Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
CirrMee
üzenetére
Marha jó, nekem pont ez a történet. Annyi, hogy én most panaszoltam először. Mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem lát rá a scannelt szerződésre, de ír akkor egy egy panaszt és majd emailben válaszolnak 30 napon belül. Akkor nem várok sok jót. Mondjuk nekem mindegy, mert azon gondolkodtam minek TV, úgysem nézem, szóval ha nem adják meg a kedvezményt, akkor kiverem a balhét, hogy hűség se legyen, aztán a TV-t meg a vele járó kolonc vezetékest lemondom, csak a net marad.
-
CirrMee
addikt
Előzmény: tavaly ősszel átálltam FTTH -ra, az új szerződéssel vállaltam 1 év rabigát, meg e-számlát. E számlás 1500Ft megjött, a 3 havi kedvezmény azóta sem.
Megjött a második panaszomra is a válasz. Ahhoz képest, hogy a két telefonos ügyfélszolis szerint 100% jogos a panasz, ma ez jött:
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2019. december 19-én, telefonos ügyfélszolgálatunkra érkezett megkeresésével kapcsolatban, engedje meg, hogy az alábbiak szerint válaszoljunk:
Korábban küldött levelünkben foglaltakat a továbbiakban is fenntartjuk, így panaszát továbbra sem áll módunkban pozitívan elbírálni.
Tájékoztatás a szolgáltatás teljesítésével összefüggő jogviták peres és peren kívüli kezdeményezésének lehetőségéről és feltételeiről, a békéltető testülethez való fordulás jogáról, az eljárásra jogosult hatóságok, békéltető testület és egyéb szervezetek megnevezése, elérhetőségeik feltüntetése.
A vitarendezés eredménytelensége esetén az Előfizető jogorvoslatért az alábbi szervekhez fordulhat:Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 1272-es helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol kollégáink 0-24 óráig készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Együttműködését ezúton is köszönjük!Mondom oké, akkor ilyen görény céggel nem szórakozok tovább. Van a házunkban még elég sok szolgáltató, szóval válogatni lehet, gondoltam lesz egy konkurens FTTH 1000/1000 (trékom rendszert használva) 200Ft -al drágábban. Felhívtam újra az ügyfélszolit, most már lemondásra kalibrálva a telefonos kerge automatikát. Jön az évszázad vicce: nem mondhatom csak úgy le, mert van hűségem. Mondom oké, de az ügyfélkapu szerint nem - bár papír szerint meg igen - és ugye a kedvezményt továbbra sem kaptam meg, szóval mit is akarnak bevasalni rajtam...?
Ügyfélszolisunk állítólag elment valamelyik fejeséhez, ahonnan azzal jött vissza, hogy márpedig tényleg van 1 év, és tényleg nem kaptam meg a kedvezményt. Akkor csinál megint egy hibajegyet - gratulálok, ezt már kétszer lefutottam...
-
Fejlemény, ha valakit érdekel. Mai nappal a Back Office egy tagja személyes levelet küldött az elnézésünket kérve a kavarodásért és minden általam itt posztolt hibát korrigált! Még a számlázásban is visszamenőleg a bekötésig (január 7.) az FTB100 csomagot tették be és januártól indították a kedvezményes számlázást.
Azt kell mondanom, hogy teljesen meg vagyok elégedve a szupportyukkal!
-
Ma kértem felmódosítást kíváncsi vagyok mikor jönnek ki
100>500-ra XIV. ker Füredi u 9 -
LZs?!
aktív tag
Még egy motívum a Digi vs UPC tapasztalataimból, ugyan a ez most inkább adminisztratív...
Számlázás és számlafizetés
A UPC-nél in online ment minden, ahogy a Digi-nél is; ugyanúgy belogoltam a vontakozó szolgáltatói felületre, majd ráböktem a kártyás fizetésre a függőben lévő számlánál...
...ugyanakkor a UPC-nél a befizetést csak pár napra rá 'ismerte el' a rendszer, annak függvényében, hogy a könyvelés milyen gyorsan kalapált. Ebből kifolyólag nem egyszer történt, hogy napokkal a kiegyenlítés után kaptam fizetési emlékeztetőket (igen, többesszám). Egyszer rákérdeztem, hogy emmeg-mi, mire azt a választ kaptam, hogy "Nem kell aggódni, ez ilyen. Ha befizettem, akkor biztos minden rendben." Mondom: csókolom, én nem aggódom, hanem zavar; aztán csak együtt éltem ezzel a 'fícsőrrel'.
A Digi-nél viszont prompt: bemegyek, fizetek, és mire jön az email (5p?), addigra a 'renccer is tuggya'.
Az már megint más kérdés, viszont, hogy most, január közepére már február végéig lerendeztem mindent; nagyon lelkesen küldik a számlákat...biztos kell a manna a mobilozáshoz.

-
adika4444
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
DIGI Mobil
Itt érdeklődj, de a DIGI-nél dinamikusabb a VoLTE téma, a Telenornál mint ha kevesebb eszközön menne. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi Note 8 Pro mobilom van, Telenor és Digi SIM van benne egyszerre.
Egy darab VoLTE ikont látok az állapotsorban a Telenor után. Ez azt jelenti, hogy a Diginél nem megy a VoLTE? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy melyik SIM-emen aktív jelenleg, és ha nem megy a VoLTE, Digin akkor mit tegyek?
Köszönöm.
-
adika4444
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Jobb testreszabhatóság, Wi-Fi kikapcsolással bridge módban nem lenne gond (mert ott egyszer kikapcsol és kész), meg véleményem szerint stabilabb a rendszer pláne több eszközzel, rokonságban F668 van, de nagyobb terhelésnél hajlamos megmegdöccenni.
-
adika4444
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Volt itt korábban egy komment, miszerint az admin jelszava is digi, de szerintem csak elírás lehetett. Az admin user-t max a DIGI tudja, már ha tényleg tudja, mert lehet a menedzsmentfelület ezt nem jelzi / engedi változtatni nekik sem...
Árat nem írtál, de én a helyedben vennék valami jó útválasztót a ZTE mellé (pl. kábeles üzemre gigabiten elég jó az Ubiquiti EdgeRouter-X), és akkor az mehetne bridge-be, és a szobába egy AP-t, vagy AP módban futó routert. A legtöbb router amúgy átrakható AP üzemmódba, szóval majdnem mindegy mit veszel, pláne ha nem kell roaming és társai. A dedikált AP-kon kevés a LAN port, viszont ha routert fogsz be a célra, azon általában több a LAN kiállás ha ez számít.
-
iMaverick
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ott kellene biza... Melyik felhasználóval vagy bent? A user-rel? (Gondolom ide is kellene az admin felhasználó...)
Még megoldás lehetne, ha bridge módba kérnéd az ONT-t, mert akkor letiltódik magától a wifi, így viszont "borul" a tervezett hálózati topológiád.
-
iMaverick
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Működni fog.
A router ha már megvan, akkor minek "dobnál ki" pénzt egy célirányosan AP-nak gyártott eszközre?
A wifi kikapcsolását az ONT beállításai között (szoftveres felület) keresd.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Ez így jó bekötési megoldás?
ZXHN F618 <--->switch<---> router AP módban
A switchbe pedig asztali gépeket kötök kábellel?Azért gondoltam erre a megoldásra, mert a ZXHN F618 az előszobában van, és innen vannak behúzva a szobákba menő lankábelek, viszont a routert inkább a lakás közepén lévő szobában helyezném el, nem az előszobában.
Ha ez így jó megoldás, akkor viszont lehet, hogy nem is routerre, hanem kifejezetten AP-re lenne szükségem?
Valamint azt meg tudjátok mondani, hogy a ZXHN F618 eszközön hogy lehet a wifit kikapcsolni? Wan rajta wifi gomb, de nem történik semmi.
-
Lacccca87
addikt
Kb 1 eve szereltek fel a tarsashazban az emeletenkenti 2 db kotodobozt amibe 1 1 fekete kabel van bedugva.....
Nincs gondom az fttb vel meg az 500 as csomag is eleg, de lassan festest felujjitast terveznenk/kezdenenk es jo lenne ha meg elotte ganyolnak szet a falat nem utana.
(bp 3. Ker szentendrei ut)
-
mpo
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Itt a jobb alsó sarokban írhatsz, de 30 nap a válasz határideje:
[link] -
adika4444
addikt
válasz
lrobertoc
üzenetére
Az F668-ra az user és digi enged be, admin és digi szerintem nem.
Fogalmam sincs, az említett eszközt nem ismerem
Nem, az 1.0/24-es hálózatból egy tetszőlegeset, mondjuk 192.168.1.5-öt, és akkor a 192.168.1.1-en lehet elérni a ZTE-t. Lehet, secondary connection néven találod a beállítást, mint ha néhány TP-LINK-en így lenne. -
janakbacsi
őstag
ez a digi ügyfélszolgálat e-mail címe?
ugyfelszolgalat@digikabel.hu -
adika4444
addikt
-
lrobertoc
tag
Sziasztok,
kérdezem, hogy a ZTE F668 ONT webes felületét router mögöl el lehet érni, ha az ONT bridge módban van?
-
Cr00py
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pont ezért hibás. A szerver oldali támogatás hiánya miatt csak azt tudja figyelni, hogy be van-e kapcsolva az upnp támogatás, de ez még nem jelenti azt, hogy működik is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az akkor kamut jelez. NATolva van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
woodworm
üzenetére
ha hibás lenne akkor:
Mikor itthon kísérletezek, kikapcsolom az upnp-t a routerben, akkor a bittorrent azt jelzi hogy a szükséges port nincs nyitva, ha bekapcsolom az upnp-t, kilépek az appból, majd vissza és megint tesztelem, akkor azt jelzi hogy nyitva van... ebből nekem nem az jön le, hogy hibás lenne a belső port teszter... -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
furcsa ez a toldós dolog, nekem a bejárati ajtó fölött van egy, de sose okozott gondot (sőt még jó is volt, hogy felújításkor a vezetékek áthelyezésekor elég volt csak széthúzni).
-
woodworm
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig nem jól működik a bittorrent tesztje, fals eredményt ad.
(#77956) Intruder2k5
Ha úgy lenne, de még mindig van akihez nem jutott el az információ és kliensen belül tesztel. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a router jelzi upnp-ben a nat-pmp portot, a bittorrent kapcsolat tesztben meg hogy publikusan nyitva van
köszi a toldó tippet, továbbítottam az illetékes fele, konzultáltunk és abban maradt a dolog, hogy 2700Ft(1100 a toldó+1600 a posta) drága egy toldóért, úgyhogy valami más megoldást kellene találnom
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Bittorrenten belül... ha nincs nyitva szükséges port, akkor azt jelzi az app jól jelzi...
itthon ha van időm kísérletezek a portnyitás rejtelmeivel... eddig kisebb nagyobb sikerekkel...
jelenleg a problémám a következő:
2 mac 2ip 2port amit szeretnék
2mac 1ip 1port-ra konfigurálni de nem megy sehogy sem, hogy miért?
mert ha vezetékes hálón használom, akkor nincs is semmi gond, de ha átváltok wifire, akkor az appban és a gép tűzfalát át kell állítanom... bár az utóbbit nem is kell nagyon babrálnom mert az eset smart security premium tűzfalában tudok port tartományt is beállítani, de a router szoftverében nem.
Ha a router szoftverében úgy állítom be a dhcp-t hogy egy azon ip-t kapja meg a wifi és a lan mac, akkor megszűnik létezni a netkapcsolat. jelenleg marad a upnp -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Feltöltés megy passzívban is, port nyitás nélkül is, csak más passzívhoz nem kapcsolódik. Mivel teszteltétek hogy nyitva van-e a port?
-
woodworm
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hol látod nyitottnak?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem anno nattolt címmel nem ment
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Miért ne tudna? A portot megnyitja, és lehet más 100-as címen lévők el is érnek azon keresztül, de a publikus címekről biztosan nem. Attól, hogy natolt címed van, a tűzfal ugyanúgy működik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Több porttal is próbáltátok?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor NATolva van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen...
az oldal meg 95.x.x.x írt,újraindítás után meg 195.x.x.x -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv... valahol be lehet szerezni olyan utp toldót ami nem rj45-ös aljzatú hanem mondjuk szorítós? A kolegamnál megint szarakodott a digis toldása. Neki még egy régi FTTB-s 1000res netje van, a lépcsőházban van egy RJ45-RJ45 toldó, ami néha kontakt hibás és az 1000res kapcsolat helyett csak 100as kapcsolata van. Pár hónapja kicseréltem neki egy újra, a régi toldóban kissé matt színűek voltak az érintkezők a csillogó villogó arany színű helyett... Ma voltam nála kíváncsiságból csináltam egy sebesség tesztet és abból derült ki, hogy megint khs a toldás.Szétszedtem, meg újra összedugtam meg újraindítottam a routert, megjavult, de ki tudja meddig.
A másik dolog egy furcsaság. A router pppoe ip-je és a sebességmérő oldalon jelzett IP nem egyezett, de szabad portnyitási lehetősége van,azaz nincs publikus ip-je de upnp tud publikus portot nyitni és működik. Az utóbbi mitől lehet? -
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ennek mi köze egy vezetékes topikhoz?
-
Lajosnagy17
senior tag
Törölve.
-
pw12345
aktív tag
Egy héttel a szilveszteri móka után sikerült megjavítaniuk a pinget, megint hegeszthetnek valamit, mert újra 8-10.
-
Zuzer
csendes tag
Digi nomadikus egyik nap működik, utána nem. Ügyfélszolgálat szerint én vagyok a hülye. Mi lehet a baj? Zoiper androidon, adatok megadva útmutató szerint. Request timeout 408 hibakód.
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Mikor érkezik az első Digi-s számla idén?
Máskor 6-8 között szokott megjelenni az online befizetős résznél.
Köszöntem szépen! -
adika4444
addikt
Hali!
Egy pár napja nektek is Románián át érhető el a Cloudflare jelentős hálózata? Bizonyos tartományok továbbra is BIX-en át mennek, de több cím is vlmi rdsnet.ro-es címen át Bukarestben landol.
Működik így is, csak feltűnt...
-
Cr00py
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
válasz
sajog159
üzenetére
MegaByte/s amit írtam.
Gondolom te Megabit/s-ra gondoltál....
Az optikai 1000Mbit-es csomagnak is elég a Cat5e.... 100 méterig.Különbség a csavart érpároknál van, hogy hányszor is csavarodik....
Kompatibilis azaz a gigabites kábelt Fast ethernet aljzatba dugva is műkődik...
Készre szerelt kábelt ne vágd el, bővítsd a lyukat. Ha csak nincs otthon fogód hozzá és már csináltad párszor.... mert akkor hajrá!
-
sajog159
aktív tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Kösz.
Mi a különbség CAT5e és CAT6 között: csak milyen távolságra van a 2 eszköz? Nálam kb 12m.
Árra gondoltam, veszek 15m szerelet kébelt és az egyik csatlakozót levágom szerelés előtt (a falon nem elég nagy lyuk van), majd a végér rászerelek RJ45-t (4World van nálam). Jó így szerinted?(a CAT5e-nél keveslem a "gyakorlati sebességet, ez tényleg csak enni?
Mit jelenet a: "kábelek visszafelé kompatibilisek") -
Borisz76
nagyúr
válasz
sajog159
üzenetére
Pontosítanék :
Fast Ethernet ( 10/100 )
Elméleti Max sebesség 12.5 MB/s
Gyakorlatban kb 10 MB/s - 11 MB/s
Kábel : Cat5 ( 4 vezeték ér kell )Gigabit Ethernet ( 10/100/1000 )
Visszafelé kompatibilis a Fast Ethernettel
Elméleti Max sebessége 125 MB/s
Gyakorlatban kb 100 MB/s - 110 MB/s
Kábel : Cat5e ( 8 vezeték ér kell ) -
Bandee86
újonc
Sziasztok!
Nagyon sokáig visszaolvasgattam, de nem teljesen egyértelmű a helyzet, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni.
Diginet 100 FTTB van jelenleg és tegnap igényeltem csomagemelést, Diginet 500 FTTB lesz bekötve. Azt mondták, hogy nyár végére várható az 1000 optikán de az még nincs kőbe vésve, úgyhogy mondtam, hogy nem baj addig is az 500 szuper lesz.
Jelenleg egy koaxon jön be a tv és egy utp-n a net. Én azt hittem, hogy kijön a szerelő, átrakja egy másik portba kinn és ennyi. Ügyfélszolgálaton mondták, hogy behúznak még egy kábelt. Nem igazàn értettem, utána olvastam itt is és máshol is de nem tiszta.
- Nem használok és nem is tervezek vezetékes telefont használni, akkor is húznak be másikat?
- Ha behúznak akkor hova megy a két végpont? Gondolom a digi által adott eszközbe. Most a saját routerem WAN portjába, és onnan megy a pc-be másik kábelell (azt már megnéztem, hogy ami digitől Jön az Cat5e ami pedig a gépet köti össze a routerrel CaT7 szóval azok jók)
Örülnék neki ha megúsznám a plusz kábelt, nemrég lett szépen megcsinálva a kábelcsatorna és plusz eszközt sem szeretnék ha nem muszáj... Ráadásul szerintem még egy kábel nem fér át a meglévő lyukon sem ami kinntről jön)
Persze ha máshogy nem
oldható meg akkor nyilván nincs más választásom, de majd ti hátha megtudjátok mondani. Köszi szépen előre is!
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Hogy megy a felmondás a diginél? Csak levélben lehet vagy bemehetek ügyfélszolgálatra is? Az ont illetve 2 kártyáért kijönnek vagy vihetem én is be?
-
FZoleee
tag
Sziasztok!
Valakinek akadt már problémája az eurosport playerrel? A digi hálózatán bármilyen formában (kábel, wifi) is próbálom, nem működik a lejátszás (There was an error communicating with the server. ERROR: SONIC-API: REQUEST FAILURE)
Mobilnetről semmi gond vele. -
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
De az egész oszlopon coax van végig mindenhol, ugye a Diginél meg Optika.
Remek, most hagyhatom meg mindkettőt..(#77903) sfdrakex : Az remek, mert most UPC-vel frankón ment minden, 35-45 között volt a ping, semmi akadás.
Viszont volt mikor felugrott 70-re de akkor is ment rendesen, a Diginél meg ott volt még a Packett Burst, amit nem tudom mi okozhatja...
-
-
Turcy086
tag
Sziasztok!
December óta szenvedek itthon a nettel. A probléma, hogy teljesen megszűnik a netkapcsolat van hogy napi 3x, de van hogy heti 1x. Viszont 10-ből 9-szer csak a kábeles oldalon nincs net, értem ezt úgy, hogy a lakásba található okoskonnektort tudom vezérelni mobilnetről.
Kb 5x telefonáltam ez miatt 1272-re, de mindig folyamatos jelet látnak, nem látnak hibát. Vasárnap kint volt szerelő, kitakarította az optikai csatlakozót.
Mai nap ismét gond volt, de most csak a switchet kapcsoltam le majd vissza és láss csodát rögtön jó lett.
Vagyis valami a kábeles oldallal lehet, de mi? Új eszköz nincs a hálózatba, asztali gépek vannak, pár laptop ill LAN csatis kamerák.
Most beléptem digi routerbe és ezt fogadott
User interface / WLAN menünél:Error Packets Sent 114351288User interface / Ethernet menünél:Error Frames 5140179
Itthoni rendszer így néz ki:
optikán az utcáról ZTE routerbe --> Cisco switch --> Gépek, laptop stb.Találkozott valaki ilyennel? Esetleg logot hol tudok nézni? Nekem ezek a hibák nem tetszenek. Reseten is túl vagyok már.
Üdv -
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát Upcnél 39 között van általában, Diginél több, és ez az amit nem értem, mert egy szaros coax, a másik meg OPTIKA...
Pont ezért akartam leváltani a UPC-t, mert rossz volt, de lehet most még se....

Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ajaj
100>500-ra XIV. ker Füredi u 9