Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Ez így van, ő Lilth + egyéb meglepetés is vár
.
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
egy haverom azt mondta hogy az 1.11 es peccset fölrakva lesz egy új főellenség is ez igaz???
ha ez télleg így van akkor lehet hogy újra fölteszem a d2t -
sumdudum
tag
akkor gondolom mindenki kulcsokat gyüjtöget...
ha van valakinek egy 4lyukas Shield-je akkor jelezze már mert megvenném! aza lényeg hogy minnél többet védjen (bár nem hiszem hogy 60nál többet fog) és nekeljen hozzá 75-80nál nagyobb erő.. köszike!
-
Drizzt
nagyúr
Helló emberek, a personalize item mire jó?

-
sumdudum
tag
nem tudja véletlenül valaki hogy mit szoktak kérni a Key Of Terror-ért? amugy ki hol jár? csak én vagyok egyedül magasszintű? nahh meg még egy kérdés a fehér Monarch-ba (hell-es Kite shield) tényleg 4 lyukat rak Larzuk??
Más: hol kell ezen az oldalon megváltoztatnom a belépő kódom mer már mindenhol kerestem?!
-
console
aktív tag
én elindultam szeletelni meg fejlődni.
PHUN / PH -
mayerlaci
senior tag
Kéne csinálni 1 gamet hogy Prohardver ha tele van akkor Prohardver2 és uigy tovább ezekbe lennénk ugy általában.
-
console
aktív tag
sebaj, addig fejlődgetek

-
Integra
titán
én minden hétfő kedd szerda csütörtök este edzésen vagyok, max a péntek jó..

-
Integra
titán
csak reménykedni tudok hogy nem lesz havi díjas..
játszottam a wow-val, szerintem egy nagy szarkupac, bugok ezerrel, és soha nem jött be az a fajta grafika sem..
kíváncsi vagyok hogy ezt a félig rajzolt dio2 grafikát hogy fogják tudni 2005-be átultetni, de remélem sikerül nekik!!!
és jó lenne ha végre 1024-ben is lehetne játszani, illetve kötetlen zoom és forgatás lenne
-
mayerlaci
senior tag
Jön valaki key gyüjtögetesre? Non ladderbe.
-
mr.ki
aktív tag
Igen nagy guanoban vagyunk ha a Blizzard ''forradalmasítani'' akarja A Battle.net-et.
Ha a Dio 3 miltija fizetős lesz, akkor szerintem nem sokan fognak vele B.n-en játszani
(Magyarországon) De legalább megmarad nekünk a Diablo és a Diablo 2, + a 1,5 évenkénti
javításcsomag. -
Integra
titán
érdekes ez a starcraft. tesóm imádja, bár ő warcaftban is szarrá vert anno mindenkit, de ha választhat ő is diablo..
ha kijön a diablo 3 helyre áll a rend az biztos!
csak ne basszák el, csak legyen sokkal nagyobb és sokkal hosszabb, és ne legyen fizetős! inkább fizetek újabb kiegészítésekért, de havi díjat, azt nem...
hogy télen? felejtsük el, talán 2 év múlva -
sumdudum
tag
nahh 77es szintű a sorcom van egy 130at védő armorom és lecsapnak mint a sz*rt ugykell kommandóznom(hit and run hit and run...
hellen act 2ben, és nemtok tovább jutni pedig akkor PindleSkinnél vadászhatnék cuccokat... most van kábé 170 mf-em.. jahh meg van egy insight a segítőnél, meg egy spirit nálam, sajnos még 4lyukas pajzsot nem találtam így resistjeim nincsenek.. szal ha valaki ladder és van 4 likas pajzsa írjon már be ide ha elakarja adni..
ty..
-
sumdudum
tag
-
mr.ki
aktív tag
Most olvastam csak hogy a BlizzCon-on új Wow kiegészítőt leplezik le, s az EGYKORI Blizzard North beleolvadt az anyacégbe és egy titkos projekten dolgoznak. Szerintetek ez jó hír Diablo 3 szempontjából???(én a StarCraft 2-nek is örülnék
)
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ismeritek a retro patchet?

[Szerkesztve] -
console
aktív tag
... még esetleg a Tal Rasha szettet is ki lehetne rakni. (+5 to skills, +1-2 a masterykre + sok-sok resist) (Bővebben: link)
mellé gyűrűben két Stone of Jordan, kesztyűben Frostburn@Ogre Gauntlets, csizmában Merman's Sprocket (haha) vagy Sillkweave elitre tuningolva. Pajzsba Spirit rúnaszó skillekhez, vagy védelemhez Stormshield.
plusz lehet 1-1 socketet csináltatni a head, body, weapon (és stormshield) cumókba,
rúnákat meg belerakosgatni: Bővebben: link
vagy bodyba Chains of Honor rúna, amulettben Mara's Kaleidoskope, plusz valami bot (esetleg Doom-mal freeze aura +2skill hasznosdolog), beltbe Arachid mesh (+1 skill), fejre meg... Crown of Ages, Nightwing's Veil, Griffon's Eye (diadem).
szerintem. -
Matr x
aktív tag
2 hétig nem vagyok bneten, erre kijött az új patch... Majdmegnézzük-majdkipróbáljuk

-
console
aktív tag
jaja, sorcinál én is az elite-unique orbokra voksolnék (Bővebben: link) egy jó pajzssal.
de egy doom-freezeaurás megoldást se találnék utolsónak. -
console
aktív tag
itt van pár(ezer) item. többségük Hero Editoros, de néhány adag nekem nem működött vele:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
ezek az új rúnaszavak:
Bővebben: link
de az 1.10-ben elvileg több, mint 100 rúnaszó van, ebből kb. 70-et ismer a nagyközönség (a Blizzard közölte többségét újságokon keresztül).
szóval van még felfedeznivaló. -
mr.ki
aktív tag
Ha valaki talál 1.11-es rúnaszavakat, akkor linkeljen

-
HolloW
senior tag
sumdumdumdidumdidum akkor nem mondod meg honnan bírok leszedni *.d2i fájlokat, magyarán itemeket.

-
D4v3
őstag
Megvettem a d2+lod packot 4000ért és ma kaptam meg. Most akkor van 2 cd kulcsom a gamehez vagy csak a lodossal fogok tudni játszani bneten?
-
sumdudum
tag
ez azért van mert a városban van egy auto save... szal ha ott csinálsz valamit akkor azt rögtön menti is... így nem működök a CTRL+ALT+DEL bill kombináció... amugy én nagyon szeretem hogy ott mindig ment.. régen soxor fagyott a gépem és így jó volt.. mert mindig azta karit kaptam vissza amivel utoljára a városban voltam..
Battle.Neten meg szerintem abszolut nem müxik eza három gombos megoldás.. jahh most valahol 40ik szint környékén járok a varázslónőmmel, iszonyat nyögvenyelősen megy normalon a Baalrun főleg mh nélkül..
-
mr.ki
aktív tag
Muszály tudnom a nekromhoz a rúnaszavakat, máskülönben nemtudom tökélyre fejleszteni. Most még csak azthiszem 11. szintű a ladder nekrom, de single nekrom 25.
(nagyon darál
)
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Ecsém, tegnap este hajnalban részgene véletlenül elrontottam az imbue-mat, adott egy scimitart, ami very fast + 20% faster volt, ki akartam próbálni, de meghaltam, s az a köcsög akkor elmentette rögtön, hiába ctrlaltdelete...

-
mr.ki
aktív tag
A blizzard honlapján csak annyit ír hogy 10 új rúnaszó. Kösz blizzard ezzel kisegítettél.

-
mr.ki
aktív tag
Bővebben: link. Ezek régebbi verziókhoz van.
Tud valaki 1.11-es rúnaszavakról??
[Szerkesztve] -
TiMoN
senior tag
Done...
Acc name: timon-hun
Character name: HoPiHe (Sorc) -
TiMoN
senior tag
Nah
Installing in progress...
Nemsoká meek jáccani
ki van fenn? 
-
sumdudum
tag
hát ha leszeded a ShadowMaster-t akkor azzal csinálhatsz egy karit külön aztán lemented a Save mappába és müxik.. viszont azt már nem fogod tudni módosítani..
Trak: jolvan mind1 hagyjuk... a havernak megmajd átadom az üzit mer most éppen hálózik..
és az az általános iskolás dolog nem volt ám szép, de biztos azér látsz minket így mer használjuk a vichytől a ránctalanítót..
most 23ik szintű az új VarázsLó(nő)m és hát ugye tök gyenge... kihol tart hanyadik szinttel? valami jó cuccot találtatok már? -
HolloW
senior tag
Tud valaki adni olyan char editáló progit amibe van olyan egy olyan opció, hogy normális junik cuccokat lehet berakni ? Megakarom csinálni a bnetes (volt) karakterem,

-
Trak
addikt
válasz
sumdudum
üzenetére
Nincs is baj a segítséggel, ha nem warezról van szó.
Ha warez kell, akkor menj sg-re, index-re, akárhova... nem szeretnénk ha warez miatt zárnák be a topikot.
Ha nekem kell valami segítség, akkor jól utánanézek, és ha még így sem találom a megoldást, akkor olyan helyen kérdezem meg, ahol az megengedett
''(egy barát: sumdudumnak meg már csak azért sem kell bedumálgatni ilyen kis apró-cseprő hülyeségek miatt, mer' a barátom, és ha bántod, úgy beleépítem egy ütéssel a szekrénysort a fejedbe, hogy utána a szempilláid is csak horizontálisan fognak nyílni... ;) )''
Ha a barátod stílusában válaszolnék, akkor csak annyit mondok: bekaphatod
De mivel nem alacsonyodok ilyen szintre, ezért inkább mondd meg neki, hogy pihenjen még kicsit anyu szoknyája mellett, mert szeptembertől kezdődik az általános iskola...
(Ebből a hozzászólásból kb. ilyen életkorra tippelek.)
Ha erre válaszolni akarsz, akkor légyszi a RING topikba tedd, ne OFFoljuk ezt a topikot. -
TiMoN
senior tag
Hali all!
Nekem is eredeti lemezem van, lehet holnap meló után felteszem és ha gondoljátok és csatlakozhatok a ph!-s diablo csapathoz sziveseb testen
Persze ha befogadtok és valaki segit kicsit felhuzni kis karim v 1üttjáccunk és gyorsabban fejlődünk.
no?
csak fel kéne még tenni a progit ... -
mr.ki
aktív tag
A zombi fej meg ezek a nekro féle cuccok amiket a pajzs helyére lehet rakni ugye pajzsként viselkednek? Akarom mondani a pajzs rúnaszavak jónak kell lennie ezekhez a cuccokhoz.

-
HolloW
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
Nem találok sehol fehér crystal swordöt, pedig el akarom végre így a 31. szinten lőni az imbue-t. Ilyesmi merrefelé hullajtanak magukból a szörnyek?

-
sumdudum
tag
mer amugy mintha nekem nem eredeti cédém lenne... csak megegyezném Trak számára: nem kéne beszólni egy embernek aki segít egy másiknak... ésha neked kéne valami segítség akkor persze probléma lenne ha senki nem válaszolna..
(egy barát: sumdudumnak meg már csak azért sem kell bedumálgatni ilyen kis apró-cseprő hülyeségek miatt, mer' a barátom, és ha bántod, úgy beleépítem egy ütéssel a szekrénysort a fejedbe, hogy utána a szempilláid is csak horizontálisan fognak nyílni... ;) ) -
sumdudum
tag
csak kisegítettem a srácot... mellesleg márha warezről van szó amit nem itt a fórumon kéne megbeszélni akkor eza fórum mért van tele a map hack-el? vagy azt nem számít warez nek? mellesleg a félország warezol.. nemtom mér kell erre annyira felháborodni az vesse rám az első követ akinek(...Máté evangéliuma 16:3) nincs írott cédéje..

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
ha van valakinek egy 4lyukas Shield-je akkor jelezze már mert megvenném! aza lényeg hogy minnél többet védjen (bár nem hiszem hogy 60nál többet fog) és nekeljen hozzá 75-80nál nagyobb erő.. köszike!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. A Blizzard-nál ezt sosem tudni. Szerintem semmi esélye hogy a téli szünetben nyomjuk a Diablo 3-at. A Blizzard eléggé hagyományörző és általában augusztus elejére jeleníti meg új cuccait. 

)

Addig nem nyomunk valamikor ip-s game-et?