Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

"act2 bliz sosot csinálok, de nem tudtam felvenni viper amulet-et, nem tudom megcsinálni a botot, new game után se..."

Ilyen bugrol nem hallottam meg, szerintem valami arulas van csak, quest tudtommal nem lehet bugos, max 1 game erejeig.

"megnéztem ezt az fg-s dolgot, 25 dolcsiért 700fg? 700fg mennyire számít soknak, pl egy komplett smiter vagy blizzard soso felszerelés mennyibe kerül?"

Eloszor is, nem csak penzert lehet fg-d, ha van cuccod, azt el tudod adni jsp-n, es abbol is van fg-d.

Masodszor egy low smiter max ilyen 50 fg, persze siman viszi a 3 szervet + tristet (ofc pvm), egy mf sosora meg vetek 10 fg-nel tobbet kolteni. Hogyha ugyanezek pvp-re kellenek, akkor egyik sem jon ki 700 fg-bol, egy normalis pvp kari 1k fg-nel kezdodik es a csillagos eg a vege. De hogyha mar veszel 700 fg-t, akkor javaslom inkabb, hogy hammert csinalj, kis ugyeskedessel es okos trade-ekkel, siman meglesz a hammerod, enivel, hotoval, torch-csal, annival, de cta nelkul es akkor ezzel mar barmit tudsz runolni + huzni is tudsz barmikor barkit.

Egy smiter low cuccokban kb igy nez ki:
    Guillame sisak 'ort' - 1 fg
    Highlord vagy Cat's eye amu - 2-3 fg
    Black - 1 fg
    Dracul - 4-5 fg
    Raven + Dwarf - Raven statjaitol fuggoen 5-10 fg
    Marrowwalk vagy Gore Rider - statfuggo ez is, de kb 5 fg
    Gris Shield - 5 fg ez is kb (de ebben nem vagyok biztos)
    Treachery - 2-3 fg
    Anni random - 10-20 fg

Ez olyan 40-60 fg es siman viszi tristet.

Es mint emlitettem blizz mf sosora 10 fg-nel tobbet vetek kolteni ;o

"Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc"

Ebben nem adok igazat, en sosomon (blizzes), volt egy spirit kard, spirit pajzs, 3 ptopazed sisak, viper, goldwrap, 2 random gyuru, 3 cold skilles amu, magefist es war travi, torch es anni nelkul, csicson insight, duriel meg asszem tal mask, ha megvannak hamar a lejaratok, akkor siman megvan az 1 perces hatar, de ha nincsenek meg a lejaratok, akkor mehetsz hammerrel is, akkor sem lesz meg az 1 perc

"ezt hívják úgy, hogy rush (grush)"

Ez jo dolog, de akkor mar clrush (classic rush), ahol ugye nincs act 5 igy ancientek sincsenek, raadasul igy megmarad a baal quested is. Btw ut lvling siman mehet 90-ig (en 92-ig szoktam tolni, mert utana mar nagyon rossz exp, de ez is 10-es annival, mert nagyon slow lenne.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés