Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

Szép estét az Uraknak! Lenne 1-2 kérdésem, de elöljáróban röviden leírnám hogy én nagyon kezdő játékos lennék, anno nem adatott meg a lehetőség sem a játék megvételére, sem internet-re, szóval a ***** verzióval játszottunk. Mivel utána olvasni sem tudtunk semminek, Nightmare elejéig jutottunk, és nem tovább. De mióta megjelent a D2R, újra nosztalgiázni szeretnék és már rengeteg anyagot átnézve, Hell-re is eljutottam.
    Lightning trap Assa-val vagyok, és hát igen sűrűn belefutok rezisztens ellenfelekbe, én meg nem vagyok az a fajta aki átteleportál rajtuk, patthelyzet alakult ki. Pár hónapra le is tettem, de olvastam hogy van ez a Terrorized terület és itt lehet találni Sundered Charm-ot, ami segíthet. Úgyhogy újult erővel visszatértem, és farmolom NM-en a lila területeket, de csak nem akarja dobni. Lehet hülyeséget mondok, de egy hónapja már biztosan próbálkozok.

Az lenne a kérdésem, hogy a charm-ok NM-en, Normal-on és Hell-en is más eséllyel esnek? Összekalapáltam 250% MF-ot, persze meggyengült a gear, de a NM így simán megy, 77-es szintű vagyok. Függ a Magic Find-tól is?

Valamint olyasmit olvastam a most következő patch-ről hogy elvileg már mindenhol ami "non-Classic" játékmód, ott is eshet. Ezt segítenétek kibogozni? Még a Ladder-t sem tudom mi az... Bocsánat... :( Olvastam az összefoglalót, de ez utóbbiról ott nincs sok infó. :B

Köszönöm előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés