Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Totál suck az egész, mert minden a $-ről szól.
Fájóan valószínű, h még sokáig a WoW (és x millió kiegészítője) lesz a ''szeren'', mert hülyék lennének pluszban dolgozni a sokak által várt diab3-on, mikor dől a lé az online-os várkráft-ból. Az új nemzedéknek meg fingja nincs diab-sorozatról, ebbe az (irtó randa) 3d-s világba szoktak bele, ami szerintem nem akkora steisz, h cserébe háromszög-lábú (oligo)-gon figurák ugrálnak, a harc meg annyi, h megy a fejed fölött x szám/sec. Engem a Wow nem fogott meg, ''régi diablo-s kollegák'' ugyanígy vannak vele.
Úgy látom, akik beírtak, h milyen lehetne az új diab, (ha mégis megérnénk - talán majd nagypapákként járókerettel, a kvantum-PC-k idejében ), azoknak elég hasonló az igényük, nos igen. Legyen ez a fajta vizuális styl, b@*ott nagy pályák, kµrva sok item, (persze tényleg mind egyedi kinézettel a karakteren), emeltebb chance-es drop a boss-októl, bazi sok új skill (nem kell félni, a variációk száma végtelen - inkább sodorjanak 1-et, ha nem jön az ihlet).
Mindenképp lehessen otthon is nyomni, én is csak munkahelyről vagyok neten, megértem, h ÁÁÁmerikában minden háztartásban a retyón is net van, de könyörgöm, ilyen proginál nehogymá' csak a ''homelandjük'' legyen a célpiac.
Már a reményem is haldoklik: hasonlóan a Bethesda, Oblivion-t nyomat, mikor az rpg-fan-ek tetemes része 2004 óta szomjazza Fallout3-at, amit ugye megvettek Interplaytől. Pedig ez utóbbi nem is online game, valamiért mégis megéri nekik ehhez tolni ki az újabb plugin-okat.
Nem értrem, mintha a blizzard marketingesei nem látnának ezer+ezer fórumot világszerte arról, hogy holvan má Diabló III???▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest