- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
neongorack #1297 üzenetére
mit vettél az Ist ért?
-
sumdudum
tag
ez jó kérdés.. nekem is volt már ijen, de sajna nemtom hogy oldottuk meg.. megkülönbenis nálunk mindig az volt hogy összedugtuk a gépeket aztán ha nem is láttuk egymást windowsba a diablo akkor is működött..
aztán persze 5 óra mulva már beizzott a windowsos háló is..
sztem próbáld megnézni a honlapjukon hogy milehet a probléma..
-
Batu
tag
Sziasztok!
A Diablo 2 exp. 1.10 -es verzióval szeretnénk két gépen játszani hálóban.
Cross link kábelem van, de van netem is egy másik hálókártyámon.
tcp/ip kapcsolattal szeretnénk játszani
ez hogy valósítható meg?
próbáltam host-ot csinálni, de a végigtöltés előtt kiírja, hogy ''faild to join game'' -
sumdudum
tag
válasz
neongorack #1294 üzenetére
ehhe én haverral tegnap találtam soj-t andy nál hellen..
úgy 1000mf ünk volt összesen..
-
bolcsodal
addikt
válasz
neongorack #1294 üzenetére
Lehallgató progi? Azmegmiaszösz?
-
neongorack
senior tag
engem command lehallgató progival cseszett át, mert még nem ismertem, azóta nevet váltott régen raziel volt, akkor is mindenki ismerte, söt az adatlapjára is ki van írva, hogy csaló....
Ma hf kariztam és találtam ist-et végre, ma még el akarom adni valami fasza cuccért, csak sojt nem kapok belőle mert a 2,5 ist!Nahh majd meglátom mit veszek!Tippek? -
bolcsodal
addikt
Ha duellre kihív valaki és én monjduk nem szeretnék vele megküzdeni, csupán jáccani, akkor az egyetlen megoldás, ha kilépek és új játékot indítok?
A faxom teleszaladt a sok hormonjaival küzdő tinédzsertől, akik állandóan verekedni akarnak..
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Vmi magyar srác szintén ezt a bahamut21-et emlegette, hogy mekkora egy izé...de melítette, hogy van vmi program, amivel az account neveket, password-oket lehet megtudni. Ez igaz, vagy csak megvezetett a drágám...mer kezdek paranoiás lenni!
-
sumdudum
tag
válasz
neongorack #1287 üzenetére
igen már hallottam erről a névről
a haverját is mondták hogy csaló csak neki nemjut eszembe a neve..
szal 2etten garázdálkodnak..
-
bolcsodal
addikt
válasz
neongorack #1287 üzenetére
Acumót el tudják venni a testedtől????
Nem is tudtam...akkor ezentúl rohadt óvatos leszek...
-
neongorack
senior tag
Csak egy jótanács: ovakodjatok tőle:
account: bahamut21 (álltalában egy 80lvl fölötti palaval van fönt Kajnista néven)
Mindenki simeri, mocskos csaló, ott lop meg ahol tud, nekem lehúzta az accom!
54-es element druidámnál volt pár cucc: Aldur armor,Duriel Armor, Lidless, Dol rune (lower),Earthshaker unique Battle hammer, csaomó perfect gem, meg csomo rune, szal vigyázzatok vele!Ha kell segitség itt az accom whispelj rám: hun_neongorack -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #1285 üzenetére
Van különbség a ladder és nonladder karakterek között, azon kívűl, hogy a ladder-t megtod nézni hanyadik a listában? Én nonladdert indítottam...
Akkor lehet, hogy összefutunk...néha szoktam diabbaal-run-t indítani normal-ban (mermég pelyhes vagyok). Megy magyar pályákat...hozzáteszem, nemnagyon találkoztam még magyarral...
Ave -
sumdudum
tag
válasz
mayerlaci #1283 üzenetére
nem a játék árára gondolt hanem a battle.net-en megtalálható a tárgyakról árlistára..
hogy pölö mennyibe kerülnek a különböző torchok ijesmi.. mellesleg ez engem is érdekelne mert volt ám két linkem az egyik meghalt a másiknak a címét meg elfelejtettem lementeni windows reinstallkor..
amúgy nekem valaki egyszer aszonta hogy a diablo.hu-n is van ijen árlistás rész csak én nemtalálom..
-
KngAlex
tag
Valaki nem tud dobni egy linket, hogy mi mennyit ér most?
-
bolcsodal
addikt
Szokott még vki jáccogatni Europe real-ben?
-
sumdudum
tag
válasz
neongorack #1274 üzenetére
asszem nekem van +3 elemental skilles 2 is..
acc: G.Bela délután fogok játszani szal majd whispelj..;)
-
neongorack
senior tag
válasz
neongorack #1278 üzenetére
Megoldódott a probléma,látom ez a topic sajna már nem nagyon él
-
neongorack
senior tag
válasz
neongorack #1277 üzenetére
Lehet, hogy a magyarítás miatt van?Akkor szarik be amikor át akarok menni 5-ik actbe, a magyarítás 1.10-es de a patch 1.11, lehet, hogy ez a gebasz....
Valaki segítsen már, mert tépem a hajam... -
neongorack
senior tag
Mostanában visszatérő hibaüzenet: UNHANDLED EXCEPTION ACCES_VIOLLATION(c0000005)
És ilyenkor mindíg újra kell raknom a gamet!Ez milyen hiba és mit lehet ellene tenni?Mert nagyon idegel, hogy napi 2szer újra kell raknom a diot....
pls help! -
HolloW
senior tag
válasz
neongorack #1274 üzenetére
2. kérdésedre: szép álom
-
neongorack
senior tag
Valaki szoljon ha tudna adni freebe elemental druid staffot...
Jahh és egy kérdés, nemtudja vki, hogy lehet e és ha igen hogy lehet visszahozni letilttot karit?Hallottam ilyeneket, hogy mailt kell írni blizzardnakLOL
-
joe20j
csendes tag
Hi. Tudtok segíteni,hogy miért nem tudom feltenni az 1.11-es cuccot! Köszi!
-
mayerlaci
senior tag
Lehet még egyátalán valahol venni eredetibe?
-
mayerlaci
senior tag
1.11-hez hogy van ez a magyaritas dolog?Hogy kel csinalni?
-
bandi20
aktív tag
válasz
sumdudum #1262 üzenetére
Hát sajna nem o=ó a probléma szerintem az aki csomagolta mogon elb@****** a dolgot mert mind a kettő tokba diablo II: LoD cd-key van.
A kérdés az lenne hogy a neten néztem diablo II kódot felbírtam telepíteni aztán a Lod meg az eredeti kóddal de a battle .netre már nem ment fel
Mit tegyek? -
sumdudum
tag
a CTA (Call To Arms) egy rúna szó ezekből áll: Amn+Ral+Mal+Ist+Ohm.. aza lényege hogy monjuk ha beteszed egy varázslónőnek akkor eza fegyver ad ojan skilleket ami a barbárnál van(egy időre megnöveli a skilljeidet 1el, az életedet növeli 44%-al vagy többel, a harmadik skill meg csökkenti a ellenfelek védelmét illetve sebzését de ez nem lényeges..) szóval egy paladinnal is lehet 5ezer életed nem csak barbárral.. remélem érthető..
-
Jasi
csendes tag
válasz
bandi20 #1259 üzenetére
Van egy pár lehetséges verzió, de talán 2 jöhet számításba!!
- Elvileg 2 kulcsnak kell benne lenni, mert gondolom a kiegészítővel együtt vetted meg!
Ha ez a helyzet, akkor talán felcserélted a két kulcsot, ha nem akkor nemtudom!
- A másik eset pedig az, hogy lehet hogy van benne olyan karakter is pl ó vagy nulla, amit esetleg össze lehet keverni!!!
Egyéb ötletem nincs!!
Ha egyik változat sem válik be, akkor vidd vissza, és mondd meg hogy cseréljék ki!! -
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok
Van egy nagyon nagy problémám
Ma vettem egy eredeti diablo 2 csomagot gondoltam van netem majd nyomom rajta
erre hazahoz kibont installálni akarom de a kódod ami a tokba volt ismétlem (eredeti diablo)
nem fogadja el
mi a faxom a baja tisztára kétségbe vagyok esve??????? -
sumdudum
tag
csináltam egy CTA-t tökszar lett...
6-1-4 nahh ez mijen mááá minden mellékes skill perfect azt a fontos meg a leggagyibb ami létezik... a fa-tömbbe már..
amúgy a CTA száma a BO lvl-től függ? pl egy CTA5 azt jelenti hogy x-5-x?
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Vagy >> [link]
-
sumdudum
tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #1245 üzenetére
egyszerüen csak maxold a Synergiket meg csak egy ágra fejlődj.. cuccok közül meg mondjuk a Tal Rasha armor+Tal amu+ Tal öv+Shako+Oculus+monjuk egy Spirit vagy Lidless-t ajánlanám (vagy ami tetszik..) és ezzel az összeállítással közel 450mf-ed lehet..;)
fire sorcot nem nagyon javaslom hellen túl sok az immune.. -
sumdudum
tag
jolvan egyefene adok valamit..;)
viszont most szeretnék egy kis segítséget kérni.. szal találtam egy Mara Kaleidoscope-ot 29es resist és úgyláttam, hogy a 28as 5Ist-et ér, a 29es mennyit érhet? nohh nemis eza igazi probléma hanem hogy ha eladnám kitudnék rakni egy CTA-t ésha jól sikerül akkor eltom drágábban adni mint amiből kreáltam (6-6-1 CTA 11db Ist).. érdemes így pénzhez jutni? vagy van valami más módszer is amivel ugymond meggazdagodhatok egy kis tőkéből?? HOTO-ra gondoltam még amiből pénzt lehet csinálni de jóval kevesebbet szal sztem nem nagyon éri meg.. óhh és mellesleg másnak is javasolnám hogy mf sorcit csináljon mert viszonylag olcsó (az enyim 1Ist+2mal -ba fájt és 3nap alatt visszahozta az árát összesen 8óra játékkal
előre is köszi -
sumdudum
tag
csak Eredeti Dijóval lehet battle.net-ezni...
-
Jasi
csendes tag
HELP!!!!!
Szerintetek mért van az, hogy original a D2 meg a LOd is és ha fel akarok menni a BNET-re, akkor mindig hibaüzit küld, hogy menjek a www...... oldalra és nézzem meg a hibaüzenetek részt, aztán ha még1x csatlakozni próbálok, akkor meg azt írja, hogy nincs csatlakoztatva a modemem, mikor pedig van (UPC féle hálókaris modem)!!!???????
Mi a gond???? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem tud valaki tanácsot adni hogy a sorcimat hogy fejlesszem a legjobbra?
-
toto113
csendes tag
válasz
hz hefti #1240 üzenetére
Hát a battle.net nekem sem jött be. Mondjuk főleg azért mert kevés ismerősöm van(volt) fent. Valamint nem szeretek rohanni, én felderítem a pálya minden zugát és természetesen egy monszta sem menekül.Így sokáig tart a játék.
Ebből következik, hogy a nagyon király cuccok kb 80% sosem láttam még.(5 év alatt)
Ja egyébként vannak moddok a játéhoz, hogy menjen a kulcsos küldetés singleben is csak még asszem vannak hibái.Meg kérdés , hogy viszonyulsz a játék módosításához. Ha érdekel küldök privit róla hol találod meg.
[Szerkesztve] -
hz hefti
tag
sziasztok
megtalaltuk single -ben a 3 kulcsot /terror, hate, destruction/
hell act5 harrogath kockaba betransmute es semmi
most mi van ?
sikerult mar vkinek kinyoitni 1ltalan? -
sumdudum
tag
Üdv!
Hollow még mindég bannoltatod magad?amúgy van ojan hogy Sting mh.. nahh az müxik normálisan..;)
óhh más: van 550mf-em és nemdobnak semmit hát az eszem megáll... legalább 360mf nél mindég dobott junikot meg szettet most meg csak rare-t meg ijeneket.. (igen Hell Andy és Mephi) nahh jó egynapi mf elés után találtam egy 150es Zakát... ennyi..
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
[link]
Ez a pack vajon tartalmazza a LOD ot ?! -
v@n
csendes tag
csak patchekről van szó vagy akár modokról is?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Valaki aki otthon van a mostani patchbe az adja meg az msn cimet lecci.
-
Jazz
veterán
Clone Diablo-ról eddig még nem nagyon esett szó, pedig talána az a végső ''megszerzendő cucc''.
Szóval, azon kívül ami www.kara.n1.hu honlapján van leírva, szóval akkor is van rá esélyünk találkozni vele, ha csak több órán át vagyunk egy játékban (hellen)?-->hátha abban az időtartamban dobják azon a szerveren a játékosok a Merchantoknak a 75-125 soj-t (Stone of Jordan) ?
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
Beírok hát ide mret látom h ezt atért elég jól látogatjátok, nekem egy hatalmas nagy problémám van, kérlek segítsetek:
nem tudok multizni mert kiirja h no valid ip address found. nomármost ezt régen havernak is kiirta amikor csak az alaplapi kártya volt a gépében, beletettem neki 1 másikat és működött. a fordulat most pedig ott van h leptom van. és nem akarja az ip címet elfogadni a hálókártya meg a hálozat is működik tökéletesen, csak a d2 nem akarja az igazságot.
fel van rakva a lod+ hozzá a 1.10-es patch. 1.11 és 1.11b petchek nem működnek.
a kérdés mit csináljak h menjen a multiplayer???
előre is kösz a segítségeteket.
[Szerkesztve] -
BenJoe
senior tag
Single-ben nem lesz nagyon semmi új? Ez mind multira vonatkozik?
Kicsi megkönnyebbültem...
Tehát singleben nincs értelme, a kari marad. Ok.
Kösz! -
BenJoe
senior tag
Sziasztok!
Csak singlebne Diózok... Most van egy 57-es szintű palám Nightmare Act IV-ben... Ha ezt az 1.11-es patchet letöltöm, újat kell kezdenem? Milyen patch? Az 1.10 vívményi uyge fellelhetőek benne? (pl. Synergie- gondolom igen)... Mennyivel nehezebb? Nem veszi el a játékélmeényt? Nem túl bonyolult ez a sok mellékküldetés? Vagy miylen a játékl? Érdemes leszedni? Régi karik (SP) a kukába?
Legyne szíves valaki válaszoljon!! -
HolloW
senior tag
Egy jó barátomtól ingyen megkaptam a Dio exp cd keyét, isten áldja
Na ''Let's rock!'' -
D4v3
őstag
Levették a bannomat a cd keyről!! Bár a karakterem zárolva van
-
HolloW
senior tag
Végleg banolva lettem sajnos, rászánom magam lehet egy új dióra
-
HolloW
senior tag
Ha csak 1 hónapra banoltak, akkor nekem holnap jár le a ban, aztán megint mehet a menet, BAN ig
-
Iginotus
addikt
Valaki nem jácana velem bneten?
Ill velünk 2 en vagyunk..
-
Pompi
nagyúr
Utánna néztem és kiderítettem, hogy 2 skill pont a jutalom. Azért nem vettem észre kapásból, mert rengeted elosztatlan skill pontom van... még nem játszottam Paladinnal, úgyhogy egyelőre még nem tudom mire érdemes tenni, esetleg írhatnátok valami tippet, egyelőre a zeal-re tettem csak pár pontot.
-
Pompi
nagyúr
Sziasztok!
Az 1.11 patch örömére újra elkezdtem a hentelést.
Akt IV-nél tartok, épp most írtottam ki Izual-t. A Quest szerint vissza kellett mennem Tyrael-hez a reward-ért, de ő nagy duma mellett nem adott semmit
Régen volt már az előző végigjátszásom ezért nem emlékszem, hogy itt a jutalom szóbeli dícsértetvagy valamilyen tárgy is esetleg
, ha utóbbi akkor most mi történt?!
-
HolloW
senior tag
Kinyomja mostanába bneten és ki van rajtam kívűl banolva ?
-
sumdudum
tag
itt vannak körülbelüli árak a tárgyakról: http://personal.inet.fi/private/dragofix/d2tradeprices.html
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest