- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
premete #35893 üzenetére
Nem kimondottan driver problémára gondoltam, hanem bármire. De minek írna őszintén egy Latitude tulaj is ide a problémájával, mikor felhívja a szervizet, másnap meg kimennek és megoldják helyette?
Hazse, a cégek nem inspiront vesznek, de az átlagfelhasználó nem egy cég. És ahogy te is mondtad, valahol kompromusszumot kell kötni, mert szerintem kevés olyan ember van ebben az országban az átlag emberek között, aki minden további nélkül kiad 300+ ezret egy komolyabb latitudera, vagy fél millát egy alienware-re.
A legtöbb embernek már a 200e Ft is egy lélektani határ, ahogy nekem is. Akkor viszont el kell dönteni, mit szeretnék, minőséget, vagy teljesítményt. Nekem fontosabb a teljesítmény, (nem csak a játék miatt), ezért a latitude tőlem golyóálló is lehetne, akkor sem felelne meg. Szerintem sokan vannak még ugyanígy ezzel.
És továbbra is fenntartom, nagyon sok "hiba", nem is hiba, csak az emberi hülyeségből fakad, és abból, hogy lusták az emberek utána olvasni, mielőtt vásárolnak.
Csak itt is hány ember volt, aki ki volt akadva, hogy az inspiron sz@r, aztán kiderült 1-2 drivert fel sem telepített, az volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest