- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Szép estét az Uraknak! Lenne 1-2 kérdésem, de elöljáróban röviden leírnám hogy én nagyon kezdő játékos lennék, anno nem adatott meg a lehetőség sem a játék megvételére, sem internet-re, szóval a ***** verzióval játszottunk. Mivel utána olvasni sem tudtunk semminek, Nightmare elejéig jutottunk, és nem tovább. De mióta megjelent a D2R, újra nosztalgiázni szeretnék és már rengeteg anyagot átnézve, Hell-re is eljutottam.
Lightning trap Assa-val vagyok, és hát igen sűrűn belefutok rezisztens ellenfelekbe, én meg nem vagyok az a fajta aki átteleportál rajtuk, patthelyzet alakult ki. Pár hónapra le is tettem, de olvastam hogy van ez a Terrorized terület és itt lehet találni Sundered Charm-ot, ami segíthet. Úgyhogy újult erővel visszatértem, és farmolom NM-en a lila területeket, de csak nem akarja dobni. Lehet hülyeséget mondok, de egy hónapja már biztosan próbálkozok.
Az lenne a kérdésem, hogy a charm-ok NM-en, Normal-on és Hell-en is más eséllyel esnek? Összekalapáltam 250% MF-ot, persze meggyengült a gear, de a NM így simán megy, 77-es szintű vagyok. Függ a Magic Find-tól is?
Valamint olyasmit olvastam a most következő patch-ről hogy elvileg már mindenhol ami "non-Classic" játékmód, ott is eshet. Ezt segítenétek kibogozni? Még a Ladder-t sem tudom mi az... Bocsánat...Olvastam az összefoglalót, de ez utóbbiról ott nincs sok infó.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest