Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
Feltudok ajánlani valakinek egy ilyet : Bővebben: link
-
Jazz
veterán
Én régi Sorci fun vagyok. Viszont nem vagyok híve a ''csak pl.cold-ra rakok, oszt a Cold immune, vagy Cold+fire immune....-t majd legyakják a többiek'' karakternek. Az elég elkeserítő, ha nem tud megállni a lábán a kari egymaga, az olyan csökevény.
Nekem Hóvihar+Meteor van, +Fire,Cold Mastery. Teleporton, meg Fast Reg Manan, Fagy pajzs 1-1-1p. Villámgömb szerintem használhatatlan, mivel arra nem érvényesek a resistek, így Hell-en már az 500-as manát egy tűzpofonnal lefújják, amíg neked meg sem ártana.
Az a szívás a Hóviharban, hogy az álló monsztikat nem nagyon találja el, csak ha mozognak, de akkor nagyon. Illetve a fal mellet, sarokban is használhatatlan, nem úgy mint meteor, viszont az nagyon lassan jön.
Én is akartam Lightningot, de 1.10-ig használhatatlan. +16skill-em volt, és Hell-en egy átlagos szörnyre kb.10-et kellet csapnia, mire megsült.Ezt Level 99-el egy editorban próbáltam Single-ben.
Frozen Orb+Hidra jó lenne, csak keveset sebeznek.
Még így is tehetelen vagyok a Fire+Cold immun szörnyekre, ezeket vagy a Bérencre bízom, vagy pedig, (és ez a legjobb szerintem), beszerzek egy nagy fizikal sebzésű, gyors, de ignore the target defense fegyvert. Ámbár a ''figyelmenkívül hagyja a célpont védelmét'' magic tulajdonság nem érvényes az Uniqe szörnyekre, és ált. ezek a fire+cold-osok. Na de erre is van megoldás, hiszen a dexteritire amúgy is sokat rakok (viszonylag) a Chance the Block miatt. Így nagyon tuti, hogy 40% eséllyel beblokkol, pl. egy 60%-os pajzsal (Shael+Eth Elit csontpajzsba.) Erre jön még a Fagy Pajzs, jól megnövelt defense, így már közelharcot is túléli. Manára a Villám Gömb miatt így is tök feleselges túl sokat rakni, Life meg nem nagyon növekszik egy idő után, arra is kár elpazarolni. Strengt-re meg a Hellen, Uniqe tárgyakhoz, pl. Halequine Chako, meg elegendő 50-65p.
Na. Ezt már régóta kiakartam írni magamból.Vagy csak lehet, hogy nagyon fáradt vagyok.
Azért szívesen várom a jó tippeket.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Még 3\4 óra mf aztán megpróbállak elhúzni titeket. Lehet akkora már táposabb cuccaim lesznek, adok majd nektek is valamit
-
-
HolloW
senior tag
Esett végre egy sorc staff, íme a ficsőrjei
>
warspear gothic staff:
+3 to Sorceress skill levels
ignore target defense
+3 to energy shield
+3 to teleport
+3 to telekinesis
+250 defence vs missile -
Integra
titán
és szerinted nekem mim van?!
majd kell mf karit is csinálni mert ez így nehéz, 7 másik ember, egyik sem sorci, de csak úgy kapkodják fel az orb meg egyéb sorc cuccokat
most kezd a meccs, nézem a retek oldalán, jön streamben, interware bix központból, egész jó minőség
nagy tv egy szinttel lejjebb van, úgyhogy így most nem kell lemondanom a netről -
console
aktív tag
act2-n elindultam lev14-es druval.
PHUN / PH
ha valaki uncsizik. -
console
aktív tag
act2 elején vagyok druidával.
jön valaki? -
HolloW
senior tag
42-es vagyok Nm közepén járok
-
c4-eXp
aktív tag
22. szintű vagyok, és lower kurastban tartok, szóval már nincs olyan sok act3-ból.
Duriel megölése nagyon komoly volt.
Becsatlakoztam egy szerverre, aminek a neve ''KILL DURIEL'' volt. Gyerek tp-jén bemegyek durielhez, aminek annyi élete volt, hogy kb. 10 lövés után meghalt.
-
mr.ki
aktív tag
Jó tudni hogy egyesek befejezték act2-t. Én még csak Radamentet öltem meg a tegnap esti party végén.
-
Trak
addikt
Az
Az én mostani amám sem könnyen ölte meg, de egy segítővel, meg vagy négy town portalon fel a városba felgyógyulással sikerült
Most már act 4-ben vagyok, de elég szarul állok, alig van valami jó cuccom...
Sajnos single kari, nem tudok veletek menni, egy új karakterhez pedig nincs kedvem. -
Integra
titán
épp most nyomtam végig act2-t, lvl 18, harmat gyenge még mindig a sorcim
de majd később!!! -
Lengyi
aktív tag
Én kanin tolom sajna nincs eredeti dióm, de most 1.11 miatt megéri az a 3-4k. Kanin volt egy srác asszem még alldel előtt Vigyor Light, na neki 43k-s sebzése volt hammeremet eltalálta és nyekkent a maxos ellenállásaim és cta ellenére
Na majd ha +lesz a dióm megyek veletek csapkodni a genyákat, már alig várom
-
Drizzt
nagyúr
Help mííí! Honnan szerezhetnék jó scimitart 23. szintű barbárként? Nagyon jól jönne. Dobálhatna jobb gemeket is a játék. Meg egy 6 socketes crystal sword is jól jönne.
-
Necrolyte
tag
Ja, és én is ma kezdem az 1.11-et. Sokkal nehezebb, mint az 1.10?
-
Necrolyte
tag
Ki az a Lilith?
-
Integra
titán
nyomhatjuk most is act2-t
-
Integra
titán
az öcsém kemény dios igazán, ő csak hc-ben nyomja, lvl 92-94-es karikat gyúr össze, ő javasolta hogy ilyen karit csináljak, mire mit tegyek, bár a felét nem jegyeztem még meg
aszongya ha minden skill pontot jó helyre teszek, meg jó cuccokat szerzek, akkor akár 40ezer feletti demidzse is lehet a sorcinak
szerinte messze jobb a lightningos sorci mint a coldos -
Necrolyte
tag
Ki az a Lilith és hol jön?
-
Necrolyte
tag
Van hozzá már hero editor? Persze nekem is csak akkor kell, ha majd nagy leszek.
-
HolloW
senior tag
Én most kezdtem egy sorcit, 11 es szinű. Tristrunolok véle
-
mr.ki
aktív tag
Mintha megfagyott volna a fótum.Milyen a lighting-os sorcid Integra! Hogy érzed lehet majd annyira jó mint a cold-os egykoron?
-
mr.ki
aktív tag
Jó volt a party.Kicsit gyors volt.
-
sumdudum
tag
sajnos nem müxik a game amit írtatok gondolom kevesen voltatok... hát egy uj server: hunstart
bárki jöhet sőt remélem jön valaki azért majd 1kor még ide tekintek fórumra meg utánna ijen félóránként van e valami élet vagy egy közös server... vagy valami...ééééjjen a restart..
-
HolloW
senior tag
az enyemre gyertek pls
-
c4-eXp
aktív tag
Nah akkor most melyik?
MOD: Ok, értem.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
semmi
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Nah mi van, már mindenki játszik? Azért egy game nevet meg jelszót mondjatok már.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, nekem már bejön a realm, és nem ladderek a karaktereim.
Ki kreál? -
sumdudum
tag
akkor hááát elérkezett???? megtörtéééééééntt???!! nahh jó nekem most megkéne vennem egy cigi meg megkéne inni egy sör; vagy megeszem a spaghettit... azért írjatok ide game name-t meg jelszót is ha van....
-
sumdudum
tag
nahh most nem engedett fel! ez azt jelenti hogy reset van??
-
Integra
titán
na, borozás megvolt, leányzo elment
volt reset??? -
mr.ki
aktív tag
Ha valaki akar OPEN-ben játszani akkor jöjjön a tabor játékba. Jelszó:ph
(jó lenne ha úgy 20. szintű karikkal jönnétek) -
sumdudum
tag
mijaza Crushing Blow?? amugy énis reagálnék Trak hozzászólásához miszerint a diablo nem mmorpg lesz.. merem remélni hogy nem... de nézzünk szét, a mai világ a pénz facsarásból él... ha a diablo 3ból pénzt tudnék kisajtolni lesz*rnám hogy kevesebben veszik meg mer akkor is nyerek rajta és mostanában minden játék fizetős ami új.. gáz de ezaz igazság, sztem tuti fizetős lesz... ennyit erről...
-
mr.ki
aktív tag
Még mindig ladder a karim.
. Lehet hogy elfeletkeztek rólunk???
-
mr.ki
aktív tag
Ezeket én is jól tudom csak az a baj hogy nemrégiben egy csomó alapító tag lépett ki a Blizzard-tól.(Ezért is keresnek folyton vezetőket) A régi Blizzard szerintem nincs többé. Nem minőségileg hanem elképzeléseik alapján. Azt mondták a kilépő tagok hogy unják az RTS-ek és Diablo-k gyártását, noha az egyik belőlük szerveződött új fejlesztőgárda a Flagship Studio csinálja a Hellgate:London-t.(FPS/diablo keverék)
Bizonytalanabb a Blizzard már e téren,de legyen igazad és legyen ingyen játszható a Diablo 3
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
A WoW-ból ne vonj le messzemenő következményeket, hiszen az egy MMORPG.
Nem a WoW az első ilyen, és csak követték az utat, hogy fizetős lett. Az összes ilyen játék fizetős.
A Diablo 3 csak akkor lenne fizetős, ha ugyanúgy MMORPG lenne, de akkor az már nem Diablo 3, hanem vlami egészen más játék...
Szerintem nem kell félni, nem hülyék dolgoznak a Blizzardnál. Nem fognak egy újabb MMORPG-t csinálni, szerintem a Diablo 3 ugyanolyan rendszerrel lesz megoldva, mint a kettő.
A kettőből is annyi pénzük lett, amennyivel nagyon elégedettek lehetnek
(Nem tudom mennyi kelt el belőle, de több millió, és még a mai napig is veszik) -
sumdudum
tag
amugy a csonti íjászok nem is kerítenek be... én közelharci ellen felet mondtam..
mellesleg hát ennyi volt a resetre tartalékolt söröm..
mondom hogy azért rosz a Zeal mert szétosztja a pofonokat..
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
sumdudum #225 üzenetére
Zeal palával menekülni?
Akkor valamit nagyon elrontottál bizony, azzal csak 1 irányba szabad futni, mégpedig a szörnyek felé. Persze Dracul kesztyű nélkül én sem állnék be középre, de pont az ilyen helyzetekre találták azt ki. Tegnap trisramban bekerített kb 10-15 csonti íjász meg 10 szarnyas démon( Baal is varázsolgatott a háttérben), és akkorát röhögtem, amikor fél percig bírtam középen, hogy csak na. Kicsit sokat vállaltam be, de fél percig ott semmilyen más kari nem bírta volna ki, csak egy jó zeal pala.
-
sumdudum
tag
a Zeal-t mindig azért tartottam rossznak mert ugye ha 8an körbeállnak (kábé ennyien férnek oda körém) akkor ütésenként uj szörny nahh már most ha ez hellen történik és fanatism aurával vannak szinte mind1 mekkora a defem mertha legalább utat vágnék magamnak egyirányba akkor elistopk menekülni de azzal biza nem lehet.. a vengance meg sztem tök jó a hatalmas sebzéssel és ugye amugyis elemental sebzés és hellen is nagyon jól lehet használni..
-
mr.ki
aktív tag
Mennyi lehet a megfelelő defense érték hellen? 8000-10000 körül szerintetek jó?
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
én olvastam ám egy srác olyan sacrife-os palát csinált ami nagyon gyilkos lett ugye a sacrifice életből lop viszont ő összeszedett annyi életlopást amivel ezt kiegyenlítette és lám müxik nahh persze nightmare-n hellen valamijért kevesebb az élet lopás ezért eztis kiküszöbölte... hát bővebben a diablo.hu fórumon lehet sok minden érdekes dolgot olvasni..
-
mr.ki
aktív tag
Ugye a Blizzard nagyon anyagias lett mostanában.Salakanyagát üríti régi jól menő játékaikra. Sajnos előfordulhat az is, hogy a Diablo 3 havidíjas lesz. Az emberek nagy többsége csak egyszemélyben fogja nyomni a játékot. Pénz így persze ''alig'' megy majd a Blizzard-hoz. Ebből kifolyólag arra a következtetésre jutottam, hogy ha ez így lesz akkor a Blizzard a DIABLO 2-t IS FIZETŐSSÉ teheti. Ekkor persze az emberek inkább a Dio3-ért fognak fizetni. Istenem légy irgalmas!!
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
Smiter palák Grief rúnaszóval nyomják, azzal iszonyatosan nagyokat lehet csapni, 2 ütés több mint 1100 HP-t vesz le pl. PvPben. A 3 aurát pedig úgy kell érteni, hogy a Smitert (aki Fanát használ) támogatja egy Concentration meg Might asszem. Charge meg azért szar, mert mindig el kell távolodni mielőtt újra nekifuthatnál, Smite-al meg csak odaálsz valaki mellé és halott gyakorlatilag.
-
mr.ki
aktív tag
Én valószínüleg palával kezdek.
-
HolloW
senior tag
Ajánlom alapos áttanulmányozásra
Bővebben: link -
c4-eXp
aktív tag
Nah asszem én is behűtök pár sört, meg megnézek pár happy tree friends részt, amíg végre reset lesz.
-
console
aktív tag
a bossokra hat a stun? ha igen, akkor csinálok egy SummoBear-t
-
console
aktív tag
azt rebesgetik ottani chaten, h időeltolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest