- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel -25% akció van a Resurrectedre Battleneten :) -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12484 üzenetére
Amikor 1000fg volt az ohm, akkor 500-ért vettem egy 2-es cta-t.
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12470 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Grand Matron Bow akart lenni, Faithez kell! -
Winzsolt
aktív tag
Nekem is van egy Low CTA eladó: 2/1/3 crystal sword- 4ist-re gondoltam érte hátha kell valakinek
-
zsirfecske
addikt
ráadásul fury druidhoz ez nem is éri meg. jelenlegi 1000 körül hp-ból lesz 3000 körüli farkas formában, ahhoz +500-at tud adni a BO (kb +50% a werewolf +200% körüli). a mana/stamina boost meg kit izgat.
tehát ugyanitt low CTA eladó, ohm+apróért
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12477 üzenetére
Az fasza, konkrétan lefelezted az ohm értékét. De egyszer élünk.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12469 üzenetére
Nekem inkább a chain lightning jön be, úgyis van rajta pont a mana shield miatt.
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #12480 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12477 üzenetére
Bármilyen jobb, mint a semmi. Majd lesz jobb!
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyi Maras30-at kell majd egy ilyenért adnom:
Kezdem érezni, hogy kihúzna a szarból. :-) Treachery már megvan. Str/Dex glovest kell majd craftolni ezerrel. Később. :-) Úgyhogy amethy meg amn ral megy majd cserére. Gyűjtögetjük szépen.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12473 üzenetére
Itt pl. írják is, szóval lehet azért nem kelendő:
https://www.diabloii.net/forums/threads/do-skills-or-all-skills-add-to-synergies.561621/
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12471 üzenetére
Ha jól tudom csak a hardpoint számít bele a szinergiákba.
-
zsirfecske
addikt
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Mitől függ hogy Larzuk mennyi socketet rak egy itembe?
Lenne egy Monarch meg egy Grand Bown ami normál nem socketes és azt szeretném 4 socketre lyukasztani ha lehet. -
Joco_77
senior tag
Hétvégén nagyon nincs velem az RNG....Egy mal esett eddig mindössz. ígyjó soká lesz meg az anni...
Persze ez nem sírás, picsogás szigorúan csak helyzetjelentés325mf tristram, cs felváltva.
-
sumdudum
tag
És még ilyen problémám is van, hogy lvl 72 Sorcival Act 1ben megöl egy közepes csapat mob : [link] Amiket nem linkeltem az amu és a gyűrű sima magic 10% fcr-el, a kesztyű meg egy Sandals set (soha nem találtam jobbat). Nem Zsákbamacskáztam, mert soxor meghalt a Merc, bár kaptam egy ingyen Natalya armort amit 73as szinttől használhatna. Talán akkor nem döglődne lépten nyomon..
Viszont NM-en már egész flottul megy a Baalrun 8fővel meg a teleport is, hébe-hóba teleport közbe azért kifogyok(gondolom ha lvl 17 lett volna nem lenne így, legalábbis így emléxem).
Azon gondolkoztam némi befektetéssel(mert 2 melóhelyem van és kikapcsolódni szeretnék, nem egy 3ik munkát) veszek mondjuk egy tal rasha armort jsp-n, valami ócsót. Ha ez megoldja a problémám király!Meg akkor valami ócsó shako is kellene, meg egy kesztyű talán..
Blizzball sorcot építettem.. 20 blizz 20 glacial, 20 fire ball, némi a meteorral, meg 1-1 pont a Mastery-re (coldra raktam néhányat 110ig talán) 1 static field, 1 warmth, 1 whatever you needed and 1 on fire mastery.Szóval az elképzelés az, hogy tolok neki egy Tal Armor-t..
De a kulcsok, biztosabbak, mint az MF, ettől függetlenül lenne egy kinda low MF sorcom, akivel tudok teleportálni, húzni másokat stb..
De akkor viszont kérdés, hogy az Assa csak Claw cuccokat tud használni?! (Egyébként, gondolom tudtátok, hogy neki nem kell kulcs a ládákhoz) -
-
sumdudum
tag
Akkor hiába izgattál fel!
Bár egy YT assanál valaki megjegyezte, hogy ez a gyűrű sokat használ(csak akkor még nemtudtam mit is csinál) és helyeselt az owner.
Ez összefüggésben lehet esetleg azzal, hogy a trappok minionnak számítanak?Akartam is kérdezni, hogy a Tal Rasha fegyónál valamiféle vicc a Life vagy Mana leech On Hit?! Mintha egy 2 kezes Maul FCR-t adna.. vagy csak nekem ilyen fura?
-
sumdudum
tag
gondolom az évek meg a rutin
Régen talán egyszer sikerült megölnöm, úgy, hogy kb 6szor meghaltam és 30percbe telt a run és persze nem dobott kulcsot. Akkor ott feladtam mert ennyi idő alatt legrosszabb keresési idővel is könnyen megvolt Countess és a Summoner 2-3szor. Csak ugye rossz volt a váltó érték, 3:1 néha 4:1 arányba váltották.. -
wm2
őstag
Van ez a natures peace ring, keyrun Nihlathakhoz szokták keresni.
-
sumdudum
tag
válasz
ProEvoFan #12453 üzenetére
Karakterlap, és a kurzort rámozdítod a defensedre; (bár ilyenkor mindig a legutolsó ellenfél akivel küzdöttél, lesz az alapértelmezett viszonyítási alap)
A 75%-ot aktive Holy Shield-el nézd, különben pontokat buksz, elvégre úgyis mindig használni fogod.Mi a véleményetek melyik kari a legjobb Hell Nihlathlak gyilkolásának? Robbantós Spear Nekró? Villám Sorc? Villám és Death trap Assa?
-
ProEvoFan
nagyúr
Paladinnál hol látom a blokkolási értéket?
Ugye elakarom érni a 75%ot.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12450 üzenetére
Köszi.
Azon filózom, h az ott felszabaduéó pontjaimat betolom a light ágba, egy erős cold, és egy gyenge light ágat csinálok. Traviban jól jönne a cold/fire kombó immunoknál.
-
_drk
addikt
Van ertelme 4 socketes armort tele rakni Topazzal?
Valami 400deffes, Hard leatherarmor uccso szintje.
Hell 3.Actban elfogyott a windruidom.
Kell egy jó armor, vagy armor alap + rúna, kesztyű, csizma, monarch is jó lenne spirithez. Meg 2 gyűrű.
Jól telerakom magam mf-el és megy a farm.
Act2ben hol érdemes keresgélni? -
ncc1701
veterán
Az még most is érvényes, h nem érdemes a cold masteryt maxolni? Azaz -100% alá úgysem tudom vinni a mobok cold resistjét?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12446 üzenetére
Pulért simán adok 2 lemet. Van tán 4db lem-em.
-
ncc1701
veterán
Hát. Ez az anni vadászat sem jött ma össze.
-
Lokids
addikt
Furca. Amával farmolnám Shenket, de az esetek 90%-ban a halála után, mikor jönne aa "bombázás" kilép a játék...
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
Használok Gore-t.
Nagyon fasza kis str dex 10% cb glovest is.. Nem nagyon haltam meg mostanában. Ami azt illeti, CTA nélkül is jól elvagyok. Egyébként tudod mennyit ér non-ladderen a Cham? Kb. semmit. A act 5 merc meg egy fan dolog volt. A barb mindig az aktuális eladásra szánt Grief/Lw-t cipelte. Ezért volt tartva. Abban viszont igazad van, hogy oda kellett volna írnom, hogy nem ez a standard Smiter. De mindközül ezt szerettem a legjobban eddig.
-
Vismajor01
addikt
Aludni azért fogok ettől, ennél sokkal súlyosabb dolgokat látok nap mint nap a való életben, mintsemhogy valaki nem érti h 2x ravenből 40dex az több life mint amennyit a bk ad amire még a bo sem hat. Ráadásl a buildedben, legalábbis amit leirtál 0 cb 0 open wounds van, ugyh a tescos fisfos smiterem nemhogy jobban tuléli de még gyorsabban le is gyakja. Hc-rs sok sikert
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12440 üzenetére
Szeretem a Chamed Shakot ( “cannot be frozen” ). Hozzá 2xbk ring +2 all sk + life. Rohadtul nem dobtam ki rá pénzt.
Ez egy ilyen Smiter lett. Sajnálom, hogy ennyire zavar. Azért remélem aludni fogsz tudni ettől. De ráteszek még egy lapáttal. HC-ben is ugyanez a terv. Pedig mennyivel hasznosabb lenne 2 raven frost… tudom.
-
Vismajor01
addikt
Lehet nem irtad, de en siman leirom es vallalom is h hulye aki igy csinalja. Chamd shako? Lastwish a5 merc? Grief BA? 2X BK RING? Berd zaka?
Mindenki ugy csinalja ahogy szeretne, de az a bajom h leirod h te h csinalod ami total ertelmetlen penz pazarlas egy nyilt forumba ahol barku elolvashatja es lesz egy szerencsetlen aki azt hiszi bk ringekkel letolni ubert jo otlet, vagyh BA-ba rakni griefet pvmre elfogadhato, aztan nem az kicsit sem.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #12437 üzenetére
Hiba volt.
Amplify is kell. Én az atmast használom. De ez is idegesíteni fog, mert sokszor megvirrad mire működésbe lép.
Ha akarsz valami mást is kezdeni egy smiterrel, a low budget nem elég neki. A paladin combat skillerek meg nem a legolcsóbbak. Tapasztalatom szerint egy kis plusz fhr frw sem árt neki. De leginkább str, hogy minél több pont menjen az életre.
-
wm2
őstag
válasz
Lokids #12434 üzenetére
Abból tudsz Black-et csinálni. Én is arra gyúrok hc-n.
A smiter nem farmolós kari. Egyvalamire jó, de arra nagyon, agyonverni diablót és baalt. Mondjuk én szoktam menni vele traviban meg shrenk ilyesmi. Meg hc-ban vele walkolok (az ám a kemény!). Egy több fős runban viszont nem vele kell menni hell sanctuaryba. Persze szívbaj nélkül beállhatsz vele a mobok közé (úgyértem Baalnál). Én szeretem.
-
wm2
őstag
-
Lokids
addikt
Én tegnap átraktam lvl80-on a hammerpalát smite-ra.
Annyi, hogy egyelőre laying hands van bent 20 ias meg a fire res miatt.
cats eye amulett, de lehet megkapja amazontól a highlordot, annak úgysem kell.
Öv thundergods, Kiara fejes, de van egy guillame is (ehhez kellene még 4 str).
Zaka shield, gore cipő, raven frost meg dwarf star ring.
Viszont fegyverben maradt egyelőre a spirit, mert nincs más. De így ritka szar.
Sebzés 0. És hiába a 75% block egyáltalán nem tankos. Pedig van közepes CTA.
Nem értem, hogy ez a smite hogy használható. -
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12428 üzenetére
Én nagyon meguntam egyedül überezni. Többen jó. Random cuccokban Sörözgetve.
Persze előtte végigtakarítani act1-5-öt. Hc-ban full tescosban nyomom. Szarban kell túlélni. Rakat bug közepette. Megvan a szépsége.
És ahogy írtam korábban, ppill esküszöm jobban élvezem, mint azzal a high lvl smiterrel, amit ajánlottam. De tényleg nem drága összehozni. Mondom én nem fg-zek. Nem érdekel.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12426 üzenetére
Én baranars starral mentem nekik először.
Nagyon régen. Life tap bottal. Úgy, hogy nem fg-zek és nem veszek semmit kp-ért, úgy egyszerűen csak összetradeltem rá mindent. 30 ias 390+ Grief a Lo rúna árában megvolt kb. mindig ladder vége felé. CoH a Ber rúna árában. 15% ed-s CoH Ber + Vex vagy Ohm hozzá. Zaka sokszor pgm-ért. Perf Zaka lyukasztva volt 1 hr. Bk3 ist-ért vagy még annyi sem. De most én is treacheryre gyúrok jó sok cb-vel. Ám lvl95-ön már nem akarnám ebben látni. A barb merc lw-vel meg vicces.
Egymaga eltakarítgat vele. Ketten meg végigszaladtok pár sec alatt Tristamon. Nagyon sok torchot kell ezalatt érteni, mert non-ladderen ami nem 20xx volt, az szinte kuka. Egyszerűen az érte meg a kereslet miatt így freebe adtuk a 13-13 valamiket.
Jah igen, saracen amu. Asszem 1.10-ben még volt iron maiden. Szerette minden melee!
-
ncc1701
veterán
Hát, én pirulok, de leírom, mivel überezek. Nem tudom, mennyit üthettem ki, 15-20db-ot kb.
Black flail rw
Gface +um
Zaka shield +um
Treachery a fade-re, majd duress armor
Saracen"s amu.
Dracul's
String
Gore rider
Dwarf star, raven frostInventory meg telibeb@szva resist+hp charmokkal.
Ezen annyi fejlesztettem, h kapott egy low cta-t, így van neki 2.5k élete 86-os szinten. Nem mondom, hogy így tesco gazdaságos, de nem volt sokba.
Ezért voltam kíváncsi, h a verdungo, vagy a string a jobb öv.
Illetve filózom, h egy fleshripper jobb lehet-e, mint a black flail. Pláne, ha teszek bele mondjuk egy shaelt, h még gyorsabb legyen, bár nem tudom, számít-e a fegyver sebessége a smite-nak.Jelenleg enigmára spórolok, tuti nem költök a smiterre egy buznyákot sem. Verdungót is azért kérdeztem, mert esett egy jó.
-
savior
őstag
ingyen viheto cuccok: ingyencucc / 123
-
wm2
őstag
válasz
aradebil2 #12423 üzenetére
Én meg leírtam én hogy toltam. Még így sem drága annak, aki fg-zik. És legalább néz is ki valahogy. Viszont egyáltalán nem írtam, hogy hülye, aki nem így csinálja. Felőlem aztán mindenki abban tolja, amiben akarja. (Korábban a topikgazdával már kibeszéltük a low budget smitert.)
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12421 üzenetére
Gondolom full game dia-baal runban és simán beálltál a mobok közé, aztán mehettél is PvP-zni.
-
Vismajor01
addikt
Vaaagebbol kb egy szot sem fogadsz meg, es fillerekbol raksz ossze egyet ami ugyanugy leveri neked ubert.
Heavens light- black rw
Guillaumme sityak
Highlord amu
4x pdia 45 allres elite shield
Smoke rw miutan treacheryvel procc fade
Belt soe
Rings 2x raven
Cipo gore
Kesztyu mindegy, ha van draculs
Wepaonswapra lifetap wand malahtolEn igy utottem ki magamnak 30 torchot es meg 40et mint uber service es mki levolt tole hasalva ^^
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12418 üzenetére
Én így toltam az übert:
Smiternek Verdungo kell! 15 Dr-es. Mondjuk egy 35 vita = 105 life. CoH + Ber-ed Zaka + Chamed hako + 2xBk ring. Az 41 dr (50 a max. dr in game). 50 ias bp legyen mag fanával. Ha nem akarsz 20 ias glovest használni, mert kell a draculs, akkor máshogy hozd össze az 50 iast. Pl. 35 ias Grief + 15 ias jewel valamibe. Vagy Hlords amu. Grief legyen, mert anélkül szopás. Használhatsz Phase Blade Grief-t, mert azt nem kell javítani, de magas a dex req, ami kurva sok életet elvesz. Berserker Axe-val toltam. Javítani kell, de cserébe nem halsz annyit. Legyen vagy 2 milla gold a boxban. És mehet az über. Az MDR-t hagyd a francba. Mephit csald ki bal oldalt, lent a sarokba. Vagy fent. Püföld ameddig nem kapcsol be a draculs life tap meg igyad a full rejuvokat. Anélkül el ne indulj! :-) Mephi qrva convi aurája a Smiter egyetlen gyenge pontja. CoH legyen rajtad. 15% ed-s Dusk a legjobb rá. Utána jöhet a másik kettő. Az már könnyebb lesz. Ha torch gyártásba akarsz fogni és 1-2 perc alatt akarod lezavarni az übert, akkor kell egy barb merc last wish fegyóval. Barb mercre tedd rá a Guill sityakot 40 ed-s jewellel. Armor upped eth Duriels + jewel bele. Aztán sotyizz. Str + resistet okosan össze kell matekolni, ameddig nincs egy pala torchod + annid. Egy Coh + Zaka párossal elég egy low-mid torch/anni, ami nem vészes árban. Egy Smiternek CoH + Zakával felesleges a 20/20 pala torch. Sztem.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12415 üzenetére
Tudom az elvet, gyakorlat érdekelne.
És van stringem természetesen, 15/14-es van a smiteremen.
-
B. Tamas
aktív tag
Nem tudom kinek mennyire lehet releváns, de tegnap nézelődtem unalmamban az Android Playben és találtam több Diablos segédappot is. Ami a legjobban tetszik, az a "Runeword finder". A lényege, hogy felviszed az appba, hogy milyen rúnáid vannak raktáron és kilistázza az azokból kirakható szavakat, milyen fegyverbe jó, mit csinál. Szerintem hasznos.
-
ncc1701
veterán
Űber diablónál mi számít magic damage-nek? String of Ears, és Verdungo belt között tipródom, utóbbin nincs rá reduction.
-
Amartus
senior tag
A Duriell pácélt érdemes upgradelni? A resistek is nőnek, vagy csak a védelem?
-
wm2
őstag
válasz
Elemental #12402 üzenetére
Elemental. Ha találnál HC-n egy ilyet. Eltennéd nekem?
Ha csak sima teleport van rajta az is kell. All resistes mégjobb lenne.
Holnap írok privit Goblin ügyben. Tolni fogom egész hétvégén.
Egy Atmas Scarab kellene majd Hell előtt. Meg egy random Raven Frost. Csak a cbf miatt kell. Dex nem érdekes. Full low is jöhet.
@tiborv: írok majd.
-
Winzsolt
aktív tag
Valaki lvl93 vagy nagyobb karival tudna segíteni? Kb. 10 amut kéne gamblézni+craftolni. Adom az alapanyagot meg a lét + valami munkadíjat is!
winzsolt#2517
Ezt találtam a régi d2jsp forumon: "Use a character of at least level 93 to gamble and craft Amulets - then every Amulet has a chance to get +2 to [class] Skill Levels / Skills." -
zsirfecske
addikt
végigtoltam normal act1-et soloban a gold find barbommal ezzel:
2 ilyen teeth wand (hogy ha kifogy lehessen cserélni) és úgy haladtam mint anno a necro-val, egy kis szaladgálás után még a kovács is befeküdt neki
26k gold egy javítás, azaz 52k egy faluba visszamenés. de hát gold find lesz, előre megy hitelbe
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Adobe Photoshop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest