- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lypen99 #76698 üzenetére
Igazad van, túl negatív vagyok, de 10 év alatt jó pár használtüzleti gépet vettem magamnak meg barátoknak, az 5520 előtt egy 7400 2in1 volt, az teljesen jól fut még, de a hátlapja annak is katasztrófa, nyilván aki ezzel foglalkozik, már tudja hogyan lehet úgy leszedni, hogy ne pattanjon 5 helyen szét a csavarhelyeknél, de én eddig hozzászoktam az agyonvághatatlan üzleti minőséghez. A HP Elitebook 8570p-re gyakorlatilag ráhuppantam seggel, mikor viráglocsoláskor beakadt a lábam, nyitott állapotban volt, lecsapódott a teteje, úgy zuhantam rá kb másfél méterről. Kinyitottam és észre sem vette, a bivalyölő Dell Precision M4700-ról ne is beszéljünk. A jelenlegi Zbook 15 G5-öt is jobb sarkánál megemelem kinyitott állapotban és totál egybenvan érzésem van, ugyanaz a vékony műanyag házas Latitude 5520-nál nem volt meg, de legalább könnyebb volt jóval.
No de sokaknak meg jól szuperál, a külső hibákat meg elnézik neki, ha nem sokallod a 140-et, vedd meg.
-
válasz
lypen99 #76695 üzenetére
Ahogy azt Tsebacsi mondta, ha vigyázva van rá, nem lesz kozmetikai gondja! Ez mindent elmond.
Amúgy ha nem piszkálod a billentyűzetet, kerülöd a rettenet gagyi tapipadot és soha nem próbálod leszedni a a papírvékony azonnal repedő hátlapot, tényleg nem lesz gond, kozmetikai legalábbis. 🫨😬
-
arcitec
addikt
válasz
Tsebacsi #76692 üzenetére
Nálam is dettó így, az akku most így 3 év után wear level 25,4%, a Dell Power Manager
az pár hónapja van beállítva töltés az akku használatára. Az is igaz nem megy sem a kijelző sem a klaviatura rendszeresen, tehát kopásnak nincs különösebben kitéve, de egyébiránt u,u működik mint újkorában ... -
válasz
arcitec #76691 üzenetére
+1 ha vigyázva van rá akkor alapvetően nem lesz nagyon kozmetikai baja.
nekem 5440 van lassan 2 éve, és az egyetlen hiba amit mondhatok rá hogy az akku nem rossz, de nem is kiemelkedőNagyrészt letámasztva+lecsukva pihen a tartóban és dokkolóra van dugva. Még az USB-C port is bírja, azok szoktak még idő előtt elhalni, de garin túl is egy megfelelő szerviz kicseréli az alaplap árának töredékéért.
-
arcitec
addikt
válasz
lypen99 #76688 üzenetére
Ha garis mi gond lehet? Nekem 5520 van most múlt 3 éves napi szinten van használva
és tökéletes. Az ssd kondíció van 80%-on de amúgy jó az is.
Sokáig azt gondoltam, hogy a jack kimenet hibás, de csak a windows 11 a ludas,
ha a jack kimenet csatlakoztatva van, újra kell indítani, csak akkor és úgy ismeri fel.
Valóban kérdés mibe kerül ár/érték aránya ... -
válasz
lypen99 #76688 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ez az 5430 az 5520 kistesója, akkor jól elkerülném. Nem sokat muzsikált nálam az 5520, [link] [link] 2020 utáni Dell üzleti gépek elég érdekesek, billről hamar lekopik a festék, tapipad katasztrófa, a ház festése sem túl tartós. Az áramköri hiba miatt gyakorlatilag javíthatatlan lett az enyém, vettem helyette egy 2020 előtti HP Zbook 15 G5-öt, na az még üzleti noti minőség.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Dell Latitude 5430-nál kell valamitől tartsak?
-
Francia91
veterán
válasz
Dhampir #76682 üzenetére
Van egy 6 TB-os külső HDD-m, de nekem belső helyre is kell nagy tárhely, a hatalmas RAW fotók, és 1080p/60 fps GoPro videók miatt. Azokat toltam át a 2 TB-os SSD-re, mert a HDD-ről olvasás belassítja a renderelést.
Nem lenne gond a másik 2 TB-os HDD-vel, csak nem értem, hogy miért pörgeti folyton a másodlagos helyen, és az elsődlegesen miért nem. Csupán ennyi -
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #76680 üzenetére
A lpatop nálam 24 órában megy, tehát alapjáraton. De az elsődleges helyen meg csendben van, és csak akkor pörög fel, ha valamit megnyitnék róla
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Dell Precision M6800 az alany.
512 Gb-os mSATA SSD, elsődleges merevlemez helyen 2 Tb-os SSD, másodlagos helyen (akku mellett) 2 Tb-os HDD.
A jelenség az, hogy ha az elsődleges helyen van a merevlemez, akkor nem megy folyamatosan, csak ha megnyitom, és használnám (ez így is lenne rendben). Ezzel szemben, mivel az SSD-t az elsődleges helyre raktam, a HDD a másodlagos helyen van, folyamatosan megy a HDD, a gép nyugalmi állapotában is. Windows-ban 10 perc van beállítva merevlemez kikapcsolásra, de egész éjjel járatja. Ha megcserélem, az SSD-t és merevlemezt, akkor síri csend van, és csak akkor pörög fel a HDD, ha mgnyitom fájlkezelővelMásodlagos merevlemez helyen itt a 8-as számmal jelölt helyet értem
Jó, tudom, hogy ha visszacserélem, akkor nem lesz ez, de csak van valami más megoldás is -
válasz
#76674 üzenetére
Szia. az lesz itt a probléma, hogy ez hibásan működő rendszerösszetevőt vagy alkalmazást is jelenthet, tehát még fals infó is lehet, egy nem jól beállított szoftvernél is.
Ha nincs hibád, azaz nem fagy a rendszer, vagy nincs kékhalál, vagy nincsenek indulási... stb. problémák, akkor ezt hanyagolni kell.
Ha pedig zavar nagyon, akkor ha garos, akkor dell-nek el kell küldeni. -
totron
addikt
válasz
1stVikman #76670 üzenetére
Érthető a ragaszkodás is, meg - most már
- izomból való csakazértis faktor, de sok utólag homlokra csapást láttam már, hogy ennyi meg annyi évig miért ezt vagy azt használta az illető - miután szembe jött egy nagyságrendekkel jobb vagy számára jobb. Addig ugye nem. Akár jó sok ideig nem. Ezért nem árt nyitott szemmel járni. Az Inspironok nem az örökkévalóságnak teremtettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest