- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
mzoli05 #6194 üzenetére
nincs veletlen egy oldschool, exe-ket atiro virusod?
ilyen hibat ugyanis akkor szokta dobni, ha az indito exe checksum adata nem ismerheto fel, ami akkor fordulhat elo, ha:
- crack-elt exe-t hasznalsz
- modositottad az exe-t
- valami mas modositotta az exe-ttipp: kovetkezo telepitesnel csinalj egy biztonsagi masolatot a .exe file-rol (ne .exe legyen a kiterjesztese), es amikor legkozelebb elojon a hiba, hasonlitsd ossze azt es az akkori exe-t
-
mzoli05
csendes tag
Sziasztok!
Most regeltem, végre kérdezhetek, és látom, hogy válaszolnak is. A Battle.net tercsire nem válaszol, a supportnak nem lehet írni...
A problémám: Felrakom a D2-őt expanzióval, pár napig ok, max. 1 hétig, majd azt írja ki, hogy a Battle.net nem képes megállapítani a verziómat.
Vagyis nem tudok játszani a kariaimmal. Nagyon unalmas már szinte minden nap leszedni- visszatenni.
Légyszives ha tudtok megoldást, segítsetek!! -
zsoca875
csendes tag
Sziasztok ,nem javult sehogy sem a dolog
(#6190) archie17: Ezt is megcsináltam, úgy ahogy írtad, de semmi változás.
#6187) Csol-T: Le tudnád nekem akkor írni hogyan adjak a rendszermemóból a vga-nak?
Hátha az segít..Most már kezdek kétségbe esni..
-
zsoca875
csendes tag
válasz
#24650752 #6187 üzenetére
Szia, átállítottam 2dre, rányomtam az exe-re, de nem történt semmi, majd leültem kajálni, laptop bekapcsolva maradt, és hallom egy ~ 15 perc után ,a DII introját.
Gyorsan a menübe mentem, ami mindenféle érdekes színben pompázott.-> És azután a játék is.
Nah ezt már tényleg nem értem. Lehet hogy re-install kellett volna és utána 2d? Bár ezt kétlem.(#6188) AtHoS: Köszönöm az építő és segítő hozzászólást!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsoca875 #6186 üzenetére
Mielőtt egy modi rendre intene megemlítem, hogy a ph! lapcsalád fórum oldalainak szabályzatában, amit a regisztrációkor elfogadtál van egy olyan rész, miszerint ha 5 percen belül eszedbe jut valami ugyanazon fórum topikkal kapcsolatban, akkor használd az utolsó hozzászólásod legelső sorában a fórummotor által elhelyezett Szerkesztés linket, amivel 5 percig tudod majd szerkeszteni a hozzászólásod.
Pontosan azért találták ki, hogy ne legyen az általad itt produkált eset, miszerint 2-3 percenként egy új hozzászólást kreál valaki, holott nyugodtan egyetlen hozzászólásban is meg lehet a mondandót fogalmazni.
Több formázási lehetőség is van a hozzászólás szerkesztésénél és csak a kreativitásodon múlik, hogyan emeled ki kinek, melyik hozzászólására válaszolsz, írsz megjegyzést.
Üdv, további problémamentes fórumozást
-
zsoca875
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Most megpróbálom majd este otthon ezt a 2d-s módszert..aztán kiderül.
Gyanakodtam én is túlmelegedésre, de néha akkor is megáll, ha a venti nem zúg fel.
Persze ettől még lehet az.Mind1, majd kinyomozom
Akkor azon segíthet esetleg plusz laptop hűtés?
Illetve várom a segítséget ebben a "rendszermemóriát adok a vga memóriához" kérdésben, mert bár sokszor hallottam, magam még sosem állítgattam ezt. -
zsoca875
csendes tag
válasz
#24650752 #6179 üzenetére
Szia!
Nos, 3gb ram van a lapos-ban és sajnos fogalmam sincs mennyit adunk a grafikus résznek.
Sajnos még túl nagy szaki nem vagyok, de ha esetleg ebben tudnál segíteni, hogy ezt hol kell megnézni, illetve állítani (akár pü-ben) akkor azt nagyon megköszönném...Köszönöm a választ!
-
zsoca875
csendes tag
-
törölt tag
válasz
zsoca875 #6177 üzenetére
Ez a túlmelegedés dolog sem rossz ötlet, de nekem olyan lag-gyanús volt első ránézésre. Mint amikor két Breath of the Dying van a barbár 1-1 kezében és ontja magából a Poison Novát minden ütésnél. Na, akkor meg-meg tud akadni rendesen. Viszont magát a hálózati lagot talán kizárhatjuk, ha szingliben is csinálja. Esetleg az a GMA 4500M... Mennyi RAM van a laptopban és ebből mennyit adtok a grafikus résznek?
(#6180) wikings2: akkor már meg is van, mivel kéne kezdeni a tesztelést.
-
archie17
tag
válasz
zsoca875 #6177 üzenetére
Szia!
Így elsőre valami hardveres hibára gyanakodnék, pl. túlmelegedés. Habár nem hinném, hogy pont a DioII hajtaná meg annyira a procit... Mindenesetre egy hőmérsékletet mérhettek (CoreTemp program a procira és GPU Temp a grafikus meghajtóra).
Nem vagyok nagy szaki, de ha egy op.rendszer fajtát és a Diablo futási módját (Direct 3D vagy 2D, kompatibilitási mód etc.) megadjátok, talán összehozunk valamit. -
zsoca875
csendes tag
Sziasztok kedves fórumosok!
Tudom, a DII nem egy mai darab, de kb. évente egyszer előveszem...
Ezúttal kicsit hosszabb időre sikerült elővenni, mert a párom és én egy LAN kábel segítségével elkezdtünk hálóban harcolni a "gonosz" ellen.
Nem tudom, hogy jó topikban kérdezősködöm-e, de van egy kis gondunk.(Nyugodtan küldjetek el, ha nem jó helyen járok)
Én ülök egy asztali gépnél, azon tökéletesen működik, akadás mentesen.
Az övé egy Acer Aspire 5736Z. Na most ezen a laptopon, fut mint kés a vajon (nyilván elég a hardver) csak időnként(elég sűrűn) megáll neki a játék,konkrétan a kép, majd hirtelen turboval tovább fut.
A hálózatban nincs hiba, mert sajnos csinálja ezt "single player"-en is. Annyi plusz info, hogy általában csöndben van a laptop, de ha ez történik akkor felzúg,felpörög mint a fene. -> Nem mindig,csak az esetek túlnyomó részében. Már mindent megpróbáltam, de hiába..
Segítsetek, mert emiatt asszony karaktere állandóan meghal és ettől ő igen hamar ilyenné válik->Köszönet nektek!
-
obi6
csendes tag
MÁr sikerült közsönöm fel toltam rá a bachet és müködik elindult köszi!
-
törölt tag
-
obi6
csendes tag
válasz
#24650752 #6172 üzenetére
The following problems have occurred:
The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance.Ezt írja ki és nem értem miért lehet én vagyok a béna nem tudok angolulse semmi :S
Van skypod vagy x fire címed mert igy nehéz nem vágom , nem tudom mi lehet a baj :S padig a cd key eredeti
-
törölt tag
Akkor még nem regisztráltad be magát a játékot, csak egy Battle.net accountot csináltál, ha jól értem. Ott van jobb oldalon egy zöld hátterű gomb Add a Game Key felirattal. Pötyögd be az eredeti Diablo 2 kódodat és ezután elérhetővé válik a kliens letöltése.
-
mcsabee
senior tag
-
obi6
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 kis problémám és nem tudom meg oldani :S !
Az a lényeg hogy nincs meg az eredeti cd-k a d2-mhöz.
Most le töltöttem internetröl , de ha nem krekkelem nem indul el , ha krekkelem akkormeg a batlenet nem indul el,,,,,,Valaki valami megoldást tud?
-
archie17
tag
Sziasztok!
Elkészítettem egy Fist of the Heavens paladin leírást, saját tapasztalataimmal fűszerezve. Szóló single pvm magatalálós SC karakter, még anno a Magyar Diablo Páholy fórumán írtam róla, és az összefoglalót is oda szántam. Annak megszűnése miatt azonban a klánunk által fejlesztgetett honlapra került ki az írás.
Akit érdekel, olvassa szeretettel.
Gabriel - egy Fist of the Heavens paladin felépítése -
rt06
veterán
válasz
archie17 #6161 üzenetére
pontosan mar nem tudom (mar nincs meg), de valahogy igy volt: 20 raise skel, 20 skel mastery, par skel mage, 1-1 a golem-ekre, par revive, par summon resist, 1 amplify damage, sok corpse explosion
cuccok azok voltak, amiket talaltam ("szakaszosan" dio-zok, rendszerint mikor eloszedem, az elozo karakterek mar torlodtek), igyekeztem a summon agra +skill-t ado wand-ot, meg offhand cuccot hasznalni
act boss-okat leszamitva semmi problemam nem volt, act boss-ok kozul is csak nm dio, nm baal volt problemas (dio fire nova-ja elfujta a csontikat, baal-nal meg szinten volt egy skill (elore cast-olja, nyil alakban megy es eleg nagy knockback-je van), ami kb 2-3 utan felboritotta a csontikat), aztan mehettem ujabbakert
utana hell siman ment, csak a tanacson nem jutottam tul -
rt06
veterán
válasz
archie17 #6159 üzenetére
koszonom a valaszt neked es AtHoS-nak is
igen, expansion-nel jatszok, battle.net-en (de soloban, csak igy konnyeden elerheto barhonnan a kari)
es a cel nem a meggazdagodas, csak nemi szabadido elpocseklasaa nekroval az volt a fo gondom, hogy hell act3-ban a council-en nem tudtam tuljutni, mert a light enchanted tanacstag pillanatok alatt megtizedelte a seregemet - meg azelott, hogy tudtam volna hullarobbantani
-
archie17
tag
Hali!
Az előbb említett Sorc alternatívája a klasszikus Meteorb.
Többféle változata van, az enyém arra az elméletre épül, hogy a Frozen Orb önmagában is elég erős, nem kell neki a sinergy (expansionben játszol, ugye?). Így a tüzes ágra jut elég pont, mégsincsenek immungondok.Cold ág: Frozen Orb-ig 1-1, FO 20, Cold Mastery 1 (ezt az egyet viszont amint lehet, dobd rá, sokat segít).
Fire ág: a középső sor kell neked, Fireball-lal és Meteorral fogsz aprítani (tapasztalatom alapján inkább az előbbivel). Előfeltételek 1-1, Fireball, Meteor, Fire bolt 20 (lehetőleg ebben a sorrendben). Fire masteryre szintén mihamarabb 1 pont. Warmth ízlés és Insight szerint.
Light: szokásos tele+static 1-1.
A maradék pontokat a fire és a cold mastery közt lehet elosztani, számomra elég erős volt a FO, így a FMasterybe nyomtam.
Cuccok tekintetében Allskill mindenek előtt, illetve célozz meg egy FCR breakpointot, spiritekkel viszonylag könnyű elérni az alsóbbakat. Fireball meghálálja.
Egyéb: ha a summonered nem volt elég erős, mixelheted valami mással (nálam a Corpse Explosion maxolása vált be, de van egy elsősorban poisoner nekróm kiegészítő csontihaddal is).
Ezen felül türelemmel bármelyik karakter lehet életképes, legutóbb szóló magatalálósan egy Fist of the Heavens paladint vittem végig, 1 halállal
Persze Battle.neten nem ezzel fogsz meggazdagodni, oda sorci kell startnak. -
AtHoS
nagyúr
Szia!
Én mindig ezzel a karakterrel kezdek: [link]
Könnyű vele haladni, talált cuccokkal szépen tud operálni, ráadásul a cuccait is saját magának össze tudja szedni (MF rulez). Igazából minden terepen megállja a helyét, még ha vannak nála gyorsabban ölő karakterek.
Az egyetlen rizikós terep számára megfelelő cuccok hiányában HELL Ancik, persze itt elég sok karakter problémázik azért. Ha a cuccai bizonyos szintet elérnek (össz skill, +sebzés, HP, stb..), akkor ancik is szinte gyerekjáték a számára (persze megfelelő smiter gyorsabb nála) -
rt06
veterán
tudnatok ajanlani egy olcso (se fg, se korabbi itemek, mert inaktivbitas miatt torlodtek a karik), de elheto (egyszer probalkoztam egy csontis nekroval, de hell act3-on nem volt kepes tuljutni egyedul) build-et? a class az kb mindegy
-
srácok! nincs meg valakinek a retro mod 2.50-es?
Én elvileg a 2.52-eset használom de szerintem nem aktív... vagy erről meg tudok bizonyosodni fixre? -
-
wikings2
őstag
válasz
Cyberbeni #6150 üzenetére
Fana pala nagyon jól aprít szerintem
Fanatisim + Zeal ami lényeg.
Nekem anno aldur fegyóm volt amit nm andy dobott (single) és melette a legjobb act5 cuccok boltból meg droppok. másodlagos fegyóm volt hwannin fegyója ami nagyon darált
hellen kevésbé bírta így de hell act2 ig szépen lehetett haladni vele. -
Cyberbeni
addikt
classicban milyen skilleket érdemes palának? (ha nem hammerdint akarok)
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
Act 3-ban kihagytam 2 küldetést, de már Act 4-en vagyok. Vissza lehet menni valahogy, vagy elfelejthetem?
Köszi -
Cyberbeni
addikt
Valakinek esetleg van kedve diablo 3 hc-hoz?
Ha igen, az küldjön privátot az battletagjével, és felveszem.
Lehetőleg csak olyan aki legalább hellt végigtolta sc-ben. (én dh-val meg monkkal inferno act2 elején vagyok, de vizsgák miatt nem értem rá olyan sokat játszani)
Bocs az offért, de azért ide írtam, mert a Diablo 3 topikban elveszik, és akit esetleg érdekel, az meg ezt a topikot is olvassa. -
wikings2
őstag
válasz
BigBlackDog #6144 üzenetére
Minimum és maximum sebzést jelöli. 2 minimum 7 maximum és ezen két érték között bármekkora
Természetesen ha megnyomod a C gombot látod hogy ezt növeli különböző karaktereknél az erő és ügyesség is, és hatnak rá a különféle passzív/aura és aktív képességek is.
Ott is a két szélső értéket fogod látni -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Kezdőként kérnék segítséget egy kérdés megválaszolásában. Fegyverek adatlapján lévő sebzés érték két száma mit jelent pontosan? pl.: Rövid kard - egykezes sebzés: 2 - 7?
Előre is köszönöm! -
AtHoS
nagyúr
válasz
mikromanus #6141 üzenetére
Hát így D3 megjelenéskor?
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #6140 üzenetére
Akkor talán mégse nyomjuk a ladder kezdést együtt
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6139 üzenetére
8 óra tán az eltérés, tehát elvileg jó 10 perc múlva áll le, nem?
Én is indulok sc ladderben EU szerveren. Ha te is ott nyomulsz, akkor mehetünk együtt. Lusta különc disznyó vagyok, így szerintem standard pala indítás lesz. Vagy későbbi hammer váltás/restattal, vagy alapból úgy is "építem"Nekem azt hiszem mindig 93-as körüli karaktereim voltak. Inkább mf runoltam. Talán van egy 94 vagy 95-ös palám is... De 93-asból van vagy fél tucat nonladder karim
-
mcsabee
senior tag
Ma este jön valaki resetre? Varazslono nevű 99-es sorccal állok hun-1-en, ha valaki arra jár esetleg.
Ja, elvielg este 19:30-kor állnak le a szerverek, és 23:00-kor pedig nyomás utána, forrás: [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Speeedfire #6133 üzenetére
Ha rád tud charge-olni, akkor nagyot sebez. Ha simán melletted áll, már nem üt akkorát.
Amúgy meg pár hsz-al korábban volt értekezés Duriról.De amint már tapasztaltad nem Durinál kell spórolni a potikkal
-
sto1911
veterán
Nekem is megvolt Duriel, jo latni, hogy hamar osszejon 5-7 ember, meg ennyi ido utan is aktiv a kozosseg, pillanatok alatt letoltuk act2-t
-
wikings2
őstag
válasz
Speeedfire #6133 üzenetére
Segíthetek ha jössz hamachin
-
Speeedfire
félisten
Duriel-t, hogy a fenében lehet megölni? 1x megüt és elmegy a fele hp-m.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Speeedfire #6131 üzenetére
Expansion alatt több gombra is lehet pakolni, nem csak F1...F8
-
Speeedfire
félisten
válasz
mikromanus #6130 üzenetére
Köszi.
-
mikromanus
veterán
válasz
Speeedfire #6129 üzenetére
F1-F8-ig berakhatod gyorsbillentyűbe. Katt a bal vagy jobb oldalon az adott kezes képességre, a képesség fölé állsz és megnyomod valamelyik F1-F8 billentyűt. Előhívás egyszerű billentyűnyomásra, vagy egérgörgővel is lehet váltogatni
-
Speeedfire
félisten
Diablo 2-ben nem lehet valahogy a varázslatokat kirakni ikonba?
Vagy esetleg van rá valami mód, hogy el lehessen érni gyorsbillentyűzettel? -
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #6125 üzenetére
Singlen 3 szor tudod igénybe venni teljesen ingyenesen.
Normal/Nightmare/Hell Akara quest utánVan még egy másik módja de nem hiszem hogy azzal nagyon szórakoznál majd:
4 különböző essencet kell farmolni és a horadic cubeban összeforrasztani. Csak hellen farmolhatóak ezek tőlük:
1. Andy vagy Duriel
2. Mephisto
3. Diablo
4. Baal -
sto1911
veterán
válasz
Cyberbeni #6124 üzenetére
13 vagyok, most kezdtem az act2-t. De a sok ismeretlen jatekos ugy rohant, h a1-bol az utolso 3-4 wp nincs is meg....
Igy meg eleg hurka vagyok a2-re meg, a skillpontokat meg nem akarom elpazarolni az alap tuzlabdara.
Akaranal van egy reset stats, azt hanyszor lehet igenybe venni, es kerul valamibe?
Koszonom az eddigi valaszokat mindenkinek!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sto1911 #6116 üzenetére
Duri nem gáz sosóval sem normálon
Lemégy hozzá és beállsz fal mellé így nem tud rád charge-olni. Mikor melletted áll szépen leszeded static-kal a HP-ját minimálisra. Persze 1-2 fullreju el fog menni illetve nyomhatod a HP potit is, a mana potiról nem is beszélve.
Ha kifogyóban vagy potiból, akkor TP-n felmégy városba, feltankolsz és mehetsz is vissza Durihoz.3-4 városjárást követően már nem lesz esélye durinak. Esetleg, ha játék közben találtál fire skilles botot, azzal ütheted, de cold-dal is le lehet szedni.
Nájton blizzel már gyerekjáték lesz ugyanezzel a módszerrel.
szerk.
A lényeg, hogy ne szaladgálj előle, fölösleges. Ha magadra tudod "vonzani", akkor egy Combatos act2-es csicsó Prayer aurája is segít neked ráadásul valamit az is szed Duriból.
-
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #6118 üzenetére
Sorci pont az a kari aki előszeretettel szeret meghalni durielnél 5000 szer
Hát mivel legfőképpen cold immu, így fire bolt-fire ball fejlesztést ajánlanék vagy charged bolt-lighting .et
Normálon 20% mindkettőre az immunitása szóval valószínűleg kevesebbet fogsz halni mint ha cold soso lennél(arra 50% már normon is)
-
sto1911
veterán
válasz
jim_raynor70 #6117 üzenetére
Ez igen, 12 eves jatek, es masfel giga ramot is bevag... Hogy tudtunk annak idejen egy 366-os P2-n jatszani vele? Lassunak egyebkent valszeg a 25fps limit miatt erzem, majd megszokom...
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
sto1911 #6115 üzenetére
En nem erzem lassunak egyaltalan, de nalam is zabbant jocskan a processzorbol, ugyhogy szerintem belefer a 67%.
-
sto1911
veterán
Az normalis, hogy a Diablo 2 megeszi egy ketmagos cpu 67%-at? Most toltottem le bnetrol, win 7x64, stb... Es meg mintha lassunak is ereznem.
-
wikings2
őstag
válasz
mikromanus #6113 üzenetére
szerintem kiütöm érettségi előtt az első b.netes europa torchot aztán eladom jsp-n és csokolom
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6112 üzenetére
Egy reset igazán jót tenne mindenkinek. Itt a hosszú hétvége, meg még 2 hét míg jön a dio3. Kb annyi ideig egész botmentesen is lehet játszani és elég jól lehet kereskedni jspn. Erre vazzeg benyomják szerdára? Komolytalan alakok lettek így dio 3 előtt egy hajszálnyival a benetes fiúk-lányok. Komolyan megérdemelnének egy kiadós Chuck Norris féle körbeforgórúgást az orcájuk bal (vagy opcionálisan jobb) felére
-
mcsabee
senior tag
Hát srácok, brutálisan kihalt a HUN-1... Este háromnegyed 8-kor fent vaguynk 5-en, ebből egy bot, négy AFK, engem is beleértve ^^.
Kicsit rám telepedett a gyász hangulata, évek óta tolom a D2-t neten, megszerettem ezt a játékot nagyon, rossz nézni, amint épp kihal... Most nem bánnám, ha csak pár hónappal később jönne a D3, vagy csak most jelentenék be. Valahogy nehéz elhagyni a D2-t ^^.
Még 18 nap, és örökre búcsút mondhatunk Blood Moor vérrel áztatott mezeinek, Kurast Baazar és a hozzá tartozó külterületek örökös felfedezésének, Lost City örök sötétjének, River of Flame "HF húzásainak" és természetesen Act V baal runjainak is.
Nem vagyok az az elérzékenyülős típus, de a D2 volt részemről A Játék. Remélem a D3 képes lesz betölteni az űrt, bár a képzeletbeli lécet sosem fogja tudni átugrani. Még hivatalosan nem lett lecserélve a D2, de szinte hallom, hogy a fejemben szépülnek az emlékek
.
-
Vesox
csendes tag
Köszi, és mi a helyzet a nekro-val, ott is inkább élet és str?
poison+bone+átokra -
mcsabee
senior tag
-
wikings2
őstag
Sose húzd úgy a karit hogy szintenként pakolsz x-y-z pontot, értelmetlenség.
156 str kell neki a monarch hordásához (ami szinte minden sorcinak megegyezik az összes buildban.
Dexet is lehet húzni, de csak addig "érdemes" amíg nem éred el a max blockot. Sok sorci rohangál max blockosként és tényleg eléggé masszívak sok esetben, de szerintem neked nem lesz fontos ez.
A fennmaradó pontot meg hogy vit vagy ene az rád van bízva. Ha ene-re tolod akkor a mana shield kötelező skill -
Nesti
tag
Hello, mindenkinek valaki tudna dobni egy linket a FULL HD patchről...le szertném szedni..
-
Vesox
csendes tag
Sziasztok, sorceressnek kell dexterityre pakolni? ha igen mennyit? (pl 5 szintenként egyet?) köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest