- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Nekem most jött email.
Már jön is lefele!
-
savior
őstag
Mikor kuldik a kulcsokat?
-
la_cc
addikt
Kapott esetleg valaki tech alpha meghívót a D2R-be?
-
ldave
félisten
Belenéztem én is pár videóba ma délelőtt, remélem a töltési időn még fognak reszelni
De amúgy összességében nagyon tetszett, amit láttam. -
Bennyboy
őstag
7kor lehet nézni streamen milyen lett az alfa
-
oriic
HÁZIGAZDA
Diablo II: Resurrected technical alfa teszt kezdődik április 8-án.
Invites don't go out until Friday.
-
Blizz
őstag
válasz
MutantZombie #6881 üzenetére
Passz, de tudom, hogy ilyen ED-s fegyverek léteznek, mert nekem is volt már hasonló.
-
MutantZombie
tag
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de ez szerintem mod, mert a sima (LOD 1.14d) játékban unique v. runewords esetén van repairs 1 durability 4 sec.
Itt meg egy rare-n repairs 1 durability 2 sec., ami elvileg jobb esetben is csak repairs 1 / 20 lehetne.
Ha ez mindenki másnak egyértelmű volt, akkor nem szóltam. -
archie17
tag
válasz
Vismajor01 #6877 üzenetére
azért szintezni nem rossz
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #6875 üzenetére
Ja persze simán, de számomra ezek többet érnek, mint egy grief, mert sokkal ritkábbak, ettől az egyik legkülönlegesebb játék a diablo.
Mindig okozhat meglepetést.Nézz rá erre pl
-
Vismajor01
addikt
válasz
MutantZombie #6866 üzenetére
Igen, ha kifagy a jatek akkor rerollol az utolso mentesre. A gold nem tudom miert nem maradt meg, lehet arra mas vonatkozik.
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
Nem tudom más is találkozott-e már ezzel a problémával, de a PlugY kicsit meglepett. Már ha a Plugy (1.14D) hibája, mert feljött az ablak, hogy akarom-e a hibát küldeni a Blizzard-nak..., noha offline játszom, single player, semmilyen egyéb mod v. egyéb nélkül.
Szóval sikeresen találtam Hell-n egy 200%-s Buriza-t és egy 5 lyukú 268% rune master-t (ettin axe) egy játékon belül.
Beraktam a dobozba a megosztható részbe, majd elgamble-ztam ~fél óra alatt a 3M-t.Gondoltam megyek még ugyanebben a játékban egy kört Act 5-ben, mikor kirakott az asztalra, hogy hiba van.
Gyorsan indítom a játékot, erre se buriza, se runemaster, de a pénzem persze el van költve, mind a 3M...
Mi okozhatja a hibát?
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #6864 üzenetére
Ennyi év után is tud még újat mutatni a játék, tegnap vettem észre, hogy az ethereal tárgyak str/dex követelménye alacsonyabb
Valahogy eddig ez fel sem tűnt.
-
ldave
félisten
A runákra nem hat az MF, ugye?
-
ldave
félisten
Nekróval NM act 5 végén tartok és esett egy Bartuc's, ezek után muszáj lesz az Asszával is folytatni a játékot
-
Amerigo57
őstag
Nagy a csend a Topikban.
Mindenki a Project Diablo2 változattal játszik
-
ldave
félisten
válasz
Amerigo57 #6855 üzenetére
A paladint nagyon sokféleképpen lehet fejleszteni, elsőre talán a Zeal (Combat Skills) + Fanaticism (Offensive Auras) érdemes kipróbálni. Ha tudsz angolul, akkor itt egy leírás: [link] Ezen az oldalon a többi lehetséges megoldásról is olvashatsz.
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Diablo II -ben, Paladin játékosnál, melyik Skills-t érdemes kiválasztani ?
1, Deffensive Skills
2, Offensive Skills
3, Combat SkillsÉs ezeken belül melyik karaktert (ket ) ?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
ldave
félisten
Nem tudom ezt láttátok-e: Diablo II: Resurrected Survey
Welcome to the Diablo 2 Resurrected Survey. The purpose of this survey is to find out what changes Diablo II Fans want to see - or don't want to see. Please answer all the questions below, thank you :-) -
ldave
félisten
Ez a Spirit milyen csalóka egy dolog, összeszedem a rúnákat, aztán most látom csak, hogy a 4 socketes pajzs lesz itt a szűk keresztmetszet
-
ldave
félisten
Ezt most dobta fel a youtube: Snoop Dogg Plays Diablo II
-
ldave
félisten
Amikor az eredeti játék 2000-ben megjelent, akkor a 3dfx Voodoo kártyák eléggé elterjedtek voltak és azok nem a Windows alap Direct3D megoldását használták, hanem ezt a Glide-nak nevezett rendszert. Ezt a Diablo 2 is támogatta és szebben, jobban futott úgy a játék. Manapság már nincsenek ilyen videokártyák, viszont a Glide wrapperek segítségével lehetséges emulálni ezt az üzemmódot, így valamivel jobb élmény érhető el. Ezt teljesen legális dolog, nem nyúl bele a játékba, használható battle.neten is.
-
ldave
félisten
Glide wrapperek között van különbség? Ezt használom, de úgy látom van többfajta is.
-
ldave
félisten
válasz
triluan #6833 üzenetére
Pont nemrég kérdeztem én is, de nem kaptam itt választ, viszont máshol ezt találtam:
Plugy doesnt change your save files at all, it only adds two extra ones (one for shared stash and one for the enlarged part of the personal stash):
The .d2s file is your standard save file
The .d2x file is your enlarged personal stash
The .sss file is your shared stashNem próbáltam még, de ez alapján nem kéne hogy gond legyen, de célszerű lehet egy új karakterrel megnézni, pár szemetet beletenni a nagyobb stashébe majd utána megnyitni alap D2-vel.
-
triluan
tag
Mi van ha fenn van a plugy és váltanék? Az összes item törlödne, csak azért mert tele vagyok rúnákkal.
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Project Diablo2 - ban sikerült átjutnom a Nightmare szintre. -
ldave
félisten
Ha csak egy sima normal végigjátszás érdekelne, akkor ahogy nézem se a Project Diablo, se a Path of Diablo nem igazán nyújtana komolyabb újdonságot. Jól látom?
-
reelc
veterán
A TQ mitológiai alapokra fektette az egészet, nekem tetszett a látványával együtt.
Ami a GD-t illeti: legalább hosszú volt a kampány (és nekem tetszett is), gondolom valamennyire ellensúlyozandó, hogy nem volt még akkor endgame (a különálló aréna DLC volt, akár az alapjátékhoz). Persze a második kieg orvosolta a dolgot.Amennyire én tudom, minden tiltva volt a Bneten. A megvásárolt játékot kivéve.
-
la_cc
addikt
TQ nem jött be annyira, túl "mesés" volt annó mikor jó kipróbáltam.
GD rendszere még tetszett is, de valahogy elég vontatott lett az a mocskos hosszó kampány.
A Last Epoch-kal szemeztem még, de az meg early és a Pubg óta nem vagyok hajlandó early acess-szel tolni.
Más: mikor én annó ki tudja hány éve, még a régi fapados bnet-en toltam volt ilyen "maphack", aminek a segítségével látszódtak a pályák szélei, meg talán mob-ok is. Szinte mindenki használta abban az időben, még emlékszem is, hogy nekem is mondták mikor run-oknál tudták, hogy merre kell menni egyből stb. Ezekről van valami infó? Vagy ez már rég ki lett gyomlálva az alap game-ből is?
-
ldave
félisten
-
reelc
veterán
Battle.netre ne csatlakozz semmilyen moddal, a PlugYval sem!
Ha most elindítod simán: nem tudom mi lesz, hogy a szerver nem detektálja-e valahogy csalásnak. Mert ugye Bneten kívül "szerkesztetted" a cuccaidat.
Sosem Bneteztem, sosem multiztam vele, nekem ez mindig is szóló játék volt.
Ezért is örültem régen, amikor ráakadtam a PlugYra. De nem sokkal utána megismertem pl. a Titan Questet, és onnantól még kevesebbet piszkáltam a D2-őt (ha jól rémlik évente pár napig).Nálam tapasztaltabb hátha tud válaszolni.
-
ldave
félisten
-
reelc
veterán
"Gyengébb utánzatok"
Titan Quest, Grim Dawn és még van 1-2 cím, ami nem csak szerintem emelkedik ki a többi közül.#6811 Blizz: Igen, a Diablo 1-2 szerepe a műfajban és a játékiparban vitathatatlan.
Másrészt olyannak (pl. nekem), aki rengeteg címet kipróbált a műfajban... ahogy korábban írtam, nekem sosem volt a D1-2 irányába olyan elköteleződésem, mint sokaknak. Könnyebb volt váltanom, amíg meg nem találtam az olyanokat, amik jobban tetszettek.
Kellettek. De minden egyes játék hozzárakott valamit a műfajhoz, ami tetszett.A Blizzcon előtt pár nappal raktam vissza a D2-őt vagy 6 év után. Egy célom volt vele: kitakarítani a PlugY-s inventoryt. Nincs sok dolgom vele. Arra gondoltam, hogy ha mégis lesz új változat és tudom folytatni a régi karit, akkor igazodnom kellhet a normál inventoryhoz.
Azóta ugye volt a bejelentés, infókkal, tudjuk mi lesz.#6812 Vismajor01: Modok adnak ezt azt, a sima Diablo 2-től nem kapod meg, és így is van jól.
Talán ez volt a legjobb húzása a csapatnak: a moddolhatóság. Nem csak a nagyokra gondolok, hanem pl. a PlugYra is.
#6813 Ator: Talán modok képesek ilyesmire, ahol volt engine váltás is, bővebbet nem tudok, nem használom őket.
-
Ator
tag
Sziasztok!
D2-nél 800*600 a max felbontás, nem lehet ezt megokosítani valahogy?
Köszi a válaszokat.
Üdv,
Ator -
Vismajor01
addikt
Azért lehet célokat kitűzni, én pl elkezdtem egy SC holy grailt és baromi nagy löketet adott ahhoz hogy spben játszak mostmár hónapok óta.
Mindazonáltal én is szeretnék egyfajta endgamet, mégpedig pl pd2-ből a "map" rendszert. Mapok tudnak droppolni mint rare/unique itemek és ha azt megnyitod a5-ben Malahnál akkor letudsz menni egy "titkos pályára" mint cow level, ahol durva szörnyek vannak de +%xp meg +%mfdroprate, map válogatja.
Vagy hogy bneten is P7 droprate legyen, hogy ott is legyen értelme mfelni. De igazi endgame nemhiszem h lehetséges egy hack n slash játékban
-
Blizz
őstag
Ez egy elég relatív kifejezés, kinek mi az endgame, valaki végigviszi és szevasz, valakinek az endgame az hogy farmol 85-ös ilvlű területeket, amíg élvezi, valaki pedig mind az 505 itemet kiszedi.
Valóban elég "ósdi" mai szemmel, de ha nem létezne, akkor nagy valószínűséggel egy hack'n'slash játék sem létezne ilyen formában, amit ma látunk.
Amúgy meg mai szemmel is tud olyan itemeket generálni a játék amitől leesik az állam
Nekem ez a szép benne, na meg persze az atmoszférája. -
la_cc
addikt
válasz
Amerigo57 #6809 üzenetére
Szerintrem csak az akkori élmény mondatja ezt veled. Én is nagyon sokat nyomtam bele annó, de 2021-ben az a gameplay már eléggé ósdi. D2-ben gyakorlatilag nincs endgame. Baalrun party-ban azt csá, ennyi. A retro feeling miatt én is megfogom venni a játékot 100%, de nem látom, hogy mi miatt tartana meg engem a játékban bő hónapnál tovább.
Gyengébb utánzatok jöttek? Poe-t próbáltad már?
-
Amerigo57
őstag
reelc .
Anno én még az elsők között vettem meg, mikor kiadták a Diablo II-t, 2000 június végén.
Szerintem az úgy sikerült, mint anno a Hét mesterlövész, vagy a Volt egyszer egy vadnyugat
című filmek. Utána már csak gyengébb utánzatok jöttek ki, western filmekben és játék szinten is, szerintem. -
Ator
tag
Köszi az infókat!
Még egy kérdés, ez a project diablo 2, pontosan micsoda, le tudnátok írni röviden, hogy miben különbözik a sima mod nélküli D2 LOD-tól?
Előre is köszi!
Üdv,
Ator -
AnonymusX
őstag
Nem az az előkövetelmény, hogy egy helyen vedd meg, hanem az, hogy ha nem giftként veszed meg a kiegészítőt a battle.net-en, hanem saját fiókra, akkor azon a fiókon legyen aktivált alapjáték a vásárlás pillanatában (pl. lemezes cd kulccsal vagy más honlapról vásárolt kulccsal).
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #6792 üzenetére
Hmhh lehet, rég voltam fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged