Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sumdudum
tag
Csinálsz egy normálos karit, átböngészed a server listát ctrl+c kilépsz, és belépsz a slayer kariddal ctrl+v.
ennél az egyedül cuccolásnál nekem is eltünt pár spiritem meg etc énis csak néztem, megvolt az 5 perc mert visszaengedett. meg ugye az mh is 7 percet írt ki..
mh-val kapcsolatban meg esetleg itt nézzetek körül: [link] - 

- 

palcika11
csendes tag
Megpróbálhatod még az egyedül cuccolást is, jelszóval védett szobában. Kreálsz egy game-t, és öt percig folyamatosan benne maradsz, így elvileg stabillá válik a szoba, és a bnet fenntartja egy darabig. Én ezt csináltam korábban, a semminél jobb, de magam is vesztettem el cuccokat, mert a szerver lefagyott, vagy a kapcsolatom ingadozott.
Végszükség esetén, ha már nagyon nem férsz el, és senki nincs aki segítsen, rá lehet fanyalodni. Érdemes figyelni arra hogy normal szobát nyiss, és character difference nélkül, elkerülve ezzel pár felesleges kört, amikor a kis szintű tárolókariddal a hell szobába próbálsz belépni...
 - 

bolcsodal
addikt
Jah..tanácsként csak annyival tudok szolgálni, hoyg public game-ben (amit nem védessz jelszóval) soha, semmit, még csak egy pillanatra se dobj le a földre, de még ne is kattints rá az egérrel a cuccra (hogy áttedd pl a horadric cube-ba/ládába) mert ha kidob a játék (lag, timeout) akkor azonnal a földre kerül, amit éppen fogsz (Egyik ismerősöm így vesztette el a Zakáját, símán felvették és leléptek vele, amikor kidobta a szerver).
Cuccolni szigorúan csak olyannal ajánlott, akiben megbízol (vagy legalábbis el tudod érni más fórumokon is/ telefonon stb...). Az értékesebb cuccokat tilos a földre dobni még privát játékban sem, mert bármikor kidobhat a szerver és akkor a cuccnak annyi...egymásnak értékesebb cuccokat szigorúan trade ablakban szabad átadni, még privát játékban is. - 

bolcsodal
addikt
Te még viszonylag olcsón megúsztad. Nekünk egy Enigmánk, és egy zakánk bánta, hogy megbíztunk valakiben. Mindazonáltal nem idegen volt az illető, aki meglépett a cuccokkal, hanem régi ismerős!!!!

Teszem hozzá, azóta nem elérhető természetesen az accountja sem.
Lehet igény lenne vmi, jó kis ''pogrom''-ra!!!
 ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] - 

bolcsodal
addikt
/f add *bolcsodal
És voila fent vagyok a friendlist-ben. Innetől kezdve látod, ha belépek egy pályára, vagy a BNetre.
/f l
meg tudod nézni a barátaid közül ki online éppen.
/msg *bolcsodal
és tucc üzenni, ha online vagyok.
Akkor ezentúl nézem a buzogányokat is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] - 

bolcsodal
addikt
Tűzfal kiengedi? Lehet indítok egy Boner necro-t, ha újat indítassz..tolhatnánk együtt. Este fent leszel? Én megpróbálok 8-tól jáccani egy kicsit. Kit keressek?
Ha valami hálózati probléma van, akkor szokott ''failed to join'' hibaüzivel jelentkezni. Mondjuk..ez gyakran elő fog fordulni. Sokkal durvább ha játék közben: ''Your connection was interrupted''..az hajtépés... - 

bolcsodal
addikt
Jó kérdés majlátjuk. Baalrunolni kell...
Elsőnek megcsináljuk a questeket diablóig. Utána lvl20-ra kell lépned minimum az ancientekhez..aztán baalrun orrfolyásig lvl45-ig. Átmész nightmare-be questek, majd szintén baalrun lvl60-ig (olyan lvl70 környékén érdemes hell-be lépni). A baalrun-ban nem kell segítenem. Te csinálod a pályát aztán csatlakoznak hozzád és már megy is.
 - 

Tom5
addikt
Jelenleg nekem is egy varázslónőm van (Sarah ,LVL 68),akit a COLD spellekre gyúrtam: Frozen ORB kimaxolva,Cold mastery is majdnem,amúgy meg Energy Shield-re gyúrtam plusz egy kis warmth...a lényeg ,hogy a többi osztályban nem erősítettem támadó varázslatot így legnehezebb szinten most keményen szopacs van...jönnek a cold immune lények és pápá
 a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá.... 
 )
Nem tudom próbálkozzak-e még ,vagy kezdjek új karaktert...
[Szerkesztve] - 

frame>24
addikt
én annak idején barbárral...
aztán rövid idő alatt kipróbáltam az összes char.-t, de végül előx a paladinnal csinyáltam meg...tök fos volt, mert rossz aurákat nyomtam és nemvót rendes attack ratingje...
most, h belegondolok, igazán csak a barbárral tudtam jól jáccani + jó karit összedobni...
nekem a sorceress nem megy. biztos nem érzem a ritmust
 - 

bolcsodal
addikt
Hát. A masterity-ket akkor érdemes kigyúrni ha van értelmük. Elméletileg a Cold masterity csökkenti az enemi cold resist-jét, gyakorlatban kimaxolt érték mellett a Cold immune szörnyek cold immune szörnyek maradnak, tehát ''BOÁ''.
Mi a másik amit fejlesztessz? Lightning? Fire? Merugye hell-ben csak szívás lesz a csak orb-os sorci. - 

bolcsodal
addikt
4 sox pajzsba:Tal + Thul + Ort + Amn
Spirit
Shields
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (varies)
+55% Faster Hit Recovery
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (varies)
Cold Resist +35%
Lightning Resist +35%
Poison Resist +35%
+3-8 Magic Absorb (varies)
Attacker Takes Damage of 14 - 

bolcsodal
addikt
Hehe..félreértetted, szerintem a Szuper Regeneráló Elixír (SzRE) Inkább a Full Rejuvenation Potion-re vonatkozik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk én is feleslegesnek tartom a fordítást (mondjuk a Fallout magyarítás király volt...de csak azért mert az összes baromságot lefordították ''kitaposom a beled'' stb...).
Persze egy inkább RPG játék esetében széles ''néptömegek'' előtt nyílhat meg a játék esélye, ha lefordítják magyarra..de szerintem nincs rá szükségem, hogy valaki ''Görbe Kard'' nak fordítson mondjuk egy Cutlass-t. Sajnos a magyar nyelvben nem találni sok fegyvernevet..vót a fokos a szablya, meg a pallos (görbe lovas fegyver, nehezebb mint a szablya és fokélre fent) és az apró (disznóláb) stb oszt kész. Ilyen kifinomult fegyverekre mind Voluge, Bill, Mancatcher, Poleaxe egyszerűen nincs szavunk...ezért felesleges a tükörfordítás. Mellesleg aki a kardok neveit akarja lefordítani hatalmas munkába vágja fejszéjét:
Bronzkori kardok: [link]
Vaskori Kardok: [link]
stb.
Kardok típusai:[link]
Ennek ellenére elismerés a fordítóknak.
[Szerkesztve] - 

- 

bolcsodal
addikt
Ha ilyen gizda, akkor Tal'Rasha páncél sem megy majd fel rá..ideje egy kis erőre is gyúrni..vagy cuccokkal felturbózni.

Tal Rasha's Guardianship
Lacquered Plate
Defense: 833-941 (varies)(Base Defense: 433-541)
Required Level: 71
Required Strength: 84
Durability: 55
+400 Defense
Requirements -60%
Magic Damage Reduced By 15
Cold Resist +40%
Lightning Resist +40%
Fire Resist +40%
88% Better Chance Of Getting Magic Items - 

- 

bolcsodal
addikt
Nekem most dobott egy unique Balrog Spear-t. Asszem 1,10-től dobhat mindent. Inkább a Pit ben gyakjál..ott egy utlsó fallen is dobhat bármit, és azért nem olyan megeröltető, mint az ActV. Mondjuk 1,11 vs 1,09 között ég és föld a különbség.
576-ban nem tudsz rendelni, ha van Pécsen ilyen bolt (576KByte játékbolt)? - 

bolcsodal
addikt
A Hammerdin után a legjobb pala a Smitadin. Fanat+Holy shield+Smite. Az egyik karakteremnél van ilyen MF charm. A másik unique charm az Annihilus és a Hellfire Torch (Über Boss-ok dobhatják).[link]
Überrunon sajna még nem voltam. Eccer elkezdtük gyűjtögetni a kulcsokat, de azután ugye munka+család és mások lettek a prioritások. - 

bolcsodal
addikt
Gratu. Remek cserealap egyébként, ha te nem akarod használni pofátlanul sokat kérhetsz érte. A ''nagyok'' mind ilyet használnak MF gear-hez.
Az Über..nos.
A játékban hell fokozaton bizonyos superunique szörnyek kulcsokat dobnak (bizonyos eséllyel). Ilyenek: Countess (Black Marsh Tower), Summoner (Arcane Sanctuary), Nilatak talán Izual. Ha megvan az összes kulcs, akkor belerakva őket a horadric cube-ba nyithatsz egy extra portált Tristamba, ahol egyszerre vár rád ÜberDiablo, ÜberMephisto, ÜberBaal + az apró (néhyány unique szörnycsoport). Ezek nem piskóták lvl110-es bossok így érdemes rákészülni a csatára, vagy többen végezni velük. Írd be a Yuotube-on pl hogy ''überrun'' találhatsz videókat a gyakásról.
ÜberDiablo-val akkor is lehet találkozni, amikor hell fokozatban eladnak bizonyos mennyiségű SoJ-t (Stone of Jordan unique gyűrű) a kereskedőknek. Ha megvan a mennyiség a Stony Field en található kőkörben megjeleni ÜberDiab és lehet gyakni. - 

frame>24
addikt
nightmare-től még csak az undead-ek immunok pojzon-ra, igaz belőlük is elég sok van az 5 act alatt...
poison nova a lvl 30 -as skill
 , de necro így is szar...
magic-kel bedig hell-en szarsz be...
Jah, Pala-t sokan szeretik itt is, de fingom nincs, ennyi idő után mit érdemes kezdeni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)