Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Diablo II Classic és Resurrected Alapok: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TiMoN senior tag van 3 serialom, de nem kockáztatok  
 Bár sztem biztos meglex a modja hogy kikerüljék ezt a védelmet is és mindenki mh val jáccon 
- 

c4-eXp aktív tag Hát pocsék egy dolog mh nélkül mf-elni.  Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz. Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz. 
- 

TiMoN senior tag nem adtak ki 1.11b re uj maphackot amit a bnet nem vesz észre?  
- 

mr.ki aktív tag Ahhoz, hogy kulcsokat gyűjthessek hellen, meg kell ölnöm Baal-t?? 
- 

HolloW senior tag áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 
 Hell Forge <<< High Rune
 Törni megyünk Hell-re nem játszani. Csak a rúna kell amit dob.
 [Szerkesztve]
- 

Integra titán jobbra fel  
- 

HolloW senior tag Nem értem mit kell ezen kifejteni, mint már mondtam, felhúzol egy 1-es szintű karit haverod segítségével vagy éppen te magad (ha van 2 Lod cd kulcsod). Bemész egy olyan szerverre aminek az a neve, hogy ''Kill Baal Now'' vagy valami hasonló és vársz szépen Harrogathba mialatt partyba vagy és peace-elsz. 
- 

D4v3 őstag Minek a rövidítése a HF? 
- 

sumdudum tag hogy lehet HF karit csinálni anélkül hogy mondjuk elérné a küldetéshez kötelező szintet?? 
- 

sumdudum tag nemtom mér használjátok azta mh-t mert ugyis nagy a valószínűsége hogy bannolnak.. ezér nem használtam amit javasoltatok..  és mondtam is volt hogy naon gyanús hogy ezzel is bannolni fognak mert ugyanonnan jött ki...hát szopacs.. és mondtam is volt hogy naon gyanús hogy ezzel is bannolni fognak mert ugyanonnan jött ki...hát szopacs.. 
- 

TiMoN senior tag mennyi időre bannolják az embert? Örökre? ... MH nem olyan csalás amiért elvehetik a cd key-em... vagy igen?! 
- 

D4v3 őstag Your account has been closed. (8) 
- 

HolloW senior tag Jesz jesz jesssz, banoltak  
 Na irány a bolt másik cd keyért
- 

mr.ki aktív tag egyre jobban el vagyok keseredve hogy milyen emberek játszanak battle.net-en....; én adok jó cuccokat mások le se szarnak. Na mindegy 
- 

mr.ki aktív tag Kell valakinek BARTUC'S CUT-THROAT greater talons? Nagyábból ilyen->Bővebben: link 
- 

szabinar csendes tag Igen, ez igaz, bone-poison necrora legalabbis mindenkeppen. Megoldas gondolom nem ujdonsag, ossze kell dobni egy ketagas MF sorcot es nightmare bossokat runolni vele (Hellen besiras, es majdnem minden pottyanhat nightmare-en is szoval ertelmetlen szenvedni). 
 Hamarosan inditok en is necrot, most gyujtom a cuccait 
- 

szabinar csendes tag Na azert az tulzas, hogy a pala minden esetben megnyerne a dueleket (bar igy lenne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). ).
 Melee duelre mondjuk igaz, bar a zeal itt erosen hatranyban van a Smite-hoz kepest.
 Charge inkabb proba-szerencse alapon muxik, ha nem talal akkor szivas lehet konnyen a vege, akar egy sorc ellen is ha idoben castol Meteort a sajat feje fole..
 Unalmassagra nincs orvossag, en meg 4 ev jatek utan sem unom a melee karikat, de masok vagyunk. Az biztos, hogy a summoner karakterekkel valtozatosabb a jatek, en azert nem szeretem mert sokan panaszkodnak, hogy a rengeteg csonti miatt lelassul a game jatszhatatlanra. Ha egyedul jatszik az ember akkor ez nem szempont persze.
- 

mr.ki aktív tag válasz  szabinar

üzenetére szabinar

üzenetéreTe valamit csúnyán félreértettél. Nem a hellig jutásig van a baj, hanem jó cuccokat csereberélni v. kapni. Te paláról írsz (az a legkönnyebb), de pl. egy nekronak nem olyan egyszerű (hell act2-ig simán eljutottam segítség nélkül), rengeteg all skill kell v. legalábbis jó nekro cuccok act3-tól. 
- 

_az senior tag válasz  szabinar

üzenetére szabinar

üzenetérea pala nekem olyan, mint a barbár, vagy a medve druida... 
 15-ös szintnél fossá untam már a játékot, hogy folyamatosan ugyanazt csinálni...
 mellesleg a paláról megvan a véleményem, mivel én még sosem láttam olyan párbajt, ahol ne egy charge-zeal pala nyert volna... talán kivéve, ha tornádóval, meg blizzardal agyon tudják időben verni... szóval fair arányok... 
- 

szabinar csendes tag Csinalj egy Zeal palat kimaxolt Holy Shieldel es Holy Freeze Auraval. Adj a kezebe egy Malice runeword weapont, a 100% OW karpotol a Fanaticism hianyabol eredo kisebb damage-ert. Max Defiance es max Blessed Aim, maradek tetszes szerint. Nem egy ''one hit killer'' az igaz, de norm act1-tol Hell Baalig setagalopp vele a jatek. 
 Harc elott mindig walk modba valtasz, igy a blokk 75% marad; lightning res mindig legyen max; min 5% replenish life a malice drain life-ja miatt, ennyi a lenyeg es eletben maradsz.
- 

szabinar csendes tag Ha valaki eloszor megy at hell fokozatra, az ne a bnetet anyazza, ne a bneten jatszokat anyazza, es ne a Blizzardot anyazza. 
 Ez a nehezsegi fokozat csapatjatekra van kitalalva, egyedul ha akar boldogulni valaki ahhoz nem art erteni egy kicsit a jatekhoz (millionyi dolog van amit meg kell tanulni).
 Turelem rozsat terem. A reset ota csak gyenge cuccaim vannak, ennek ellenere 2 amazon, 1 pala, 1 sorc es 1 druid karim van hellen. Valamennyi segitseg nelkul jutott oda es boldogul (sorc a legnagyobb szivas, de azert birja ugy-ahogy).
 Ha valaki nem kepes boldogulni az eloszor palaval menjen hellre, akar Charsinal vett cuccokkal is eletkepes lehet megfelelo skillpont elosztas eseten...
- 

mr.ki aktív tag Nektek mindig ingyér fogom adni a cuccokat! Kölcsönösen ki kell segítenünk egymást. 
- 

mr.ki aktív tag ''Hol élsz te? Klónfalván ? 
 Ez Bnet, itt mindenki fukar geci, ez jött le nekem hosszú idő alatt.''
 Az még el is menne, hogy adok érte vmit, de +1 combat skill-es charmért, ne adja oda a tal rasha övet? v. egy másik eset ugyanezt kínáltam egy jó unique nekro cipőért + még +3 masteries amulettet és ezt írják rá: ''nn''. Ez embertelen és basszottul idegesítő, hogy lehetnek ennyire köcsögök? Ráadásul ilyen cuccokért......??? ahh vazze
- 

hz hefti tag hat a mostani barbarommal (patriarch 81) kard -al concentrate -el sebzek 1300-3500 -at abban egy perfect skull van (4% Life stolen per hit 3% Mana stolen per hit) 
 es elegendo, ha élőt utok. nem lehet meghalni szinte 
 alacsonabb szinten mehet tobb is.
 amax szerintem 10% boven sok
- 

sumdudum tag énis szoktam ám ingyéé oda adni jó cuccokat monjuk amazon nekró vagy druida cuccot mert ugyse fogom használni és csak a helyet foglalja... non-ladderen meg abszolut nem játszok ugyhogy onnan is ingyé odaadtam valakinek minden cuccot és azok télleg ütősek voltak.. viszont tényleg a Bnet ojan mint MO. mindenki elgáncsolja a másikat ahol tuggya.. szomorú tény... tekintsünk a jövőbe..  
- 

_az senior tag namost a nightmare fokozat még okés, játszható... 
 de egyszer már hellen is akartam vele játszani(most először, mellesleg 76-os druidával... baal nightmareen simán ment, még a zsoldos se halt meg, mellesleg tornado/hurricane druida volt)
 namost 1. mindenki immunis mindenre... physical,cold egyszerre, hurrá, ennél a pontnál a legtöbb karakterfazon azonnal el is bukik...
 2.szaggat ,ez az extra fast seregeknél = ki is léphetsz, sosem éled túl
 3.jön pár barom, nem lép be a csapatba segíteni, megy egyedül ,mert lvl90es, a többi 6-7 meg nem képes továbbjutni, olyan erős mindenki...
 az üzletelők meg bezony köcsögök. mellesleg ha hellen is végigvitted, mi a francot lehet kezdeni??? duelezgetsz a semmibe?
 na hát van ennél jobb dolgom is...
- 

mr.ki aktív tag Az engem is idegesít, hogy mindenki csak cserebelél. A neki használhatatlan cuccot akkor sem adja ide,ha senki mást nem érdekel. Miért nem segít mindenki mindenkinek jószándékból? Én is adtam másoknak überfasza cuccokat ingyér, de rajtam senki nem segít. Így meg nem tudok továbblépnii. Na mindegy, megyek nightmare-re  
- 

_az senior tag basszus, letöröltem a játékot a pics@ba, elegem van... 
 életemben először(2-3 év sűrű battle.net után) volt türelmem eljutni a hell fokozatig, hát sz@rt sem ér az egész, csak idegesítem magam...
 kipróbáltam minden chart, mindegyik vagy dög unalom, vagy totál szívás...
 imádom a folytonos lagot, meg a szaggatást(nav, dc nélkül), a nem segítő társakat, stbstbstb...
 1.11 től nem érzek javulást...
 a battlefield 2nél miért nincs lag??????
 húdenagyon felb....tt ez a sz.... ge..... idióta kretén szutyok fos... 
- 

HolloW senior tag 
- 

HolloW senior tag ''I just woke up and judging the comments of our users warden was updated over night (as usual). Very likely, no European users were effected. Anyway, to all the complainers. The first post has a 24-fontsize red lettering saying this: 
 The new security feature is not a guarantee that you won't get banned (i.e. don't blame me) ''
 forrás : gamemuchers
 Ne hasznájátok a következő frissítésig a mh-t.
 [Szerkesztve]
- 

HolloW senior tag Valaki segitsen pls cuccolni, acc nevem : hollowniii 
- 

Drizzt nagyúr Végre van egy Shaelem, s átalakítottam a Boneflesh(uniqoue armor)-t elite-té.  
- 

Drizzt nagyúr Van 3 perfect skullom hogy tudnám a legideálisabban felhasználni őket?  
- 

Flen tag Na az super. újra megkell mindent szoknom... Mire felépítek egy olyan palát mint a régi volt...  Nah mind1. Köszi szépen mindent. Nah mind1. Köszi szépen mindent.
- 

Flen tag Mikor volt a reset? 
 Nagyon rég nem voltam már b.neten csak tegnap felraktam megint.
 akkor az összes cuccomnak annyi, pedig piszok sokáig tartott összeszedni őket... 
 Mondjuk cuccok havernál vannak eltéve, szal remélem meglesznek még.
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

Flen tag Ha lejárt a karim azt már sehogy se tudom visszahozni igaz? 
 Volt már amúgy az idén ladder reset?
 [Szerkesztve]
- 

c4-eXp aktív tag Na akkor valaki árazzon már be nekem 1-2 dolgot plz.  
 offensive aura skiller +11 life-fal
 nataly sisak
 demon machine (ez lehet nem ér semmit ) )
 tal öv
 [Szerkesztve]
- 

mr.ki aktív tag Kidobott a szerver. Óriási... 
- 

hz hefti tag sziasztok 
 Immortal King's Soul Cage
 egy ilyenre lenne szuksegem normal jatekban
 meg van az egesz szet a pancel kivetelevel
 kerem szoljon akinek megvan
- 

mr.ki aktív tag Ha valaki jönni akar act3 hell fokozatra. 
 Game: phhun
 password: hun
- 

_az senior tag 
- 

_az senior tag nektek is olyan gányul fut a játék, mint nekem? 
 röhej, az egész diavetítés, valójában csak teleportáló szörnyeket látok mindenfelé, abszolút játszhatatlan...
- 

mr.ki aktív tag act3 uccso wp van még hátra, vagyis Mephi , de olyan barmokkal akadtam össze akik Travincal után kiléptek  Egyik balfütyinek sem volt meg a Khalim cucca(pedig az act3 full játéknév nem erre enged következtetni) Egyik balfütyinek sem volt meg a Khalim cucca(pedig az act3 full játéknév nem erre enged következtetni)
- 

HolloW senior tag Mondtam, hogy várjatok estig, mert megjött a 6.0 
 Bővebben: link
- 

c4-eXp aktív tag válasz  sumdudum

üzenetére sumdudum

üzenetéreBővebben: link 
 Ingyenes, és eddig nem buktunk le vele. Eddig... 
- 

HolloW senior tag Ja aki használja az 5.1 es Easymapet-et az most estig bírja ki nélküle, mert érkezik az 6.0. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz.
 Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ).
 ). 

Nah mind1. Köszi szépen mindent.
 Nah mind1. Köszi szépen mindent.