- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
A Resurrected-nek ahogy látom van egy inaktív de saját topikja. Hol beszéljünk a játékról, itt vagy ott?
-
Laraxior
titán
válasz
MutantZombie #7687 üzenetére
Gyorsan feldobtam a régit, szereztem pár karaktert és kipróbáltam, hogy melyik is lenne nekem a legjobb
-
Win-T
őstag
válasz
Bennyboy #7696 üzenetére
Igen, valami olyasmi volt a magyarázat, hogy ugye az ellenfelek csak bizonyos területen belül kezdik el támadni vagy egyáltalán érzékelni a játékos karaktert. Ultrawide monitor esetén viszont sokkal több látszik a játéktérből mint amit ez a terület lefed, tehát minden további nélkül le tudná szedegetni egy távolsági fegyverrel vagy skillel a játékos az ott álldogáló inaktív monsztákat.
-
Bennyboy
őstag
Írták a devek, h nem tudták/akarták megcsinálni widescreen-be mert akkor hozzá kellett vna nyúlni az ai-hoz is.
-
Peace
nagyúr
Hánytól játszható PC-n?
-
warcat
veterán
Vagy akár belinkelhetek neki ezt is...
-
MutantZombie
tag
válasz
Laraxior #7686 üzenetére
Némi segítség lehet az eredeti Diablo 2 + Lord of Destruction tartalmát felvonultató hivatalos oldal:
Ha ezt az oldalt tudod fejből már nem kell szinkrontolmács ahhoz, amit Andor22 írt. :-)
Cuccok: Normálon nem igen találsz olyat, amit veszteség, ha eldobsz.
Skillek? Nagyon stílusfüggő.
-
Andor22
aktív tag
válasz
Laraxior #7683 üzenetére
Mindenképp blizzardod írtam fentebb mf re legjobb hellen is
Armor en egyet szoktam az elsőre aztán a skilles cuccok shako mara spirit shield hoto erősíti
Blizzt ami erősìti arra erdemes meg cold mastery re
Amúgy lvl 1-15 normal trist runok
Utanna mehet act2
Hellig lehet menni random gammma aztan mefi dio mar ki kell fogni ☺ -
Laraxior
titán
Valami okos otlet hogy mit erdemes fejlesztenem a sorceressen?
Nem vagyok nagy mmorpg-s (vagy milyen stilus ez)
A shiver armor is jonak tűnt, de ugyfest jobb ha elvetem. -
Win-T
őstag
Lehet persze, de 18-20 évesen azért erre hamarabb talált az ember időt/kedvet mint most 40+-osan.
-
Win-T
őstag
Tényleg, volt régen valami Hamachi nevű cucc ilyen esetekre, nem tudom megy-e még de gondolom vannak ma már modernebb követői is. Az a baj az ismeretségi körömből szerintem mára már én vagyok az egyetlen aki szeret ilyenekkel bíbelődni a többieknek ha nem megy a party két kattintásból szerintem inkább már hagyják a fenébe.
Marad nekem a single úgy tűnik. -
pruzsi
őstag
[link]
57 endgame build videó -
savior
őstag
Itt fent vannak a játékból a videók: [link]
-
Win-T
őstag
Single és Multiplayer karakterek itt is külön vannak kezelve? Erről nem találok infót.
Általában magányos farkas vagyok és single-ben jól jön a /player parancs olyan szintre állítva ami még kényelmes, de ha néha összeállnék mégis egy haverral akkor jó lenne ha arra nem kellene másik karaktert felhúzni. -
Laraxior
titán
Sorceressnek a shiver armort akkor nem kellene erőltetnem?
-
pruzsi
őstag
Üdv !
Első karakternek mit érdemes indítani? Tradelesi lehetőség kész ? Van esetleg valamilyen összegző oldala ahol buildok között lehet nézelődni ? -
mephi666
nagyúr
nekem most már csak az a problémám, hogy kinguin-ról nem küldték még a kódot
a sztori: battle.net-en akartam megvenni, de mióta kb 10 éve belőttem az authenticatort meg a telefonszámomat, azóta mindkettőt cseréltem egy soron, most pedig vásárlásnál döbbentem rá, hogy ezekkel akar hitelesíttetni
gyors körbenéztem aug elején (még első körös béta előtt, amikor nem tudtam a reklámnézegetős akcióról) és kinguinról megvettem... utána esett le, hogy nem adnak azonnal kódot, csak játékmegjelenés körül
...írtam a blizznek, hogy változott a telszámom, küldtem arcképes id-t, hogy módosítsák az újra... kinguinnál nyomtam egy cancelt, csak hát ezek után nem dobják vissza nekem a lóvét, hanem ott maradt a saját számlájukon ...ebből újra megrendeltem, de még mindig nincs kód
...asszem utánamegyek, hogy ezt adják már mégis vissza nekem és most megveszem blizznél (ugyanannyi, nem is spórolok rajta semmit)
ui: hm, most látom, hogy kitettek egy visszaszámlálót, miszerint 16órán belül érkezik... ha holnap reggelre nem lesz kód, adok én a pofájuknak
-
Bennyboy
őstag
Én már olyan régen toltam a D2-vel (persze a bétát leszámítva) h majdnem egy új játéknak fog tűnni. Főleg úgy, h most buildet követek majd.
Egyébként mondták a devek, h nem kizárt a jövőben content (runák, tárgyak stb) bővítés de az elején inkább a biztos alapokat szeretnék. -
warcat
veterán
Digi
-
savior
őstag
Élőszereplős trailer: [link]
-
sto1911
veterán
Lehet tolteni, 30GB.
-
Laraxior
titán
Idoben indul ez a "vacak"
Alig varom, pont szabadnapos vagyok -
savior
őstag
A gefore driverből is kint van már a D2R-t támogató.
-
savior
őstag
Radeon™ Software Adrenalin 21.9.2
Highlights
Support For
World War Z™: Aftermath
Diablo® II: Resurrected™
Up to 13% increase in performance in Diablo® II: Resurrected™ @ 4K Very High settings, using Radeon™ Software Adrenalin 21.9.2 on the 12GB Radeon™ RX 6700XT graphics card, versus the previous software driver edition 21.9.1.RS-403
New World™ -
Laraxior
titán
Nem lesz pre-download? Csak akkor amikor már játszani is enged?
Totál le lesz halva az egész blizzard, kólofdutyistól mindenestől... -
Peddy789
őstag
válasz
Bennyboy #7639 üzenetére
igy 2 nappal azelott hogy barki tudna hogy fog kinezni a vegleges kliens, en azt mondanam hogy Igen, a jatekon belul automatikusan betudod kapcsolni ha belepsz.
Ha nem lepsz be akkor nem automatikusan nem tudod bekapcsolni, mert nem leptel be.
A kerdes hogy belepsz vagy nem? Csak rajtad mulik a mely tanulasos szuper mintavetel -
Bennyboy
őstag
A DLSS-t a játékban kell majd bekapcsolni vagy ez automatikusan megy?
-
ProEvoFan
nagyúr
Your party and you: Tips for team-building in Diablo II: Resurrected [link]
Playstation blog *útmutatója". -
Peddy789
őstag
Van uj Nvidia videos kartya driver. Ezzel biza majd csak ugy gyuu az fps, a teremburajat!
Kulon d2r is emlitve van, ugyhogy uzsgyi neki porogjenek azok a bitek 01001100101(Amugy a pokolra azzal a f****al aki kitalalrta hogy a GeForce SuperGigaForceUberGamingForce ExPerIENCE szotfverbe be kell jelentkezni??!! kit erdekel ez a hulye app, es minden egyes alkalommal uj jelszot kell csinalnom, egyszeruen beszarok
)
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #7631 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor 09.23. 17:00.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, van már valami infó hogy hány órakor indul a móka? Hivatalos oldalon csak a dátumot találtam meg.
-
Fitzgerald
veterán
Azért ma már léteznek expanzív wikik is e célra, ha valaki szeretné lerövidíteni a tanulási szakaszt. Annak idején nem voltak még ilyenek, csak a mindenféle gamer magazinok. Azokat meg nem a közösség rakta össze, illetve nyilván nem lehetett őket folyamatos, up-to-date információ forrásként kezelni.
-
chris0000
őstag
ha esetleg még a fordítás is bekerülne az új változatba amit Andie és Mr. Fusion készített + a szinkron, amit a Játékszinkron Stúdió készített... huhh, szuper lenne.. üdv.
üdv.
-
Laraxior
titán
En is minden vackot felszedek, aztan inkabb teleportalgatok vissza 3 percenkent, eladni mindet.
Amugyis sorceresst inditok, hatha jutok vele valamire -
savior
őstag
Egy kezdő honnan tudja, hogy tanulja meg, hogy melyik loot jó? Ha felszedi a cuccokat, akkor legalább hamarabb rálát majd.
-
MutantZombie
tag
Valahol ez olyan fura, hogy ennyi tanács kell a kezdőknek, mert jajj nehogy valami kudarc érje és megsértődjenek. Még ha only HardCore lenne a játék, még határeset. A felfedezés és a kihívás az ma már nem opció egy játéknál?
És mi lesz, ha kiderül, hogy a kovácsot sem lehet fejleszteni?
-
Franklin
addikt
Raxx top5 tippje kezdő játékosoknak [link]
5. Az inventory nem lootolásra van, hanem kezdetben potikra, később charmokra. Soha ne menj ki a városból üres inventoryval, legyen tele potikkal!
4. Kövess egy build leírást, ne találomra oszd szét a skillpontokat!
3. Fontos a Faster Hit Recovery és a Faster Cast Rate!
2. Amint lehet, farmold a Countesst rúnákért!
1. Ha nincs sok időd a játékra, bármivel is szeretnél játszani, indíts Sorceresst! Később könnyebb lesz másik karaktert kezdeni, mert a Sorcival lehet a leggyorsabban haladni/farmolni a Teleport miatt.
-
sto1911
veterán
Diablo II: Resurrected is now available for pre-load on consoles.
PC pre-load coming soon. -
D4v3
őstag
Amúgy az előző Blizzardos releasenél (WoW Shadowlands), mi odaültünk a nyitásra és annyira meglepően simán ment minden a szerverekkel, hogy csak néztünk.
Úgyhogy én bizakodó vagyok ez ügyben, délután 5-kor indul a móka, szerintem estére mindenki sorra tud így kerülni. -
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #7613 üzenetére
Ki is az a Rakanishu?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #7607 üzenetére
Igazából egyáltalán nem ünneplem a szilvesztert, de majdnem.
Másrészt én ott voltam minden resetnél, majd a kevés kivételtől eltekintve elvonultam aludni meghagyva, hogy hivjanak fel ha vannak szerverek. Volt h nem hivtak-mert nem voltak egészen reggelig. Legutóbbi PD-D2 reset jut eszembe, amikor konkrét még másnap is kidobált a játék.
De egyébként igy van, ha nem fűződik igényem (anyagi vagy másféle) akkor ha nem muszáj nem tömegelek másokkal, nem csorbítom az élményt feleslegesen. Ha pénzt akarnék keresni meg JSP-zni akkor tuti ott lennék az első percnél nyomkodva a bnet gombot, hátha beenged. De mivel én magamért játszom, ugyanakkora élmény lesz másnap reggel kipihenten nekiállni lecsapni rakanishut mint hajnal 4kor karikás szemekkel
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
nekem van egy olyan előérzetem, hogy nagy sírás lesz itt indulás után
ha a sok d3-on szocializálódott casual player most találkozik először a d2-vel, rendesen megkapja legkésőbb hell elején a mélytorkost... ez nem az a játék, amiben 10perc után full rare-ben szaladgál mindenki, majd fél óra után már 4-5 unique díszeleg a karakterén... d3 inferno miatt is volt nagy sírás, itt hell-lel megkapják ugyanazt retróban
tele fogják ríni a fórumokat, hogy mekkora sz*r a blizz, hogy 20év után ilyen félrebalanszolt sz*rt képes kiadni 40eur-ért
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #7606 üzenetére
Te biztos szilveszterkor is inkabb 1.jen reggel unnepelsz a haverokkal, mert akkor mar nincs tele a kocsma.
A sok hulye, megvette a daraga sort, te meg reggel 7 kor felkesz es megveszed felaron, 11re meg mar matton vagy. -
Vismajor01
addikt
válasz
ProEvoFan #7605 üzenetére
Konzol tapasztalatom nincs, de diablo2ben minden reset és release vérkönnyekkel járt, mindig is. Este 9kor volt reset ha hajnal 2kor bejutottál egy gémbe az már siker volt. Modok, online modok ugyanaz a kenyér, mindenki itt tolongott h hajnal 1kor RESET GYEREKEK MINDENKI LEGYEN REDI!!!44!444444!!44444NÉGYNÉGYNÉGY
ÉN meg felkeltem reggel 7kor és lvl 11 volt a legmagasabb kari
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MutantZombie #7604 üzenetére
Akkor nem értem mitől, sry.
Vagy talán PCn veszed meg és félsz a Blizzard szerverektől? Másra nemtok' gondolni
Konzolon szerencsére ilyennel még nem találkoztam.Ha megjelenés napján töltöttem le játékot, akkor is ugyan úgy jött, mint máskor. -
Andor22
aktív tag
válasz
Peddy789 #7587 üzenetére
Az első karakter kezdéshez
én mindenképpen sorcal mennék blizz vagy orb
Az elején viszonylag sokan fognak karaktert kezdeni
sok trist aztán minél hamarabb hell Mefiig
Hellen meg alapok Andi ,ATunnels ,Mefi run
Az elején én kerülném Nihlathak ot mindenképp
helyette egy palával hell act3 kurastok ( ládák nyitogatása fegyvertartók") ott viszonylag több hr esik sok jó "fegyver alap"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest