- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
Mivel a noti még egy évig garis, így nem igazán szeretném szétszedni, ha nem muszáj ...
... a bolt ahol vették adott egy 06-40-es telefonszámot, de Budapest a legközelebbi hely, ahova el kellene juttatni.
Igazából az adatok miatt lenne fontos hogy életre keljen, legalább addig amíg pár pótolhatatlan dolgot leszedek róla, mert mint tudjuk a szervizek az adatokért nem vállal felelősséget, igaz?
-
mghltm
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
5010-esbol hdd-t kiszerelni nem konnyu sajnos...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
Valami felébreszti
. Ami jellemzően szokott ilyet csinálni, az a hálózatról érkező "magic" csomagok, esetleg usb-s eszköz. Eszközkezelőben a hálókártya (wifi és lan) és néhány usbs eszköz tulajdonság lapján van egy olyan fül, hogy energiagazdálkodás. Itt szedd ki a pipát "az eszköz felébresztheti a számítógépet" jelölőnégyzetből. Létezik még az energiagazdálkodási beállításoknál is olyan, hogy felébresztési időzítők engedélyezése, célszerű ezt is kikapcsolni. Ezen kívül BIOSban sem árt megnézni, hogy nincs-e valami ébresztés bekapcsolva. -
Chaser
legenda
válasz
rankesz
üzenetére
Pedig úgy vettem volna egy olyat is, főleg a képére meg a hűtésre voltam kíváncsi. Talán majd máskor.
GaborGh: Nézz utána az adott gépnek, volt itt 5110 tulaj akinek szerviz gar volt a gépén. Sztem attól függ hogy hozza be a forgalmazó éppen. Többsége nbd garos de akad szerviz garos is.
-
Chaser
legenda
válasz
rankesz
üzenetére
4300-ast, arról írtam dél körül
6500-ösből csak 1920x1200-es kellett volna így azt kihagytam, pláne hogy a benne levő alkatrészek csak a hátlapi service tag szerint voltak benne, gyakorlatban a biosban levő szám és a hw is más volt
összecserélték a hátlapokat, van ilyen. Mondjuk nálam még nem volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

összecserélték a hátlapokat, van ilyen. Mondjuk nálam még nem volt