- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
-
LOGOUT.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13697 üzenetére
Aki marad non-ladderben, az készüljön fel erre. Meg arra, hogy “some uniques can only be found in ladder (list), some runewords can only be made in ladder (list).” Viszont cserébe NL-ben gyengébbek a szörnyek. Nagy élmény az NL! Csak PvP-zni használtuk vagy fan runokhoz, amikor heti/havi szinten pár óra adatott meg játszani. A legtöbben törlik a karaktert reset után (Hc) vagy elajándékozzák a ladder itemeket és kezdik újra (Sc).
Fallen in the Blood Moor Hell:
Nonladder life: 771 bis 1696
Ladder life: 1028 bis 2261
Nonladder defense: 793
Ladder defense: 933[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
B. Tamas
aktív tag
-
shotika
őstag
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13687 üzenetére
Kiürült a kincstár rendesen.
-
ncc1701
veterán
21 Ist volt a Jah:
És a roll is elég jó lett.
-
Jocika84
tag
Köszi szépen srácok!
Akkor simába rakom. -
Jocika84
tag
Grifhez elég a Phase Blade vagy a Superior annyival többet ad hogy inkább azt vegyek és abba rakjam?
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Perf Widowmaker 50 fg? Többet gondoltam. :-) Shock/Freeze hibrid lesz sztem a Ranger Pala, Um-ed Widowal. Valszeg egy ilyen nyitánnyal, hogy: "The Sigons gloves, belt, and boots combination from this set provides 30% Increased Attack Speed, 10% Life Leech, 50% Magic find and 16 slots belt." Aztán majd craftolunk neki egy knockback glovest. Vagy Windforce-val, amin alapból van kb csak qrva magas a str dex req. Sztem widow bőven jó lesz. Nightwing's Veil a fejre. 100-150 fg körül ki lehet fogni egy szépet ahogy nézem. De írhatom rúnákba is. :-) Bele facet. Lord amu. 2 db Ravenf. Vagy 1 Raven + rare/crafted dual leech. Enigma ami drága lesz. Meg a charmok. Bár ha jól tudom a guided arrownak nem kell AR, hm? Offensive charmok, ami jóval olcsóbb, mint a PC.
Ozora <3
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #13678 üzenetére
#13676savior Nem erősebb, cold dmg és a tornado mindent átvisz, és sokkal nagyobb aoe dmg-t tudsz tolni. Farmolásra tökéletes
No mistakes, just happy little accidents
-
zsirfecske
addikt
válasz savior #13676 üzenetére
én wind-el kezdtem, levelingre jó meg nagy csoportok ellen, de endgame-re sztem nem kérdés a fury.
hol tartasz amúgy vele? van +3 volcano fehér pelt-em 3 sockettel, vagy valami op +3 fissure és még két fire skill hasonló. persze ez kisebb levelekre való míg nem leszel wind.
-
savior
őstag
A fury druid erősebb, mint a wind?
Azon töprengek, hogy melyik legyen a druidámból.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
ncc1701
veterán
Jön hát. Istekből tradelek Jah rúnát, ha jól tudom 18-20db Ist egy Jah. Superior Mp megvan, van még socket questem (bocs, h nem ajánlottam fel, de 1-et tartalékoltam magamnak).
Most megyünk anyóshoz, sztem ez még ma este meglesz. Onnan átalakítom a smiteremet hammerre, és 1 pontos smitert csinálok belőle, onnan az lesz a fő karakterem. -
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13668 üzenetére
Úgy néz ki. Hc-n ezért toljuk Tescos itemekben és általában vagy csinálunk egy klónt, vagy úgyis összejön valami újra. Nem egy tragédia. Fel voltam rá készülve. Csak eddig mindig jobb helyzetben dobott le, nem Travi pofozkodás kellős közepén. Így is nagyon élveztem, de most jegelem a Smitert, mert 1,5 éve semmi mással nem toltam szinte és egy picit meg is untam.
Jobbak az árak Hc-n (relatíve). Érdemes itt bohóckodni. Ám közben kikerestem a Ranger Pala árakat / statokat / és stratégiákat is. De az majd Sc-n. Jó lenne együtt nyomulni, mert a walk alone sem egy nagy buli egy idő után.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
Nem a halál az, amitől az embernek félnie kellene, hanem az, hogy soha nem kezd el élni. - Marcus Aurelius
Szerver down Travi kellős közepén. Durván 2 Ist amit buktam. A legértékesebb item egy Um-ed Guill volt meg egy 150-es Zaka. Csinált viszont több, mint 2k Fg-t és segített egy 1-es CTA kirakásában. Elemental, itt is megköszönném az önzetlen segítséged. Egy idő után azt vettem észre, hogy a game szinte csak Ama cuccokat dobál. El is rakosgattam, szép kis max ar life gc gyűjtemény van ott. Halála előtt még dobott egy 200-as Shaftstoppot is. Gyakorlatilag mindenem megvan egy Night kompatibilis Amához.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13663 üzenetére
40gf+mf.
Nekem meg esett egy jó kis superior eth cv, 1ar, 12% dura.
-
törölt tag
Ok ez a video nagyon üt. [link]
-
wm2
őstag
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13653 üzenetére
Plague miatt lehet idővel light sorcim lesz a klasszik blizzardosból. Persze ha keresett lesz a cham, az megdrágítja a dolgokat, de mindenképp olcsóbb, mint egy infinity.
De részemről a bevált klasszikus lesz, sorci, majd 1-2 héttel utána smiter.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13653 üzenetére
Mondjuk lehet maradni kéne Hc-ban és nem kapkodni, bár tényleg nagyon megjött hozzá a kedvem. De csak hozzávetőlegesen, Lo runa Hc 1100-1000 vs Sc 380-400. Mondjuk pont nem Fg-zek, de azért van különbség. Csinálhatunk egy olyat is, ahogy indul a ladder indítjuk a karikat. Spearazon / Ranger Pala érdekes egy anti-standard combó lenne.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
szerintem én ladderig már maradok a meglévő 3 karimnál, épp lev 87 mind, valahogy itt állok meg mindig velük. viszont most eltökéltem hogy választok egyet és azt tolom csak. és ez a fury druid lesz, mert az a legéletképesebb. új, vsz fun karit csak ladderben kezdek szerintem, és amazon-t vagy assát kéne, bár ez a ranger pala is opció lehet. vagy ha lesz valami nagyon tetsző egyedi build az új 2.4-es metában.
savior:
szerintem a pajzsos megoldás nem ajánlott, megtöri a block anim a farkas vad csapkodását. bár most az ias visszaherélésével ez lehet nem annyira számottevő. én upped ribcracker build-del tolom, cb fókusz, überre ideálisabb mint pvm-re. de majd most kiderül mit ér post 2.3 patch a kutyus. ja és azóta tök sok változás volt, charmok, +4 ondal helyett +5 mang song staff stb.[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Ber továbbra sem esik, de legalább a travincali jómadarak kidobták az első Gheed charmot. Természetesen low roll a MF-ra
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13648 üzenetére
Ha elkezdesz fmi fan chart azért szólj, mert akkor rakok el neki cuccokat!
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13648 üzenetére
Szerintem is. Kuko Shakakuval gyerekjáték a Nightmare. Hell-en már kell a matek. Majd attól függ milyen bowt sikerül szerezni. Egy ilyet uppolni pl. Kezdődik itt a karácsonyi felfordulás, de még idén elkezdem sztem.
Ozora <3
-
savior
őstag
Fury druidhoz tudnátok ajánlani valami jó buildet?
Grief + Stormshield kombóval hatékony vagy mindenféleképpen kétkezes kell neki?
Forti nélkül mit tudnék vele biztonságosan farmolni?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
zsirfecske
addikt
tökéletes
buriza crossbow egy csomó fire charmmal? lol, bejön.
anno mikor kijött a lod, nem értettem semmit a játékhoz és crossbow-val lövöldöztem, necrom volt és mindent strength-re pakoltam, csonti summonokkal. hamar kifulladt, főleg hogy asszem akkor még respec se volt. egy ilyen palát én is tolnék simán már csak nosztalgiából
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13644 üzenetére
Drága dolgok. Nem szívesen költenek rá. Hotoval elvannak.
Csinálok vmi fan karit sc-n. Megjött a kedvem hozzá. Tudunk majd tradelni. :-)Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
köszi, akkor szinte semmit nem ér. mondjuk lawbringer elvileg ebben működik, sajna a black nem. előbbi viszont gondolom pont palának nem olyan buli.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #13628 üzenetére
Pontosan. A mostani viperem már nincs is uppolva. A goldwrap is ugye csak a plusz slotok miatt.
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13641 üzenetére
Én szeretem a ritka fan karikat.:-) Pl. Ranger Paladin. Több variáció van. Ice bow, Faith fana és holy shock aurával. Vagy unique itemeke közül a Kuko Shakaku vagy Widowmaker. Vagy ezzel.
Ozora <3
-
Kiss_R
tag
Ha már ritkább buildek, a rabies druid sem lenne rossz, bár elég drága az endgame gear hozzá; mid gameben nem tudom, életképes lehet-e. A terjedő ragálynak is van egy bája.
Talán ez is kap némi pozitív törődést a blizztől.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13639 üzenetére
3 holy shield 5 sox (cta), 3 foh+3 convi 5 sox (foher pala), 4 sox (forti) 3 hammer / 3 concentration (hammerdin), ezek
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13637 üzenetére
Igen. Egyik sem egy tucat kari. Csak a Fend bug miatt figyelni kell. Lándzsás amának nagyon drága a 3sox tiara és bele a három 40/15. Bár sokan írják nem kell ennyire túltolni, de ugye ha így szép, így jó, akkor becsípődik. Ám sajna eth 190+ ed-s Hone Sundan sem esik minden sarkon. De ha megvan, Baal-ék úgy pukkannak ki, mint egy lufi. Kicksin jóval olcsóbb. És igen. BDSM. Korábban én is ezt írtam róla. Pöpec kis kari.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Kiss_R
tag
Asszem ma visszamegyek Travincalozni, mert sosem lesz meg a CoH. Most megjött a kedv hozzá, 1,5 hete nem Diabloztam. Még a Riftsin változaton gondolkodtam, nagyon mókásnak tűnik.
“uhh áhh” “híjjjá híííjjáá" - kezében a láncos buzogány, BDSM
Fendes amazont néztem, sosem volt olyanom (mondjuk javazon sem), érdekesnek tűnik az is.
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13634 üzenetére
Kellene csinálni egyet. Ha indul a ladder lehet belevágok. “uhh áhh” “híjjjá híííjjáá” Van egy Spearozon is tervben. Hidegen hagy meddig tart egy run. Hentelni. Gyakni. Aprítani szeretek.
Ozora <3
-
Kiss_R
tag
"Socket quest az 20fg. Az kb mal."
Ez normálon ennyit érhet? Mert rendes karakter végighúz valakit normalon talán 15-20 perc alatt, teleport nélkül. Én 3x mentem el Larzukig kiskarival Sigon+Cathan set itemekkel, Crushflange-vel és Manald heallel kicksinnel, egy kör volt 1,5 óra.
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #13628 üzenetére
sztem a majdnem +200 def megér lem+ko-t, főleg hogy socketeltem is. még mindig jobb mint perfekt roll mid-tier fal/lem/pul itemeket hajtani um/ist körül
szóval ez csak gear optimalizálás, mert mikor már mindened megvan, akkor is kell valamit buzgálkodni
amúgy tutira sokkal több órád van a játékban mint nekem, de játékon kívül sztem épp fordítva. számomra a trade és agyalás szinte fontosabb mint a játék/farmolás. mindenki máshogy szereti!
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #13626 üzenetére
Vicces, hogy aktiv óráim száma a játékban (d2 és d2r) biztosan többszöröse a tiédnek, aztán mégis, ha visszaemlékszem akkor én goldwrappen és viperen kivül életemben nem uppoltam még semmit
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #13621 üzenetére
Top cuccokban is meglehet unni. Régin, kicsit jobb dolgokért vagyonokat fizettünk. Pl. régi 25% fires torchert. Nem volt az már normális, ami ott ment. Vagy volt egy 19def 20 life sc-m és lecseréltem perfectre (nem írom le mennyiért, de direkt def-eset hoztam fel példának, mert tudom, hogy szereted). Nagyon begyepesedtünk már régi szerveren. Egy élmény volt D2R Hc-ban fos cuccokban rohangálni. Esküszöm, régen élveztem ennyire.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #13600 üzenetére
hoppszi, crown of thieves-t itt nem is upoltam. most esett le, hogy lehet socketelés után is, és a jewel is megmarad benne. íme a bizonyíték, d2r alatt is biztonságos az upgrade:
Elemental:
traderievzarmo:
egy karakter rush service normalon fal/lem/pul közt van, változó. mondjuk sose csináltam még, mert nem írt vissza a hirdető. discordon is vannak ilyen service-ek, de ott meg nem csapott le a lem ajánlatomra senki mikor egyszer próbáltam. socket service-t pul/um körül láttam traderie eladónál, de az mondjuk rizikósabb. pl. az eth reaper-nél elég nagyot kockáztattam, egy traderies arccal megcsináltattam, aki pul-ért akart megvenni egy 3 socket +3 tornado +3 twister white pelt-em. mivel előtte kicsit bociztunk is és tökre kellett neki a pelt deliriumhoz amiről dumáltunk is meg megmutattam az enyémet, bíztam benne. odaadtam a min. 3 ist-et érő reapert úgy hogy a pelt még nálam volt és ígértem hogy megkapja ha kész a lyukasztás. utólag ez elég nagy bátorság volt, de bejött, jobban kellett neki épp a delirium meg normál arc volt, így trade ablak jött fel larzuk után, nem pedig szó nélküli kilépésna ilyet nem akarok többet, szóval nyitott vagyok bármire.
ncc1701:
ez elég jó, grat. bár 11 a perf, de így meg nagyon szépek a kerek számok
mal a socket service? lehet, akkor az um amit én láttam nincs olyan messze. gondolom az fg-s megoldásnál a bizalom nem gond, ott a fórum garantája?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsirfecske #13620 üzenetére
Nekem elvileg van larzukom. Amint hazaérek meglesem. Milyen runara gondoltál?
-
Elemental
addikt
válasz zsirfecske #13620 üzenetére
Melyik oldalon szoktad a cuccokat trédelni?
-
ncc1701
veterán
Na még 2 unid torcs, egyiket el is adtam gyors.
Haver meg akarta mutatni, ők hogyan szokták csinálni az űbert, az lett a vége, h mefi+baal egyszerre jött ránk. Persze nem volt gond.
-
Lokids
addikt
Na most, hogy jön majd ladder végre esett egy mara... +20...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
sto1911
veterán
Mit kell csinalni, hogy Anya voros teleportja ne tunjon el?
-
sto1911
veterán
válasz #75376384 #13598 üzenetére
Meséld el akkor mi az alap, ha már rajtad kívül senki sem érti.
Én pedig azért vettem meg, mert reménykedtem abban, hogy a gameplaybe is bele fognak nyúlni, és úgy tűnik igazam lett. Ha ezért én vérpistike vagyok, akkor te meg vén begyepesedett f. Ott a régi, lehet vele játszani továbbra is, ahhoz nem nyúlnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Politika
- ZEN.com
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja