Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

Nagy nehezen, ketten kifarmoltuk a Mosaic-hoz szükséges rúnákat, nagy mákunk volt, mindkettőnknek úgy esett hogy a kovácsnál Mephisto kövét széttörve Gul esett, így már csak 2 Mal kellett, de arra heteket vártunk. Nem is értem hogy akarok én Enigmát... :DDD
    Na de mindegy is, addigra gyűjtöttem egy csomó 3 lyukas fegyvert, csak épp great talon nem esett. Úgy gondoltam, mivel nem volt 2 egyforma, és nem is akartam a kezdetleges, alacsony sebzésű fegyverbe tenni, így 2 "suwayyah"-ba tettem őket.
    Hát az eredmény és a siker nem maradt el, sikerült kétszer találkoznom egy clone diablo-val az utóbbi 1 hónapban, ezúttal a mosaic miatt sikerült legyőzni. (Az már más kérdés hogy a legalacsonyabb rollal esett ki az Anni. :DDD )
    A kérdésem most jönne, akinek van: 10 perc csépelés után mindkét fegyverről kb. 4-5 durability fogy le, ez pedig anyagi vonzatában 200-300k arany... :Y
    Nektek is ilyen drága a javítása, vagy csak én csináltam hülyeséget hogy ilyen karmokba raktam a rúnaszót? Köszi előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés