- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Van még egy fasza bug, amit észrevettem (bár korábban nem csinálta). 5ösével rakja a stat pontokat. Szóval ha hagysz, erre figyelj oda.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12398 üzenetére
Konkrétan semmit sajnos.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12397 üzenetére
vágom hogy a reaper a decrepify miatt működik tutira, itt nem tudtam hogy csak a csicsó light damage-re hat, de utánaolvastam és tényleg így van
akkor a 3 socket eth cv nem sokat ér...
-
Vismajor01
addikt
válasz
vaakuum #12394 üzenetére
Keveritek a szezont a fazonnal :)
Reapers azert mukodik mert decrep atkot szor a szornyekre. Insight es infy azert mukodik mert aurat ad.
De a -resistance dolgok nem hatnak rad, csakis a csicskora. Ugyanugy mintha rajtad lenne- vsak a te sebzesedre vonatkozik, a partiban masokera nem. De ha felraksz convi aurat akkor azt megkapjak masok is.
Tehat crescent moon es infy -lgt rese csak akkor ervenyes ha a sorc kezeben van. Infyt ettol fuggetlenul rarakod mert ad convi aurat. Crescent moon viszont nem hasznos egyaltalan :)
-
ncc1701
veterán
válasz
vaakuum #12394 üzenetére
Bocs, infinityre gondoltam. És ez nem "szerintem", hanem infinity esetén konkrétan így működik, és pont. Van rajta egy -x% to enemy light resisthez, és ez a sorcira nem vonatkozik, a merc meg nem ér vele semmit, mert nincs light sebzése. Akkor vonatkozna rá, ha a sorci a kezében tartaná az infinityt. Azt meg senki nem csinálja, nem véletlen.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12393 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12391 üzenetére
én ezt úgy értettem, hogy akit a csicsó crescent moon-nal szurkál, annak lehúzza a light res-ét, a light sorcival meg leölöd. mint ahogy a fury druidommal physic immune-okat azután tudok legyakni, hogy a csicsó a reaper's toll-jával beleszúrt és megtörte az immunitást. bár ott annyival jobb a helyzet, hogy felezi a rest, nem pedig flat mínusz.
-
ncc1701
veterán
Ez arra vonatkozik, akinek a kezében van a fegyver. Ha a mercnek adod az insightot, és a sorciddal sötét nagyúrt játszol, arra nem. Viszont a mobokra hat a convi aura.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12384 üzenetére
A rúnaszónál a -35% to enemy lightning resist az hogyan értendő? Mert technikailag minden mob enemy a pályán. Ez csak arra vonatkozik, akit éppen szurkál (ezt hogy határozza meg a rendszer? Akit megszúrt, arra utána 1-2 másodpercig hat, ha amercnek van light sebzése???
), vagy a merc környezetében minden mobra vonatkozik? És csak a rúnaszzó tulajdonosára vonatkozik ez a "kedvezmény" vagy emiatt minden környezetből jövő lightning sebzés is nagyobb lesz a mobon (szerk: esetleg minden mobon, mert auraként kell értelmezni?)?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12387 üzenetére
csicsójának gondoltam
-
wm2
őstag
Régi D2-ben volt egy olyan fítsör, hogy amikor bedobtad a ládába a cumót, egyből a kockában kötött ki. Itt most az van, hogy ha ráklikkelek vmire az inventoryban, akkor vagy ledobja a földre, vagy eladja az árusnak. “Remastered”.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12384 üzenetére
Miert akarnal egy sorcinak egy ket kezes 200 stres fegyverbe crescent moont rakni?:D
-
zsirfecske
addikt
hell bocin esett, crescent moon rw esetleg csóró light sorcinak bele?
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12382 üzenetére
20-40 ias + 2-3 skill van azokon szerintem. De nem biztos, hogy max-os affix is megy rájuk.
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12380 üzenetére
De ha már visszajársz Malahoz folyamat, akkor nézd végig a többi cuccát is. Amazon 1h javelinek szerintem szintén kelendőek lesznek pl.
-
zsirfecske
addikt
visszatérve a +3 warcries fegyverekre, 1 nap malah vendor farming eredménye 10 ilyen:
ebből 2 magamnak kellett, addig csináltam míg nem tudtam mind a 4 lehetséges dobófegyver típusból választani két olyat, aminek alacsony a dex req-je. végül balanced knife lesz, mert az néz ki a legjobban és az a legritkább, bár tény hogy a gaive a legkönnyeben viselhető a maga 35 dex-ével.
hármat már el is adtam, pul/lem körül mennek, ugye sok a barb és nekik ez egy olcsó cta. korábban még kérdeztem, hogy lesz kb 20 lem-em a gold find barbhoz, de kiderült, hogy nagyrészt így. ennyire determinisztikusan nem lehet lem-et gyűjteni máshol, csak baromi unalmas, rohadt ritkán adja be a warcries-t és még ritkábban a +3-at. végülis nem rosszabb mint pl. diablo-t runolni, csak nincs xp meg az egyéb cuccok esélye.
ugyanitt pul-t lemekre cserélek, ha valakinek meg az kell
-
Franklin
addikt
válasz
Vismajor01 #12372 üzenetére
Hát azért a 16 bindolható és azonnal castolható key-t én nem mondanám semminek, már eleve így kellett volna megjelennie PC-re is.
Oldschool diablósok kikapcsolhatják ofkorsz
-
sto1911
veterán
Lenne valakinek felesleges 5 socketes colossus voulge vagy hasonloja?
-
Lokids
addikt
Valaki tudna segíten hellen leverni ancikat (kellene a wp + eljutni odáig meg leverni őket + a WTK2 WP is)
-
D4v3
őstag
válasz
A semmi azért kicsit erős. Ha úgy megy majd, ahogy gondolom, akkor pl. palával megy majd az aktív aurád plusz külön gombbal mondjuk a teleportolás. Tök jó kényelmi funkció lesz ez.
-
sto1911
veterán
válasz
Dehogynem, elkezdtek QoL featureoket implementalni, velhetoleg jon tobb is.
-
sto1911
veterán
válasz
savior #12370 üzenetére
"nvidia kártyám nincs." <> " néha lefagy és bezáródik a játék."
Nagyon jo az ut, amin elindultak, bar docogosen kezdtek, en csak drukkolni tudok nekik.
Es igazabol nem vartam ilyen gyors learazast...Ebbe tennek egy treacheryt a mercemnek, megfelelo?
Most ez van rajta, ha nem jarna jobban vele, akkor bele se rakom a runakat. Az a problemam, hogy szerintem gyorsan hal, ha nem bugoltatom be.
A charmok szintjet meg lehet tudni valahonnan? Nevebol? Rerolloltam Nihla charmot, de jo lenne, ha veletlenul nem dobnam ki vagy epp rosszat reollolnek kesobb.
-
sto1911
veterán
Ez igen, ez mar tetszik, szep munka.
Lehetne a players parancsot online is implementalni, pl. amig nincsenek bent emberek addig ervenyes a parancs, ha bejonnek, akkor meg atvalt annyira, ahanyan bent vannak, mert igy az offline jatekosokhoz kepest en hatranyban erzem magam. -
reelc
veterán
DIABLO II: RESURRECTED PATCH 2.3 HIGHLIGHTS | COMING SOON
Illetve megkapta az első leárazását.
-
ncc1701
veterán
Treachery, Duress.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12361 üzenetére
Ha nullázzák a manád, akkor működik. Előfordul, hogy jól jön.
-
Blizz
őstag
Zsír!
Igen a HC más világ, én mondjuk classic barbbal tolom nagyrészben, de van egy decked out LoD HC barbárom is, death és griefen és engimán kivűl minden perfect rajta.Nem is kell kapkodni vele, farmold szét mephit
egy life tap wandot mindenképp szerezz be, Sanctuaryt szedd ki mindenképp, ahogy tudod
De sztem megoldod amíg nem találkozol egy might+manaburn+cursed packkel -
wm2
őstag
HC-n Night elején ilyenekben tolom. Meg persze egy 3 sox armor rubinttal. :-) Crushflange + kéne egy Goblin és van 63% Crushing Blow (majd hétvégén jelentkezem érte, mert nem sok időm van). Lvl 50 környékén meg jöhetnek a + 1 all sk blood amuk és jobb glovesek. Nagyon araszolgatós, de sküszöm élvezem! Tököm kivolt non-ladderen az "O Shako 139 def" (válasz "crap, need 141")-ből. Rém unalmas volt.
-
wm2
őstag
válasz
pachito #12348 üzenetére
Van egy olyan gloves, hogy Bloodfist. Ugyan 10 ias de magas FHR + 40 life +5 min dmg miatt még a Paladinok is szeretik, ám Barbnak igen hasznos, ameddig nem találsz jobbat. Ha 20 ed-s esik uppold fel és akkor később, mint perf rolled item el tudod adni. Amazonnak is jó, mert szegény ha kap egy pofont, megmered.
-
vaakuum
addikt
Ugye az essenceket nem lehet egymásba átalakíítgatni a kockával? Van egy rakás kék, piros meg semennyi, de úgy tűnik, nem akarja senki tradelni a kéket. Felteszem abból mindenkinek van rogyásig...
Lehet be kellene szórnom Charsinak az összeset?
-
Blizz
őstag
Én csak ismételni tudom magam, nem azt mondtam hogy nem éri meg, tudom kb mi mennyit ér, 20 év alatt már rájöttem, hanem hogy az emberek (mint tömeg) a profitot GC-ben látják mert egyszerűbben tudnak azonosulni az értékével mint egy SC-nek, ezért gyakrabban rollol GC-t (a tömeg maga).
Large charmokban is lehet találni GG-t de azt pl senki nem használ mert 2 sc többet ér mint egy LC (helyefelhasználásból tekintve)Te---mint aki valszeg 15-20év gamel, tudod mi mennyit ér és álmodból felkeltve összeállítod a legjobb palát vagy tökmindegy milyen castot, ezért tudod hogy hogyan kell minmaxolni a tökéletességig
-
wm2
őstag
Azt, hogy nem mindegy milyen GC-t kapsz. Clean vagy + life. De hiába kapsz egy lifeos Ama Passive vagy Necro Cursest, esetleg Assa Martialt, kuka. A max ar small charmnak nem muszáj perfectnek lenni, akkor is többet fog érni pl. egy barbnak a clean sk-től. A Bow GC 7 frw meg sokszor drágább, mint mondjuk 30+ élettel. A sorcok mf-elő karik, általában 1-2 GC-t hordanak, amúgy tele vannak 7mf + mana smallokkal stb. De még ott sem mindegy, hogy light vagy fire a GC. Clean vagy +life. Általában a light-cold-fire a sorrend árban. A light + life a drágább. Firet sokszor alig lehet eladni. A clean ladder közepén már eladhatatlan. Oda akartam kilyukadni, hogy én inkább veszek, mint elpazaroljak rá 40 ametisztet vagy rubint. A PC más tészta. Azért 10x drágább, mert pl. egy smiternél nem játszik a max dmg ar és a life leech. Neki az a jó, ha minél több life GC van az inventoryban. Árban partiban max. egy Ele vagy Java + life van vele. De sokszor fizettem már rá egyJava 40+ GC-re, hogy Pala 40+-t kapjak.
@ncc1701: vagy Last Wish. Barb mercel, akinek szintén LW van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tal armorba egy socket van.
Kockában, recepttel tudok rá többet varázsolni? -
ncc1701
veterán
A 97 tök felesleges smiternak.
Kell mondjuk 10, ha nagyon béna, a többire ott a kesztyű 5%-a. Ha meg van cta, akkor a wand sem kell, mert van elég élete megvárni a kesztyűt.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #12337 üzenetére
Igen, ha ninsc wandból, akkor überekre hasznos lehet
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #12336 üzenetére
illetve 40%cb ami meginkabb szamit.
-
zsirfecske
addikt
sztem inkább obedience, az +370% Enhanced Damage vs +160%.
-
vaakuum
addikt
A honor rúnaszó szerintetek működne poleaxban? Lett egy 5 lukas cryptic axem (kockával lett lukasztva, persze beadta a maxot), és ehhez lennének rúnáim. Mercnek gondolnám, van rajta LL, +10 streng meg replenish life. Ajánlatnak 2h kard van alá írva, ezért bizonytalan vagyok, működne-e?
-
zsirfecske
addikt
válasz
aradebil2 #12330 üzenetére
én pont tegnap toltam Malahnál jó sok kört, egyelőre egy +3 warcries throwing knife lett és egy +2 warcries axe, meg egy +2 barbarian skills axe. ha valaki ráér, ebből lehet csinálni csak ki-be járkálással pénzt, mert elég ritkán adja be. ha meglesz a második +3 nekem, lehet még a +2-seket is megveszi valaki pár pgem-ért mert dögunalmas kutatni utána ennyit.
-
tPedro_
őstag
Nekem se jött össze tegnap a klón vadászat, nem jött az ip.
Azt, hogy melyik IP-n vagy egy tool (TCPView) segítségével látható. Ha a megfelelő IP-n vagy, akkor SOJ eladáskor látod a chat üzenetet is.Tegnap egyébként 126 SOJ-t adott el a srác, mire jött a klón. Az utolsó darabja volt.
-
vaakuum
addikt
A barbár ugye tud fogni 2 db CTA-t is akár, és az mind hozzáadódik az ő skilljeihez?
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
zsirfecske #12313 üzenetére
Most csak 8db-ra volt ametiszt. De a játék során egy 50-et már biztos legyártottam, volt közte kb 1-2 igazán jó, csak épp nenm sorc-nak
ugyanitt 30 p rubyt cserélnék ametisztre -
savior
őstag
Hello.
ingyenes cuccok: ingyencucc / 123
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
zsirfecske #12311 üzenetére
Köszi, lenyomtam. mind hulladék lett, ment is a kukába
lett egy lvl94 is, az szívás lenne ha jól sikerült volna... -
zsirfecske
addikt
válasz
Winzsolt #12310 üzenetére
igen, de gamble a kézenfekvő és a legegyszerűbb is, mert ott biztos az item level ami kijöhet: char level -5/+4, tehát 85-94 ilvl közti magic amukat kapsz random. azaz mindenképp 4 affix lesz (ilvl 71+ felett garantált), viszont átlagban 90 körüli lesz a crafted cucc ilvl-je, amire már kvázi minden affix rollolhat. az egyedüli szívás ha emiatt hordhatatlan gyűrűt kapsz (lásd nálam blood ringekkel a 96 level req), mikor a legdurvább modok egyszerre spawnolnak rá.
-
Winzsolt
aktív tag
Caster amu crafthoz bármilyen magic amu jó? Vagy speciális helyről kell jönnie? Gamblingolt amu esetleg jobb hozzá? lvl90 vagyok :S
-
wm2
őstag
Pont, hogy a small charmok érik meg. Pl. a 3-20-20, 5 all res 20 life, 20 life 17 mana stb. Szerintem. Gyakorlatilag egy GC ér sokat. A Paladin combat. Ahol játszik a max dmg/ar a GC le lesz cserélve egy idő után. De próbálj eladni egy Ama Passive GC 40 lifeot sokért. Good luck.
-
sto1911
veterán
A small charmokat is erdemes rerollolni, amit Nihlatak dobott, ugy, ahogy a nagyokat?
-
sumdudum
tag
El sem hiszem! Kidobál, meg véletlenszúen elveszti a kapcsolatot; Hibával dob ki
ezért fizettél 16-18ezret...
Felveszem a birkózó estim-et -
savior
őstag
Ww barbárnak számít az attack speed? Most 2 shael rúna van a fegyveremben és nem vagyok benne biztos hogy jó e így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest