- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
van 3 serialom, de nem kockáztatok
Bár sztem biztos meglex a modja hogy kikerüljék ezt a védelmet is és mindenki mh val jáccon -
c4-eXp
aktív tag
Hát pocsék egy dolog mh nélkül mf-elni.
Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz.
-
TiMoN
senior tag
nem adtak ki 1.11b re uj maphackot amit a bnet nem vesz észre?
-
mr.ki
aktív tag
Ahhoz, hogy kulcsokat gyűjthessek hellen, meg kell ölnöm Baal-t??
-
HolloW
senior tag
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Hell Forge <<< High Rune
Törni megyünk Hell-re nem játszani. Csak a rúna kell amit dob.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jobbra fel
-
HolloW
senior tag
Nem értem mit kell ezen kifejteni, mint már mondtam, felhúzol egy 1-es szintű karit haverod segítségével vagy éppen te magad (ha van 2 Lod cd kulcsod). Bemész egy olyan szerverre aminek az a neve, hogy ''Kill Baal Now'' vagy valami hasonló és vársz szépen Harrogathba mialatt partyba vagy és peace-elsz.
-
D4v3
őstag
Minek a rövidítése a HF?
-
sumdudum
tag
hogy lehet HF karit csinálni anélkül hogy mondjuk elérné a küldetéshez kötelező szintet??
-
sumdudum
tag
nemtom mér használjátok azta mh-t mert ugyis nagy a valószínűsége hogy bannolnak.. ezér nem használtam amit javasoltatok..
és mondtam is volt hogy naon gyanús hogy ezzel is bannolni fognak mert ugyanonnan jött ki...hát szopacs..
-
TiMoN
senior tag
mennyi időre bannolják az embert? Örökre? ... MH nem olyan csalás amiért elvehetik a cd key-em... vagy igen?!
-
D4v3
őstag
Your account has been closed. (8)
-
HolloW
senior tag
Jesz jesz jesssz, banoltak
Na irány a bolt másik cd keyért -
mr.ki
aktív tag
egyre jobban el vagyok keseredve hogy milyen emberek játszanak battle.net-en....; én adok jó cuccokat mások le se szarnak. Na mindegy
-
mr.ki
aktív tag
Kell valakinek BARTUC'S CUT-THROAT greater talons? Nagyábból ilyen->Bővebben: link
-
szabinar
csendes tag
Igen, ez igaz, bone-poison necrora legalabbis mindenkeppen. Megoldas gondolom nem ujdonsag, ossze kell dobni egy ketagas MF sorcot es nightmare bossokat runolni vele (Hellen besiras, es majdnem minden pottyanhat nightmare-en is szoval ertelmetlen szenvedni).
Hamarosan inditok en is necrot, most gyujtom a cuccait -
szabinar
csendes tag
Na azert az tulzas, hogy a pala minden esetben megnyerne a dueleket (bar igy lenne
).
Melee duelre mondjuk igaz, bar a zeal itt erosen hatranyban van a Smite-hoz kepest.
Charge inkabb proba-szerencse alapon muxik, ha nem talal akkor szivas lehet konnyen a vege, akar egy sorc ellen is ha idoben castol Meteort a sajat feje fole..
Unalmassagra nincs orvossag, en meg 4 ev jatek utan sem unom a melee karikat, de masok vagyunk. Az biztos, hogy a summoner karakterekkel valtozatosabb a jatek, en azert nem szeretem mert sokan panaszkodnak, hogy a rengeteg csonti miatt lelassul a game jatszhatatlanra. Ha egyedul jatszik az ember akkor ez nem szempont persze. -
mr.ki
aktív tag
válasz
szabinar #1164 üzenetére
Te valamit csúnyán félreértettél. Nem a hellig jutásig van a baj, hanem jó cuccokat csereberélni v. kapni. Te paláról írsz (az a legkönnyebb), de pl. egy nekronak nem olyan egyszerű (hell act2-ig simán eljutottam segítség nélkül), rengeteg all skill kell v. legalábbis jó nekro cuccok act3-tól.
-
_az
senior tag
válasz
szabinar #1165 üzenetére
a pala nekem olyan, mint a barbár, vagy a medve druida...
15-ös szintnél fossá untam már a játékot, hogy folyamatosan ugyanazt csinálni...
mellesleg a paláról megvan a véleményem, mivel én még sosem láttam olyan párbajt, ahol ne egy charge-zeal pala nyert volna... talán kivéve, ha tornádóval, meg blizzardal agyon tudják időben verni... szóval fair arányok... -
szabinar
csendes tag
Csinalj egy Zeal palat kimaxolt Holy Shieldel es Holy Freeze Auraval. Adj a kezebe egy Malice runeword weapont, a 100% OW karpotol a Fanaticism hianyabol eredo kisebb damage-ert. Max Defiance es max Blessed Aim, maradek tetszes szerint. Nem egy ''one hit killer'' az igaz, de norm act1-tol Hell Baalig setagalopp vele a jatek.
Harc elott mindig walk modba valtasz, igy a blokk 75% marad; lightning res mindig legyen max; min 5% replenish life a malice drain life-ja miatt, ennyi a lenyeg es eletben maradsz. -
szabinar
csendes tag
Ha valaki eloszor megy at hell fokozatra, az ne a bnetet anyazza, ne a bneten jatszokat anyazza, es ne a Blizzardot anyazza.
Ez a nehezsegi fokozat csapatjatekra van kitalalva, egyedul ha akar boldogulni valaki ahhoz nem art erteni egy kicsit a jatekhoz (millionyi dolog van amit meg kell tanulni).
Turelem rozsat terem. A reset ota csak gyenge cuccaim vannak, ennek ellenere 2 amazon, 1 pala, 1 sorc es 1 druid karim van hellen. Valamennyi segitseg nelkul jutott oda es boldogul (sorc a legnagyobb szivas, de azert birja ugy-ahogy).
Ha valaki nem kepes boldogulni az eloszor palaval menjen hellre, akar Charsinal vett cuccokkal is eletkepes lehet megfelelo skillpont elosztas eseten... -
mr.ki
aktív tag
Nektek mindig ingyér fogom adni a cuccokat! Kölcsönösen ki kell segítenünk egymást.
-
mr.ki
aktív tag
''Hol élsz te? Klónfalván ?
Ez Bnet, itt mindenki fukar geci, ez jött le nekem hosszú idő alatt.''
Az még el is menne, hogy adok érte vmit, de +1 combat skill-es charmért, ne adja oda a tal rasha övet? v. egy másik eset ugyanezt kínáltam egy jó unique nekro cipőért + még +3 masteries amulettet és ezt írják rá: ''nn''. Ez embertelen és basszottul idegesítő, hogy lehetnek ennyire köcsögök? Ráadásul ilyen cuccokért......??? ahh vazze -
hz hefti
tag
hat a mostani barbarommal (patriarch 81) kard -al concentrate -el sebzek 1300-3500 -at abban egy perfect skull van (4% Life stolen per hit 3% Mana stolen per hit)
es elegendo, ha élőt utok. nem lehet meghalni szinte
alacsonabb szinten mehet tobb is.
amax szerintem 10% boven sok -
sumdudum
tag
énis szoktam ám ingyéé oda adni jó cuccokat monjuk amazon nekró vagy druida cuccot mert ugyse fogom használni és csak a helyet foglalja... non-ladderen meg abszolut nem játszok ugyhogy onnan is ingyé odaadtam valakinek minden cuccot és azok télleg ütősek voltak.. viszont tényleg a Bnet ojan mint MO. mindenki elgáncsolja a másikat ahol tuggya.. szomorú tény... tekintsünk a jövőbe..
-
_az
senior tag
namost a nightmare fokozat még okés, játszható...
de egyszer már hellen is akartam vele játszani(most először, mellesleg 76-os druidával... baal nightmareen simán ment, még a zsoldos se halt meg, mellesleg tornado/hurricane druida volt)
namost 1. mindenki immunis mindenre... physical,cold egyszerre, hurrá, ennél a pontnál a legtöbb karakterfazon azonnal el is bukik...
2.szaggat ,ez az extra fast seregeknél = ki is léphetsz, sosem éled túl
3.jön pár barom, nem lép be a csapatba segíteni, megy egyedül ,mert lvl90es, a többi 6-7 meg nem képes továbbjutni, olyan erős mindenki...
az üzletelők meg bezony köcsögök. mellesleg ha hellen is végigvitted, mi a francot lehet kezdeni??? duelezgetsz a semmibe?
na hát van ennél jobb dolgom is... -
mr.ki
aktív tag
Az engem is idegesít, hogy mindenki csak cserebelél. A neki használhatatlan cuccot akkor sem adja ide,ha senki mást nem érdekel. Miért nem segít mindenki mindenkinek jószándékból? Én is adtam másoknak überfasza cuccokat ingyér, de rajtam senki nem segít. Így meg nem tudok továbblépnii. Na mindegy, megyek nightmare-re
-
_az
senior tag
basszus, letöröltem a játékot a pics@ba, elegem van...
életemben először(2-3 év sűrű battle.net után) volt türelmem eljutni a hell fokozatig, hát sz@rt sem ér az egész, csak idegesítem magam...
kipróbáltam minden chart, mindegyik vagy dög unalom, vagy totál szívás...
imádom a folytonos lagot, meg a szaggatást(nav, dc nélkül), a nem segítő társakat, stbstbstb...
1.11 től nem érzek javulást...
a battlefield 2nél miért nincs lag??????
húdenagyon felb....tt ez a sz.... ge..... idióta kretén szutyok fos... -
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
''I just woke up and judging the comments of our users warden was updated over night (as usual). Very likely, no European users were effected. Anyway, to all the complainers. The first post has a 24-fontsize red lettering saying this:
The new security feature is not a guarantee that you won't get banned (i.e. don't blame me) ''
forrás : gamemuchers
Ne hasznájátok a következő frissítésig a mh-t.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Valaki segitsen pls cuccolni, acc nevem : hollowniii
-
Drizzt
nagyúr
Végre van egy Shaelem, s átalakítottam a Boneflesh(uniqoue armor)-t elite-té.
-
Drizzt
nagyúr
Van 3 perfect skullom hogy tudnám a legideálisabban felhasználni őket?
-
Flen
tag
Na az super. újra megkell mindent szoknom... Mire felépítek egy olyan palát mint a régi volt...
Nah mind1. Köszi szépen mindent.
-
Flen
tag
Mikor volt a reset?
Nagyon rég nem voltam már b.neten csak tegnap felraktam megint.
akkor az összes cuccomnak annyi, pedig piszok sokáig tartott összeszedni őket...
Mondjuk cuccok havernál vannak eltéve, szal remélem meglesznek még.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Flen
tag
Ha lejárt a karim azt már sehogy se tudom visszahozni igaz?
Volt már amúgy az idén ladder reset?
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Na akkor valaki árazzon már be nekem 1-2 dolgot plz.
offensive aura skiller +11 life-fal
nataly sisak
demon machine (ez lehet nem ér semmit)
tal öv
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Kidobott a szerver. Óriási...
-
hz hefti
tag
sziasztok
Immortal King's Soul Cage
egy ilyenre lenne szuksegem normal jatekban
meg van az egesz szet a pancel kivetelevel
kerem szoljon akinek megvan -
mr.ki
aktív tag
Ha valaki jönni akar act3 hell fokozatra.
Game: phhun
password: hun -
_az
senior tag
-
_az
senior tag
nektek is olyan gányul fut a játék, mint nekem?
röhej, az egész diavetítés, valójában csak teleportáló szörnyeket látok mindenfelé, abszolút játszhatatlan... -
mr.ki
aktív tag
act3 uccso wp van még hátra, vagyis Mephi , de olyan barmokkal akadtam össze akik Travincal után kiléptek
Egyik balfütyinek sem volt meg a Khalim cucca(pedig az act3 full játéknév nem erre enged következtetni)
-
HolloW
senior tag
Mondtam, hogy várjatok estig, mert megjött a 6.0
Bővebben: link -
c4-eXp
aktív tag
válasz
sumdudum #1102 üzenetére
Bővebben: link
Ingyenes, és eddig nem buktunk le vele. Eddig... -
HolloW
senior tag
Ja aki használja az 5.1 es Easymapet-et az most estig bírja ki nélküle, mert érkezik az 6.0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv magyar vibill gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest