- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #12995 üzenetére
min-max értékek. mf és allres a legdrágább, life szinte mindenre kell. ha egyszerre van rajta több maxközeli stat az aranybánya. egy sima 6% mf fele annyit se ér mint egy 7%, de egy 5% mf 5 allres már op. allres mellett szinte bármi normál stat rohadt drága, nekem 2 db sima 5% allres sc-m van, annak is ist volt darabja, olcsón. van még max dmg/ar/life tripla stat sc, melee karik szent grálja, szintén megfizethetetlen. egy sima 20 life sc kb pul, egy 20 life 11 light res meg sur/ber. traderie-n tök jók a keresési szűrők, végig lehet nézni az árakat.
-
B. Tamas
aktív tag
"De miért nem a leveling guide-ot használod..." - Mert eddig nem is tudtam, hogy van ott ilyen kocajátékos mankó.
De most ahogy nézem újra elcsesztem a karit, a WhirlWindre tettem egy csomót csak épp azonnal elhasználja a manám szóval kb nem tudom használni.
Adok még neki 1-2 lehetőséget, de a Nekró - Sorc - bowAzon szentháromságot biztosan nem cserélem le erre.
-
LZs?!
aktív tag
Tervezek egy FO + ES build-et indítani.
Főleg az ES életszerűsége érdekelne, így az alapfelállás:
20 - Telekinesis
20 - Energy Shield
20 - Ice Bolt
20 - Frozen Orb
xx - Cold Mastery+ 1 pont Warmth és a prereq skillek: 8 pont
A kérdésem: az jó taktika, hogy a CM tuningolását hagyom utolsónak?
Lvl80-84 közöttig 'tervezek' az xp grind-dal, utána már minden plusz level ajándék, ahogy jön játék közben.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12989 üzenetére
Ezekrol van valami leiras, hogy melyik a jo, illetve min-max ertekei?
-
Blizz
őstag
-- off
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12991 üzenetére
Vagy 35ar-el.
-
ncc1701
veterán
17 manával biza szebb lenne az ára. De nice add.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
ncc1701 #12984 üzenetére
Köszönöm, ahogy láttam legtöbb buildben a kardot preferelják leginkább, de ezen a szinten nekem úgy tűnik, hogy a baltát/kalapácsot jobban dobja a játék. Legalábbis amit a többi karimmal összeharácsoltam... Épp ezért is kértem segítséget, hogy milyen irányba érdemes indulni kezdő közelharcosként, mert a skilljeit sem ismerem. Oké, el tudom olvasni, hogy mit csinál, de az azért édeskevés egy használható dolog építésére.
20 éve megrekedtem rendre 60-as szint körül, a fene se gondolta, hogy ennyire össszetett játék és hogy ennyi összefüggés van benne hogy haladni lehessen, most már próbálok ésszel játszani...
Gamblezni nemigazán szoktam, kaparós sorsjegyet is kb 2-t veszek egy évben.
-
ncc1701
veterán
válasz
B. Tamas #12983 üzenetére
Akkor első körben nézd ki, milyen fegyvert akarsz. Illetve, melyik támadó skillt akarod használni. Mert berserkre jó a kalapács, míg ww-hez inkább a hosszabb fegyver, polearm való. Azt a masteryt kell maxolnod. Maxolnod kéne a támadó skillt is (ww, frenzy, vagy amit épp használni akarsz), a BO-t tuti, szokták még a shoutot is nyomatni.
Amit ajánlottak az egy gold find baba, az arra megy, h jó sok ingame gold essen neki. ha szeretsz gamblézni, akkor jó, -
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #12982 üzenetére
Akkor csak várok még azzal a resettel, nekem amolyan all in one barbár megoldás kéne.
Szóval ne akarjam törölni az első 3 percben mert többet fekszik, mint Cicciolina.
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #12976 üzenetére
nem mindenre jó, sőt, épp az ellentéte!
ez kizárólag gold find-ra jó, azon belül is travincal run-ra ideális a dupla dwarf star gyűrű/fire res cipő miatt, és egészen szenvedős mire eljutsz vele odáig legalább nightmare-en
a létező legrosszabb dolog szerintem amúgy a low level barbár, én teeth wandokkal toltam annyira nem akartam ütni vele, de szerencsére megszánt egy kolléga és áthúzott nm-re.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Olvastam hogy a resurrected nem a legjobb állapotban jött ki, folyton ledobál a szerver, stb. Aki tolja, érdeklődnék hogy sikerült már megfoltozni, játszható rendesen?
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #12965 üzenetére
Na én annyira csak kattingatok a Diabloban hozzátok képest, hogy azt sem tudom mi ez a sok rövidítés...
Az alapkoncepcióm most az, hogy épp amilyen kedvem van azt a karit venném elő, az most mindegy, hogy bocizni, Baalezni vagy csak magányosan abálni/farmolni.
Köszi a build ajánlást. Akkor gondolom ez ilyen nekem való mindenre is jó karakterfelépítés?!
-
pachito
őstag
válasz
ncc1701 #12972 üzenetére
A névtelen council memberekre jellemző inkább, hogy törnek, Geleb vagy valamelyik ugye fixen nem törik, a többi olyan 66% nem - 33% igen.
Ezeknek a rúnáknak a többségét nem horkkal szereztem, vagy első halállal estek valamelyik memberből vagy a council roomban levő chestből. Illetve le szoktam menni a lépcsőn Durance első szintjére és a közeli chesteket mindig nyitom, az egyik Ber például onnan esett. -
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske #12970 üzenetére
Arra gondoltam, kiskarit nulláról normal larzukig elvinni, csak a socket küldiért. Cserébe én is végighúznám a kolléga nullás karakterét normal larzukig.
De ha neked épp hell larzuk kell, azt is fel tudom ajánlani. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12970 üzenetére
Normálon, lvl1-ig odahúzza.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12967 üzenetére
Az kb annyi.
Én egy magasabbra fogok lőni, vmi 17/17 körülire, de az is sztem um-mal max.
Egyébként ez ember függő, smite tegnap id-zott kettőből 2 sorci torcsot, egyik 11/20, másik vmi 15/16. Én nem vagyok egy szerencsés alkat, ezt már régóta tudom, bámim, amim van, azt 10 körömmel kellett kikaparnom az életben is.
-
Kiss_R
tag
Üdv!
Larzuk questekre van valakinek szüksége?
Kellene még 1-2 socketelési lehetőség, cserébe én is végighúznék eddig erre a célra karaktert. -
pachito
őstag
válasz
ncc1701 #12958 üzenetére
Teljesen standard IK szett, egy elég fasza craftolt barb amu (ha hazaértem megmutatom), raven frost meg egy rare gyűrű (mf, ll, egyéb nyalánkságok).
Teljesen jól írtad, shoutra felesleges sokat tenni mert csak a duration nő a szintekkel, másik 2 ordítás természetesen maxos, én személy szerint nem teszek a többire egy pontot se de ez ízlés kérdése.
WW ugye max, Berserk legalább egy pont phys immune ellen, tetszőleges weapon mastery szintén 20 pont, többi combat skillre is mehet legalább 1, tetszés szerint több.
Horkra szeretek legalább annyit rakni hogy bónusz pontokkal meglegyen az 50% item find. -
zsirfecske
addikt
-
ncc1701
veterán
válasz
B. Tamas #12964 üzenetére
Lvl 30-on már illene 1 pontnak lenni a ww-n (feltéve ha ww-s babát akarsz, én tuti nem fogok egyesével klikkelgetni a mobokra), 18 pontot nem értem a shouton, inkább a bo-t gyúrnám ki elöbb. A combat masterys ágon is illene a staminás skilleken-ironskin-natural resisten is rajta lennie a kötelező 1 pontoknak. Akkor jóval élhetőbb lenne a karaktered.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12962 üzenetére
én level 31 vagyok a barbbal nm elején, bármi ilyesmibe beszállok, a baj csak az hogy eddig se haladtam, mert nem játszottam vele. de az übert ma le akarom tolni druiddal és akkor holnap napközben ez a terv, gold find barb húzás.
B. Tamas:
gf barbot tudok csak javasolni, ha minden másra (mf/fun/über) már van külön karidna akkor pls ha bárki huzizást kezd bárkivel, tegye meg hogy ide beírja, és akkor ha tudunk, csatlakozunk! köszi, ne solozzunk már meg ne idegenekkel ha nem muszáj
-
B. Tamas
aktív tag
Én (is) nemrég kezdtem egy barbárt (soha nem próbálkoztam még közelharcossal egyik Diabloban sem) és eléggé tanácstalan vagyok melyik buildet válasszam (eléggé ellentmondanak egymásnak ami a skilleket illeti). Szóval itt valamelyik nagymestert kérdezném akinek van remélhetőleg nem kevés tapasztalata barbár téren is, hogy a Maxrollos ajánlások közül melyiket kövessem, esetleg mégjobb lenne egy pár kép a saját karakterlapjáról és skill fáiról. Jelenleg 30-as vagyok és így néz ki az első próbálkozásom (amivel nem vagyok maradéktalanul megelégedve főleg mert szinte alig ismerem a skilleket).
-
wm2
őstag
Hc-n hétvégente tudok húzni. Ill. van egy adag free cuccom elkezdeni.
Egy Hammer-t vki csinálhatna. :-)
-
ncc1701
veterán
Én tegnap kezdtem.
Annyiban tudok segíteni, h tán ma meglesz normálon a lvl4x, addig érj el normál végére, holnap Smite kollegát befűzöm egy night huzira, és akkor már tökmindegy, h 1 karit, vagy kettőt húz.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki vállal húzást? Kezdtem egy barbit.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #12827 üzenetére
Én meg már mióta Lem-et farmolok hell countessnél de még mindig b@szott dobni
Pedig csicsónak már nagyon kéne az a treachery, hogy ne haljon meg.
-
zsirfecske
addikt
20+ nitha run után lett meg az uccsó kulcs, rohadék, de végre megvan a 3x3 keyset, jöhet az über!
-
wm2
őstag
válasz
shotika #12954 üzenetére
Az sem tudom az enyém (cold + inner sight) miben szaladgált, de túlélte a nm baal runokat is.
Barbár is ilyen volt. Behaltak körülötte páran, az meg ott szeletelgetett magának a 8-as runokban. Smiterrel én nem használok csicskát. Az A1 az esztétikai összképen javított. De tetszik. Brutál szexi.
Kap majd egy shadow faith bowt eth fortival meg a fejére vmit. Egy Dream vagy Andit. Majd. Van fontosabb is ettől most.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12950 üzenetére
Egyelőre még nem alku tárgya, mert nem ismerem
Apropó, nem neked ígértem egy Tal Rasha beltet? Nem tudom már ki volt innen fórumról, de továbbra is ingyen vihető, sőt, kettő fölös is van, mert 3x esett ki.
Jaja, sapka csicskának is jó, meg van egy ilyenem is:
Egyébként átálltam Polearm-ra resettel, szóval beraktam az Obidences Treasherem, kaszál vele, mint az ipari fűnyíró.
-
zsirfecske
addikt
-
shotika
őstag
Valaki írta lentebb, hogy le vannak sajnálva az Act1-5 csicskái, én most a csajszit béreltem fel a barbár mellé. Egyelőre kicsit sokat hal, meg ő a leghülyébb az összes közül - mindenhova beakad -, de hamarosan rá rakom a Vigor aurás íjat, aztán mehet a Gyalogkakukk bossvadászat
Új itemek is estek: - a sapi megoldotta a manaproblémám, viszont a kesztyűt még nem tudom hordani.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12946 üzenetére
nekem kb 3 hete van egy eladó valami 1-2 pgem-ért, eddig ketten keresték de mindig éjjel mikor aludtam. vsz a vámpíroknak kell valamire
Abból a szintből 3 féle verzió van, rögtön lehet tudni, merre kell menni.
kipróbáltam, tényleg tuti, a szemes trükk is. mondjuk én nem nagyon rusholok, mert szedegetem a fehéreket. legutóbb egy 4os eth wyrmhide-ot kockáztam össze belőle. meg egy 3os monarchot, ami crude unsocketedként esett, így sajna a 4 nem jöhetett ki. erre kíváncsi leszek, mert sokat árulnak belőle érdekes módon. -
ncc1701
veterán
Abból a szintből 3 féle verzió van, rögtön lehet tudni, merre kell menni.
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12937 üzenetére
Igen [link]
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12937 üzenetére
40/50 p amethyért merjek kérni ohm-ot vagy bátor álmokat szövök vele? :-) Látok ilyet, hogy “n 50 pgm o pul”… akkor inkább elteszem és később elcraftolom.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #12934 üzenetére
nem kell enigma ha csak nila farm van.
En najs staffal toltam, eleg sok teleport charge, es egy runhoz mivel tudhato a map layout kell kb 10 teleport.
Viszonylag olcso karival viheto, ha a seged leut egy mobot a sentry mar robbantja is. Nekem nagyon tetszett igy a farmolas, es a gold koltseg se volt veszes, mindig 1-1 itemet felvesz az ember azt kesz.
A legjobb hogy tenyleg szinte alig kell hozza item, mert a death sentry robbantas igyis ugyis sebez, es ugye ha eleg tavolrol rakod a trappet, az a tomegben allo mobokra lo, akiket hamar kivegez igy a lightning, utana meg domino efektus a robbantas.magefist, fcr ring, vipermagi, kira alres sapi, 2 spirit a trap casthoz, random cipo, es kesz.
Probaltam en is blizz sorcival, szerintem iszonyat szenvedes volt ahoz kepest hogy assasinnal hogyan ment. En sorcival minden 10x runban meghaltam, vagy minden 6x runban immune cold nila, aah.. szar. -
wm2
őstag
Csináljatok már egy kulcsos Assat! 😂
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12928 üzenetére
na a kígyók néha a kutyából is leharapnak vagy 2000 hp-t, brutálisak
majd lehet csinálok egy videót hogy megy fury druiddal (amúgy nekem inkább freal rage druid, azzal tényleg zéró para van és szeretem a faster run-t, csak nagyobb csoportokra tolom a fury-t). azóta sem dobta az uccsó hiányzó kulcsot, szóval kell még járjak nála párszor.
-
ncc1701
veterán
válasz
Lokids #12929 üzenetére
Merc leveri. Amúgy beteleport a sarokba, 1 blizzard a fejére, átugrani a másik sarokba, másik blizz a fejére, csekkolni a lootot. Ha dobott valamit, akkor meghalt, ha nem, akkor cold immun az is -> ng. Vagy apránként a bejárattól a merc elbontja a mobjait, és végül leveri őt is.
-
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #12927 üzenetére
Blizz sorcal hogyan? Az odajutás oké, de ott mindenki cold immun.
-
ncc1701
veterán
Nálam semmiféle natures peace sincs, csicsón eth cv-ben insight. Nem a CE-től halok, hanem a kígyóktól. Néha. Amúgy szintén blizzardos sorci.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12924 üzenetére
igen, én tök másról beszélek lawbringer kontextusban, swap-on tartva egy kis méretű gyors de low req kardot a fury druid kezébe téve rácsapok párat amíg beadja a 20% esélyt, és utána vissza main fegyverre és kivégez. oda ahol a csicsó lehal.
ki is próbáltam, tök faszán működik, hamar beadja, innentől tényleg 0 para a nitha run:
rendfenntartó kiskutya, beraktam nektek képet a nagy karddal a kezében
a levett res hatása a képen látszik, a fejük fölött az a világos szmötyi, ez pl sokkal jobban látható mint a reaper-nél (ott nekem fel se tűnik, csak abból hogy ütöm és végre lehal az immune). szóval nekem ebből a rest inpeace nincs is használva, ezzel ritkán fejezek be szörnyet. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12924 üzenetére
Ezért kell a nyakába teleportolni, és egy csapással leb@szni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12919 üzenetére
bakker, tényleg, azt hittem az csak dmg növelő, látszik hogy sosem használtam necro-val se
"Amplify Damage lowers monster Physical resistance by 100%."
-
ncc1701
veterán
Mercnek a fejesbe kell lennie ll-nek, és akkor olyan fegyvert használsz, amilyet akarsz.
-
B. Tamas
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat, ismét tanultam valamit.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12909 üzenetére
Arra gondolsz, hogy act5 mercnek akezében lenne a kard, és nihla akkor sem tud robbantgatni, ha a tömegbe teleportálva kapják a nyakukba a blizzardot meg chainlightot?
Erre én is kíváncsi vagyok. Jelenleg fagyasztós a2 mercet használok, de igazából insighttal sajnos sokkal gyorsabban döglött, mert azon nincs ll, így egy másik fegyót használok nála, és nyomom a mana potikat. DE akkor ennyi erővel akár már a5 mercem is lehetne.
Vagy kardot asszem a3 mercnek is lehet adni, nem? -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12916 üzenetére
Szerintem az amplify curse -100% physical resistance-hoz lehet köze
-
zsirfecske
addikt
válasz
Habib[HUN] #12915 üzenetére
biza, hell alapból -100% res mindenre. aztán ha eljutsz über mephisto-ig, jön a -125% conviction aurája, az még a fincsi
-
Habib[HUN]
senior tag
Megérkeztél Hell-re. Ott ilyen finomak a resistek.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12911 üzenetére
Physical immunok ellen jó az Atmas Scarab amu, igaz néha egy örökkévalóság mire beadja, de nekem elég arra a néhány szituációra, amúgy kikerülöm őket.
Act1/5 Mercek le vannak sajnálva, pedig nagyon fasza dolgokat ki lehet belőlük hozni. Akkor, ha már nem tudod mire költsél.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12911 üzenetére
jav.: mégse lesz superior fortim, késő van
-
zsirfecske
addikt
eladtam vex-ért a +14% ed archont, mégse lesz superior treacherym
amúgy 0 mf-el runolom nithát, tele az area jobbnál jobb fehérrel. potyog a cucc, sok az állvány és mob, nekem ez lett a specialitásom. olcsó (nem kell mf cucc hozzá) és nagyokat lehet vele szakítani. a szopó a physic immune, mert ha leütik a csicsót, nekem is szaladnom kell mellettük. ezen a treachery segít ha figyelek a procra, meg holnap megnézem a lawbringert, esett hozzá pár lehetséges low level kard.
kulcs ma nem jött kb 10 körből se
jóccak!
-
zsirfecske
addikt
lawbringer témához: régi trükk, felvettem egy crude phase blade-et, kockában megjavítottam bagóért és mivel úgy ilvl=1 lett, a max socket szám 3-ra csökkent, jöhetett a ral+amn+pameth és a 4/6-od sansszal 3 socket be is vált. mehetne bele az rw, csak nekem túl sok a 136 dex hozzá. eladom 2xfal körül remélhetőleg, vagy szóljatok ha kell vkinek.
act 5 barbarian csicsó hülyeség ehhez vajon?
-
savior
őstag
Én már 314 órát beletoltam. Igaz majdnem egy hónap kimaradt más játékok miatt.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12853 üzenetére
Hát nemtom, gold nem igazán kell.
Én eladnám, de igazából nekem csak Jah rúnára van szükségem az Enigmához, az meg annyira ritka, hogy nem hiszem, hogy azt adnál
(bezzeg Pulból már 3 is esett...) -
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12896 üzenetére
vicces hogy egyszerre találtuk meg mind épp a lawbringert. de ha jól értem, te a slain monsters rest in peace mod miatt mondod (ami működik elemental caster kill-el is) kizárólag nitha farmra. viszont emellett másra is nagyon hasznos. ugye te nem lóbálod, így a rajta lévő elemental dmg és a decrepify kilőve (melee-hez baró), de még így is ott az aura ami szintén gyalul immunitást (csak undead-re).
szóval biza, ez az egyik legjobb low cost mid level weapon rúna, csak melee-ben kell mögé egy jó gyors indestructible phase blade a jó magas dex req-jével vagy valami brutál kétkezes fegyó még magasabb követelményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest