Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
szpetyko
csendes tag
válasz
dethroner
üzenetére
Szia!
"Ez nem a több mint 100.000 támogatói aláíró szembeköpése?"
Szerintem nem!
Nem azért írták alá a petíciót az emberek, hogy a DIGI induljon vagy sem, hanem azért, hogy a Hatóság engedje indulni a DIGI-t (több kizáró feltételt is tartalmaz a kiírás). Azonban mindezt figyelmen kívül hagyta a Hatóság. Valójában a Hatóság "köpte szembe" az aláírókat.Ha van egy pályázati kiírás, amelynek több feltételének sem felel meg az alany, akkor felesleges beadni a pályázatot. Ez mindennel így van. Amúgy magának a pályázat benyújtásának is elég nagy költségei vannak (közvetlen és közvetettek is).
Üdv
-
dethroner
veterán
Kicsit visszatérve a nem indulás kérdéshez. Ez nem a több mint 100.000 támogatói aláíró szembeköpése?
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Digi mobilinternetet (adat sim) szeretnék otthon routerrel megosztani. Milyen routert célszerű hozzá választani? Milyen feltételeknek kell megfelelnie a routernek azon kívül hogy legyen usb portja? Vagy jobb lenne rögtön 4g-s sim kártyát fogadó routert venni? A lakás kb. 100 nm területű, viszonylag gyenge a digi térereje, és átlagos felhasználásra (youtube, böngészés) kellene. Köszönöm szépen a segítségetek előre is!
-
Jester01
veterán
Vajon miért nem a digis számon hív a digis ügyfélszolgálat. Jó, tudom, hogy meg van adva a vodás de azon nem tudok itthonról beszélni mert borzasztó térerő miatt szakadozik. A digi jó
-
snowdog
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Pont ezért nem változik, mert ha akarod dec. 31.-ig még jó párszor megváltoztathatod a beállításokat. Én először október elején állítottam be a csomagokat, de már többször módosítottam rajtuk. Éppen melyik nap hogyan tervezem a velük kapcsolatos jövőt.
Jelenleg mind a négy kártyám előfizetéshez van társítva (persze még van idő, hogy esetleg meggondoljam magam).
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Kb 3 hete beallitottam ugyfelkapun milyen csomagot szeretnek jan.1-tol. Ez gyakorlatilag azota se valtozott akar kivalaszthatom a lemondast is. Ennyi ido alatt sem valtozott masnak sem?
Cserebe viszont megjelent a roaming lemondasa opcio. -
szaszyka
senior tag
Cafe&co által üzemeltetett kávéautomatákra van felszerelve egy Nayax àltal fejlesztett fizetési megoldás, amihez tartozik egy Monyx Wallet nevű app. Ha az appban van az egyenlegeden pénz, akkor tudsz fizetni az olyan automaták áll, amin a Nayax fizetési rendszere ki van építve. Youtube-on van 1-2 videó róla, ha érdekel. Nálunk a cégnél ilyen automaták vannak, de találkoztam már velük az Allee-ban, és még 1-2 plázában.
-
BlacKSouL
addikt
-
MDanny
senior tag
Zuglóban 2.85/0.78Mbps 25ms ping mellett, szokásos, hívás nem szakadozik.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszi!
-
csacsi67
addikt
Nálam olyan gyenge hogy mérni sem tudok amiota meg van épp most gondolkoztam hogy keresni kell valami más szolgáltatot , mert a vezetékes netem is 10/1 itt egy jó darabig nem lesz fejlesztés. Engem a Tv nem érdekell a hazugság gyára nem vagyok kiváncsi.
-
viktorhu
veterán
-
szaszyka
senior tag
Nekem 10/2 van most 41-es pinggel. Az a lényeg, a kávéautomatás appot így is tudom használni
-
jack982
senior tag
nektek is iszonyat gyenge a digimobilos net most? 120-as pingeket ad, alig 1 mb le és fel.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Na megnéztem a 3 jómadarat, és érdekes az eredmény: a meg nem osztott területen mindenki 40wattal tolja a 800-at, de a voda máshogy osztja be ezt a 40 wattot, mint a telenor és a telekom: kisebb ref.signal mellett, power boost nélkül. Ez azt jelenti, hogy kevesebb teljesítményt allokál RS-re (értsd: lefedettségre nagyon leegyszerűsítve), viszont több teljesítmény marad az effektív adatátvitelre. Érdekes.
A kérdésedre: mind a két SIM azonos technológián, azonos frekin, azonos cellán van? Minden más esetben lehet eltérés. A másik, hogy jobb volna appal megnézni az RSRP-t, és nem a térerősség jelző sávokra hagyatkozni, mert az leginkább pontatlan.

-
viktorhu
veterán
válasz
dchard
üzenetére
Ilyen lefedettségi határ bármelyik szolgáltatónál előfordul - mi úgy lettünk vodafone-osak, hogy ahol anyu lakott, sem a Telekom, sem a Telenor nem volt használható. Ott azért nem volt lefedettség, mert volt egy nagy épület, ami az utcát árnyékolta, így a telefonok egy távolabbi falu tornyára kapcsolódtak. Egy falu pár szélső utcájának árnyékolt területéért senki nem épített új tornyot.
Olyan mitől lehet szerinted, hogy egy dual sim telefonban mindkét sim azonos szolgáltatóé, és időnként eltérő térerőt mutatnak?
Egyébként Redmi Note 8T, és hiába hivatalosan volte-támogatott, engem is utolért, hogy nem nagyon lehet nekem sms-t küldeni, mert van hogy másnap kapom csak meg 
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Kiderült, hogy lefedettségi határon van, alapvetően ez a probléma. A 800 is -115, ráadásul még ez sem domináns (RS SNR, RSRQ mind szar). Erre a gyenge lefedettségre rájött a covid-os túlterhelés, és az EPF ütemező levágja 1megára (ami ebben a helyzetben normális). Az eredmény ennek fényében nem meglepő. Persze hogy bárki tud-e jobbat adott helyen, az nem derült ki egyelőre. Digi nincs, tehát az pont nulla megabitet tud
A másik kettő kérdéses, vidéken gyakori a torony megosztás, akkor a másik kettő sem lesz jobb. Ebből is látszik, hogy nem érdemes a saját pontszerű rossz tapasztalatunkat kivetíteni az egész országra, mert gyorsan kiderül, hogy egy elszigetelt esetről van szó, ha az ember megnézi a részleteket.De ha már így bedobtad, ami érdekes lenne az az, hogy a voda 800 és a telekom-telenor megosztott 800-as hálózata ugyanolyan teljesítménnyel megy-e? Egyáltalán: van-e különbség ott ahol megosztájk, és ott ahol nem? Tehát lehet-e lefedettségi különbség monjduk torony megosztás esetén pusztán ezen az alapon? Ha lesz időm, megnézem analizátorral.
-
domper2015
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Simán
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Meddig lehet nyilatkozni, hogy kérem az előfizetést vagy nem?
Ha nyilatkozom, vissza lehet vonni, megváltoztatni (mégse kell)? -
-
viktorhu
veterán
válasz
dchard
üzenetére
Céges csomag miatt Telenorra váltottam Vodáról, lefedettségben határozottan negatívnak érzem a változást. Persze nagyobb sávszélességeket tudnék postolni a fórumokra, ha az lenne a hobbim, de a Vodával megbízhatóbban volt kiesőbb helyeken is lefedettségem. A Telenor simán Edge-re vált random módon az M5 autópályán vagy szinte teljesen eltűnik a jel Ócsa szélén. Balatonnál is turistaszezonban a Vodánál volt stabil net, a Telenor teljesen le volt nullázva.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Megint kikerülted a kérdést: miért nem hagyod ott őket? Erre válaszolj. Ha konstans szar a szolgáltatás, hűségen belül is ott hagyhatod őket, ez nem magyarázat. Ha csak fele annyit bejelentetted a problémát, mint amennyit itt szidtad őket, akkor el is fognak engedni, mivel nyomva lesz annak, hogy folyamatosan rossz a szolgáltatás.
Nem az 5G vált meg minket, de a 700MHz duplázza a kapacitást alacsony frekin, ennyit jelent ez, nem többet, és a DSS miatt a 4G-s telefonok is tudnak proitálni ebből, tehát ha úgy veszem nincs is köze ennek az 5G-hez, csak a 700MHz-hez.
-
DevKiller
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Megvan a véleményem a szolgáltatóról azután, hogy semmit sem tudnak kezdeni a dologgal.
Szóltam, csináltak valamit, sebesség felkúszott 5 mbps-ra, pár nap után vissza a süllyesztőbe, és az 1/1 az roppant jó indulat, mert gyakran még az sincs meg, LTE hálózaton. Akkor szerinted, 5G majd megvált minket? Egyre nagyobb az igény, amikre ezek a sávok kevesek. De mivel mindenkit ugyanott kell lógatni, így a távol esők beszívják. Haragudj rám, és ne fogadd el véleményemet, de nem tudtam dolgozni amiatt, mert legalább 5/2-t nem tudok stabilan kipréselni, márpedig úgy hívást fogadni, közben rendszereket kezelni nem lehet. Kiesett 2 napom, amit természetesen a vodka leszar. Van hűségem, járjon le és kész. De had ne örüljek már egy olyan szolgáltatásnak ami nem létező fogalom. -
dchard
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Röhögjél nyugodtan. Ez az 1/1 meg annyira reprezentatív, mikor itt mutogatják egyesek a 20/8-es Digis sebességméréseket. Semennyire nem az. De azt nem értem, hogy ha ilyen szar a voda, miért nem hagyod ott őket? Ha lemegyek a pincébe, amin nincs ablak csak vasalt beton minden irányba, akkor is kijön 8-10mega a Voda 800-ból. Nincs korlátlan csomagom, és nem is céges. 4G előtt az U900 is jól működött az ország nagyobbik részén, ahol a többi kettőnek volt EDGE-e. Nekem ez a tapasztalatom. De nem akarok meggyőzni senkit. Egyedül ez a szelektív arcoskodás zavar, de mostmár egyre jobban...
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Ha az ügyfélkapun a dropdownból kiválasztottam az adott telefonszámhoz az általam preferált csomagot, akkor készen is vagyok?
Arra számítottam, hogy még rákérdez az oldal, hogy akarom-e, mentem-e, vagy bármi, de nem. -
Lacarr1
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Több hibát generálna ha mindenféle szedett vedett-boxba használnák, cam modul sem volt hosszú életű pont emiatt.
-
Lacarr1
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lassan a javításra sem lesz box nem hogy telepítésre

-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI is bevezethetné ( UPC Direct)
"Műholdas TV beüzemelés nélkül
Amennyiben már van parabolaantennád vagy magad szereznéd be, ezt a szolgáltatásunkat érdemes választanod."Szerintem jó ötlet. Ahogy már többen is írtátok, nektek csak azért kell, hogy a mobilt használni tudjátok.
A DIGI mobil nekik is konkurenciát fog teremteni. Kíváncsi leszek, hogyan alakul az előfizetők száma az UPC Direct-nél is.
-
Nekem pl van egy tabletem, lte-s, amiben van egy telekom dominos kártya. Meg tudom osztani vele a netet és a tablet wifijére kapcsolódva a telefonnal működik a digi kártyával a vowifi. Magyarul ha nálam van a tablet és a telefon és van Telekomos mobilnet (márpedig az szinte mindenhol van), akkor használhatod a digis kártyát a telefonodban vowifivel. Ott is, ahol nincs Digi.
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lehet nem is akarja, hogy a DIGI számon hívják.Ha a Ö akar hivni bekapcsolja megint a megosztást.
-
p2pp
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
A megtérülés 1 dolog.
A 3 nem a hatóság részéről totál egyértelmű.
Ebben a diktatúrában ha a Marsot idehozták volna akkor sem nyerhettek volna semmit sem.
Nincs mit ragozni ezen sajnos!!!!
Made in Hungary!!!
Nehéz megérteni.
Elfogadni nem lehet, de bármilyen nehéz tudomásul kell venni!!! -
szabonagyur
félisten
válasz
sifarr
üzenetére
Igazad van, diktálás nem mindig okés

#29038Ginderek1: a legtöbb mondatod tele van hibával, de műszakilag Wowifi nem létezik. A megoldásod is addig jó amíg nem kapcsolja le a hotspot telefon a mobil megosztást mivel úgy érzékeli nincs rá szükség, legtöbb eszköz meg is fogja tenni hiszen a mobilnet megosztás erősen meríti az akksit. Ha pedig megszűnik a kapcsolat a 2 eszköz között akkor már a Digi szám elérhetetlen lesz egyből.
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én simán elolvasom.
-
DevKiller
senior tag
-
dethroner
veterán
Valahogy eszembe jutott az, hogy azért nem indulnak a tenderen, mert nem akartak semmit venni. Ha beadják a pályázatot és mégis lesz olyan a kegyes a hatóság hogy engedi őket versenyezni, rém ciki lett volna ha a tavalyi és idei nagy hajcihő és sírásrívás után mégis üres kézzel sétálnak ki a licit után. Így meg olyan volt ez a bejelentés, mint az egyszeri viccben, amikor a nyuszika elindul elkérni a rókától a létrát és mire odaér csak annyit kiabál be az ablakon: róka, b@zd meg a létrádat!
Vagy a pénz fogyott el, vagy a hitel, vagy mostanában jöttek rá hogy ebből ha beleöl újabb 10 milliárdokat, akkor se lesz belátható időn belül megtérülés.
Amíg ki vannak fizetve a licenszdíjak és a tornyok bérleti díjai addig megy a buli és talán megpróbálja eladni a kócerájt, esetleg roamingot szervezni, végső esetben meg ennyi volt. -
DevKiller
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Azért ebben a lustaság is benne van.
"Minek legyek wifi-n, ha a mobilnetem is korlátlan?"
Nah. Én már előre röhögök a markomba a Voda 700-as 5G szolgáltatásával kapcsolatban...
Pont olyan bivalyerős lesz mint a 800-as 4G. 1/1, köszönjük szépen, nesze semmi fogd meg de jó erősen. Ameddig senki sincs rajta repül mint állat, utánna meg ugyanúgy járunk mint a jelenlegi rendszerrel. Az isten áldja meg már őket, egy 6k-s településen képtelenek mobilinternet szerűséget alkotni. 3G érában működött minden, betöltött a youtube, és nem 144p-ben. Miért lett nekem jobb a 4G? nem merül az akksim? Boldog vagyok.
Olyan szkeptikus vagyok ezzel az alacsony sávos megoldással kapcsolatban mint a picsa.
Ja meg 5000 iq, ha mindenkit B20-on tartasz mert úgy fog működni 4G+ al. Valóban, csak ahol az az egy nyomorult sáv érhető el az mit kezdjen magával?

Igazából zöme nem neked szólt. De egyszerűen érthetetlen, hogy szarrá vagyunk korlátozva és még a szolgáltatók így sem képesek szolgáltatást nyújtani. Románoknál bemész, hozol kártyát működik, és fél életed nem fizeted oda. Nem fog repülni, de stabil lesz, mert ha nincs egyik van másik.. De hát ugyebár itthon mindenkinek egy tornyon kell sz*ni.
-
martonl
senior tag
válasz
Ginderek1
üzenetére
Nem furcsa, nekem is több ilyen ismerősöm van. De nekik inkább a céges/magán telefonhasználat miatt van elkülönítve a két készülék, és semmi "összefüggés" nincs a kettő között. Egész egyszerűen a céges telefonban nem engednek másik kártyát használni, vagy a magán telefonban a céges kártyát. Vagy csak simán nem akarják munkaidőn túl kikapcsolgatni a dual simes készülékben a céges kártyát. Na lényeg, hogy ez a jellemző indok. Nem leszólni akartam ezt a megoldást, csak ez olyasmi, mint régen az a Vodás taxis reklám, amikor a csóka cserélgeti a készülékben a SIM kártyákat attól függően, hogy milyen időszakban, melyikkel jobb a percdíj. De ha sokat hív valaki Digit útközben, akkor ezt kell csinálni.
-
dchard
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ehhez képest a mobilinternet forgalom közel 70%-a beltéren zajlik. Érdemes megnézni, hogy milyen szinten nem nyúlt senki a 3.5GHz-hez. A voda tavaly óta nem nyúlt ahhoz a néhány állomáshoz, amivel elindították a marketing 5G-t, ami bővülés most látszik, az is 700-on zajlik, DSS-sel. De nyilván a szolgáltatók a hülyék.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sifarr
üzenetére
"Amit írsz, nem tudtam, elhiszem. De ezek szerint a PPF besorolta a magyar Telenort a Balkánhoz."
Előbb keresni akartam a gmapon egy peking környéki hegységet,
de komolyra fordítva a szót én nagyon örülhetnék hogy a nagyontőkeerős és agilis kedvencünk az Ericsson tech választásával besorolta a magyarországi Digimobilt a Pireneusokba!
(Oké, tudom hogy a zte tech az Nem Huawei tech....de szóba se jöhet Skandináviaa.)
(Ps:
Emlékszünk ugye, hogy a zte is a legyűrt-legyőzött m.a.g.a. trump kina-politikája miatt veszitett amerikai potenciális pozícióiból) -
sifarr
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Légyszives, a helyesírásodra minimálisan ügyelj legalább, ez olvashatatlan így.
Helyesen: légy szíves.
Aki a minimumot elvárja, legyen maximalista!
-
Ginderek1
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mi a gond a helyesíràsommal ? Lehet pár szót kisbetűvel írtam, Azt sem értem, hogy így értelmezhetetlen. Megjegyzem jobban szeretem ha az írásom műszaki tartalmára reagálsz.
-
sifarr
senior tag
válasz
üzenetére
Merre vetted a varázsgömböd ????
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthattad, hogy így írtam: vagy ..., vagy ..., vagy ...
Tehát esélylatolgatásról volt inkább szó, nem varázsgömbről.
Az esélylatolgatáshoz pedig a kiinduló tények egyértelműek.
1. Kevés frekvencia, további szerzésre esély nincs. Tehát az ügyfélszám a normális szolgáltatás veszélyeztetése nélkül nem bővíthető a (gazdaságilag) szükséges mértékre. A cellaszám bővítésével sem. Ebben én dchardnak hiszek, aki a technológiában nagyon otthon van.
2. A DIGI Kft egy évi 50-55 miiliárdos bevételű cég. A mobil üzletága masszívan veszteséges üzemeltetési szinten is, és még ott van a beruházási rész is.
Van adóssága is bőven. Ez összemérhető az éves bevételével (nem az üzemi nyereséggel!), ráadásul tekintélyes része rövid lejáratú. Lásd nagyvonalakban a helyzetről itt!Az ügyfélszám gazdaságos szintre, saját megoldásra építve nem növelhető, az adósságot ki kell fizetni. Na, ezt a helyzetet kellene nagyon gyorsan rendezni.
Erre nézve vettem számba lehetőségeket. Többet is!
Egy valóban egyszerű megoldásról valóban nem írtam. A tulajdonos feltőkésíti pl. 50 milliárddal a magyarországi DIGI Kft-t. Akkor kicsi ügyfélszám mellett, alacsony díjazással is, a beruházásokat folytatva is mehet tovább minden az eddigiek szerint - pár évig.
Hogy ennek mennyi az esélye, nem tudom. De biztos nem sok. -
kelcsimen
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Köszi a válaszod. Ugyanez volt a kérdése a digis ügyfélszolgálatosnak is - megkerestek és mondták hogy ilyennel nem találkoztak eddig szóval "a hiba az Ön készülékében van".
Panaszkodott a barátnőm is, hogy ő is hallja néha a tárcsázó hangot. Mindegy, valószínűleg fel fogjuk mondani a szerződést év végén (csak mert költözünk, amúgy meg vagyunk elégedve) csak kíváncsi voltam hogy vajon másnak is volt e ilyen problémája.
-
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sifarr
üzenetére
"Vagy egy kooperáció a Telenorral, akár kereszttulajdonon keresztül is. Vagy az AH felvásárolja a DIGI-t szőröstül-bőröstül. Nem is biztos, hogy nem fizetne elfogadható árat érte."
Hja..ha ráadásul egy emilyen művelet nyomán kialakított szolg. díjak meg efi tariffák magassága is tűrhetően alacsonyra lenne beállítva, akkor én imigyen is a kis pénztárcámmal a szimpátiámat fejezném ki irányukba!
Másként szólva ha: ""Nem biztos hogy rossz ára lenne"" .Látom én hogy vannak valamiféle a vakreménykedők (a "hívők") ,meg az olyan(ok) mint te aki nem úgy...
-
n00n
őstag
válasz
sifarr
üzenetére
De nem számolsz azzal se hányan kötnek/kötnének ez miatt más Digi szolgáltast. Itt a fórumban is lehet olvasni. Plusz nekem is van ismerősöm, aki ez miatt jött át végre valahára a UPCtől, mert eddig azt vallotta, hogy ami jól megy, azt ne piszkájuk. Nyilván ez az egyik legerősebb érv a Diginek, hogy igy kínálalhat egy teljes csomagot. De egyikünk se lát rá a teljes képre, félinformációkból meg kár jósolgatni. Mindenki használja, amig lehet és örüljön annak hogy mennyit spórolt vele. En pl egy LIDARos robot porszívó árát
Ha bebuknak akkor maradok a Tnél. De nekem már 99%-ig most is megfelelne elsődleges SIMnek. Ha ilyen tempóban épülnek a tornyok 1-2 éven belül elég lehet több embernek. Azt max csak az lehet Digi mobilos, akinek más szolgáltatása is van... -
-
martonl
senior tag
Az elv jó, csak a minőség nem tudom, milyen lenne. Ki kell próbálni. Vodánál, ha esetleg nem megy, még lehet kísérletezni az APN átállításával a standardnet.vodafone.net (feltöltősnél vitamax.snet.vodafone.net)-re. Így publikus IP-t kapsz és kevesebb tiltás lesz a tűzfalukon.
-
sifarr
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
2014--ben 10 milliárdért vették a frekit ...
Az a baj, hogy a "hívők" nem számolnak.
10 milliárd 20 évre egyenlő évi 500 milka. 200 ezer fizető előfizetőre havi 200 az 1 ezer előfizetői díjból. És akkor nem számoltam az elvesztett 6 évet, és nem számoltam ... semmi mást. Pedig van rengeteg tétel.Nem fog ez menni. Ha lesz elég előfizető (>500 ezer), akkor elhasal a hálózat. Ha nem lesz elég előfizető, akkor pénzügyileg omlik a rendszer, vagy emelhetik a madzagos díjakat fokozatosan 1,5-2-szeresre. Telekom, Voda pedig örül, tapsol.
Vagy egy kooperáció a Telenorral, akár kereszttulajdonon keresztül is. Vagy az AH felvásárolja a DIGI-t szőröstül-bőröstül. Nem is biztos, hogy nem fizetne elfogadható árat érte. Úgy tűnik, mintha a DIGI mobilág nem kellene a Telenorhoz, csak a vezetékeság, de ez csak látszat. A DIGI a mobilt az Ericssonnal fejleszti. Működik, nem is rosszul. Csak fel kellene bővíteni, és a Telenor gagyi ZTE alaprendszere máris lecserélhető lehetne. -
Ginderek1
csendes tag
válasz
trec12
üzenetére
Azért egy Wowifi képes telefonnal a beltéri lefedettség probléma sok helyen megoldható. De az tény,hogy sok helyen csak 2. SIM ként használható. De ha valaki egy még használható 4G-s telefonba tesz egy PL: Dominó feltöltő kártyát vesz hozzá pár gigát. Bekapcsolja a wifi Hotspot-ot a Digis telefonjával rákapcsolódik ,ahol van T com os mobillefedettség használhatja a Digi mobilt, beszélgetésre,nem csak beltéren ,de bárhol az országban .Ott is ahol nincs D
igi térerő. -
trec12
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
"Ha tudják hogy bukta a mobil hálózat minek fizetnének csak egy antennára 1,6millát évente potyára."
2014--ben 10 milliárdért vették a frekit (bár vettek volna akkoriban 800-at is). Évekig nem használták. Aztán szép lassan beletoltak sok tízmilliárdot a mobil üzletágba és tartunk ahol tartunk...
-
lenovomen
aktív tag
Vajon a jelenlegi 5G-s frekvenciáin lesz szolgáltatás a nagyobb városokban? Itt azt írják a váci úton kísérleti jelleggel bekapcsolták az egyik bázisállomáson.
https://media1.hu/2019/11/19/bekapcsolt-a-digi-egy-eles-5g-bazisallomast/
-
TeeJay
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Nekünk a panel tömb tetejére úgy írták ki a szavazást hogy ha megszavazza a közgyűlés akkor a DIGI vállalja hogy 10évig évi 1,6millát fizet a tető bérlésért és 10év múlva felülvizsgálja majd a díjat szóval ha újabb x évet akarnak már vélhetően akkori áron nagyobb összeget fognak kicsengetni.
Ha tudják hogy bukta a mobil hálózat minek fizetnének csak egy antennára 1,6millát évente potyára. 2 másik tömb tetején már van antenna és felénk egész jó a térerő, a telep Dél keleti felén viszont elég karcsú szóval még oda is kell majd egy bázisállomás legalább
Így egy 15-16ezer lakosú telepre ahol a lakások több mint 50%-a DIGI kábel előfizető 4 toronnyal tudnak viszonylag jó és főleg olcsó telefont és netet adni
Nem rossz az azért
Oké még nem használják sokan és 4-6megabiteket mértem de havi 1ezerért 30GB azért baráti lesz, ja és most még csak 2 torony van, ha megduplázzák lehet több lesz a sebesség is azért -
Diák66
őstag
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ennyi van, na de meddig? Sokáig ültek rajta 2016 óta, azok az évek mínuszba mentek. Vagyis ha lejár a jelenlegi frekvenciakészlet csak abban reménykedhetnek, hogy majd megtudják tartani azt, ami van. Nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz valamilyen frekvenciapályázat. Alacsony frekvencián biztosan nem lesz.
-
Lajosnagy17
senior tag
Ennyi frekvencia van, ennyi marad, ezt kell szeretni. Aki megelégszik ennyivel azoknak jó lesz a többiek meg mennek a másik három szolgáltatóhoz.
-
-
DevKiller
senior tag
Reménykedtem, hogy indulhatnak, ugyanakkor sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Sajnálom a szolgáltatót, de ez van sajnos
.
Kíváncsi leszek milyen megoldással rukkolnak elő hosszú távon(elkövetkezendő 15 év).
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.