Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy ideje már így van. Viszont egy csomó eszköz nincs feketelistán a modemek/routerek közül. Szóval simán lehet, hogy ami a te eszközödben működik, az egy másik - akár azonos modellszámú, de más imei sorozatú - eszközben nem fog.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én már akkor sem értettem, hogy miért kellene ingyenesnek lennie egy aktiváló sms-nek? Akkor ennyi erővel a "megbeszélésen vagyok, visszahívlak-hívj vissza" típusú, meg a riasztós sms-eknek is ingyenesnek kellene lenniük...
-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt decemberben megpróbáltam volna, de a Telenorban lebeszéltek, hogy még sem lehet úgy. Meg valami olyasmi probléma is van, hogy ekkor a kártyán lévő kb. 20 eFt-t nem kapom vissza... Már nem emlékszem pontosan. De szombaton oda is bemegyek ismét faggatózni...
-
wallace
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sorry, megkérdezem inkább a Digi internetes csoportban...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Porki időjárási arany bölcsesség: Májusi eső biteket ront!
-
bitpork
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
De néha élvezem

-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát az nem vodka
-
baly81
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igazad van! Valamiért, valamivel kevertem ezt az egy évet...
Így tudunk majd vásárolni nagyobb adatmennyiséget is, mert nincs időkorlátja. Jó, hogy írtad! Kösz!
-
baly81
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, sok mindenre elég lehet... De apa, anya és a gyerek általános igényei (+távoktatás) mellett mond meg a gyereknek, hogy ne játsszon néha, és ne nézzen videókat... Nem biztos, hogy menni fog és elég lesz a korlát!

-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Addig nem is lesz míg az engedélyezett két tornyot be nem üzemelik (Károlyfalva és Sátoraljaújhely)
-
tutitibi
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
iPhone 5S-sel nem megy a DIGI mobilnet ?
-
tutitibi
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
be kell írnom ?
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hm, azt hittem így már tudok majd a saját nevemre csinálni kártyát, de akkor ezek szerint nem.
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
szerencsére a 15/30 GB hamar el fog fogyni nekik
-
erdoke
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A digis netet úgy 10 hónapja használtam már a készüléken. Most játszottam a beállításokkal, és egyszer csak felbukkant a Hotspot menü és a készülék is az iPaden… Elképzelhető, hogy csak annyit kellett beírni legalul az internet beállítások Hotspot részénél, hogy Internet? Az első két beállítás csoportnál be volt írva “gyárilag”.
-
erdoke
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az enyém nem tudta megosztani. Ha a két szolgáltató közt váltok, akkor a telekomos eSIM esetében ott a megosztás (Personal Hotspot) menü, és működik is, de a DIGI-re váltva eltűnik a kérdéses menü, és a készülék is az iPad WiFi menüjében.
-
martonl
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Telenor tudtommal még semmire sem aktivál vowifit, vagy lemaradtam valamiről?

A Digit meg ki kéne próbálni másik wifin is. De a Saomikkal trükközni kell, volt róla szó itt is, de a Volte/vowifi topikban is.
-
A tumi
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem! A digi vajon miért nem vowifin keresztül indítja a hívást ha az van beállítva?
-
A tumi
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem igazából a digi lenne a fontos a vowifi keresztüli ingyenes hívás miatt! Hogy kell trükközni?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Függetlenek lesznek véve. Újak. És nem a Telekomtól.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem az S10 Lite TMH-s, és nem volt még gondom se VoWifivel, se VoLTE-vel.
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Vodával A51 VDH szoftverrel nem volt gond mend minden flottul semmit nem kellett mokolni.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
S9+ TMH régión is megy a DIGI VoLTE VoWiFi (magyar digi simmel és román digi simmel is), A51 XEH régión szintén.
S10 is ugyanígy.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szuper. Lesz egy S10 és egy S10+. Mindkettő Telekommal és Digivel lesz használva dualban.
Láttam a Digi oldalán, hogy pl sima S10-et forgalmaznak is. Ebből arra következtettem, hogy remélhetően menni fog minden S10-es változattal mind a volte, mind a vowifi. Akkor ezek szerint oké lesz.
Köszi!
-
Kronos3000
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem is ez jutott először eszembe. Azonban hiába lenne sok előfizető, az alap probléma marad, a freki hiány....
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én ismeröseim körében 10 böl 8 vissza adta mivel nálunk használhatatlan .
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálunk 4 ből 2 marad, gyerekeknek havi ezresért jó a 30 giga net, feleségemnek, és nekem nem megfelelő. Szerintem sokaknak nem opció fizetősen a Digi.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tavaly nyáron Balatonbogláron még az 5-6 Mbps-nek is örültem volna a szálláshelyen, de a Telenornak ott gyakorlatilag nem volt mobilnetje.
Pedig közvetlenül a 7-es főút mellett voltunk... -
fil
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, mert ezt a rendelkezésre álló sávszéleség majd eldönti. Függetlenül attól, hogy kinek mi az egyéni elképzelése erről.
-
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem is írtam ilyet, de akinek nem elég ez a sebesség, annak a 156/30 GB is nagy valószínűséggel kevés.
Mindegy, részemről elengedtem a témát.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem ezen ne vesszetek össze.
Van akinek megfelel, van akinek nem. Szerencsére szabad szolgáltatóváltás van
. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Meglátjuk majd. Szerintem azt biztosra vehetjük, hogy az állóvizet fel fogja kavarni, és remélem, hogy az árakta jótékony hatással lesz az ügyfelek szempontjából.
Hacsak ki nem nyírják teljesen a DIGI-t a különböző büntetésekkel. -
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy van aki nem arra használja a mobilnetet, amire való, de ettől még az átlag userek nagy részének tökéletes. Pl nekem is, pedig informatikusként több dologra használom a telefonomat, mint az ismerőseim nagy része.
-
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
De mi olyat csinál egy átlagos user, amire nem elég 5-6 mpbs sebesség?
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ebben igazad van, de szerintem nagyon sok embernek elegendő a néhány Mb/s mobilnet sebesség és a két kártya kezelése nem rakétatudomány, viszont sokat lehet vele spórolni.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem amíg nem lesz hasonló lefedettségük, mint a többi szolgáltatóknak, addig valószínű marad.
Én nagyon szurkolok nekik, mert a vezetékes piacon elég jól letörték az árakat (ahol jelen vannak). -
trec12
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azért Inviteles területen így már nem ártana ha lehetne kérni sim-et az Invitel ügyfélszolgálaton v. ha ez nem akkor legalább online rendelni/szerződni.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gondold át újra.
Sok hely van (Bp-en), ahol pl. utca egyik oldalán van digi, ezért a lakók 50%-a digis vezetékes előfizető, és valamennyiüknek van mobilja is.
Az utca másik oldalán nincs vezetékes digi, de mobil lefedettség értelemszerűen van.
Szerinted az ottaniak nem fogják 1000Ft-ért "megszórni" a gyerkőc telefonját digimobilos sim-mel? -
djsunstealer
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Arra én is.
-
Joe1
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia szabonagyur !
Ezt a cellainformációt milyen alkalmazással készítetted? -
Masato
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Almán van Field Test Mode. Eléggé gagyi és kevésbé áttekinthető, de működik. [link] Újabb iOS-en már szebb a design.
-
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tedd fel a telóra a cellmappert, az megmutatja egy fekete vonallal, hogy épp melyikre van csatlakozva.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én sem kaptam semmilyen levelet. Sem tértivevényest, sem simát. A 4-ből 3 kártyát megtartunk, ezt kb két hónapja rögzítettem az ügyfélkapun. 2 hete fixálódtak, azóta nem lehet változtatni a számokon online. Most pedig várjuk elsejét. Én sem bánom, hogy semmilyen levél nem jött, mindent online intézek, a fizetést, a számla is e-számla, szóval ez így oké. Sms-ek jöttek ugyan, talán 2-szer, de ez bőven elég is volt. Az lehet, hogy aki mindent online intéz és nem kap papír alapú leveleket a Digitől, annak tértivevényes csodalevél sem kell, hogy jöjjön. Nem is hiányzott.
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Persze, fentebb írtam is, hogy szoftver frissítés miatt, és csak tapasztalat miatt írtam be, tisztában vagyok vele, hogy nem a DIGI sara.
Csak olyan idegesítő, mikor átveretem magam.
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Felhívtam őket, azt mondták, hogy telefonon nem lehet...
Milyen csomagokat töröltettél? Én kábelnetet is akarok töröltetni. -
mezois
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez a gumiszerelő műhely mögött van!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én pont ma hívtam fel a 1272-t, mivel hettekel ezelőtt lemondtam a szolgáltatást, de meggondoltam magam. Az automatán 4-est kell kiválasztani (aka menütérkép) és a szokásos beazonosítás után azonnal át is raktak a kért csomagra, ami szintén azonnal látható is lett az online ügyfélszolgálati felületen.
-
Speccy
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, én Pluszra állítottam be, erre azt látom hogy Max van ott, és már nem is engedni módosítani... felhívtam ma az 1272-t, de ők se tudták átállítani, be kell menni személyesen elintézni

-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pontosan így jártam, le is mondom az egészet, illetve mondtam, emailben... A válaszra várok...
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én az első héttől használom, mert a telekomos kártyámon 1 gb korlát van és tavaly számomra érezhetően nagyobb volt a sávszélesség. Idén bárhol járok zömében Bp-en belül, 1-2 mbit-nél nem jut több, ami érzésem szerint egybeesik a felhasználószám növekedésével. Ezzel természetesen nem kérdőjelezem meg, amit írtál, csak leírom az eddigi tendenciát. Meglátjuk, mi lesz januártól.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a mikróm nem netes, csak a tv, klíma, rádió, kamerák, és hőmérők.

-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lehet nem is akarja, hogy a DIGI számon hívják.Ha a Ö akar hivni bekapcsolja megint a megosztást.
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én simán elolvasom.
-
sifarr
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Légyszives, a helyesírásodra minimálisan ügyelj legalább, ez olvashatatlan így.
Helyesen: légy szíves.
Aki a minimumot elvárja, legyen maximalista!
-
Ginderek1
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mi a gond a helyesíràsommal ? Lehet pár szót kisbetűvel írtam, Azt sem értem, hogy így értelmezhetetlen. Megjegyzem jobban szeretem ha az írásom műszaki tartalmára reagálsz.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Érdekes, ilyent még nem láttam. Mobilnál mindig a körzetszámhoz tartozó szolgáltató kéri a kijelölést. (Kivéve a 31-es körzetet) A Digi korábbi Telenoros mobilnetje is így volt.
-
Renwick
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor már inkább valami IoT.
-
szaboi6512
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha hard resetet csinált akkor nem megy a Digi, csak ha újra rádobja a fw-t.
De már erre is van megoldásom....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor így járt a papagáj, minek frissítgetni valamit, ha rendesen működik...?!
-
Lroland77
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
de igen ha frissiti...
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálam meg ennyit vagy még ennyit se és egy pár ezer lelkes falurol van szó a legközelebbi város 25 km. Valamint hozzá tenném hogy Invitel terület még rézdrotos internet van 15/1 a max ami jó 10/1 nek a másik szolgáltató már 500 felett jár ,hogy nem is sok elöfizetö van aki tudott kártyát kihozni mert mindenki ment át a másik szolgáltatóhoz mivel ugyan azt nyujtja az is csak majd nem 30 x sebbeségel ugyan annyi pénzért. Én 1az internetes kártyát megtartom a másik 4 megy vissza hátha egyszer eljön a mese ország.
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálam 50 stickel ennyi a sebbeség de van amikor meg sem tudom mérni mert az oldalt nem hozza be de kihaztam 1 et hogy 1000 ft legalább fizessek . [kép]
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az elmult 4 év termelt nekik akkora veszteséget , hogy már térden vannak vagy még lentebb, ugy mint az ország innen felállni nagyon de nagyon nehéz lesz mind2nek.
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez már mikor lett szerinted jelezve a digi felé én is egy nagy baromságna tartom az ilyen feltételhez kötést.A mobil a nevében benne van hogy mobil nem hylhez kötött szolgáltatás. Mindenki avval jött hogy akkor agyinig le lenne terhelve a hálozat ha mindenki vehetbe kártyát hát nem hinném hogy annyira kapkodtak volna érte .Igy perze hogy ingyen volt de majd nézzük meg jan-1 után.Anno A Westel 900 nak Kecskeméten és Bp volt ... lefedetsége de nem voltak kitétlek ha nem telefonnal együtt kifizettél 200 ezer ft szó nélkül.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A legnagyobb visszatartó erő sokak számára az 1000.- Ft. De ez így jól is van szerintem.

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Madmancsnak van igaza. Így lehet más nevére áttetetni a kártyát. Évente adatot egyeztetsz. Akinél van az adott kártya telefonnal, az ha megadja az adatait, legyen az bárki, akkor onnantól kezdve az ő nevén lesz, függetlenül attól, hogy addig kinek a nevén volt. Csak a Madmancs által említett 10 kártya/személy limit feltételnek kell meglennie.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mert az. Akinek az adatait ott beírod, onnantól hivatalosan az ő nevén lesz a sim kártya.
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem. A lényege az hogy 1 magánszemély nevén maximum 10 prepaid sim lehet. Az nekik tökmindegy hogy adott sim kihez tartozik.
Tehát itt a limit a lényeg. Ez mindig is így működött mindhárom szolgaltatónál. -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Balgaság.
Barkinek adatait elfogadja. Egy a lényeg, annak a személynek akinek a nevére megy a kártya adott szolgáltatónál kevesebb mint 10 prepaid sim legyen a nevén. Én is egyeztettem már saját nevemre más kártyáját (így egyszerűbb a család kártyáit évente rendeznem). -
Lroland77
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
szerinted miert frissitenem

-
Lroland77
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
minden driver fent de semmi
-
Lroland77
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
sajnos nem latja a laptopom
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem azok az aznapi összesített-kerekített adatforgalmak. Összeadtam ezeket a mp egységgel jelölt értékeket és minimális eltéréssel az összesített adatmennyiséget adta ki MB-ban.
Szóval mp helyett MB-nek kellene ott szerepelnie -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom itt miért, másik hárommal 100/30 körül simán megvan. Jó nem panaszkodok 8/4 elég nekem. Csak fura.
Lumia 925 LTE-t nagyon szerettem. Csak sajnos összetört anno.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jók voltak a Lumia-k kár érte nagyon...egy 640-t eltettem, nem volt szívem megválni tőle...
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Facepalm jelleget ölt a reakciód. A 2 lassítás mértéke nagyban eltér. De mint javasoltam: hagyjuk..
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Több változó van: lassítás mértéke is ott figyel. You know?
-
totron
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha megválaszoltam volna, nem teszem fel kérdésként fórumon. Széltében vagy hosszában nagyobb? Nem véletlen a dilemma. De hagyjuk...
-
greggae
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bizony elolvastam. A többi részével egyet is értek, csak arra a nem szerencsésen megfogalmazott nyitó részére reagáltam, amellyel nem értek egyet: „Más szolgáltató mit is ad 1000 Ft-ért? Lényegében semmit.” A második mondatot ki kellett volna hagynod., és megúsztuk volna ezt a társalgást.
Ennyi pénzért (na jó, 10 forinttal kevesebbért) 1 évre nekem megfelelő - és továbbra is rendelhető - távközlési szolgáltatást kaptam ingyenes házhoz szállítással! Az általad reagált előzményben lévő „lehetne sok (nem 200) csak hálózaton belüli percet adni. Mondjuk 6-800-at. Így biztosan maradnának sokan” kijelentést is megmosolyogtam (azért is, mert ennyit élőben sem beszélek), de ezzel az állítással (nem azzal a vetületével, hogy a Diginek ez megérhetné-e) nem vitatkozhatok, hiszen lehet, hogy igaz, annak ellenére, hogy nekem nincs rá igényem. Meg mint írta valaki, ha még a Digi fizetne az ügyfeleinek, akkor biztos még többet tudna szerezni.
-
greggae
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
„Más szolgáltató mit is ad 1000 Ft-ért? Lényegében semmit.”
Ezt nem mondanám. T: ”3 az 1-ben SIM-kártya
Normál, nano, micro méretek.
Díjmentesen kiszállítjuk belföldön, vagy keresd üzleteinkben.
80 perc beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba
1 GB belföldön és az EU-ban
5 db SMS belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban
Rendelkezésre állás: 366 nap aktiválástól számítva” Nekem ez is elég volt, a 80 perc nem mind fogyott el, a netből meg kb. semmi, de még jött hozzá év közben ajándék ez+az. Szerencsére nem mindenki éri be ennyivel, de azért ne semmizzük le! Egy-két évtizede sci-finek számított volna.
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia, szerintem az utcáról beesve is lehet. SIM Kártya van 2 Euróért. Nem regisztrálnak semmit.
-
slice14
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
2018 évvégi infóm van csak róla. Akkor szüntettük meg Nagyim, Digi összes szolgáltatását.
És mondta a csajszi, hogy a mobilt is meg kell szüntetnie. De valszeg, ez azóta sem változott. -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy kérdés még, akinek van Romániában DIGI Mobilja, ott sem lehet külön szerződni?
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
És még mindig kitétel, hogy olyan településen legyen az a SAT, amelyik szerepel a listában.
Vagy ez újévtől nem kell így legyen? -
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mi van,ha nem jelented be a DIGI nek,hogy elköltözöl?
-
hun005a
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Adnál egy linket ehhez a leíráshoz köszönöm
-
azozo
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
MI most jöttünk haza és az Eötvös utca közepén már nem volt
,de beljebb az út felé és az erdőben elég sokszor volt 
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
nyilván a hegyek miatt bárhol bármi előfordulhat, de mátraszentimre és az obszervatórium között teljesen rendben volt. a kupolában egy ponton a telekom kártya átjelentkezett szlovákiába, a digi maradt

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nyilván vannak megoldások (ha elérhető távolban voltam, lógott a korlátlan netemen: 5 nap alatt 10GB leugrott, no torrent, ellenben netflix, insta és snapchat), de nem ez a lényeg, mert a DIGImobil totyikban vagyunk

Semmi baj, álláspontom fenntartom. Ezért a szolgáltatásminőségért én nem fizetnék.duplaoff: Telenor is rakás szar térerő (és csatlakozás és lefedettség) szempontjából, Vodával voltak a legjobb tapasztalataim. Tkom kártyám sose volt.
(#26249) kosztya2025@ ebben igazad lehet, nem vitatom.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen ez így egy kicsit riasztó lehet. Konkrétabban kellett volna.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az ország nyugati fele igencsak gyér még mindig. A Balaton is konkrétan nagyon gyenge, harmatos. Gondolom erre gondol. Két település között nagyon kevés a torony. Nem csak autópályából áll az ország, sőt. Nagy városokban itt is van, de vidéken...
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Teszt SIM-el érhető csak el a roaming aminek ugyebár nincs havidíja.
Az Aktív 50 mobilnet csomag, (1000 ft/hó) azon nincs roaming lehetőség jelenleg.
de így is 500 ft/giga teszt SIM-el. Szerintem igen is korrekt ár
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Világosan le van írva a Digi oldalán, hogy a mobilnet roaming során fizetős. Mert minden hazai szolgáltatónak fizetni kell a mobilnet roamingért, mivel nincs egyetlen egy olyan hülye roaming partner sem, aki ezért nem kér pénzt.
Cserébe EU roaming során is ingyenes minden Digis hívása, és fillérekbe kerül az összes EU-s szám hívása. -
Samott
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elhiszem, a digi oldalan is irtak hogy tamogatott, lehet hogy en kavartam el valamit. Azert kerdeztem.

-
bociusz
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már nagyon régóta van

-
szaboi6512
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha jól tudom neked a 316.00 van fent.
Ez attól újabb. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez windows phone-s telefon gondolom? Beüthetném a google-ba, de inkább kérdezem, bár off.
-
thomas77
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Beszédforgalom is lenne a sim-en. Ahhoz meg jó lenne a VoLTE...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig közvetlenül a 7-es főút mellett voltunk...
.
Milyen csomagokat töröltettél? Én kábelnetet is akarok töröltetni.