- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lypen99 #76698 üzenetére
Igazad van, túl negatív vagyok, de 10 év alatt jó pár használtüzleti gépet vettem magamnak meg barátoknak, az 5520 előtt egy 7400 2in1 volt, az teljesen jól fut még, de a hátlapja annak is katasztrófa, nyilván aki ezzel foglalkozik, már tudja hogyan lehet úgy leszedni, hogy ne pattanjon 5 helyen szét a csavarhelyeknél, de én eddig hozzászoktam az agyonvághatatlan üzleti minőséghez. A HP Elitebook 8570p-re gyakorlatilag ráhuppantam seggel, mikor viráglocsoláskor beakadt a lábam, nyitott állapotban volt, lecsapódott a teteje, úgy zuhantam rá kb másfél méterről. Kinyitottam és észre sem vette, a bivalyölő Dell Precision M4700-ról ne is beszéljünk. A jelenlegi Zbook 15 G5-öt is jobb sarkánál megemelem kinyitott állapotban és totál egybenvan érzésem van, ugyanaz a vékony műanyag házas Latitude 5520-nál nem volt meg, de legalább könnyebb volt jóval.
No de sokaknak meg jól szuperál, a külső hibákat meg elnézik neki, ha nem sokallod a 140-et, vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest