Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mpo
veterán
Ma voltam az ÜFSZ-en hűségszerződést kötni, mert 05.27-én lejár a régi.
Majd a napján vagy utána lehet csak kötni, előtte nem.
Azért nem, mert most más csomag lesz, FTTH 2019 -> FTTH 2022.
A műholdasra régen nem lehetett, most már lehet hűségszerződést kötni, legalább azt el tudtam intézni. -
mpo
veterán
válasz
E.Kaufmann #107573 üzenetére
növény tej
Olvasd el, mit lehet tejnek, sajtnak hívni. (Magyar Élelmiszerkönyv)
Azt, amit állatokból fejnek ki. -
mpo
veterán
Országos karbantartás 2023. 02. 01-jén.
[link] -
mpo
veterán
Az elmúlt években nem alkalmazták az "Inflációkövető díjkorrekció"-t, (ezért nem változott hűség alatt az ár), de az elszabadult infláció miatt most már fogják.
Itt a részletes leírás:
[link] -
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5 #106504 üzenetére
A hűségidő egyik előnye, hogy 1 évig nem változik az ár. Ha mégis, akkor lehet reklamálni.
Az inflációs korrekció (nem jut eszembe a pontos neve) talán májusban esedékes.
Nekem meg úgy tűnik, hogy egyesek nem pontos adatokat írnak itt vagy nem emlékeznek mit írtak alá. -
mpo
veterán
válasz
Usgyi #106491 üzenetére
- Ha 120 perc lebeszélhetőd van a mobilon és elfogy, akkor a Digi percdíjával olcsóbb a hívás, feltöltősnél meg biztos, hogy olcsóbb.
- Digi ismerősöket ingyen hívhatod és ők is téged.
- A 1272-t hívtam mobilon (hiba volt itthon, meg faluról a műholdas miatt) és ezt nem vonta le a lebeszélhetőből, hanem 40 Ft/perc díjjal számlázta (400 Ft), azóta a városi számot hívom.
- Volt, amikor csak a 3 szolgáltatásra volt kedvezmény és hűség, akkor is érdemes volt a telefont kérni. -
mpo
veterán
Inflációkövető díjkorrekció, vagyis emelés jön a telefon- és internetszolgáltatások díjainál
[link] -
mpo
veterán
Aki nem tud váltani vagy nem akar, annak a hűségidő eddig is logikus döntés volt.
Mindig volt kedvezmény, vagy az elején vagy pár hónapig.
Ehhez ajánlatos olvasni a feltételeket. -
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #106300 üzenetére
Arra inkább Gigabites médialejátszó és valahol egy PC kell, mindkettő kábelen.
-
mpo
veterán
válasz
sfdrakex #106284 üzenetére
Minden eszköz kábelen van, (PC a másik szobában, ezen van a tartalom, Minix, egy régebbi tv, laptop is), csak a MU8002 van 5 GHz-en, az ASUS RT-AC65P 2 méterre van tőle, eddig még okozott látható hibát.
Amikor 2018-ban mértem, az azért volt, mert kábelen a YT megakadt, amikor 4K-val próbáltam. -
-
mpo
veterán
Aki tavaly korábban kötött hűséget és eddig e-számlát kapott, az azért nem látja, mert nincs mit beállítani.
-
mpo
veterán
válasz
-=MrLF=- #105907 üzenetére
Vidanet-hez is mehetnék, 500 Mbit/s internettel 20200 Ft lenne, ami a Diginél most 5999 Ft csak éppen FTTH 1000, (nem számoltam bele az HBO-t, Filmnow-t.)
Digitális kábeltévé árak 2023. január 1-től:
Termék neve Listaár Kedvezményes ár
Digitális Extra 9 200 Ft 8 500 FtVnet árak 2023. január 1-től:
Vnet 500 11 500 Ft 10 400 FtTelefon árak 2023. január 1-től:
Telefon I. 2 000 Ft 1 300 FtExtrák a TV mellé: vehetnék csomagokat, hogy legyen HD és még pár csatorna.
[link] -
mpo
veterán
Ezt kellene elolvasni a sok kérdezés helyett:
[link] -
mpo
veterán
válasz
boroskarcsi #104576 üzenetére
Összefoglalót olvasd el.
-
mpo
veterán
válasz
Lackooo84 #104370 üzenetére
A cím megtévesztő, mert csak a neve Digi, tulajdonosa a 4ig.
GVH-bírság: A Digi saját routere nem tudta a gigabites netet, de erről nem szóltakA cikk végére tették és nem a címbe.
A vállalat végül azért kapott csak 190 millió forintnyi bírságot, mert a – tisztességtelen reklámgyakorlat óta tulajdonost váltó – cég új vezetése elismerte a jogsértést, lemondott a jogorvoslat lehetőségéről, és vállalati megfelelési programjának fejlesztését vállalta a további hasonló, jogellenes gyakorlatok elkerüléséhez.
A Viasat Explorenál néha kimarad a hang, másik tévén a Viasat Nature ment, ott kockásodott rendszeresen. -
mpo
veterán
válasz
Mauzes #103706 üzenetére
Amúgy tök kíváncsi lennék arra, hogy ez miért nem problémás eu-s versenyjogi szempontból, hiszen ugyanazt a terméket/szolgáltatást különböző árakon adják különböző vevőknek.
A MOL vagy a Shell ugyanannyiért adta/adja ugyanazt a benzint (nem árstoppos), az ország különböző pontjain?
Nem! -
mpo
veterán
válasz
bostone #103654 üzenetére
Régen én is FTTB-n voltam, 100-as majd 500-as csomagot kértem, utóbbihoz gigabites routert vettem.
FTTB-nél az UTP kábel jön be, a koax és a telefon, FTTH-nál csak az optika.
Az FTTH-ra átálltak, az optikát a lakásban odáig húzzák, ameddig kéred, kapsz egy ONT-t.
Ez egy kimenetet biztosít internetre, plusz tv, telefon.
Ha több eszközt szeretnél kábelen, akkor kell egy gigabites router (vagy switch).
Több tévéhez splitter kell, de ez eddig is így volt. -
mpo
veterán
A digikábel topikban a topikgazda már leállította volna ezt az egész "szerelési költség" cunamit.
-
mpo
veterán
válasz
Demokatona #103425 üzenetére
Nekem már van júniusi számla, de ma hűséget fogadtam újra és kiállítottak egy -3000 Ft-os számlát. Egy évig a mostani ár marad, ez 15000 Ft spórolás.
-
mpo
veterán
A Fiberhome-mal csak az volt a bajom bridge módban (meg a barátomnak is), hogy a dect telefont nem szerette. A ZTE szereti.
-
mpo
veterán
válasz
Györi-mokus #103099 üzenetére
Amúgy nem is tudtam hogy van ilyen "kínált sávszélesség" azt hittem hogy csak garantált van :) ugyanis leírva csak a garantált van.
Nem igaz!
[link] -
mpo
veterán
válasz
raziel01 #102850 üzenetére
A Fiberhome bebizonyította, hogy dect telefonnal nem működik bridge módban, mert recseg (nálam és barátomnál is).
ZTE lett belőle és Asus RT-AC65P router mindkettőnknél.
Egyikünk sem panaszkodik, se a WIFI-re, se a torrentre.
Barátomnak sok eszköze használ WIFI-t (robotporszívó, párásító, nyomtató, stb.) -
mpo
veterán
A kedvenc fórumtémáimnál megváltozott a két Digi topik neve.
-
mpo
veterán
válasz
elite.cs11 #100884 üzenetére
Legyen kettő és más néven.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest