Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz reelc #6905 üzenetére

Nem tudom, én ilyen vagyok. Nem sok játék van, amivel elég sokat játszottam, és bármikor képes vagyok vele újra játszani, és ezek egyike a Diablo-széria. Már alig várom, hogy a Diablo IV-et is meg lehessen venni, mert az szintén kelleni fog nekem, és szeretném mielőbb az account-omon tudni, még ha megjelenésig nem is játszhatok vele.

De említhetném a Mass Effect Legendary Edition-t is, azt szintén egyből meg fogom venni, amint elérhető lesz. Márpedig nekem Originen megvan az összes része, valamennyi DLC-vel együtt (kivéve a multis cuccokat), szóval nekem gyakorlatilag csak a felújított grafika lesz benne újdonság - ahogy a Diablo II Resurrect esetében is.

Szóval nekem van néha ilyen, amikor egy-két dologra azt mondom, hogy szimplán kell. És annak ellenére, hogy jártam már pórul is (A Cyberpunk 2077-et is megvettem, és azóta talán ha három órát játszottam vele. Pedig nagyon vártam. Most meg valahogy nem érdekel. Persze ettől nem adtam vissza - volt refund lehetőség -, mert egyszer még végig fogom vinni tutira, amint kijavítják benne az összes bugot. De a Witcher III után ennyit nem sajnálok tőlük, oké, kétszer nem sikerült csodát alkotniuk, ettől függetlenül maga a játék akkor is kellett).

Viszont a DOOM Eternal az más tészta. Abból is megvan az egész, az első részét rongyosra játszottam egy 4 MB RAM, 20 MB HDD, 386DX40-es PC-n, ahol a vinyón a játék mellett a DOS annyira le volt csupaszítva, hogy csak a három fő állománya (IO.SYS, MSDOS.SYS és COMMAND.COM) maradt a gépen, az is csak azért, mert anélkül szimplán nem ment a gép. A többit mindet letöröltem, és így maradt 1 MB helyem a mentéseknek... :P Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.

Kicsit elkalandoztam, bocsi a sok OFF-ért. De a lényeg azt hiszem, benne van. Van pár játék, amit szimplán megveszek, mert az, ami. Ez néha bejön, néha nem. Vegyük pl. a Dragon Age-et: a gyászos második rész után nem mertem megvenni az Inquisition-t, mert nem bíztam abban, hogy jó lesz. Persze azóta már itt figyel a GOTY Originen, és alig várom a Dragon Age IV-et. Vagy ott lesz az Elder Scrolls VI... de sorolhatnék még párat...

Ahogy szintén van pár olyan, ami nem kellene még ingyen sem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés