- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
"act2 bliz sosot csinálok, de nem tudtam felvenni viper amulet-et, nem tudom megcsinálni a botot, new game után se..."
Ilyen bugrol nem hallottam meg, szerintem valami arulas van csak, quest tudtommal nem lehet bugos, max 1 game erejeig.
"megnéztem ezt az fg-s dolgot, 25 dolcsiért 700fg? 700fg mennyire számít soknak, pl egy komplett smiter vagy blizzard soso felszerelés mennyibe kerül?"
Eloszor is, nem csak penzert lehet fg-d, ha van cuccod, azt el tudod adni jsp-n, es abbol is van fg-d.
Masodszor egy low smiter max ilyen 50 fg, persze siman viszi a 3 szervet + tristet (ofc pvm), egy mf sosora meg vetek 10 fg-nel tobbet kolteni. Hogyha ugyanezek pvp-re kellenek, akkor egyik sem jon ki 700 fg-bol, egy normalis pvp kari 1k fg-nel kezdodik es a csillagos eg a vege. De hogyha mar veszel 700 fg-t, akkor javaslom inkabb, hogy hammert csinalj, kis ugyeskedessel es okos trade-ekkel, siman meglesz a hammerod, enivel, hotoval, torch-csal, annival, de cta nelkul es akkor ezzel mar barmit tudsz runolni + huzni is tudsz barmikor barkit.
Egy smiter low cuccokban kb igy nez ki:
Guillame sisak 'ort' - 1 fg
Highlord vagy Cat's eye amu - 2-3 fg
Black - 1 fg
Dracul - 4-5 fg
Raven + Dwarf - Raven statjaitol fuggoen 5-10 fg
Marrowwalk vagy Gore Rider - statfuggo ez is, de kb 5 fg
Gris Shield - 5 fg ez is kb (de ebben nem vagyok biztos)
Treachery - 2-3 fg
Anni random - 10-20 fgEz olyan 40-60 fg es siman viszi tristet.
Es mint emlitettem blizz mf sosora 10 fg-nel tobbet vetek kolteni ;o
"Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc"
Ebben nem adok igazat, en sosomon (blizzes), volt egy spirit kard, spirit pajzs, 3 ptopazed sisak, viper, goldwrap, 2 random gyuru, 3 cold skilles amu, magefist es war travi, torch es anni nelkul, csicson insight, duriel meg asszem tal mask, ha megvannak hamar a lejaratok, akkor siman megvan az 1 perces hatar, de ha nincsenek meg a lejaratok, akkor mehetsz hammerrel is, akkor sem lesz meg az 1 perc
"ezt hívják úgy, hogy rush (grush)"
Ez jo dolog, de akkor mar clrush (classic rush), ahol ugye nincs act 5 igy ancientek sincsenek, raadasul igy megmarad a baal quested is. Btw ut lvling siman mehet 90-ig (en 92-ig szoktam tolni, mert utana mar nagyon rossz exp, de ez is 10-es annival, mert nagyon slow lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest