Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz GaborGh #22339 üzenetére
(#22339) GaborGh: Hamár megvettem X összegért akkor tudja már azt amiért fizettem
De ma sikerült rájönnöm, hogy kell működésre bírni Tálcán elhelyezem a Bluetooth Remote Control eszköztárat és utána rányomok a play-re, aztán ilyenkor feltelepít (minden alkalommal) automatikusan egy illesztőprogramot (Bluetooth Audio) és innentől van zene (tehát kapcsolat is). Ezután jöhet a fájlküldés oda-vissza (valamelyik sikerül, de ez teljesen random h mikor melyik), és ha sikerült utána már tudok rendesen böngészni a fájlok között meg stb-re használni.. A zenelejátszás előtt, egyik funkciót sem tudom használni!! Nembaj, ez is egy megoldás
-
Chaser
legenda
válasz GaborGh #22998 üzenetére
Egyébként szerviz garosra is lehet utólag nbd gart venni ha veszel + gart, adott géptől függ az ára. most biztos kurta drága a huf miatt.
Nem csaltam meg a thinkpadet, most is arról vagyok. Ilyen bill másik gépnek nincs, kijelző is csak 1-2-nek. Na meg itt van thinklight ami viszont dellnél nincs. Úgy 4-5 gépből össze is tudnám gyúrni álmaim gépét, de legközelebb még mindig a T60 van hozzá Egyetlen szépséghibája a mérete/tömege, mert csak 15-ösből van ips. Néha beesik 1-2 dell, ez a 4300-as az ami már méretben/tömegben jó lenne, el is gondolkodok rajta megtartsam-e az egyiket. Új mostani lenovot az itteni mostani garanciális háttere miatt véletlen se veszek.
Jah Borote vette meg az egyik T60-amat Az is jó állapotban van. Az enyém meg kb gyári állapotú, nem sok ilyen szaladgál már. Mindenből megkapta a legjobbat aztán leépítettem hétköznapi alkalmakra mert annyira vigyáztam rá hogy bekapcsolva se volt 15.1" 1400x1050 IPS, nem vételen hívják sokan etalonnak a mai napig.szerk: Feribacsi555 : Szekvenciális műveleteknél lesz lassabb az ssd sata2-n, ez kb mind1 a rendszer szempontjából, annak nem fontos. Amennyire igen azt sata2 bőven kielégíti. videót vágni meg nem ekkora ssd-n fogsz, ott már jól jönne a gyorsabb szekvenciális sebesség. Amennyire emlékszem az optikát csak egy csavar fogja, oda könnyű keretet cserélni. Viszont hdd cseréhez bontani kell a gépet...esetleges megoldás lehet ha az optika helyére tett keretbe rakod az ssd-t, az is sata2-es. Gondolom ha optikáról tud bootolni a gép akkor is ha ssd van a helyén.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest