Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Lassan, de biztosan haladunk... Nightmare Act II, most megyek majd Arcane Sanctuary-be, remélhetőleg Duriel is meglesz gond nélkül. Eddig az alábbi cuccokat raktam össze (A teljesség igénye nélkül, csak az újabbak):
Eddig nincs gond, egyedül a villám-immunitással rendelkező mobok okoznak kis kellemetlenséget, de szerencsére a segítőmmel közösen le tudjuk őket gyűrni. Kicsit kijöttem már a gyakorlatból, nagyon megszoktam a Diablo III-at, kell némi idő újra belejönni.

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég kezdtem csak új játékot Javazonnal - kipróbáltam a Summon Nekrót, de a Sanctuary-ben totál szívás volt, a Summoner kétszer is megölt, ezért inkább hagytam a fenébe. Maradok az Amazonnál, azzal játszottam legtöbbet a klasszikus játékban is. Most értem a Countess-hez, és rákészültem, hogy kifarmolom a Stealth-et, ami egy jó kis kezdő rúnaszó. Kíváncsi voltam, mennyiszer kell majd őt megölnöm, mire kidobja a Tal és Eth rúnákat. Volt már olyan is, hogy tízszer futottam neki... Most szerencsém volt, rögtön elsőre kidobta.
Egy kicsit odébb lesz, mire használni is tudom, de kezdetnek nem rossz. Remélem, kitart a szerencsém a későbbiekben is.
-
Vistaboy
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy életemben nem játszottam még online játékkal, sőt, több MMORPG-t is kipróbáltam már, többek között World of Warcraft-oztam is egy időben sokat, és kimondottan élveztem az instákat és raid-eket tolni a haverokkal online. Nem túlzás azt állítanom, hogy életem legjobb multis élményei abban az időkben születtek, és ha nem lett volna havidíjas, vagy ha akkoriban jobban állok anyagilag és tudom fizetni, akkor valószínűleg nem hagytam volna máig abba... De amíg a WoW kimondottan multira lett kitalálva, addig a Diablo I és Diablo II számomra mindig is egyszemélyes játék volt, és az is marad.
Többek között emiatt sem tetszik a Diablo III "Mindig Kötelezően Online" csapatalapú felépítése sem. Ott már nem egyszer játszottam csapatban, de szimplán csak azért, mert rá voltam kényszerülve. De amint később a változtatásokkal egyre könnyebben végigvihető lett a szezon egyedül is, úgy kezdtem el én is egyre inkább szólóban tolni. Annak ellenére is jobban szerettem így játszani, hogy csapatban egy-két nap alatt simán végigvihettem volna én is a szezont, viszont utána már nem érdekelt a Leaderboard, ezért nem volt motiváció, hogy tovább menjek. És akkor a következő szezonig hozzá sem nyúlok a játékhoz. Egyedül eltartott egy-két hónapig, mire végeztem, és nekem így jobb volt, mert utána nem kellett sokat várni a következőig. Ettől persze még semmi bajom a játékkal, ha én egyedül végig tudom vinni addig, amíg érdekel, addig jó pár száz órát beletolok így is.
Szóval magával a multival semmi bajom sincs, aki akar, tőlem multizhat orrvérzésig, én csak arra próbáltam célozni fentebb (ezek szerint nem sikerült, úgyhogy bocsi, ha rosszul fogalmaztam), hogy a jelenlegi problémákért, amiket a játékkal tapasztalni lehet, kifejezetten a multis rész a felelős, mivel a szerverekkel és a kapcsolattal van mindig gond, mint általában. Így hát aki megvette és most refundolni akar, mert lefagy és kilépeget, annak üzentem, hogy vagy nem kellett volna ennyire sietni a vásárlással, vagy kipróbálni Offline, mivel ott semmi gond nincs a játékkal. Ennyi. De mint mondtam, részemről tényleg OFF. Elnézést azoktól, akiknek a lelkivilágába gázoltam a fenti posztommal, mint mondtam, nem leszólni szerettem volna a multi rajongóit, hanem csak rávilágítani, miszerint jelenleg az okozza a problémát. Ennyi. Gomen.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Egészségetekre.
2001-ben én egyetlen percig sem multiztam vele, és nagyon élveztem a játékot...
2021-ben szintén egyetlen percig sem fogok multizni, és nagyon fogom élvezni a játékot.
Sajnos én munka után még nem értem rá nagyon játszani vele, de most hétvégén biztos beletolok pár órát. De én játszani akarok, nem pedig másokkal versenyezni...
Részemről itt OFF, akinek tetszik, multizzon, mint mondtam, nem általánosítani akartam korábban. Jó játékot mindenkinek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Ez csak az én véleményem, nem általánosítani akartam, sajnos már nem tudom javítani. Ettől eltekintve továbbra is azt mondom, hogy egyedül sokkal élvezetesebb, a saját tempódban, nyugodtan haladni. A Diablo III esetén más, ott egyedül gyakorlatilag még a Season Journey is kihívás lehet (Mondjuk mára inkább az unalom miatt nem sikerül, mert amúgy megfelelő tárgyakkal hamar lemegy, csak nekem például már unalmas, pedig abban is van már jó pár száz órám).
Nyugodtan írjon bárki, aki akar, megsértődni nem fogok.

Laraxior: Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet ékezetes betűkkel írni. Ha már kötekedünk...
Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek. -
Vistaboy
veterán
Srácok, komolyan nem értem azokat, akik itt folyton a refund miatt aggódnak. Most őszintén, ki nem tudta még, hogy mi is az a Diablo II ??? Aki velem együtt annak idején játszott vele sok száz órát és élvezte is, az - gondolom -, hozzám hasonlóan már hónapokkal ezelőtt megvette elővételben és egy pillanatra sem gondolkodott el rajta, hogy megéri-e, vagy sem... A Resurrected gyakorlatilag a második rész felújítása, azaz nem REMAKE, hanem REMASTER. Vagyis akinek nem tetszett a Diablo I és II, annak valószínűleg ez sem fog, mert ez ugyanaz, csak hozzáigazították a mai kor igényeihez grafika terén. Persze pár változás történt a konzolok miatt az UI-ban és egyéb helyeken, de attól a játék maga maradt a régi. HÁLA ISTENNEK!!!
Aki pedig kételkedett, annak ott volt előbb a Zárt Béta, majd ha abból kimaradt, akkor a Nyílt Béta is, ahol kipróbálhatta, milyen lett a felújított verzió. Bár nekem és a hozzám hasonló Diablo-rajongóknak valószínűleg a Béta hiánya sem okozott volna egy percnyi kétséget sem afelől, hogy ez nekünk kell.
Személy szerint az összes probléma, ami jelenleg a játékkal van, KIZÁRÓLAG (!!!!!!!!!!!) a multis részét érinti, és egyedül az tehet róla, hogy beleerőltették ezt a szarságot. A Diablo II egy OFFLINE (!!!!!!!!!!!!) játék, amit EGYEDÜL kell játszani, nem csapatban, és nem kooperatív módban. Mindenféle multis szarság erőltetése a Diablo II-ben tök fölösleges. Persze ez az én véleményem, rólam pedig tudja mindenki, hogy utálom a multit, viszont ha megnézitek, most is az van, hogy Offline módban minden működik, míg a szerverekkel állandóan gond van. Szóval aki csak azért vette meg, hogy kipróbálhassa az első napon, hogy milyen is, anélkül, hogy tudta volna előre, mire számítson, most pedig csalódottak, nem értem... Nyíltan megmondták már a legelején, hogy ez nem remake, hanem remaster.
Tehát nem olyan, mint a Tomb Raider Remake volt 2013-ban, ahol teljesen átalakították az egész franchise lényegét a gondolkodós-ügyességi részről a konzolos QTE-szarság felé, ami miatt akkor én a hajamat téptem ki... De az az én hibám volt, tudtuk, hogy full remake lesz, de a Tomb Raider név miatt mégis megvettem. Akkor szoptam is rendesen.
De például ha most a Square Enix is kiadná a klasszikus Tomb Raider játékokat (Az Underworld-ig bezárólag) remaster formában, megőrizve a régi játékmenetet és irányítást, akkor az azonnali vétel lenne nekem. Bár tudom, hogy a mai konzolorientált-világban (pláne a VGA-árak elszálltsága miatt, amikor emberi áron nem lehet jó videokártyát venni), már nem merik meglépni, mert a kutya sem játszana vele, hanem mindenki megnézné YouTube-on az átvezetőket, oszt csá, mert a gondolkodás már nem erőssége a mai generációnak sajnos. Mi annak idején még internet, YouTube és egyéb ilyen segítség nélkül játszottunk, és ha elakadtunk valahol, akkor bizony kellett pár nap, mire rájöttünk, mit kell csinálni... (Khm... Kentaurok... valakinek rémlik???
)Bocs a sok OFF miatt, csak épp nem értem, hogy valaki miért vesz meg valamit elővételben, ha utána máris vissza akarja kérni az árát... Akkor miért nem vár addig a vásárlással, amíg megjelennek a tesztek, bemutatók, játékmenet-videók és hasonlók. Az internet korában már nem divat valamiről nem tudni, hogy mi is az valójában...
-
Vistaboy
veterán
A múlt héten játszottam a Diablo II: Resurrected zárt bétával, akkor megírtam, hogy nálam egy 3700X + GTX 1080Ti mellett 4K felbontásban le kellett vennem High beállításra a játékot, mert maximum grafikán már rángatózott...
Nos, időközben lecseréltem a procit egy 5800X-re, és bár a VGA maradt ugyanaz, most a nyílt bétát kipróbáltam maximum grafikán, és ezúttal már nem szaggatott... Gondolom, hogy a kliens maradt ugyanaz, mint volt, máskülönben nagyobb patch-et szedett volna le, ha újabb, optimalizáltabb buildet próbálhattunk volna ki a nyílt bétában.
Szóval ennyi változást vettem észre, gondoltam, megosztom veletek is a tapasztalatokat. Úgyhogy, ha kijön a végleges, azon talán még jobban finomítanak, vagyis remélhetőleg menni fog fullon, ahogy a béta.
-
Vistaboy
veterán
Én nem sokat játszottam vele, egyrészt idő hiányában, másrészt pedig ez csak egy multis béta teszt volt, amiből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Kizárólag arra voltam kíváncsi, hogy vajon hozza-e az eredeti játék hangulatát, valamint hogy milyen lesz élőben is látni a feljavított grafikát (Azért 800x600 után a 4K elég nagy ugrás, ez sajnos látszik a gépigényen is, bár arról nem a készítők tehetnek, hogy manapság nem lehet emberi áron VGA-t venni).
Összességében nekem tetszik a játék, a kinézete szép, nálam sikerült visszahoznia a régi, nosztalgikus érzéseket, amit még annak idején az eredeti játékban tapasztaltam (talán egy picit sötétebb lett a kelleténél, de annyira nem vészes). Ami pedig a bugokat illeti, egy béta teszt során mindig vannak ilyenek, szóval én nem idegeskedtem miattuk. Ráadásul ezek a hibák szinte kizárólag szerver-oldali és kapcsolódási problémák voltak, amiket remélhetőleg megszüntetnek azzal, ha belekerül az Offline mód, és nem kell folyton a szerverek miatt szopni játék közben.
Mondjuk én nem kicsit vagyok elfogult, ha Diablo-ról van szó, eddig még egy rész sem okozott csalódást, és ha kiadják majd az első részt felújítva, azt is tutira megveszem, ahogy a Diablo IV-et is azonnal, amint elérhető lesz előrendelésre. Persze ha benne hagyják ezt a multis szarságot, ami engem a legkevésbé sem érdekel, és emiatt Offline mód sem lesz benne (Most itt a Dio1-Dio2-ről beszélek), akkor valószínűleg nem fogok vele annyit játszani, mint az eredetivel.
Mondjuk ha megoldják, hogy ne legyen gond a szerverekkel, akkor oké, de ha megismétlődik, ami a Diablo III megjelenésekor volt (Error 3007 és társai), akkor valószínűleg meggondolom magam, már ami az előrendelést illeti.

-
Vistaboy
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Igen, ezt én is sejtettem, de sajnos jelenleg nem tudok mit csinálni vele, az egyetlen dolog, amit most biztosan nem tudok venni belátható időn belül, az egy jobbfajta VGA. Addig marad a High beállítás, nekem így is megfelel.
-
Vistaboy
veterán
Közben sikerült nekem is próbálgatni, és ha leszámítjuk a szerver oldali gondokat (fagyások, kapcsolódási problémák), akkor végül is, eddig nekem meggyőző a béta. A grafikai tuning jót tett neki, és a játékmenetbeli hibák sem a programnak, sokkal inkább a szervernek és a folyamatos online-kapcsolatnak köszönhetők.
Ezt remélhetőleg nem teszik kötelezővé a végleges játékban, mert nagyon hazavágja a játékélményt, ha lefagy valamiért és az összes addigi progress elveszik. Nyilván lesz kötelező autentikáció, ezt megértem és elfogadom, de játék közben ne kelljen már folyamatosan online lenni.
Aki multizik, annak oké, és azt is tudom, hogy a mostani kifejezetten multis béta, viszont nekem az egyetlen gondot idáig ez jelentette. Ha nem fagyott le a játék, vagy nem dobott ki, akkor a küldetéseket gond nélkül fel tudtam venni és le tudtam adni. Jelenleg Dark Wood-ban járok, szóval még nagyon az elején vagyok, de már kezd beszippantani, ami jó jel számomra.
Ami viszont nagyon feltűnő, hogy óriásit nőtt a gépigény. A Diablo III-at gond nélkül játszom 4K felbontáson, csutkára tekert grafikával egy GTX 1080Ti-n, viszont a Diablo II: Resurrected-nél már néha komolyan berángatott 4K-ban, ha mindent maximumra vettem. A VGA kihasználtsága még High beállítás mellett is 100% körül volt, de akkor már nem tapasztaltam lassulást.
Hogy most a 11GB VRAM tehet erről, vagy a GPU nem elég már hozzá, esetleg az online kapcsolat miatt laggol a szerver, ezt nem tudom. Ha ki lehetne próbálni Offline módban, akkor mondanám biztosra. Viszont már High beállítással is szép a játék, szóval részemről így is megfelel játszani.
-
Vistaboy
veterán
Nos, kipróbáltam, szerencsére tudtam egyedül játszani egy kicsit az Amazonnal. Persze nem jutottam messzire, a Den of Evil küldit végigvittem, majd amikor le akartam adni, Akara beragadt, és akárhogy kattintgattam rá, nem reagált. Utána kidobott, majd amikor újra be akartam lépni, egyszer szerver-kommunikációs hiba, utána pedig csatlakozási probléma miatt nem sikerült játékot kreálni. Úgyhogy mára én is hagyom a fenébe.
Viszont azt nagyon remélem, hogy lesz a végleges játékban Offline mód is, mert azért az baromira idegesítő, amikor mindenféle szerverproblémák miatt nem tudok játszani egy egyszemélyes játékkal. Tudom, ez multis béta, ezért most elnézem, de a véglegesben ne legyen már az, hogy online kapcsolódás nélkül nem megy a játék.
Jó éjt mindenkinek.
-
Vistaboy
veterán
Én is leszedtem a Bétát, kíváncsi leszek rá, az előzetes videók alapján nagyon baba lett. Remélhetőleg nem csak multis béta lesz, én egyedül akarom kipróbálni.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, én ilyen vagyok. Nem sok játék van, amivel elég sokat játszottam, és bármikor képes vagyok vele újra játszani, és ezek egyike a Diablo-széria. Már alig várom, hogy a Diablo IV-et is meg lehessen venni, mert az szintén kelleni fog nekem, és szeretném mielőbb az account-omon tudni, még ha megjelenésig nem is játszhatok vele.
De említhetném a Mass Effect Legendary Edition-t is, azt szintén egyből meg fogom venni, amint elérhető lesz. Márpedig nekem Originen megvan az összes része, valamennyi DLC-vel együtt (kivéve a multis cuccokat), szóval nekem gyakorlatilag csak a felújított grafika lesz benne újdonság - ahogy a Diablo II Resurrect esetében is.
Szóval nekem van néha ilyen, amikor egy-két dologra azt mondom, hogy szimplán kell. És annak ellenére, hogy jártam már pórul is (A Cyberpunk 2077-et is megvettem, és azóta talán ha három órát játszottam vele. Pedig nagyon vártam. Most meg valahogy nem érdekel. Persze ettől nem adtam vissza - volt refund lehetőség -, mert egyszer még végig fogom vinni tutira, amint kijavítják benne az összes bugot. De a Witcher III után ennyit nem sajnálok tőlük, oké, kétszer nem sikerült csodát alkotniuk, ettől függetlenül maga a játék akkor is kellett).
Viszont a DOOM Eternal az más tészta. Abból is megvan az egész, az első részét rongyosra játszottam egy 4 MB RAM, 20 MB HDD, 386DX40-es PC-n, ahol a vinyón a játék mellett a DOS annyira le volt csupaszítva, hogy csak a három fő állománya (IO.SYS, MSDOS.SYS és COMMAND.COM) maradt a gépen, az is csak azért, mert anélkül szimplán nem ment a gép. A többit mindet letöröltem, és így maradt 1 MB helyem a mentéseknek...
Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.Kicsit elkalandoztam, bocsi a sok OFF-ért. De a lényeg azt hiszem, benne van. Van pár játék, amit szimplán megveszek, mert az, ami. Ez néha bejön, néha nem. Vegyük pl. a Dragon Age-et: a gyászos második rész után nem mertem megvenni az Inquisition-t, mert nem bíztam abban, hogy jó lesz. Persze azóta már itt figyel a GOTY Originen, és alig várom a Dragon Age IV-et. Vagy ott lesz az Elder Scrolls VI... de sorolhatnék még párat...
Ahogy szintén van pár olyan, ami nem kellene még ingyen sem.
-
Vistaboy
veterán
Sajnos nekem sem jött béta kulcs, ám ez mit sem változtat azon a tényen, miszerint a Diablo II Resurrected nekem tutira kell.
Meg is vettem.

Most már csak a játék jelenjen meg lehetőleg minél kevesebb hibával, illetőleg ne legyen annyira szerverhez kötve, hogy amint valami pici gebasz van a szerverrel, ne lehessen offline játszani még egyedül sem...
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sem szedem fel, máskülönben percenként mehetnék a kovácshoz.

Így is járok elég sűrűn, csak már kezdem unni, hogy semmit sem tartok meg.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, nekem is szarnak... jó barnát a fejemre.

Viccen kívül, nincs baj a dropokkal, csak rengeteg a kék, itt-ott egy pár jobb cucc, már szinte csak gamble-zva tudok jobbat találni.
És amióta tele van a ládám rúnákkal, azóta alig találok socketes cuccot, amit használni is tudok - mit nem adnék egy 3-socketes Claw-ért (FalOhmUm).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
SÁRGÁT vagy jobbat alig-alig. Emlékszem egyszer sikerült régebben összehoznom a "Wealth" páncélt, plusz vagy 80%-nyi egyéb bónuszt, és akkor élvezet volt játszani, mert szinte mindig sárgát dobtak és zöldet, a boss-ok pedig mindig adtak arany cuccokat is. Persze ez már régen volt, azóta lehet hogy változtak a dolgok.

-
Vistaboy
veterán
Na, ma reggel utoljára Diablóztam - legalábbis egy darabig -, hiszen holnap jelenik meg a Legend - Hand of God.

Gyűjtöttem egy kis pénzt, átmentem az Act II-be Nightmare-en (Most tartok Lost City-nél), de nem nagyon esnek jó cuccok, pedig már az egyik gyűrűm is ad +25%-ot a Better Chance to find Magic Items-hez, ami már több, mint 100%-on van így. Mikortól hatásos ez?

-
Vistaboy
veterán
Csőváz az uraknak!
Végre megvolt a szívátültetés a gépben, egy Q6600-assal turbóztam fel a kicsikét...
Egy hét kiesés után ma végre ismét Diablóztam egy picit. Mondjuk nem sokat, mert a heti anime-adagomat még be kell pótolni, és holnap is mennem kell melóba még (
), de amint holnap hazaérek, szorulnak a tesók, Diablo és Mephisto tuti, Baal csak ha az idő engedi... 
Addig is további kellemes loot-olást.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Ghostface
üzenetére
Nekem az eredeti játék megy 64-bites Vista Ultimate alatt rendesen, szóval mást nem tudok neked mondani, csak azt, hogy vedd meg eredetiben...

Ui.: Valószínűleg nem fogsz más választ kapni itt a kérdésedre, úgyhogy...

diegho: Úgy látom, otthonosan mozogsz a rúnaszavak között. Nem tudnál egy párat mondani, ami Assassin-nak való? Mert már van egy csomó rúnám, illene is használnom őket.
(A RalOrtTal-ra emlékeztem régebbről, de másra nem, pedig annak idején egy füzetben fel voltak írva, de az idő viharaiban elveszett...
) -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi.

Mephisto-t már én is kinyírtam párszor, de nekem valahogy nem akar jó cuccot dobni.
Lehet hogy minden boss más karaktert szeret?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szaladgálni szaladgál néha, igaz - hiszen támadja a mobokat -, de hidd el, ég és föld egy ilyen feltápolt minion és egy bérelhető segítő. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a bérenceket is fel lehet öltöztetni jó cuccokba, és akkor azok is hatékonyak tudnak lenni.

Közben hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem Diablót kifingatni még egyszer:
Hátha dob valami jó cuccot. És ezt dobta:
Amúgy kinek melyik boss szokta a legjobb cuccokat dobálni?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nem segítő, hanem a Shadow-om (Minion). Nagyon sokat ér néha, ha jól feltápolod, nehezebben nyomják le, mint téged...

És nem kell öltöztetni sem, plusz azokat a skilleket is tudja használni, amiket te nem. A lightosabb verzió csak azokat, de az erősebb fajta már rezisztens is plusz elég komolyan irtja a jónépet...
Én őt maxra fogom fejleszteni, az tuti.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, pláne egy melee playerrel.

Amúgy lassan haladok, most nyírtam ki a Countess-t, de azt is véletlenül. Gondoltam farmolok egy kis XP-t és goldot, és közben belefutottam két ritka mobba, körülvéve a csatlósaikkal. Mivel akkor már jó sok XP-t szereztem, nem akartam elbukni (A hullát felvenni lehetetlen lett volna úgy), így inkább bemenekültem a toronyba. Amikor leértem az 5.szintre és előjött a Quest ablak, akkor jöttem rá, hogy még nincs kinyírva a *bitch*...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ja. Nekem is más élmény az originál 1.07 után...

Duriel lesz a kemény, őt szerintem picit erősre csinálták. Úgy értem, hogy Mephisto-t vagy Diablo-t sokkal könnyebben kifingatom, esetleg Baal-lal szenvedek, de még őt is sikerült pia nélkül kinyírni. Duriel fagyasztó aurája nagyon kellemetlen...

-
Vistaboy
veterán
Hát, lehet hogy én vagyok puhapöcsű, de nekem így már nem nagyon megy a játék.
Nagy nehezen kinyírtam egy ritka szörnyet, de abszolúte nem dobott semmi jót, amiért megérte volna ennyit gürcölni - püföltem vagy fél óráig -, szóval részemről inkább marad az alapbeállítás. Úgy legalább haladni is tudok vele.

-
Vistaboy
veterán
Grat!
Amúgy úgy, hogy a képfeltöltéskor, ha feltöltötte a képet, megjeleníted a feltöltött képet és a képnek a thumbnail-jét, ami a főképernyőn megjelenik. A kicsit képként, utána kijelölöd, és link-ként a nagyot.

Na, kipróbálom azt a players dolgot, majd leírom hogy milyen volt.

-
-
Vistaboy
veterán
Na. Kipucoltam Tristram-ot Nightmare-en. Volt itt olyan tömegjelenet középen, Cain bizonyára jól szórakozott a ketrecében...
Csináltam egy képet a loot-ról:Sirandrish: Sajnos nem találtam meg az Amazonos mentésemet, így nem tudok most neked segíteni. Emlékezetből annyit, hogy a nyilas skilleket kell jobban húzni, mindegyik elementális támadásból legyen egy fejlesztve, mert sok az immunis már magasebb szinten. A legfontosabb, hogy kell egy kicsit a manára is rakni, mert a Multiple Shot nagyon eszi a manát, de az a legfontosabb skilled nyíllal. Nincs annál szebb, amikor a kis mitugrászokat 10-20-asával ölöd egy feltápolt skillel.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát most így emlékezetből nehéz, és most időm sincsen hogy utánanézzek neked, mert mennem kell melóba nemsokára. Majd holnap reggel megpróbálom megkeresni a mentésemet - de nem biztos hogy el fogja fogadni a játék -, és ha minden oké, csinálok egy képet a skillfámról.

-
Vistaboy
veterán
válasz
thunder6230
üzenetére
Akkor meg kell venni eredetiben. Azzal nálam minden oké.

És fel kell tenni a patch-et, amit fentebb linkeltem.
-
Vistaboy
veterán
válasz
thunder6230
üzenetére
Nekem 64-bites Vista Ultimate van, és gond nélkül működik.

Rendszergazdaként telepítetted? Nem az autorun-t indítottad el véletlenül?

A Setup.exe-vel kell indítani, jobb-klikk és futtatás rendszergazdaként.
És a kiegészítőt és a patcheket is így. -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már kitoltam Amazonnal, pont nyíllal, de azt hiszem, Hell-ig már nem vittem el. Mit akarsz tudni pontosan?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Passzolok. Akkor adok másik linket:
Kipróbáltam, itt kb. 5mp-et kellett várni.

MOD: Nincs mit...

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
És ezeket a dropokat úgy nézzed, hogy semmilyen bónusz nincs a Find Magic Item-en (Ahogyan írtam is).

-
Vistaboy
veterán
Nah, én is elkezdtem...
Újra...
Hányadszor is? Szerintem legalább háromjegyű összeg jönne ki ha kiszámolnám...
A Diablo 3 bejelentés úgy látszik megtette a hatását. Hétvégén kezdtem és most nyírtam ki Baal-t normálon, most kezdem a nightmare-t. Csináltam két képet a boss-dropokról (Eddig nem mentem nagyon a "Better chance to find magic item"-re, azért kevés a jó cucc, de nem panaszkodom.), és a karakterlapomról is. Várom a véleményeket, kritikákat, észrevételeket.Nekem is a legújabb, 1.12-es Patch van fent, originál game-el, természetesen.

MOD: A Baal-kill nagyon brutális volt, a harmad hp-ját úgy vertem le, hogy elfogyott a Town portal tekercsem és a piám is. Így csak a Cobra Strike-kal tudtam kinyírni, amivel életet és manát tudtam szívni a csápoktól...

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, nincs köze hozzá a 3.rész bejelentésének.
Puszta véletlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek.
)
Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de amint holnap hazaérek, szorulnak a tesók, Diablo és Mephisto tuti, Baal csak ha az idő engedi...