Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Egyrészt az helyfüggő, tehát tudni kellene, hogy hol... mert hiába mondjuk, hogy pl Tarr (ezt csak azért mondtam példának, mert az nem országos), ha nem a területén laksz. Másrészt olyat, ami lényegesen olcsóbb lenne a jelenleginél nem igen fogsz találni vezetékesben. Mobilon sem, de ott legalább viheted a mobilodban.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kell backup net, nekem pl Vodafone volt
Most meg még Telekom van 50 GB-os adatkerettel 
#110094mucsgyver70: Tavasz óta kering ... de még árat azóta sem írtak ki...
Elvileg lehetne az is, hogy ADSL-es területen felfejleszt VDSL2-re, az mehetne elvileg ilyen sebességgel is, csak a DSLAM pár száz méteres környezetére korlátozva. De persze a legvalószínűbb, hogy bevezet egy új, olcsóbb csomagot FTTH-ra is, csak piszmog az árazással.Szerk: #110095DrBubo77
"Most fullos Digi csomag van, de a tévé egyre rosszabb minőség, "Kár, hogy Teszári eladta
Nyilván költői kérdés, de vajon annak tudatában, hogy ő már az életében nem tud - oké lehet nem is akar - visszatérni egy új céggel Magyarországra, akkor sem, ha ezek fent mennek, és megfordul a szélirány ... megbánta? Csak azért mondom, mert pl a drasztikus áremelés is DIGI név alatt ment végbe. Pusztán azért sem tud(na) visszatérni, mert 0 -ról kellene építkeznie. Ez már nem a 90-es évek... de még nem is a 2000-es évek eleje. Nyilván vissza nem tudja vásárolni, plusz még annak ellenére is telített a piac, hogy kiesett a UPC, Invitel, mert azoknak az előfizetőinek meg sem kellett mozdulniuk mind One-os lesz. -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Neeem.
Most fullos Digi csomag van, de a tévé egyre rosszabb minőség, vezetékes telefont nem is használjuk. Így erősen hajlok a Yettel TV felé.
De home office miatt nem merném bevállalni, hogy csak mobilnet legyen otthon. -
-
Most Digi 1000 netünk van. Hol lehet a honlapjukból kiszedni, hogy milyen csomagok vannak még, mert nekem csak a Digi 1000-t ajánlja fel a vezetékes internet oldalon?
-
Srácok, a TV téma tényleg folytatódjon inkább a DIGI kábel TV topikban! Köszi!
-
19ati93
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Ez a sweet.tv mennyi fps-el streamelhető? Direct One-al az a bajom hogy 25fps és ez sportközvetítéseknél nagyon idegesitő, minden olyan darabosnak néz ki. Mikor pl gyorsan mozog a labda, vagy egy versenyautó megy el a kamera előtt balról jobbra.
Nem értem miért nem legalább 50i a streaming náluk és az interlacinget megoldanák benne vagy valami..mint a rendes müholdas adásnál. Filmeknél ez elmegy, de sportnál nagyon nem.
-
válasz
trec12
üzenetére
Amire kitalálták, arra tökéletes. Én a héten tapétáztam, festettem és padlóztam itthon, ki volt pakolva teljesen a szoba ahol a TV van. Igaz a konyhai TV megvolt, de kinek volt kedve este 10-11 órakor a konyhában ülni, hogy kicsit TV-zzek, amikor azt ágyból, vagy épp a számítógép mellől szoktam meg...?! Szóval 3-4 napig amíg nem volt szobai TV, esténként a telefonon TV-ztem, és semmi baj nem volt vele.
Viszont ez a téma inkább a TV-s topikba való!
-
trec12
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
sweet.tv
Ott nem akad. Ezen kívül vastagon veri a DigiOnline-t. A DigiOnline szerintem egy vicc. -
Laccoss
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
Megnézed böngészőben is, és kiderül, hogy az app e a hibás, de valószínűbb, hogy a stream folyam, vagy túlterhelt.
-
válasz
sebijani1982
üzenetére
Szia, nálam is csinálta pl okostelefonon és kb egy éve... ugyanez ment, csak nekem Nat Geo-nál... ezek szerint nem igazán javult a helyzet. Nálam a megoldás ez lett: Telekom TV.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Tippet kérhetek a Digionline appal kapcsolatban?
Az lenne a gondom, hogy az Eurosport adásai folyamatosan (20-30 másodpercenként) megakadnak, majd pár másodperccel korábbról elkezdi lejátszani, eközben meg hirtelen az aktuális képre és hangra ugrik. Máskor pedig a hang van elmaradva kb. 15-30 mp-cel!Más csatornánál nem vettem észre, csak az Eurosportnál.
Kollégám ugyanígy szenved. Neki valamilyen Redmi telója van, Voda sim-mel. Nekem Realme GT 5G, Yettel (KÜF Bumm)A tippeket, tanácsokat előre is köszönöm!
-
-
trec12
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Van akció most; ViDaNet az egyetlen vezetések konkurencia itt nálam; dec. 30-ig 0 Ft, net, tv, telefon. Fel is mondható az év végéig minden következmény nélkül. Utána viszont 1 év hűség , ezek kb. Digi árak szorozva kettővel . Belépési díjat kérhetnek amit jóváírnak az akciós havidíjból. Az nem világos, hogy ha felmondod dec 30-ig és esetleg elkérték a belépési díjat azt buktad-e....továbbá 1 év hűség esetén a 12. hónap már listaár.

Mondjuk ez az akció elég erős náluk nem tudok róla, hogy ilyesmi lett volna mostanában. Nyilván ügyfélszerzés a cél. -
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Bennyboy
üzenetére
A wifi az lényegtelen mivel a legtöbb digi ont esetében alapjáraton elég lassú és a környezettől függően még szarabb is lehet. Viszont a gépre azt írtad kábelen csatlakozik és a sebesség és a ping rendben van. Ha már a böngészés is lassú, akkor megnézném a gépet is, hogy szoftveresen minden rendben van e.
-
Bennyboy
őstag
A böngészés is lassú gépen és ahogy írtam itthonról a wifi vagy megy vagy nem. Komolyan ekkora terhelés lenne, h gigás nettel nem tudok normálisan böngészni?
Pár napja már ez van és nem nagyon értem. -
-
Bennyboy
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Win 11 eredeti, minden friss, torrent nem fut. Szted mi mas lehet a baj? Amig nem vette meg a voda a digit addig hibatlanul ment. Erdekes.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok más is tapasztalt netproblémát mostanában? Nálam a twitch nézhetetlen, percenként csak tölt. Böngészés is rohadtul belassult. Gigás optikai digi van és kábelen jön a gépbe. Csináltam speedtestet de az nem ír semmit hibát, ping is jó. Router reset sem segít (gyári fos van amit adtak de eddig működött) Egyik este, se wifi se mobilnet nem volt itthon (11ker). Érezhetően csökken a színvonal mióta vitya ebbe is beleszart, az árak meg szépen nőnek

-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Igazából csak azért ragaszkodtam a Magenta 1-hez, mert ez volt az egyetlen szolgáltató ahol a 80K-s Nexus 7-est 48K-ért kaptam meg, a 125K-s Sony fényképezőgépet 29K-ért, ezen felül vagy három TV-t vásároltam, okostelefont, laptopot, iPad-et de még dobozos Windows 7-et is 2009-ben
stb...
Valahogy így nézett ki készülékkínálat ár/érték arányban a dolog:
1.Telekom
2. UPC (sosem vettem tőlük semmit, elég gyér volt a választék)
3. Vodafone (Majdnem egy Macbook-ot
, de ez is gyengébb volt sokkal)
A többi, így a Yettel, DIGI, stb nekem arra volt csak elég, hogy mint szolgáltató funkcionáljanak.Szóval amit írsz az nagyon is lényeges, hogy fizetek egy nagy szolgáltatási csomagért, egy cégtől van a három + 1 szolgáltatás, és a pénzemért még komoly készülékkedvezményt is kapok. A DIGI-nél jó volt, hogy bár készüléket - mármint igazán márkásat, ami árban is jól feküdt - na olyat nem kaptam, de az Internet szolgáltatással nem volt semmi bajom, és olcsó volt.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szerintem mindkettő lesz, digi árak fel, vodafone kicsit lejjebb és meg is van, persze mindezt úgy, hogy a leggyorsabban visszatermeljék a felvásárlás miatti kiadásokat, de valamennyivel a telekom alá ígérjenek. Viszont egyelőre nem veszik figyelembe, hogy telekom esetében vannak készülékek is amiket meglehet vásárolni és a csomagokkal ezek olcsóbb beszerzése is lehetséges, amit a diginél teljesen megszüntettek, ha valakinek ez is fontos, akkor gyorsan jobb ajánlat lehet a telekom. Ezek mellett optikai területen az alap telefonnal majdnem ugyanannyiba kerül az 1/1-es net, mint a digi1000.
-
trec12
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Így van; bizony csalóka történet mert mindenki a boldog békeidők alatti árakra emlékszik csak. Továbbá a mo-i Digi mögött ott állt az anyavállalat ami itt nincs. Összességében érthető az áremelés. Viszont; a net árát szerintem jó erősen meghúzták a tévét is de talán azt annyira nem arányaiban. Ellenben rontottak a minőségén ill. kevesebb a HD mint máshol lehet ugyan ott vagyunk.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem kellett volna emelnie, csak nem mindegy, hogy 2899 emelnek 15%-ot, vagy 5610Ft-ra dobnak rá 15%-ot.
De ugye egységesíteni is akarnak a Vodafone-nal, és a Vodafone eleve drágább volt, ahhoz meg két út van, vagy hozzáemelik a Vofafone-hoz, meg a Telekomhoz, vagy a Vodafone díjszabását csökkentik a DIGI-éhez, amit nyilván nem akartak. Úgy ítélték meg, hogy a Telekom harapófogóba fogásának ez a módja költséges és időigényes is lenne.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
akaszajanos
üzenetére
Amikor új előfizetőket akart bevonzani a digi, akkor ők is csináltak ilyen akciókat új előfizetőknek, illetve mindegyik konkurencia élt már ilyennel vagy hasonló dolgokkal. Egyik se jobb a másiknál, a digi se volt jobb és szerintem ha nem történt volna felvásárlás, akkor ők is emelték volna az árakat vagy szép lassan elsorvadt volna az egész. Már csak abból kifolyólag is, hogy infláció van, nekik is emelni kellett a béreket, drágább lett a cégek számára közüzem, így ha nem emelnek, akkor a profit zuhan be, ha egyáltalán még termelt profitot az utóbbi időben, amikor a semmire ment a sok fejlesztés, mert folyamat kirúgták alóluk a talajt.
-
akaszajanos
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én már csak abban bízom, hogy egyszer majd a Telekom is érdemben előrelép a saját optikai hálózatának a kiépítésével, és sírva fog rohanni az ügyfelek után ez a félkegyelmű banda.
Teljesen szembementek a DIGI szellemiségével, pedig még csak bő egy év telt el az adásvétel óta. -
válasz
ozark
üzenetére
Szia. Ha AX1500-zal sem az igazi, akkor erősebb router kellene... például vastag falak lehetnek ott, vagy egyéb a WiFi erősséget befolyásoló tényező (távolság). A Vodafone CB erős WiFi-t adnak, de ott ED 3.0-n 500/22 vagy ED 3.1-en 1000/40 van...
#110055lsebestyen
Meg ha működne is, azt jelentené, hogy a lemondás és az ismételt bekötés között alapból lenne pár napos, de inkább pár hetes szolgáltatáskiesés, mert oké, hogy már be volt kötve, de nem lenne nekik sürgős... Viszont ahogyan írták is ilyet nincs mód meglépni
-
ozark
tag
Sziasztok!
Mivel már majdnem egálban van az ára a voda nettel, nem jobb az a szuper wifijükkel + extra wifivel (mesh jelerősítő lenne?)?
Mondjuk a digi nekem optikán jön, de a saját eszköz nagyon gyenge...
Egy Archer AX1500-at lógatok rajta direkt kábellel wifi szórásra...de nem az igazi. Talán jobban járnék, ha az AX1500-at raknám egyből - majd valami deco szettel tovább meshbe - a gyári eszköz pedig menne bridgebe?
Azért a megboldogult UPC csak koaxon jönne be, és valamiért csak 500-at enged a címemre kiválasztani, ez pedig 1000 és direktbe oszlopról optikával...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Régen volt bizonyos idő a diginél és címre nézték, így másik névvel nem vehetted igénybe az új előfizetői akciót, ha nem telt el a meghatározott idő, nem tudom, hogy azóta ez hogy változott.
-
Most, hogy így leírtad, tényleg nagyon régen amikor mentek ezek az új előfizetőknek sokkal olcsóbb - ezt váltották a speciális kedvezmények a konkurenciával terhelt helyeken, a többi meg fizetheti a listaárat
- havidíjas akciók, ott volt, hogy feltétel, hogy legalább 90 napja nem volt ilyen szolgáltatás bekötve 
Szóval igen... olyan régen voltak, hogy az ember már el is felejtette, mert azóta sem találkozott ilyesmivel, és 18+ éves emlékek, amik azért nehezen de előjönnek
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
14 napos elállás -> újraszerződés.
-
válasz
akaszajanos
üzenetére
... és a régiek talán nem fizethetik majd? Dehogynem... csak ők még addig is.
-
válasz
trec12
üzenetére
Basszus utoljára ilyet 2005-ben éreztem ... azt hiszem. Akkor játszott ezzel az Invitel, hogy Invitel ADSL újaknak 6900 nekem meg mint réginek 9900 Ft... Na most itt is az a helyzet
Bár most még nekem hűség nélkül mindig a 2899 Ft-os ár van listázva... de mert tudom, hogy nem igen fog ez addig tartani, mint a december 31-es akció... így azért elég vacak... önmagában az is, hogy egy 18 éves gyakorlat tért vissza...
-
fcbarca
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Igen, elirtam, flip sajnos csak 250 mbit. Telekom csak koax van sajnos.
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki marad a digi -
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mondjuk 350 Mbitet írt Fliphez, így az az xDSL-t kizárja. Marad az ED3.0. Az viszont vállalható ha valaki nem töltöget felfele sokat és viszont olcsóbb is.
-
Ez a hármas megkötés Invitelnél is megvolt. Sőt ha jól emlékszem CA modul esetében is
Pedig amúgy tiszta haszon lenne... havonta 1000 Ft körül van már az STB nem? Egy darab egy évben 12 000 Ft-ot hoz.. A logikus az lenne, ha 3-nál többet is lehetne igényelni, nyilván előbb vagy utóbb limitnek kell lennie, de azért nem 3-nál
-
-
válasz
fcbarca
üzenetére
A Flip optikán (is) szolgáltat. Viszont ott nem fogja kiadni az 1000-es netet, ellenben olcsóbb lehet.
Van saját topicja: Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon) - PROHARDVER! Hozzászólások
Szóval ha neked nem fontos, hogy 1000-es sebességed legyen, és olcsóbb is, akkor érdemes megpróbálnod. Olcsóbbnak meg olcsóbb lesz ... legalábbis ha tripla csomagban kéred.
-
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ja, ráadásul még talán egyszerűbb, ha valaki nem jártas ezeken az oldalakon, ha felhívja a 1412-es, 1270-es, 1220-as számokat és akkor nem kell keresgélni sem a weboldalon, meg ugye kizárható az is, amikor a weboldal tévesen kiírja, hogy Telekom optika, aztán meg kiderül, hogy még rézdróton szabad érpár sincs
(igaz ez költözéseknél jön elő leginkább, mert aki már ott lakik sok éve, azért csak illik tudnia, hogy van e az utcában réz, koax, vagy üveg) 
Rákerestem a címemnél ahol 2019-2021 között volt Vodafone
Hát vazze... koax 500-as/22-es net + TV (telefon nincs benne) .. vicc...
Hát nem is baj ha beszántják majd az egyesülés idején... komolyan ezt ki fogja megrendelni FTTH mellett? 
Mondjuk alternatívát csak eleve akkor jelentene, ha eltérő tulajdonosi háttere lenne, de az ugyanaz.
-
válasz
fcbarca
üzenetére
Az ilyen poszt teljes, alapvető tájékozatlanságról árulkodik. Sokan vannak, akik eddig sem tudták, hogy mi fán terem az Internet, hazamennek, felhívják őket a DIGI-től kapnak egy ajánlatot, amiben egy számukra magas összeg szerepel, majd ahelyett, hogy
a) eleve képben lennének, milyen szolgáltatók érhetően el náluk...
b) beírnák a böngészőjükbe, hogy:
- Otthoni vezetékes internet - Magyar Telekom lakossági szolgáltatások
- Vezetékes internet csomagok (vodafone.hu)
(ezek csak az országos alternatívák)
beírják ide, hogy helló, megéri e az 5600 Ft-ot havonta a DIGI 1000-es net... és még azt sem írja le, hogy mi a település neve, vagy azon belül az utca neve, ha nagyobb helyről van szó... szóval így lazán...Ilyenkor a válasz is laza: van az országban ahol van jobb ajánlat, és van olyan ahol nincs jobb ajánlat, mert alternatíva sincs, vagy ha alternatív szolgáltató van, akkor az vagy nem optika, vagy drágább ennél is.
-
Dragon3000
nagyúr
-
adika4444
addikt
válasz
fcbarca
üzenetére
Alapvetően stabil. A kirakott szolgáltatói eszközt érdemes bridged módba rakni és mögétenni egy saját routert. A sebességet hozza többnyire, révén GPON. A külföld gyengébb mint a Telekomnál, de ez konstans, pont olyan éjjel, mint csúcsidőben. Ha van Telekom optika érdemes megfontolni, ha nincs, nem nagyon van ennél jobb. Ha koax, DSL az alternatíva, az élből rosszabb. A mikrós, 4G és társai meg pláne felejtősek egy ilyen összevetésben.
-
-
-
mark!
őstag
sziasztok, ide irányítottak a problémámmal. [link]
gondolom volt már itt hasonló gond, szoktak ilyet csinálni digiék h megváltoztatják a gyári nevet/jelszót h ne lehessen turkálni a routerben?
a routerhez jelenleg nem férek hozzá, van rákötve még egy router, máshogy nem tudtam volna behúzni a szobámba az utp kábelt, furán van építve a ház
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Akkor Pacseee
Magam is így jártam. 2019-ben elköltöztem, azóta csak amikor hébe-hóba kimegyek a másik lakásba, akkor vagyok telekomos vezetékes szolgáltatás mellett
2020-ig DIGI sem volt, csak Vodafone
Viszont 2022.03-tól már behúzattam a DIGI-t. A vezetékes szolgáltatásainak fő részével nincs gondom. Az Internet hibátlan és gyors. A TV-nél meg hát még októberig tudom nézni a Telekom webes TV-jét, bár szerencsére ritkán nézem... de amúgy a nagy 4K-s TV-n ahol ilyen lehetőség nincs, csak a DIGI-é hát vannak a NAT GEO-n a 90'-es évekbeli analóg SD-t megszégyenítő jelenetek
-
válasz
iMaverick
üzenetére
Büntetni nem büntethet, ilyenkor azt célszerű csinálni, hogy azt a pénzt NEM elkölteni, hanem pihentetni mint a találtpénzt a jegyzőnél
Aztán ha szól 1 éven belül fizetni, ha nem szól 1 éven belül akkor örülni, de fog szólni...Berettyóújfaluban kis mikrohullámú internetet szolgáltató cégnél volt az, hogy rendszeresen elfelejtettek a szomszédomnak számlázni. Ha Speedtesten mérted a sebességet, Invitelként volt azonosítva, tőlük volt a net... A lényeg, hogy a szomszédom félévente ment be befizetni

Mondjuk azóta már nem igen nyomják

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ezek szerint elvileg van opciód rá, hogy visszaállj Telekomra. De sokaknak nincs. Pl nekem csak a Vodafone lenne, de ugye az itt minden bizonnyal az egyesülés után fel lesz számolva. A másik lenne a műholdas TV pl a Telekomtól, de azt is építik le, na meg volt már olyan korszakom 14 évvel ezelőtt és van olyan szerencsém, hogy már TV-t nem nézek. Igaz jelenleg ha mégis, akkor ezt nézem: Telekom TV (telekomtvgo.hu) mert a DIGI sajátja bitráta fabrikálás előtt is elmaradt csatonakínálatban is (meg nekem sokszor volt benne megakadás, illetve alul a DIGI Online is zavart)
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Más lehetőség is van. Mennyi lehet az xDSL-es és ED 2.0-s tábor? Mert lehet azt akarják, hogy ne legyen azokhoz viszonyítva sem eltérés. Tehát egységesítés, csak azokhoz igazítva. De ebben sem látok logikát igazán, mert oké, hogy DIGI xDSL és DIGI FTTH között sem lenne különbség, de ha meglát a DIGI TV-s egy Telekom TV-t besír

Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most meg még Telekom van 50 GB-os adatkerettel
Nyilván költői kérdés, de vajon annak tudatában, hogy ő már az életében nem tud - oké lehet nem is akar - visszatérni egy új céggel Magyarországra, akkor sem, ha ezek fent mennek, és megfordul a szélirány ... megbánta? Csak azért mondom, mert pl a drasztikus áremelés is DIGI név alatt ment végbe. Pusztán azért sem tud(na) visszatérni, mert 0 -ról kellene építkeznie. Ez már nem a 90-es évek... de még nem is a 2000-es évek eleje. Nyilván vissza nem tudja vásárolni, plusz még annak ellenére is telített a piac, hogy kiesett a UPC, Invitel, mert azoknak az előfizetőinek meg sem kellett mozdulniuk mind One-os lesz.

Teljesen szembementek a DIGI szellemiségével, pedig még csak bő egy év telt el az adásvétel óta.