Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Hol van ez a beállítás, esküszöm nem találtam meg.
Ám, én most rendesen elakadtam. Tanácstalan vagyok. 76-os a sorcim, és már félig volt az XP csík amikor annyiszor haltam meg, hogy lement nullára... hell act1-et farmolom, de xp nem nagyon jön. Főleg a négy első teleport helyen ölök, mert ott tudok. Andarielt egyszer meg tudtam ölni, csak utána egyszer se jutottam le mert meghaltam vagy 15-ször. Act II-be nem tudok haladni, mert a fire resistem -30, a többi +30 körül van, ami szerintem tök jó, de gyorsan halok. Nightmare-en farmolom a bossokat aránylag könnyen, persze halok is, mert a teleport néha nem megy, meg egyszerűen nem találok a bosshoz, de xp nem jön, és drop se... így most nem tudom mi legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest