezt még az elején. Volte viszont valóban működik.
-
herdsman12
őstag
A 2003 évi C. törvény 127. § (2b) bekezdése szerint szinte lehetetlen, kivéve, ha közeli hozzátartozótól kapod.
Ha esetleg mástól kapnál, az kockáztatja a Digis szerződését.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Óra topik
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest